امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
بعید میدونم :d کلا منتقد ها با بازیهای RPG و Open world بیشتر حال میکنن( که خیلی هم خوبه :d ) حالا ممکنه استثنایی هم وجود داشته باشه ولی داشتن هرکدوم از این شرط ها یعنی rpg بودن و open world بودن امتیاز مثبت حساب میشه حالا اگه یک گیم AAA هردوی این شرایط رو داشته باشه که شانسش خیلی بیشتره.

الان MGS V , Open World که شده، تقریبا میشه گفت نیمچه المان های RPG هم داره. بیس رو باید ارتقا داد، باید تحقیقات انجام داد، نیرو گرفت، کلی وسیله و نیرو در کل جهان پیدا کرد، تیم تشکیل داد که تیمت هر جوری که میخوای هست با حداکثر شخصی سازی، اسلحه هم قابلیت شخصی سازی و آپگرید شدن داره، مراحل رو میشه هم خودت بری و هم با کسی بری و اصلا دلت میخواد میتونی خودت (بیگ باس) کلا نری، محیط ها کاملا بزرگ و پرذ جزئیات. از نظر داستانی بخوایم حساب کنیم فالوت زیاد از نظر داستانی خوب نیست حالا ایشالا این جدیده بهتر میشه ولی مطمئنا داستان MGS بهتره. از نظر موسیقی هر دو عالی هستن ولی به نظر من MGS بهتره چون همیشه موزیکاش با خواننده هم هست اختصاصی برای دموهاش برای همین درجه موسیقیش بهتر میشه، از نظر گرافیک هم بدون شک MGS بهتره، با توجه به ماموریت های فرعی هم فعلا MGS بهتر میزنه، باید دید فالوت چکار میکنه.

در کل فالوت هم عالیه و درش شکی نیست ولی فکر نکنم امسال بتونه جلوی MGS دووم بیاره :d

به همه پیشنهاد میکنم اون تریلر 40 دقیقه ای جدید MGS رو ببینید تا بهش ایمان بیارید :d

بعید میدونم :d کلا منتقد ها با بازیهای RPG و Open world بیشتر حال میکنن( که خیلی هم خوبه :d ) حالا ممکنه استثنایی هم وجود داشته باشه ولی داشتن هرکدوم از این شرط ها یعنی rpg بودن و open world بودن امتیاز مثبت حساب میشه حالا اگه یک گیم AAA هردوی این شرایط رو داشته باشه که شانسش خیلی بیشتره.

گرچه خودمم فکر میکنم شانس Fallout بیشتره برای تعداد گوتی بیشتر ولی خب MGS هم این سری یک سر و گردن بالاتر از دفعات قبلیه.اولا اینکه محیطش خیلی بزرگ تر شده، از یک طرف دیگه مثل قبل خطی نیست و کلی بهبود های دیگه.از این گذشته چون آخرین MGS کوجیما هستش احتمالا تاثیر عاطفی هم بذاره روی منتقدا:d

@bezad
از Fallout هم یه تریلر دو دقیقه ای منتشر شده که با موزیک جز داره سر و کله ملت رو میترکونه.صبر کنین یه تریلر 40 دقیقه ای بیاد ببینیم چه امکاناتی داره و می‌تونه دووم بیاره یا نه :دی
از نظر داستانی Fallout یه سری quest شدیدا عمیق داره (بر خلاف TES :دی) کلا Quest های فرعی Fallout خیلی‌ بهتر از questlineاصلی‌ هستن معمولا.

البته در هر صورت با وجود نظر سایت ها هم در آخر هر طرف حرف خودشونو میزنن که بازی ما بهتر هست :دی

@bezad
از Fallout هم یه تریلر دو دقیقه ای منتشر شده که با موزیک جز داره سر و کله ملت رو میترکونه.صبر کنین یه تریلر 40 دقیقه ای بیاد ببینیم چه امکاناتی داره و می‌تونه دووم بیاره یا نه :دی
از نظر داستانی Fallout یه سری quest شدیدا عمیق داره (بر خلاف TES :دی) کلا Quest های فرعی Fallout خیلی‌ بهتر از questlineاصلی‌ هستن معمولا.

البته در هر صورت با وجود نظر سایت ها هم در آخر هر طرف حرف خودشونو میزنن که بازی ما بهتر هست :دی

بدبختیش هم همینه، که خیلی بیشتر روی ماموریت های فرعی کار میکنن و داستان بهتری داره، اگر همین وقت رو برای یک داستان بهتر میزاشتن و یا بیشتر به داستان اصلی و ماموریت هاش میپرداختن بازی خیلی بهتری میشد.

در هر صورت هر 2 رو میشینم بازی میکنم و حالش رو هم میبرم، ولی حس میکنم MGS بازی سال میشه :d

توی TPP تغییراتی ایجاد کردند و ایراداتی(از نظر یسریها ایراد،وگرنه ما مشکلی باهاشون نداشتیم:d) رو برطرف کردند که حدود یک دهه توی سری وجود داشت.مسئله فقط پیشرفت نیست،TPP از جهات بسیاری با شماره های سری های قبلی متفاوته،در کل حساب کنید انگار یه IP جدید تشریف دارن:d!

اون سیستم کاتسین و گیم پلی که از نظر خیلی ها خسته کننده بود،گیم پلی تا حدودی خطی،اون بخش های شرقی پسند(لول:d)که یجورایی امضای سری بودند،همگی به کل دگرگون شدن تا ما بزرگترین عنوان سری رو ببینیم.

الان MGS V , Open World که شده، تقریبا میشه گفت نیمچه المان های RPG هم داره. بیس رو باید ارتقا داد، باید تحقیقات انجام داد، نیرو گرفت، کلی وسیله و نیرو در کل جهان پیدا کرد، تیم تشکیل داد که تیمت هر جوری که میخوای هست با حداکثر شخصی سازی، اسلحه هم قابلیت شخصی سازی و آپگرید شدن داره، مراحل رو میشه هم خودت بری و هم با کسی بری و اصلا دلت میخواد میتونی خودت (بیگ باس) کلا نری، محیط ها کاملا بزرگ و پرذ جزئیات. از نظر داستانی بخوایم حساب کنیم فالوت زیاد از نظر داستانی خوب نیست حالا ایشالا این جدیده بهتر میشه ولی مطمئنا داستان MGS بهتره. از نظر موسیقی هر دو عالی هستن ولی به نظر من MGS بهتره چون همیشه موزیکاش با خواننده هم هست اختصاصی برای دموهاش برای همین درجه موسیقیش بهتر میشه، از نظر گرافیک هم بدون شک MGS بهتره، با توجه به ماموریت های فرعی هم فعلا MGS بهتر میزنه، باید دید فالوت چکار میکنه.

در کل فالوت هم عالیه و درش شکی نیست ولی فکر نکنم امسال بتونه جلوی MGS دووم بیاره :d

به همه پیشنهاد میکنم اون تریلر 40 دقیقه ای جدید MGS رو ببینید تا بهش ایمان بیارید :d

اخه با بقول شما نیمچه RPG و نیمچه open world و نیمچه شخصی سازی نمیشه جلوی یک بازی که همه اینها رو در حد اعلای خودش داره ایستاد:d من منکر بزرگ بودن MGS نیستم ولی حریف گردنش بسی کلفته و ویچر هم کنارش ایستاده بنابر این بهتره واقع بین باشیم :d

گرچه خودمم فکر میکنم شانس Fallout بیشتره برای تعداد گوتی بیشتر ولی خب MGS هم این سری یک سر و گردن بالاتر از دفعات قبلیه.اولا اینکه محیطش خیلی بزرگ تر شده، از یک طرف دیگه مثل قبل خطی نیست و کلی بهبود های دیگه.از این گذشته چون آخرین MGS کوجیما هستش احتمالا تاثیر عاطفی هم بذاره روی منتقدا:d

اخه فال اوت هم یک سرو گردن بالاتره همین قضیه ساختن پناهگاه به تنهایی یه قدم خیلی بزرگ برای این سری بوده که اگه خوب ازش استفاده بشه واقعا حرفی برای گفتن باقی نمیزاره.

پس احتمالا MGS:TPP هم باید با Carmageddon: Reincarnation و Hatred رقابت کنه:d

MGS رو هم مسلما جزو شانسها میدونم ولی نه در حد فال اوت و ویچر( نظر شخصی ) ممکنه اصلا متال گیر بیاد همه بازی ها رو درو کنه بعید هم نیست ولی فعلا که هیچ کدوم نیومدن با توجه به سلیقه منتقد ها و نوع این بازی ها و سابقه تیمها و فاکتور های مهمی مثل گیم پلی و اتمسفر ( که برخلاف نظر خیلی از هموطنان عزیز در ارزش گذاری بازیها مهمتر از گرافیک هستند) من شانس فال اوت و ویچر رو بیشتر میدونم. حالا ممکنه اصلا فال اوت بیاد یک افتضاح کامل باشه ولی این ها فقط پیش بینی حدس و گمان قبل از انتشار بازی با توجه به شرایطه و فکت نیست.
اتفاقا اگه فال اوت اون چیزی باشه که انتظارش میره اونوقت من ترجیح میدادم رقیبش انچارتد بود ولی حیف که در یک سال نمیان. بنظر من اگه قرار بود بازی های بزرگ با شرایط یکسان در اوجشون در یک سال رقابت کنند اونوقت تنها بازیهایی که نسبت به فال اوت احتمال بیشتری برای بازی سال داشتن و منقد پسند تر بودن TES بعدی و red dead بعدی و GTA بعدی بودن. البته کلش نظر شخصیه و قرار نیست همه اینطوری فکر کنند.

من فکرمیکنم امسال رقابت در بالاترین سطح بین فال اوت و ویچر خواهد بود و بعدش بین بلادبورن و MGS و بتمن( که البته از ارزشهای هیچ کدوم کم نمیکنه)

آخرین ویرایش:
البته به نظر من گیم مثل سینما اون طوری هم سیاسی نیست ولی با این وجودrock steady یکی از مهره های اصلی صنعت گیم امریکاست و به طبع تیم فوق حرفه ای هم داره وقطعا بازیهایی که از اینا در میاد زیباست.قهرمان پروری رو دست هر کی نمیدن اینا.
بعید هم نیست بهترین بازی سال بشه ولی خوب رقیباش سختن.

آخرین ویرایش:
ایمان داشتن میدونید یعنی چی؟ یعنی به یه چیز اعتقاد کامل داشته باشی...من به راکستدی ایمان دارم..
اصلا یک میلیومنوم درصد برام مهم نیست که بخواد بازی سال بشه و یا چندتا جایزه بگیره..اگه بشه خوشحال میشم ولی مهم نیست!
الان این مهمه که بازی برای من بهترین باشه..
آرکام سیتی هم سال 2011 برام بهترین بود..آرکام آسایلوم هم همینطور. آرکام نایت هم احتمالا تا آخر این نسل برام بهترین بشه..مگه اعجوبه ای مثل کن لوین با یه بازی دیگه مثل بایوشاک بیاد معادلات رو برام بهم بزنه...
انتظار خدایی خیلی سخته..درگیری های شخصیم خیلی زیاده ولی انصافا منتظر واقعی این بازیم..یعنی طوری که میتونه یه مدت حالم و عجیب از این رو به اون رو کنه!

مشکل gamespot با برخی بازیها چیه؟ اینکه فقط اون نیمه خالی لیوان که اصلا به چشم نمیاد رو میبینه!
%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA_%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%87.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or