![279d6395665430742757466e6714564f.jpg 279d6395665430742757466e6714564f.jpg](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297585-7c701dc9548e8777b9d169c37c1fbe83.jpg?hash=fHAdyVSOh3)
Dragon's Dogma 2
ناشر: Capcom
سازنده: Capcom
سبک: Action RPG
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024
پلتفرم ها: PC, PS5, Xbox Series X|S
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
87 | 89
![1710973664820.png 1710973664820.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297764-c354074e044a4f038de4f72d75fd182a.jpg?hash=w1QHTgRKTw)
![1710973700640.png 1710973700640.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297765-77d9d2e51df7d188d9d603aeca86a168.jpg?hash=d9nS5R330Y)
![1710973724970.png 1710973724970.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/297/297766-857a43fc69e3217e2793c7fc5447b9a5.jpg?hash=hXpD_GnjIX)
آخرین ویرایش:
بازی قطعا گوتی نمیشه و در اون حد و اندازه ها نیست و حاضرم همین جا در پیشگاه بچه های سایت یه ۵۰ دلاری حالا نه یه ۲۰ دلاری psn باهات شرط ببندم.همین الان ۳ ماه از سال گذشته کلی بازی بهتر ازش اومده و خودت بهتر میدونی هنوز کلی بازی انونس نشده برای اخر ۲۰۲۴ هم داریم .
اینایی که میگم منظورم این نیست که بازی بدی باشه ولی اصلا در حد و اندازه گوتی کانتندر نیست![]()
اون که صد در صد من از خدامه یه بازی انحصاری سونی گوتی ببره.نگاه دارید بحث شروع می کنیدها
قبول کنید بازی یه شاهکاریه با مشکلات فنی و منو اذیت نکنید
بازی بهتر ازش شاید اومده باشه
بازی خیییلی بهتر؟ نه واقعا
اگه آلن ویک 2 و هورایزن با همین متا میتونن کلی گوتی ببرن تو سال خودشون. اینم میتونه. مثل همون بازی ها مخاطب خودشو داره و نقدها رو هم بخونی این رو ثابت می کنه
حالا نمیخواد 20 دلار شرط ببندی که بازی سوگلی تون ببره یا بازی سوگلی من. ارزش نداره
در کل گوتی خیلی ارزش نداره
مهم اینه که این بازی باید شاهکار می شد که شده
یعنی میگی نامزد بهترین بازی سال نمیشه؟
با این متا؟
سطح تلاش تون برای Downplay کردن کیفیت این بازی ستودنیه![]()
به نظرم الان زوده برای گوتی دونستن FF VII.اگه هم FF VII گوتی نشه کلا خوب نیست، سوای فن بازی اسکوئر باید جون تازه ای بگیره و انگیزه پیدا کنه که میتونه بازی AAA بسازه، کپکام که قبلا با ریمیک RE ها این مرحله رو رد کرده واجب نیست بازیش گوتی شه
حتی پرسونا3 هم که الان دارم میرم و میبینم حقش 89 نیست و بالاتره به نظرم باید وایسته کنار FF VII گوتی شه.
اگر واقعا در هر مسیر اتفاقای رندوم و متفاوت زیاد داشته باشه، من این مدل اوپن ورلد رو میپسندم.من نمرات بازی رو که دیدم خیلی خوشحال شدم چون هر ویدیویی از بازی میدیدم کیف میکردم و یجورایی شک داشتم بازی اینقدر که نشون میده خوب باشه که خداروشکر هست منتها اینکه بازی اسب نداره(و یا هر وسیله نقلیه ای) کمی تو ذوقم خورده. یعنی به خودم میگم نقشه به این بزرگی خیلی ضدحاله با اسبی چیزی توش چهارنعل نتازی و پیاده همه ی مسیرها رو گز کنی! یجورایی فکر میکنم احساس محدودیت به ادم بده چون منطقا یک مسیر طولانی ادم دوست داره از یک وسیله ی نقلیه استفاده کنه ( یه مثالش سیاره گردی تو استارفیلد بود که داشتن وسیله ی نقلیه خیلی حس میشد یا ویچر که توی قسمت سوم بخاطر وسعت نقشه اسب اضافه شد و چقدر اسب سواری حال میداد). بهرحال با تمام اینها چون نمرات بازی خوب شده و تعریف داره میشه از بازی و مدتها بود یه rpg تو این فضاسازی بازی نکردم حتما سراغ بازی میرم و امیدوارم نظرم راجع به بودن اسب تو بازی اشتباه باشه
![]()
اینو اضافه کنم که بازی فست ترول داره فقط خیلی محدوده استفاده ازش، توی شهرا هم میتونید از این درشکه ها استفاده کنید برای جبجای البته منظور شمارو میفهمم میخواین توی اوپن ورلد بشه از مانت استفاده کرد برای سریعتر اکسپلور کردن و جابجای ولی تاجای که میدونم نداشتن مانت تجربه گشتن تو محیط رو خراب نکرده بلکه ظاهرا طبق گفته ی بقیه بهترشم کردهمن نمرات بازی رو که دیدم خیلی خوشحال شدم چون هر ویدیویی از بازی میدیدم کیف میکردم و یجورایی شک داشتم بازی اینقدر که نشون میده خوب باشه که خداروشکر هست منتها اینکه بازی اسب نداره(و یا هر وسیله نقلیه ای) کمی تو ذوقم خورده. یعنی به خودم میگم نقشه به این بزرگی خیلی ضدحاله با اسبی چیزی توش چهارنعل نتازی و پیاده همه ی مسیرها رو گز کنی! یجورایی فکر میکنم احساس محدودیت به ادم بده چون منطقا یک مسیر طولانی ادم دوست داره از یک وسیله ی نقلیه استفاده کنه ( یه مثالش سیاره گردی تو استارفیلد بود که داشتن وسیله ی نقلیه خیلی حس میشد یا ویچر که توی قسمت سوم بخاطر وسعت نقشه اسب اضافه شد و چقدر اسب سواری حال میداد). بهرحال با تمام اینها چون نمرات بازی خوب شده و تعریف داره میشه از بازی و مدتها بود یه rpg تو این فضاسازی بازی نکردم حتما سراغ بازی میرم و امیدوارم نظرم راجع به بودن اسب تو بازی اشتباه باشه
![]()
شما گاهی دوست داری مثلا یک مسیری رو طی کنی و حالو حوصله ی ساید کوئست رو نداری. یا اینکه مثلا یه point of interest مد نظرته که اونطرف نقشه است و فقط میخوای از جایی که هستی به اون نقطه برسی. موضوع بعدی اینه که شما یک مسیری رو ممکنه چندین بار طی کنی و بازی هر بار نمیتونه برات توی اون مسیر اتفاقای رندوم بچینه.اگر واقعا در هر مسیر اتفاقای رندوم و متفاوت زیاد داشته باشه، من این مدل اوپن ورلد رو میپسندم.
دقیقا برای سریع تر اکسپلور کردن و وقتی یک محیط بزرگی جلو شماست قاعدتا حس خوبی نمیده پیاده بشینی محیط رو بگردی یا جابه جا بشی.اینو اضافه کنم که بازی فست ترول داره فقط خیلی محدوده استفاده ازش، توی شهرا هم میتونید از این درشکه ها استفاده کنید برای جبجای البته منظور شمارو میفهمم میخواین توی اوپن ورلد بشه از مانت استفاده کرد برای سریعتر اکسپلور کردن و جابجای ولی تاجای که میدونم نداشتن مانت تجربه گشتن تو محیط رو خراب نکرده بلکه ظاهرا طبق گفته ی بقیه بهترشم کرده
خب اونموقع میتونی تلپورت کنی.شما گاهی دوست داری مثلا یک مسیری رو طی کنی و حالو حوصله ی ساید کوئست رو نداری. یا اینکه مثلا یه point of interest مد نظرته که اونطرف نقشه است و فقط میخوای از جایی که هستی به اون نقطه برسی. موضوع بعدی اینه که شما یک مسیری رو ممکنه چندین بار طی کنی و بازی هر بار نمیتونه برات توی اون مسیر اتفاقای رندوم بچینه.
دقیقا برای سریع تر اکسپلور کردن و وقتی یک محیط بزرگی جلو شماست قاعدتا حس خوبی نمیده پیاده بشینی محیط رو بگردی یا جابه جا بشی.
اگه ubisoft یا ea بود ادم دلش نمیسوخت ولی خدایی برای capcom قفله بازی های قبلیش موقع ریلیز همه خوب بودن .
من اکثر نقدهای پلیرها رو که میخونم مشکل اصلی بهینه نبودنه.اگه ubisoft یا ea بود ادم دلش نمیسوخت ولی خدایی برای capcom قفله بازی های قبلیش موقع ریلیز همه خوب بودن .