امتیازهای Astro Bot

میانگین امتیازات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mo7aMMaD

کاربر سایت
کد بازی Astro Bot برای منتقدان ارسال شده و نقدها و امتیازات آن در تاریخ ۵ سپتامبر (۱۵ شهریور) منتشر می‌شود.
بازی در تاریخ ۶ سپتامبر (۱۶ شهریور) برای کنسول پلی‌استیشن ۵ به قیمت ۶۰ دلار عرضه خواهد شد.
میانگین نقدها:
1000003576.jpg

آخرین ویرایش:
جدا از خوشحالی این امتیازات غمگینم واسه بسته شدن japan studio چون اینجور که یادمه تیم توسعه دهنده astro bot جزیی از japan studio بود که مستقل شده بود و بقیه استودیو تعطیل شد. شاید اونها هم میتونستن این یکی رو احیا کنن

View attachment 348717
خیلی احمق هستند که تا الان این بازی ریمستر نداره.

اصن تصور اینکه این بازی زیر ۹۰ بشه غیر ممکن بود واسم چون کیفیت کار شدیدا بالا بود ولی دیدن متای ۹۴ واقعا سرحالم کرد. حقشون بود حقیقتا. مشخص بود که ادای احترامیه به تمام عناوین PS و یک نامه‌ی عاشقانه به گیمرا خصوصا سونی فن‌ها. باشد که مقداری فن‌ها سر حال بیان و رابطه‌ی گیمرا با مسئولین به واسطه‌ی این بازی بهتر بشه :D
پاشو برو کونکوردت رو بازی کن😒

جل‌الخالق!
من هی می‌خواستم بیام بگم که گرفتن امتیازهای بالا توسط پلتفرمرها (مخصوصاً سه‌بعدی) به شدت کار سختیه و به بالای ۹۰ فکر نکنین، ولی گفتم ملت می‌گن داره ناله و هایپ‌زدایی می‌کنه و برای همین سکوت کردم! :دی
بازی پیشاپیش برای من ۱۱/۱۰ بود ولی به خاطر سابقه منتقدها در مورد پلتفرمرهای غیرنینتندویی، اصلاً فکر نمی‌کردم همچین امتیازهایی بگیره و واقعاً یه جوری ترکوند که توی خواب هم نمی‌دیدم! یعنی کافیه برین لیست امتیازهای بازی‌های پلتفرمر غیر نینتندو رو توی سال‌های اخیر نگاه کنین و به این نتیجه می‌رسین که میانگین ۹۳،۹۴ برای یه پلتفرمر سه‌بعدی یعنی چی!
امیدوارم در مورد فروش بازی هم مثل امتیازهاش اشتباه پیش‌بینی کرده باشم و یه جوری بفروشه و آینده Team Asobi رو تضمین کنه که کلی حال کنیم. :دی
-----------
نگاهی به سال ۲۰۲۴ تا این لحظه:
بازی JRPG به شدت باکیفیت: Final Fantasy VII Rebirth
یکی از بزرگ‌ترین غافلگیری‌های این سال‌ها: Helldivers 2
اکشن ماجرایی با بانوان جذاب و شُل‌حجاب: Stellar Blade
اکشن نقش‌آفرینی تیم نینجایی: Rise of the Ronin
انحصاری خجالتی: Black Myth: Wukong
و الآن هم که یه پلتفرمر درجه یک و محشر به نام Astro Bot
ولی چه کنیم که PS5 با همچین لیستی (هم از نظر تنوع و هم کیفیت) همچون کویر لم‌یزرعی است که چیزی در آن یافت نمی‌شود...

بازی فوق العاده عملکرد، خیلی براشون خوشحالم، و سونی هم این سری تو مارکتینگ براشون سنگ تموم گزاشته، میره که فروش خوبی به نسبت سایر پلتفرمر های سونی داشته باشه
.
.
.
واقعا ربط گس به این چیه؟!
اصلا مفهوم گس یعنی چی؟!
می دونستید LBP های کلاسیک خودشون گس بودند؟! یا همین دریمز؟!
گس هم می تونه پر از خلاقیت باشه!
اینکه کونکورد و کلی شکست تو گس ها داریم، دلیل بر بد بودن گس نیست!
الان میهیو گس میسازه، عشق نمی کنید با آثارش؟!
مشکل سونی اینه گس خوب نمیسازه یا بلد نیست، مشکل در ماهیت گس نیست

بماند اگر گزارش های مالی سونی رو در 2020 بخونید، برای گس ها، بودجه اضافه بر سازمان اختصاص دادند، و از بودجه سینگل پلیر ها ذره ای برای اینا نزدن!!!
همونطور که گوریلا کنار گسی که داره می ساخت! بودجه اش از حدود شصت میلیون نسخه اول، به فوربیدن وست بالای 200میلیون بودجه دادند، بودجه گس جدا بود، یا اسپایدر من 2018با هشتاد میلیون بودجه ساخته شد، بودجه نسخه 2 رسید به 300میلیون ولی بودجه عنوان کنسلیش جدا!!!
شما یک گزارش پیدا نمی کنید، سونی بودجه بازی های سینگل پلیرش رو به گس ها اختصاص داده باشه و فلکه پول رو برای استدیو های سینگلش بسته باشه، اگرم پولی از دست رفته، از همون بودجه اختصاص داده شده به گس ها بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or