آخرین ویرایش:
اتفاقا Matt Purslow همون بیشعوریه که گفته بود RE5 ریمیک نمیتونه ساخته بشه جز اینکه سیاهپوستها ازش حذف بشن و چیزی که الان هست نژادپرستیه.نویسنده ریویو Leana Hafer ترانس بود.
این مقاله نویسندش فرق داره.
بنظرم این که همه باهم زیر اسم IGN قضاوت میشن جالب نیست چون حتما منتقد خوب هم تو ign وجود داره.
حتی همون لینا هیفر هم شاید منتقد بدی نباشه فقط چون خودش ترانس بوده برا ویلگارد سوگیری داشته.
باید قبول کرد که اول ووک ها بودن که رادیکال شدن و با سانسور عجیب غریب باعث شدن بقیه هم ری اکشن تندی داشته باشنباور کن خیلیا بازی نکرده بازی رو میکوبن
این youtuber ها واسه بازدید بیشتر شلوارشون هم میکشن پایین
تقصیر این دوستان هم نیست وقتی که این قضیه woke رو میخوان به زور تو حلق مردم کن که خیلیا حساس شدن روش
افراطی گری هم خیلی بده ولی دو طرف قضیه دارن اشتباه میکنن
ضربه اش هم این بازی بدبخت خورد که بهترین ساخته bioware تو دهه اخیره
پاره شدم از خنده . خداوکیلی عجب افتضاحیه این بازی . از یک مشت آدم بی خاصیت که فقط بخاطر DEI استخدام شدن نمیشه بهتر از اینم انتظار داشت . دیالوگ های رومنسش حتی تو کلیپای خز و خلیلای اینستاگرامی ایرانی هم قفله .Angry Review
حوصله کردی ویدئوی Act man رو هم ببین خیلی خوبه.پاره شدم از خنده . خداوکیلی عجب افتضاحیه این بازی . از یک مشت آدم بی خاصیت که فقط بخاطر DEI استخدام شدن نمیشه بهتر از اینم انتظار داشت . دیالوگ های رومنسش حتی تو کلیپای خز و خلیلای اینستاگرامی ایرانی هم قفله .
البته راس گفتن خبر رو نباید اونطوری بنویسیاز اونجایی که تایپک خبریم در مورد این بازی قفل شده و مدیر محترم این انجمن سوال کردن و فرصت ندادن که آگاهی لازم رو برسونم ، واجب دونستم پاسخ رو بدم تا جواب سوالشون گرفته بشه
سوال اول: این چه نوع ادبیاتی در متن خبریه : به این نوع ادبیات خبرنگاری میگن متفرقه یا متنوع، این اصول دانشگاهیه، به بیان ساده نوع گویش جذاب و غیر رسمی و استفاده از اصطلاحاتی مانند "زجه میزنه" و "اشک ووک میریزه" به احساسات شدید و انتقادهای صریح خبرنگار به طور احساسی و با شور و هیجان نسبت به خبر اشاره داره و به عبارت دیگر، این نوع گویش به نقد اجتماعی و فرهنگی مربوط میشه
سوال دوم در مورد اینکه اصلا درمورد چیه : خب ظاهرا در جریان این بازی نیستید که بازی پر از اشارات ووک برای قالب کردن این فرهنگ به صورت اجباریه، که این سایت به انتقاد از مراسم گیم آواردز داده که چرا بازی ووک مون نامزد بهترین بازی سال نشده و اون متن خبری طبق گویش خودش قرار دادم که داشت فلفل میریخت و من هم یه خورده نمک بهش اضافه کردم
تقریبا از هر 3 تا بازی، دوتاش RPG ـه الان. چی کمتر ساخته میشه؟
- از جنبهی مثبت، بازی تجربهی RPG تکنفرهی قابلتوجهی ارائه میده، آن هم در دورهای که چنین بازیهایی کمتر ساخته میشوند.