![279d6395665430742757466e6714564f.jpg 279d6395665430742757466e6714564f.jpg](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297585-7c701dc9548e8777b9d169c37c1fbe83.jpg?hash=fHAdyVSOh3)
Dragon's Dogma 2
ناشر: Capcom
سازنده: Capcom
سبک: Action RPG
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024
پلتفرم ها: PC, PS5, Xbox Series X|S
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
87 | 89
![1710973664820.png 1710973664820.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297764-c354074e044a4f038de4f72d75fd182a.jpg?hash=w1QHTgRKTw)
![1710973700640.png 1710973700640.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297765-77d9d2e51df7d188d9d603aeca86a168.jpg?hash=d9nS5R330Y)
![1710973724970.png 1710973724970.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297766-857a43fc69e3217e2793c7fc5447b9a5.jpg?hash=hXpD_GnjIX)
آخرین ویرایش:
خب من حرفم اینه که پلیری که داره بازی میکنه اگه ندونه که میتونه alt+tab بگیره و بیاد توی صحفه استور استیم و آیتم رو بخره کارش لنگ میمونه؟خب دقیقا همین میشه دیگه. اگر پول داری میتونی دونه ای 3 دلار بدی و پورت کریستال بخری و راحت تلپورت کنی. اگر پول نداری نمیتونی و باید پیاده بری. این اگر تاثیر عظیم در گیم پلی نیست پس چیه؟
اینکه بگیم هیچ اجباری به استفاده از اونها نیست خب برای استفاده از شمشیر و اسلحه هم اجباری نیست و با مشکل و لگد هم میشه رفت ولی خب دلیل نمیشه شمشیر و اسلحه و جادو از بازی حذف بشه و دونه ای 3 دلار فروخته شه. این میشه تاثیر در گیم پلی. ریفت کریستال و حتی ویک استون مشکلی نیست. از همون اول بازی با فارم کردن هرچند به سختی ولی گیر میاد و فوقش میگیم اقا بهتر بازی کن تا نمیری و نیاز به زنده شدن نداشته باشی ولی پورت کریستال یعنی دو نوع گیم پلی برای کسی که پول داره و کسی که پول نداره در حالی که هر دو بازی رو خریدن. حالا قضیه تک سیو و پول برای ادیت و عدم توانایی حذف سیو هم بماند.
حالا بعد 50 ساعت بازی کردن اگر میخواد فروشنده ای هم اون رو داخل بازی بفروشه که خب نوشداروی بعد از مرگ سهرابه.
مجددا میگم بازی مورد علاقمه ولی اصلا برای مایکروترنزکشن جای دفاعی نمیبینم. من با فریم و گرافیک کنار میام ولی با حرص و طمع ناشر نه.
اتفاقا مشکل بزرگیه، رسما بازی سینگل پلیر رو pay to win کرده. این گناه نابخشودنیه، آوردن کثافت کاری های free to play در بازی های AAA و مخصوصاً سینگل پلیر.نه اینطور نیست و اصلا بایدی وجود نداره.
خرید اینها اختیاریه.
این جو اعتراضی رو شروع کردن و ملت هم گله ای پشتش راه افتادن.
وجود اینها تو استور واقعیه ولی به راحتی تو بازی به دست میاد و اجباری به خرید نیست.
=================
به نظر من مشکل بازی الان فقط پرفورمنسه + نبود نیوگیم که احتمالا با آپدیت/پچ اضافه میشه.
این میکروترنزکشنها بیش از حدی که باید داره برجسته میشه.
من مشکلم تاثیر مایکروترنزکشن روی گیم پلیه.خب من حرفم اینه که پلیری که داره بازی میکنه اگه ندونه که میتونه alt+tab بگیره و بیاد توی صحفه استور استیم و آیتم رو بخره کارش لنگ میمونه؟
یه وقتی بازی حول میکروترنزکشنز طراحی میشه ، اینکه بازی کاملا و به عمد شما رو محدود میکنه که بری از استور آیتم مورد نظر جهت پیشروی رو بخری ، در غیر اینصورت هیچ کاری نمیتونی بکنی.
یک مرحله سبک تر از این میشه علاوه بر اینکه میتونی از استور بخری و کارت رو پیش ببری ، میتونی تو خود بازی با زحمت بیشتر و گرایند وحشتناک اون رو به دست بیاری ، که باز فرقی با بالایی نداره.
اما DD هیچکدوم از اونها نیست.
فرمت بازی همونیه که تو نسخه قبل بود.
پلیر میتونه بازی خودش رو انجام بده.
چی کار داره تو استور دارن این آیتم رو میفروشن یا نه؟
اگه یادت باشه تو اون نسخه قبل هم همین میکروتزنزکشنز وجود داشت و بعدها حذفش کردن.
منم طرفدار وجودش نیستم ولی اونطور اجباری هم نیست که ملت فکر میکنن.
فست ترول فقط برای بعضی گیمرها سخته!!! برای پولدارها سخت نیست!!من مشکلم تاثیر مایکروترنزکشن روی گیم پلیه.
خرید پورت کریستال و نخریدنش یعنی دو گیم پلی متفاوت. دقیقا مشکلم اینه. در پست قبلی هم مثال زدم مثل اینه که اسلحه رو حذف کنی و 3 دلار بفروشی. یوزر ممکنه فکر کنه خب بازی همینه و باید با مشت و لگد بری ولی واقعیت اینکه میشه راحت تر هم بازی کرد رو عوض نمیکنه. تا الان دلمون خوش بود که ساختار بازی اینه که فست ترول سخته و اصلا بر این مبنی ساخته شده و باید یه مسیری رو بری و برگردی و بیس بازی اینه. الان فهمیدیم که نه اگر 3 دلار بدی قضیه طور دیگه ایه. وگرنه تا صد سال دیگه هم کازمتیک یا ریفت کریستال یا باندل پول داخل بازی رو بفروشن هم برام مهم نیست چون روی گیم پلی تاثیری نداره ولی پورت کریستال در بازیی که ساخته شده تا ترول محدود داشته باشه و ملت مجبورن برای رفتن از a به b سختی بکشن مهمه.
من کاملا درک میکنم منظورت رو.من مشکلم تاثیر مایکروترنزکشن روی گیم پلیه.
خرید پورت کریستال و نخریدنش یعنی دو گیم پلی متفاوت. دقیقا مشکلم اینه. در پست قبلی هم مثال زدم مثل اینه که اسلحه رو حذف کنی و 3 دلار بفروشی. یوزر ممکنه فکر کنه خب بازی همینه و باید با مشت و لگد بری ولی واقعیت اینکه میشه راحت تر هم بازی کرد رو عوض نمیکنه. تا الان دلمون خوش بود که ساختار بازی اینه که فست ترول سخته و اصلا بر این مبنی ساخته شده و باید یه مسیری رو بری و برگردی و بیس بازی اینه. الان فهمیدیم که نه اگر 3 دلار بدی قضیه طور دیگه ایه. وگرنه تا صد سال دیگه هم کازمتیک یا ریفت کریستال یا باندل پول داخل بازی رو بفروشن هم برام مهم نیست چون روی گیم پلی تاثیری نداره ولی پورت کریستال در بازیی که ساخته شده تا ترول محدود داشته باشه و ملت مجبورن برای رفتن از a به b سختی بکشن مهمه.
حتی اگر فرض کنیم که eternal ferrystone در بازی نیست ( که هنوز مطمئن نیستم) باز هم تاثیر خریدن پورت کریستال در گیم پلی غیر قابل انکاره چون حتی با تلپورت کم هم باز اینکه اول بازی به چند جا تلپورت کنیم با اینکه اصلا نتونیم تلپورت کنیم یا به یک جا تلپورت کنیم در بازیی که بیسش بر مبنای سخت بودن تلپورته دو چیز کاملا متفاوته و تاثیر زیادی در گیم پلی داره.من کاملا درک میکنم منظورت رو.
ولی اگه ببینی تو استور فقط پورت کریستال میتونی بخری.
اما برای تلپورت و به دست آوردن ferry stone ها باید بازی کنی که به دست بیاری.
یعنی باز سفر نامحدود (اونطور که میگی) نمیتونی داشته باشی ، به هیچ وجه.
اسمش میکروترنزکشنه دیگه.حتی اگر فرض کنیم که eternal ferrystone در بازی نیست ( که هنوز مطمئن نیستم) باز هم تاثیر خریدن پورت کریستال در گیم پلی غیر قابل انکاره چون معلوم نیست چون حتی با تلپورت کم هم باز اینکه اول بازی به چند جا تلپورت کنیم با اینکه اصلا نتونیم تلپورت کنیم یا به یک جا تلپورت کنیم در بازیی که بیسش بر مبنای سخت بودن تلپورته دو چیز کاملا متفاوته و تاثیر زیادی در گیم پلی داره.