Dragon's Dogma 2
ناشر: Capcom
سازنده: Capcom
سبک: Action RPG
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024
پلتفرم ها: PC, PS5, Xbox Series X|S
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
87 | 89
آخرین ویرایش:
این حقیقت نداره .حریص بودن بیش از حد ناشر باعث شده که نشه کاراکتر جدید ساخت و باید با پول واقعی بخری.
چرا دیگه.این حقیقت نداره .
قسمت دوم که میگه باید با پول واقعی بخری رو گفتم .چرا دیگه.
تو منو گزینه ای به اسم نیوگیم وجود نداره ، باید با همون کرکتری که ساختی بازی رو تموم کنی و تو نیوگیم پلاس کرکتر جدید بسازی.
قبلی هم همینطوری بود ولی تو منو نیوگیم داشت ، کرکتر قبلی رو پاک میکرد و میتونستی جدید بسازی.
آها خب درسته ، همچین چیزی تو بخش خریدها نداریم.قسمت دوم که میگه باید با پول واقعی بخری رو گفتم .
نمیدونم من هنوز بازی رو ندارم ولی ظاهرا برای تغییر قیافه اینطور که ملت میگن پول میخواد. وقتی فقط یک سیو دارید و قابل حذف نیست و برای تغییر قیافه باید پول بدید جمعش میشه برای کاراکتر جدید باید پول بدید. حالا ممکنه یه مکانیسم دیگه هم باشه این رو تعدیل کنه ولی در کل برای مایکروترنزکشن ملت شدیدا ناراضیند.این حقیقت نداره .
نه اینطور نیست و اصلا بایدی وجود نداره.
متاسفانه تایید شده و سیستم غیرمنطقی micro transaction روی بازی هست ٬ کلی آیتم خریدنی برای یه بازی تماما offline !این حقیقت نداره .
این آیتمهای خریدنی بیشتر حکم time saver رو توی بازی دارن و از طریق اکسپلور و گرایند به راحتی در دسترس هستنمتاسفانه تایید شده و سیستم غیرمنطقی micro transaction روی بازی هست ٬ کلی آیتم خریدنی برای یه بازی تماما offline !
همونطور که ماکان میگه تمام پرداخت های تمام برنامه ای غیر ضروری اند و اینکه کرکتر جدید با پول واقعی باز نمیشه .متاسفانه تایید شده و سیستم غیرمنطقی micro transaction روی بازی هست ٬ کلی آیتم خریدنی برای یه بازی تماما offline !
تا جایی که یادمه تعداد پورت کریستال در داخل بازی قبلی محدودیت داشت. بنابر این اعتراض به اینکه چرا الان پولی شده حداقل برای من اصلا غیر منطقی نیست و اعتراض کاملا درستیه و جای دفاع نداره. یه بازی سینگل با قیمت کامل رو وقتی میخریم و ناشر وقتی میاد چیزی به این اهمیت که کازمتیک هم نیست و تاثیر عظیمی روی گیم پلی داره رو جدا میکنه واقعا مشکل بوجود میاره.اینطور نیست و اصلا بایدی وجود نداره.
خرید اینها اختیاریه.
این جو اعتراضی رو شروع کردن و ملت هم گله ای پشتش راه افتادن.
وجود اینها تو استور واقعیه ولی به راحتی تو بازی به دست میاد و اجباری به خرید نیست.
مطمئنی؟تا جایی که یادمه تعداد پورت کریستال در داخل بازی قبلی محدودیت داشت. بنابر این اعتراض به اینکه چرا الان پولی شده حداقل برای من اصلا غیر منطقی نیست و اعتراض کاملا درستیه و جای دفاع نداره. یه بازی سینگل با قیمت کامل رو وقتی میخریم و ناشر وقتی میاد چیزی به این اهمین که کازمتیک هم نیست و تاثیر عظیمی روی گیم پلی داره رو جدا میکنه واقعا مشکل بوجود میاره.
خب دقیقا همین میشه دیگه. اگر پول داری میتونی دونه ای 3 دلار بدی و پورت کریستال بخری و راحت تلپورت کنی. اگر پول نداری نمیتونی و باید پیاده بری. این اگر تاثیر عظیم در گیم پلی نیست پس چیه؟مطمئنی؟
من فکر کنم ماکزیمم تا 10 تا میشد تو مپ گذاشت .
که خب در طول بازی چندتا میشد پیدا کرد و اون آخرهاش بود که میشد خرید از npc.
هم اینکه میشد برشون داشت و تو موقعیت دیگه ای اونها رو استفاده کرد.
این هم همونه فکر کنم.
سازنده پلیر رو محدود نمیکنه که هرچه زودتر بره از استور بخره ، فرمت بازی همونه هنوز.
من از میکروترنزکشن حمایت نمیکنم ولی تو این بازی هیچ اجباری به استفاده از اونها نیست.
فقط باید نادیده گرفتشون.