گاردین (5/5)
عنوان Astro Bot هنوز هم ادای احترام فوقالعادهای به تاریخچه پلیاستیشن و طراحی سختافزاری است که Astro's Playroom بود، اما به آن فضایی داده شده است تا فراتر از یک دموی فنی پرشخصیت رشد کند و به بهترین بازی پلتفرمی که در چندین سال بازی کردهام تبدیل شود. در واقع، این یکی از بهترین پلتفرمرهایی است که تا به حال بازی کرده ام، آن هم من که به عنوان یک کودک دهه 90 میلادی، که هزاران از پلفترمرها را تابحال را بازی کرده ام. پلی استیشن از زمان LittleBigPlanet فاقد یک بازی خانگی و خانوادگی عالی بوده است و Astro Bot وارث شایسته میراث جدیدی این سری است.
GGRecon (5/5)
اگر مانند من، شما هم منتظر بودید تا نینتندو دوباره یک بازی سه بعدی ماریو جدید را با بهترین نحو ارائه دهد، دیگر صبر نکنید - تیم Asobi خودش این کار را انجام داده است. به زبان ساده، Astro Bot یک بازی ویدیویی استثنایی است. در نهایت یکی از کم استفاده ترین IP های پلی استیشن راه را روشن می کند و یک پلتفرمر سه بعدی ارائه می دهد که می تواند به راحتی با برخی از بهترینهای صنعت همراه شود. نه تنها میراث پلی استیشن را جذاب و متفکرانه جشن می گیرد، بلکه همه این کارها را انجام می دهد در حالی که برخی از بهترین اکشن های پلتفرمینگ را که در این نسل دیده ایم را نیز ارائه می دهد برای کسانی که پلی استیشن دارند، Astro Bot را یک خرید ضروری در نظر بگیرید.
IGN (9/10)
با عنوان Astro Bot از ابتدا تا انتها لبخند بع لب داشتم .مجموعهای از لول های به شدت مبتکرانه و تواناییهای فوقالعاده سرگرمکننده، شادی را در اوج خودش به ارمغان میآورد، و هرگز کسلکننده یا تکراری نمیشود. و در حالی که برای لذت بردن از آن نیازی به سابقه طولانی در سیستمهای سونی ندارید، به ویژه برای کسانی که قطعهای از پلی استیشن را در دل خود دارند لذت بخش است زیرا گنجینهای پر از نوستالژی های قابل بازی در انتظار شماست. تیم Asobi بهتر از آنچه انتظار دارید، شعار بازاریابی PS5 را که «Play has no limits» را جدیتر میگیرد، یک پلتفرمر عالی ایجاد کرده است که با بهترین های نینتندو پا به پا نینتندو حرکت میکند، و این بازی تقریباً به اندازه آنها تحسین برانگیز است.
VG247 (5/5)
عنوان Astro Bot به چنین چمدانهایی اهمیتی نمیدهد، اما اگر این کار را میکرد، احتمالاً از بازوهای مکانیکی خود برای پرتاب آن به سمت یک میمون رباتیک غولپیکر استفاده میکردید، قبل از اینکه دندانهای میمون را بکوبید و خود را به سمت سر منفجر شدهاش برانید. Astro Bot فقط به سرگرمی اهمیت می دهد، و من واقعاً نمی توانم به یک لحظه فکر کنم که باعث شود آرزو کنم ای کاش چیزی به گونه ای متفاوت مدیریت می شد، بهینه سازی می شد تا آسان تر شود یا گسترش یابد. این فقط کامل است.
Next Gen Base (10/10)
در هسته ی Astro Bot، یک بازی پلت فرم بسیار عالی وجود دارد. با این حال، زمانی که شما کرکترهایی را فراخوانی میکنید که در فرنچایزهای قدیمی بوده اند ، زیبایی شناسی اصلی بازی نمایان میشود. این بازی هست که کنسول و تاریخچه آن را تحسین می کند، این بازی شما را در خودش غرق خواهد کردد و به طور کلی به سطح دیگری میبرد. یک بازی فوقالعاده سرگرمکننده و از نظر فنی قوی که تجربهای تقریباً بیعیب از پلتفرمینگ را در کنار نوستالژی بیش از حد ارائه میکند، اگر تا به حال به پلتفرم پلیاستیشن علاقه داشتهاید، Astro Bot یک بازی ضروری است.
VGC (5/5)
عنوان Astro Bot صرفاً یک پلتفرمر لذت بخش نیست بلکه یک نوستالژی خالص است که به یک پلتفرمر جذاب هم پیوند خورده است. این یک عنوان قابل توجه برای نسلهایی است که پلی استیشن را در سطح بمب اتمی درک می کند. سطح بسیار شادی بالایی که بازی ایجاد می کند، مقایسه آن را با هیچ چیز دیگری غیر از بهترین ماجراجویی ماریو غیرممکن می کند. Astro دیگر عنوانی نیست که به نمادهای پلی استیشن وابسته باشد او الان خود یک نماد پلی استیشن است.
View attachment 348719