امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
توی تریلرهایی که اومده بود وقتی بتمن تو بت موبیل بود به تانک ها با موشک شلیک میکرد همش میگفتم این بتمنی که ما میشناسیم تو کار کشتن نیست پس چطوری تو بت موبیل انقدر راحت همه رو موشک بارون میکنه?! ولی این تضاد ها و اشتباهات لایق کسر سه امتیاز نیست،

خب با این تضاد ها مخصوصا زیر کردن ادما ها با بت موبیل که صد در صد میمیرن . منتقد با خودش میگه خب اینکه راحت ایناها رو میکشه بره دشمن های اصلی هم یک راست اسنایپ با ار پی چی بیافته به جونشو خلاصه این همه درگیری تن به تن اینکارا چیه کلا همین مسله مثل خوره افتاده به جونه منتقد داستان بازی هم لذتی نبرده ازش قشنگ میشه حس کرد.
البته اینم نمیشه انکار کرد کلا منتقد های گیم اسپات خیلی بزرگ میکنن یک چیزی رو سره هیلو مستر چیف هم به خاطره مشکل سرور ها چهار نمره کم کردن .

البته مثل اینکه وقتی نزدیک دشمن ها میشی در زمان برخورد با بتموبیل یه شوکی بهشون وارد میشه که فقط پرتشون میکنه
در مورد اسلحه های بتموبیل هم تمام اسلحه از گلوله های غیرنظامی استفاده میکنه و اگر جایی هم دیدین چیزی کاملا منفجر میشه احتمالا از راه دور کنترل میشن مثل درون ها

دوستان بازی دست کسی رسیده ؟ اگه رسیده خودش بیاد بگه چه طور بوده :|
تاپیک یه دفعه 12 صفحه میره جلو سر اینه که ما بازی رو نداریم و همین طوری رو هوا میگیم نه فلان شخص اشتباه کرده و ...
یه 2 روز دندون رو جیگر بذارین بازی بیاد خودمون میریم حالشونو میگیریم :دی
در ضمن خدا میدونه سازنده چه قدر واسه بت موبیل زحمت کشیده . بعد این قضیه دیگه خیلی بی معنیه اگه بگن که بت موبیل زیاد ازش تو بازی استفاده میشه و ... ! :| ببخشید ، سازنده خیلی تمرکز داشته رو بتموبیل و بعدش بیاد یه استفاده کم ازش تو بازی بذاره ؟! به خدا یکم تنوع هم خوبه ! بازی جدیده و چون تو سری هیچ وقت تجربه استفاده از بتموبیل رو نتونستیم داشته باشیم ، ممکنه یکم عجیب یا حتی اعصاب خرد کن به نظر بیاد ولی چیزیه که هست ! یه عده کنار میان با این قضیه و میرن حال میکنن و یه عده مثل این بلانسبت بی عقل میان سر یه چیز الکی 3 نمره از بازی کم میکنن ! یعنی خیلی حرفه 3 نمره سر بتموبیل کم شه . اون وقت 7 نمره بقیه چیزا باشه :)
تو ویدیو های e3 رسما میشد دید که این بتموبیل مشکل اساسی داره تو خیلی از موارد ! شما چه جوری میتونی همزمان حین رانندگی یه دفعه سوییچ کنی رو battle mod ؟! ماشین رسما داغون میشه ! :| یا مثلا وسط پارکینگ gcpd شما سوییچ میکنی رو battle mod و بقیه هم چیزی نمیگن :دی
جدا باید صبر کرد بازی بیاد . فعلا بین کاربرا کسی نیست که علم غیب داشته باشه ;)
الانم دارم با یه نت کم سرعت تر از dial up این جا پست میذارم رسما نابود شدم :|

چی میگی انصافا؟

دستت همینجور رو کیبورد؟ اصلا نفهمیدم چی گفتی! آخه اصلا این چیزایی که گفتی چه ربطی به اونی که نقل قول کردی داشت؟

------

بتموبیل رو بعنوان یه اجبار همه بد دونستن و تنها نقطه ضعف بازی عنوان کردن بعد ایشون میگه زحمت کشیدن براش بزارین خودتون امتحان کنین!! مگه گفتیم زحمت نکشیدن؟

تو این دورانی که بازی های انحصاری نمرات در خشان 60 و 70 میگیرن حالا این بتمن اومده نمرش شد 91 بعد شما میگین نمرش پایینه و انتقادم می کنید!

واقعا نا شکری که میگن مصداق همینه :|

باو چرا شما اینجوری هستین؟:| یه کلاغ چهل کلاغ میکنین چرا؟:|

هیچکس نگفته نمره-ش پایینه. اتفاقا همه گفتن نمره-ش بالاست. هیچکس هم فاز ناامیدی نگرفته. اصن گیم اسپات هر چی گفته باشه بازتاب نظر خودشه و به خودش مربوطه. چرا تاب تحمل نظر و دیدگاه یه نفر رو نسبت به یه قضیه ندارین؟/:)

بحث امتیازات به کنار، چرا WB فقط واسه 16 تا سایت نسخه Review فرستاده؟ واقعا این حرکتشون مسخره هست. خیلی از سایت ها مطلب نوشتن که Review Copy واسه ما فرستاده نشده و باید تا روز عرضه بازی یا چند روز بعد از اون صبر کنید تا نقد بازی منتشر بشه. خب اینا یا اصلا نباید Review Copy میفرستادن یا اینکه برای همه میفرستادن، نه برای 16 تا سایت که خودشون انتخاب کردن. این کارها فقط از از یه شرکت خاص بر میاد که WB ثابت کرد توانایی رقابت با اون شرکت رو داره :دی

دوستان بازی دست کسی رسیده ؟ اگه رسیده خودش بیاد بگه چه طور بوده :|
تاپیک یه دفعه 12 صفحه میره جلو سر اینه که ما بازی رو نداریم و همین طوری رو هوا میگیم نه فلان شخص اشتباه کرده و ...
یه 2 روز دندون رو جیگر بذارین بازی بیاد خودمون میریم حالشونو میگیریم :دی
در ضمن خدا میدونه سازنده چه قدر واسه بت موبیل زحمت کشیده . بعد این قضیه دیگه خیلی بی معنیه اگه بگن که بت موبیل زیاد ازش تو بازی استفاده میشه و ... ! :| ببخشید ، سازنده خیلی تمرکز داشته رو بتموبیل و بعدش بیاد یه استفاده کم ازش تو بازی بذاره ؟! به خدا یکم تنوع هم خوبه ! بازی جدیده و چون تو سری هیچ وقت تجربه استفاده از بتموبیل رو نتونستیم داشته باشیم ، ممکنه یکم عجیب یا حتی اعصاب خرد کن به نظر بیاد ولی چیزیه که هست ! یه عده کنار میان با این قضیه و میرن حال میکنن و یه عده مثل این بلانسبت بی عقل میان سر یه چیز الکی 3 نمره از بازی کم میکنن ! یعنی خیلی حرفه 3 نمره سر بتموبیل کم شه . اون وقت 7 نمره بقیه چیزا باشه :)
تو ویدیو های e3 رسما میشد دید که این بتموبیل مشکل اساسی داره تو خیلی از موارد ! شما چه جوری میتونی همزمان حین رانندگی یه دفعه سوییچ کنی رو battle mod ؟! ماشین رسما داغون میشه ! :| یا مثلا وسط پارکینگ gcpd شما سوییچ میکنی رو battle mod و بقیه هم چیزی نمیگن :دی

جدا باید صبر کرد بازی بیاد . فعلا بین کاربرا کسی نیست که علم غیب داشته باشه ;)
الانم دارم با یه نت کم سرعت تر از dial up این جا پست میذارم رسما نابود شدم :|
جدا فکر کردی این 5 خط پستو ارسال کردی؟ یا فقط داری بی خود و بی منطق فن بازی در میاری؟ چون این 5 خط پستت با هیچ منطقی جور نیست!
بیخودی هم نمی خواد گیر بدی به بقیه که نمی فهمن، باید یه تجدید نظر کنی در افکارت

یه مکانیزمی تو بازی هست، جدیدم هست ولی جالب در نیومده، حالا هرچقدر می خواد سازنده روش وقت گذاشته باشه!

خطاب به اونایی که متا خیلی براشون مهمه..یادمه سر آرکام سیتی هم جزو معدود مواردی بود که هرچی بیشتر نقد تو متا ثبت شد متای بازی هم رفت بالاتر...این بازی رو هم همون شرکت ساخته...:>

از معدود بازیهایی بود که کلا دنبالش نرفتم که ببینم چیکار کرده چون میدونستم شاهکار درمیاد:d دیگه راک استدی امتحانشو پس داده، دمشون گرم ولی. خیلی خوشحالم بازیهای خوب دارن میان و فنا خوشحالن. من خودم خیلی از بتمن و داستانش ارتباط برقرار نکردم اما هم AA و AC خیلی استاندارد بودن و خیلی حال کردم با بازیاش. حالا سر نمره GS دعوا نگیرید اون نظر خودشو داره. به هر حال مهم نظر فن هاست. درگیر نشید خیلی، متاش هم قابل تحسینه.

جدا فکر کردی این 5 خط پستو ارسال کردی؟ یا فقط داری بی خود و بی منطق فن بازی در میاری؟ چون این 5 خط پستت با هیچ منطقی جور نیست!
بیخودی هم نمی خواد گیر بدی به بقیه که نمی فهمن، باید یه تجدید نظر کنی در افکارت

یه مکانیزمی تو بازی هست، جدیدم هست ولی جالب در نیومده، حالا هرچقدر می خواد سازنده روش وقت گذاشته باشه!

باور کن ارسال نکردم :x بله اول این که فکر کردم کامل . دوم این که فن بازی در نمیارم و فن هم هستم :x جناب با منطق با بقیه کاری نداشتم ، حرفم خطاب به یه نفر بود و این که انتظار نمیره که از منطق چیزی رو درک کنی ؟ یعنی احمقانه تر از این طرز فکر نیست که بچسبم به متا خود بازی رو ول کنم :)) بیخیال عزیزم . چون باید یاد بگیری به نظر بقیه هم احترام بذاری . داخل اون پستم کسی رو مخاطب قرار دادم که وقتی پست نقل قول میکنه اولش توضیح میده که نمیفهمه .

مشکلاتی داره این بتموبیل که تو ویدیوی خود gamespot داخل e3 در یه مواردی معلوم شد ولی جالب در نیومدنش رو من در تعجبم که از کجا فهمیدی ! قبلا هم گفتم این قدر فیلسوف این جا زیاده که همه هم از دم علم غیب دارن ! کلا تو همه ویدیو ها و تریلرا استفاده از بتموبیل موقع کارهای عادی اجباری نبوده و در مراحل ریدلر و چند جا برای تخریب دیوار یا رفتن به gcpd اجباری بوده . زمان هایی هم که به عنوان گجت استفاده میشده بیش تر ایراد گرفتن احتمالا .

جدا از این بحثای مسخره بازی چند تا نمره 10 داره و اکثرا هم بالای 9 دادن . پس خیلی خودتونو اذیت نکنید که با یه شاهکار طرفیم حالا بگو مکانیزم و پکانیزم :)

مقایسه ی متا اسکور سه گانه ی بتمن rocksteady:
Batman_AA.jpg

Batman_AC.jpg

Batman_AK.jpg

پ.ن:مقایسه بر اساس بالاترین نمره متا در بین پلتفرم ها بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or