امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
الان ناراحتی به The Witcher 3 نمره کامل داده؟
ناراحت که نه، ولی وقتی یه منتقد یا یه سایت به سخت گیری معروفه انتظار ازش میره بالا. من یکی همیشه از 9 و 10 های GS انتظار داشتم بازی های شاهکاری باشن یا اینکه حداقل به مشکلات بازی اشاره شده باشه. الان منتقد های youtube نقد های بهتری انجام دادن نصبت به یه سری سایت های بزرگ.
الان دیگه نمی شه بهش اعتماد کرد، نه موقعی که امتیاز بالا میده نه موقعی که امتیاز کم میده.

البته به نظر من گیم مثل سینما اون طوری هم سیاسی نیست ولی با این وجودrock steady یکی از مهره های اصلی صنعت گیم امریکاست و به طبع تیم فوق حرفه ای هم داره وقطعا بازیهایی که از اینا در میاد زیباست.قهرمان پروری رو دست هر کی نمیدن اینا.
بعید هم نیست بهترین بازی سال بشه ولی خوب رقیباش سختن.

الته بعضی بازی ها سیاسی هستن
مثل بایوشاک اینفینیت....
اصلا" به نظر من علت تعطیلی استدیو irrational games هم همین بود و الا چه دلیل منطقی ای وجود داره که استدیویی که بازیش در آخرین آمار نزدیک به 11 میلیون نسخه فروش داشته یه دفعه ای تعطیل بشه؟؟!
در کل بازیه تا حدود زیادی به تعصبات و نژاد پرستی مردم آمریکا و همینطور سودجویی افراد مذهبی اونجا اشاره کرده بود

=====================

دوستان من فکر میکنم منتقد های گیم اسپات کلا" با ساختار خطی و داستان ثابت و بدون تغییر مشکل دارن
و در کل به عناوین سبک rpg یا عناوینی با المان های rpg مانند علاقه دارن!
مثلا" به ویچر نمره عالی میدن ، به اسکایریم و DRAGON AGE هم همینطور
ولی به بازی های بزرگی مثل the last of us و arkham kinght نمره پایین میدن!
فک کنم لازم باشه به گیم اسپات یاد آوری کنیم که اگر یک بازی ساختار خطی و داستان ثابت داشته باشه به شرظ اینکه هم داستانش معرکه باشه و هم روایت اون عالی باشه ، دیگه گیمر نیازی به حق انتخاب و تغییر در داستان بازی رو نداره.......در کل مشکل گیم اسپات همینه به نظر من......دلش میخواد همه جا گیمر ها حق انتخاب و تغییر داستان داشته باشن

گیم اسپات از نمرات عجیب و غریب زیاد داده!

Rambo که افتضاحی بیش نیست...بهش 6 داده که سرش از هم زیاده!

Duke nukem forever که همین اقای ونورد بازی رو کوبید..مدال هایی را گرفت خیلی نوبر بود!

The last of us هم نمونه بارز این سایته.
F.e.a.r ۲ رو هم همین اقای ونورد یه مشکل گرفت و اون مشکل انچنان مالی نبود که سه نمره کم کرد.

ما که عادت کردیم...

مثل بایوشاک اینفینیت....
اصلا" به نظر من علت تعطیلی استدیو irrational games هم همین بود و الا چه دلیل منطقی ای وجود داره که استدیویی که بازیش در آخرین آمار نزدیک به 11 میلیون نسخه فروش داشته یه دفعه ای تعطیل بشه؟؟!
در کل بازیه تا حدود زیادی به تعصبات و نژاد پرستی مردم آمریکا و همینطور سودجویی افراد مذهبی اونجا اشاره کرده بود

=====================

دوستان من فکر میکنم منتقد های گیم اسپات کلا" با ساختار خطی و داستان ثابت و بدون تغییر مشکل دارن
فک کنم لازم باشه به گیم اسپات یاد آوری کنیم که اگر یک بازی ساختار خطی و داستان ثابت داشته باشه به شرظ اینکه هم داستانش معرکه باشه و هم روایت اون عالی باشه ، دیگه گیمر نیازی به حق انتخاب و تغییر در داستان بازی رو نداره.......در کل مشکل گیم اسپات همینه به نظر من......دلش میخواد همه جا گیمر ها حق انتخاب و تغییر داستان داشته باشن
مجبوری نظر کارشناسی بدی واقعا؟:|

در مجموع با توحه به ویدیو های قبلی که از گیم اسپات در مورد این بازی دیده بودم شک نداشتم که به استفاده ی زیاد و اجباری از batmobile گیر می دن. هنوز که بازی رو هیچ کدوم بازی نکردیم ولی راستشو بخواین پرواز کردن بالای شهر کوچیک arkham city رو خیلی به گاز دادن تو خیابونا گاتهام ترجیح می دم و احتمال می دادم این بزرگ شدن شهر مشکل ساز بشه. دقت کنید می بینید تنها گیری هم که IGN به بازی داده همین بی جا بودن و بیش از حد بودن نبرد با batmobile هست.

مثل بایوشاک اینفینیت....

=====================

من اگر بخوام اصلاح کنم می گم منتقد های گیم اسپات اگر همون چیزی رو که انتظار دارن ببینن نمره پایین می دن. یعنی یه بازی باید براشون واقعا غافل گیر کننده و غیر قابل پیش بینی باشه تا بهش 9 یا بالاتر بدن. البته راستش the last of us هم غیر قابل پیش بینی بود ولی گند زدن بهش :|

آخرین ویرایش:
در مجموع با توحه به ویدیو های قبلی که از گیم اسپات در مورد این بازی دیده بودم شک نداشتم که به استفاده ی زیاد و اجباری از batmobile گیر می دن. هنوز که بازی رو هیچ کدوم بازی نکردیم ولی راستشو بخواین پرواز کردن بالای شهر کوچیک arkham city رو خیلی به گاز دادن تو خیابونا گاتهام ترجیح می دم و احتمال می دادم این بزرگ شدن شهر مشکل ساز بشه.

من اگر بخوام اصلاح کنم می گم منتقد های گیم اسپات اگر همون چیزی رو که انتظار دارن ببینن نمره پایین می دن. یعنی یه بازی باید براشون واقعا غافل گیر کننده و غیر قابل پیش بینی باشه تا بهش 9 یا بالاتر بدن. البته راستش the last of us هم غیر قابل پیش بینی بود ولی گند زدن بهش :|

یکی از قول های سازندگان وجود بالانس میان روش های جابجایی بوده که امیدوارم درست از آب دربیاد
البته این رو باید توجه داشت که پرواز کردن بتمن هم از نظر سرعت و هم از نظر مدت زمان پرواز و روش اوج گرفتنش به لطف لباس جدید خیلی پیشرفت داشته
البته در کل امیدوارم اون بالانسه رعایت شده باشه

مجبوری نظر کارشناسی بدی واقعا؟:|
مشکل تو چیه این وسط؟

مثل بایوشاک اینفینیت....

=====================

البته بتمن که خطی نیست تازه همون آرکهام سیتی هم ماموریت های فرعیش هم یه بازی کاملی بود برای خودش با کلی انتخاب و ... در کل به نظر من بتمن تو داستان و صدا گذاری و گرافیک و گیم پلی و اتمسفر و... هیچوقت چیزی کم نداشته الانم که نمره هاش از بعضی سایت های 7 یا 8 شده به دلیل اضافه کاری الکی بوده نه کمبود :D

نقد گیم اسپات رو خوندم , درسته که هنوز بازی نکردم و نمیتونم راجبش نظر بدم ولی با توجه به متن خوده منتقد هم نمره نهایی می تونست مثلا 8 باشه ! البته این اولین بازی نیست که منتقدهای گیم اسپات با هر ایراد کوچک یکی 1 نمره کم میکنند در حالی که ممکنه اون بازی n تا نکات مثبت داشته باشه ولی تاثیر اون نیمه ی خالی لیوان خیلی بیشتر از نیمه ی پرش هست !

البته بتمن که خطی نیست تازه همون آرکهام سیتی هم ماموریت های فرعیش هم یه بازی کاملی بود برای خودش با کلی انتخاب و ... در کل به نظر من بتمن تو داستان و صدا گذاری و گرافیک و گیم پلی و اتمسفر و... هیچوقت چیزی کم نداشته الانم که نمره هاش از بعضی سایت های 7 یا 8 شده به دلیل اضافه کاری الکی بوده نه کمبود :D
مهران جان!
بیشتر منظور و تاکیدم بر واحد بودن داستان بود
منظورت از این اضافه کاری الکی چیه؟

GOTY مال Dark souls 3 هست همه رو کنار میزنه مثل MGS و Fallout با اختلاف زیاد حجت تمام کرده استاد میازاکیb-)
اون 2016 میاد اینا 2015 ...
مهران جان!
بیشتر منظور و تاکیدم بر واحد بودن داستان بود
منظورت از این اضافه کاری الکی چیه؟
بتموبیل !! کلی از منتقدا به بتموبیل گیر دادن حتی اونایی که به بازی 9 و 10 دادن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or