امتیازهای Astro Bot

میانگین امتیازات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mo7aMMaD

کاربر سایت
کد بازی Astro Bot برای منتقدان ارسال شده و نقدها و امتیازات آن در تاریخ ۵ سپتامبر (۱۵ شهریور) منتشر می‌شود.
بازی در تاریخ ۶ سپتامبر (۱۶ شهریور) برای کنسول پلی‌استیشن ۵ به قیمت ۶۰ دلار عرضه خواهد شد.
میانگین نقدها:
1000003576.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی جالب بود که بعد از انجام این بازی گفتم باید نسخه کاملش بدن خیلی بهم چسبید و سونی کارش به بهترین شکل انجام داد
حقیقتا در صحرای بی پلتفرمی این بازی عین گنج می مونه متای 94 هم واقعا غیر قابل پیشبینی بود براش

PlayRoom هم با اینکه کوتاه بود ولی یک تجربه به شدت لذت بخش بود. هرکس اون را بازی کرده باشه میتونست به نبوغ سازنده های بازی پی بره. همون دقیقه اول معرفی اینم مشخص بود چه جواهریه. 91 زده بودم ولی از سطح انتظاراتم هم بالاتر از آب در اومد. گیم یعنی این دیگه. اینجور بازی ها واقعا نقطه اتصال هر گیمر واقعا قدیمی به دنیای بازی هستند. جالبه که 65 نفره ساختن بازی را (کلاس درسه برای خیلی از بازی سازها). تو نقد دو سه خطیم در مورد Cocoon نوشتم بعضی سازنده ها واقعا مفهوم ویدیوگیم را درک میکنن و اون رسالت قضیه را به خوبی پیاده میکنن.

یک چیز یونیکی هم که این بازی داره و من مشابهش را الان یادم نمیاد تو بازی دیگه ای باشه اون رفرنس های زیاده به بازی ها و شخصیت های دوست داشتنی صنعت گیم هست که اون حس خوش نوسالتژی را تو حین بازی ایجاد میکنه. اینجا هم طبق نقدها چیزی که دیدم حتی پا را یک قدم بالاتر گذاشتن و چپتر خاص برای یک سری بازی ها ساختن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or