امتیازهای بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
اگه دراگون این دو خط رو بشکنه یه رشد شارپ میتونه داشته باشه وگرنه با ریزش سنگینی مواجه میشه
View attachment 355988
1731005750788.png

اگه درست باشه به گا رفتن . 14 درصد خریدار ها بازی رو کنسل کردن

میگن روی کنسول فروشش به اندازه pc نبوده

البته درستی یا غلطی این حرف ها رو زمان مشخص خواهد کرد

View attachment 355990

اگه درست باشه به گا رفتن . 14 درصد خریدار ها بازی رو کنسل کردن

میگن روی کنسول فروشش به اندازه pc نبوده

البته درستی یا غلطی این حرف ها رو زمان مشخص خواهد کرد
انتظارات از فروش بازی پایینه میخواد تا آخر سال 2 میلیون بفروشه
وضعشم توی استیم خیلی خوبه احتمالا شکست نخوره

از بازیسنتر راضی ام. تا دو سال پیش پست علیه ووک میزدیم تکفیر میشدیم. نم نم کل جهان میفهمن چه چرک و کثافتیه این جریان. مسئله اینه که حد یقف نداره. اونقدر پیش میرن در نرمال نشون دادن گزاره ی "عشق، عشق است" که لاجرم مجبور به عادی شدن هر خزعبلی بشیم. استارتش رو از ۲۰۱۹ به بعد زدن و سیر جدیدی از تبلیغات در مدیا شروع شد. آشغالی به اسم moonlight رو تو بوق و کرنا کردن، بعدش نوبت به عادی سازی روابط با حیوانات با فیلم هایی مثل shape of water رسید. الانم که کمر همت به نابودی dragon age ای بستن که زمانی اسمش رو تریلی نمیکشید.

این woke و کارکتر های همجنس باز و دیالوگ های cringe و بدون تاثیر از زمان همون dragon age 2 تو این سری به وفور یافت میشد
نمی‌دونم چرا اون دو تا نسخه قبلی همچنین حمله ای بهش نمیشد تا این
Veliguard بدبخت رو که گوشه رینگ گیر اوردین
خودم که تمام نسخه های قبلی رو بازی کردم میتونم بگم از dragon age 2 خیلی بهتر و در حد همون inquisition هستش
از دو ساخته قبلیشون یعنی andromeda و anthem هم فرسنگ ها بهتره
پس واقعا یه جوری بازگشت bioware میشه اگه به کارنامه اخیرشون نگاه کنین

این woke و کارکتر های همجنس باز و دیالوگ های cringe و بدون تاثیر از زمان همون dragon age 2 تو این سری به وفور یافت میشد
خودم که تمام نسخه های قبلی رو بازی کردم میتونم بگم از dragon age 2 خیلی بهتر و در حد همون inquisition هستش
از دو ساخته قبلیشون یعنی andromeda و anthem هم فرسنگ ها بهتره
پس واقعا یه جوری بازگشت bioware میشه اگه به کارنامه اخیرشون نگاه کنین
Veilguard عالیه .بنظرم برعکس ارزشش بیشتر از امتیازیه که الان داره.خیلی راحت میشه قضیه ووک رو روش حساس نشد.من همون اول بازی تمرکزمو از این بساط ووک از روش برداشتم و واقعا دارم لذت میبرم.سهام دار EA هم نیستم.

• Like
Reactions: ps4best
Veilguard عالیه .بنظرم برعکس ارزشش بیشتر از امتیازیه که الان داره.خیلی راحت میشه قضیه ووک رو روش حساس نشد.من همون اول بازی تمرکزمو از این بساط ووک از روش برداشتم و واقعا دارم لذت میبرم.سهام دار EA هم نیستم.
باور کن خیلیا بازی نکرده بازی رو میکوبن
این youtuber ها واسه بازدید بیشتر شلوارشون هم می‌کشن پایین
تقصیر این دوستان هم نیست وقتی که این قضیه woke رو می‌خوان به زور تو حلق مردم کن که خیلیا حساس شدن روش
افراطی گری هم خیلی بده ولی دو طرف قضیه دارن اشتباه میکنن
ضربه اش هم این بازی بدبخت خورد که بهترین ساخته bioware تو دهه اخیره

باور کن خیلیا بازی نکرده بازی رو میکوبن
این youtuber ها واسه بازدید بیشتر شلوارشون هم می‌کشن پایین
تقصیر این دوستان هم نیست وقتی که این قضیه woke رو می‌خوان به زور تو حلق مردم کن که خیلیا حساس شدن روش
افراطی گری هم خیلی بده ولی دو طرف قضیه دارن اشتباه میکنن
ضربه اش هم این بازی بدبخت خورد که بهترین ساخته bioware تو دهه اخیره
دقیقا ضربشو این بازی داره میخوره فقط.هیچ سازنده ای دوست نداره این مسائل رو قرار بده مشکل همون سیاسته دنیاس که اجباریه و دست سازنده نبوده.امیدوارم فقط به سوددهی برسه چون با شکست چه این بازی چه همه بازی ها سیاست دنیا تغییری نمیکنه و فقط سازنده ضرر میکنه و این ip فراموش میشه...

• Like
Reactions: ps4best
قضیه همجنسگراها و ... از قدیم تو انواع مدیاها بوده و هست اما دلیلی که اینقد تنفر نسبت بهش تو این 4-5 سال زیاد شده اینه که شروع کردن فرو کردنش تو حلق آدما، اگه اشتباه نکنم از همون بعد کرونا یه دفعه شدت گرفت این قضیه.

آره فلان سریال قدیمی یکی دو کرکتر گی داشت کسی هم مشکلی باهاش نداشت اما الان میشینی پای یه سریال آمریکایی میبینی از 10 نفر 6 تاشون lgbtq ـن حالا به هر نحوی، انگار داستان داره تو یک دنیای موازی اتفاق میوفته که Straight ها تو اقلیتن :دی
کرکترای سفید پوست قدیمی رو سیاه کردن، خوشگلا رو زشت کردن، خشن هارو هلو کیتی کردن و ...

از اون طرف شروع کردن طرح گذاشتن واسه استخدام اقلیت های جنسیتی و نژادی و ... که بدترین بخش داستانه.
دقیقا منو یاد سهمیه های کنکور میندازه، اون جایگاهی رو که باید یه نویسنده یا هنرمند با توجه به تواناییش بگیره یه مو رنگیه بی اعصاب پیرسینگ دار که کل هنرش سر و صدا راه انداختن تو توییتره میگیره و قطعا تاثیر منفیشو روی اون فیلم/گیم میزاره.

حالا Veilguard با اینکه بازی بدی نیست چرا اینقد کوبیده میشه؟ چون تمام این مسائل رو جلوی پرده داره و تو دوره ای ریلیز شد که اوج تنفر مردم از Woke ـه (همینکه ترامپِ آنتی ووک تونست با همچین اختلافی برنده بشه میتونه نشون دهنده این موضوع باشه)
بجا اینکه یه کار سر و سنگین باشه تم بنفش و رنگارنگش تو ذوق میزنه، شخصیتای بی ریخت که سه متر پیشونی دارن هم کمکی بهش نمیکنه.
از روزی هم که اومده یه سره کلیپ از دیالوگای کرینجش در میاد که اوضاع مارکتینگشو بدتر میکنه.

آخرین ویرایش:
به عنوان فن قدیمی سری و بایوور این موارد که دوستان حساسن از نسخه اول بوده. مثل Zevran تو اوریجینز تا بای بودن همه کارکترای نسخه دوم و شخصیت گ*ی Steve تو مس افکت. کلا بایوور همیشه تو این قضایا پیش رو بوده حتی قبل اینکه ترند بشن ولی واقعا اصلا در اون حد و اندازه ای نیست که تو YouTube بزرگش کردن.
مثلا قبول دارم شخصیت Tassh واقعا رو مخه ، نه به خاطر طراحیش به خاطر نوع صحبت و تینیج بودنش و میتونستن دیالوگاش بهتر هندل کنن . اما نکته ای که هست میتونین خیلی از مسایلی که تو دیالوگاش به این قضایا اشاره میکنن رو اسکیپ کنین.

البته بازی اصلا در حد و اندازه Origins نیست و راستش رو بخوام بگم تو این 15 سال که از لانچ نسخه اول گذشته فقط Baldur's Gate 3 تونسته در حد اوریجینز و حتی تو موارد بسیاری بهتر از اون عمل کنه . و من از این استدیو واقعا انتظار اوریجینز 2 رو نداشتم و ندارم . یکی به خاطر اینکه کلا EA از اول مخالف اوریجینز بود و اینا با
هزار بدبختی تازه راضیش کردن بازی Live Service نباشه. و کلا از تیم قدیمی بایوور که با بازی های قدیمیش خاطره داریم فکر کنم کلا 20 نفر باقی موندن.

در مورد خود بازی بعد 40 ساعت میتونم بگم :گیم پلی واقعا خیلی جذاب و لذت بخش و حتی چالش برانگیز هم هست . تنوع اسکیل تری خیلی کمک کرده بازی کسل کننده نشه و بتونین Build مورد علاقه خودتون رو بسازین و راحت وسط بازی میتونین کلا Re spec کنین .ولی خوب اگر انتخابی بود من Tactical Cameraو گیم پلی اوریجینز رو ترجیح میدم .
البته اوایل بازی قبل باز شدن اسکیل ها میتونه کسل کننده باشه ولی اگر فرصت بدین خیلی بهتر میشه. لوکیشن های بازی زیبا و خیلی دقیق طراحی شدن ، فچ کوئست نداریم تو بازی و تو طراحی مپ های بازی از God of War های جدید الهام گرفته شده و گشت و گذار توش لذت بخشه .

آرت استایل بازی رو دوست ندارم . اما دراگون ایج هیچ موقع ی آرت استایل ثابتی نداشت . یعنی مثلا خود نسخه دوم کاملا ی آرت استایل کامیک ی داره . و در مورد دارک بودن قبول دارم اتمسفر بازی مثل اوریجینز دارک نیست ولی بعد اوریجینز هیچ نسخه ای اتمسفر دارکی نداشت.
ولی تو بازی لوکیشن با فضای دارک یا ماموریت هایی هستن که از فضای دارک تری داشته باشن ، که من تو نقد اکثر Youtuber ها ندیدم بهش اصلا اشاره ای بشه.

در مورد تصمیمات بازی نمیتونم نظر قطعی بدم چون هنوز تموم نکردم ولی تا الان اگر تصمیمی بوده خیلی سریع نتیجش رو تو بازی دیدی. البته میزان آزادی عمل تو تصمیم گیری ها اصلا در حد و اندازه اوریجینز نیست!

داستان کلی خیلی خوب و جذابه و اکثر Companion ها به جز Taash تا الان برام جذاب بودن، به نظرم داستان جالبی دارن. ولی دیالوگ ها بین Rook و همراه ها میتونستن خیلی خیلی بهتر باشن، و این بیشتر به خاطر شخصیت Rook ه در عین حال که بازی میخواد بهت القا کنه روک قهرمان و problem solver ه ، تو خیلی مواقع باهات مثل کسی برخورد میکنه که داره برای اولین بار
دراگون ایج رو بازی میکنه و خیلی موارد ساده و ابتدایی رو بهت توضیح میده.و این یکی از مشکلات بزرگیه که من با بازی دارم. خود بازی به نوعی Soft reboot ه و بیشتر برای Audience جدید در طراحی شده تا فن های قدیمی . شاید به خاطر فاصله زیاد بین 2 نسخه .برای همین خیلی مواقع نویسنده ها خیلی مسائل ساده و یا حتی مواردی رو در مورد بازی های قبلی که خودت
تجربه کردی رو به صورت دیفالت بهت توضیح میدن و واقعا اوایل بازی برای من این مورد رو اعصاب بود. چون برای کسی که 9 playthrough از اوریجینز داره و 2-3 تا هم از نسخه های بعدی تحملش سخته دوباره بشینم یکی اینا رو به من از اول توضیح بده. و باید به نوعی مثل بازی هایی قبلی اپشنال میبود و اگر چیزی رو نمیدونستی میپرسیدی در حین مکالمه با شخصیت ها.

در کل Veilguard از لحاظ نحوه روایت داستان و طراحی مراحل بیشتر به نسخه دوم نزدیکه فقط این بار بدون محیط های تکراری . خود بازیم خیلی بهینه ست. اگر نمیزنید تجربه بازی تا اینجا واقعا لذت بخش بوده! :D

مثلا قبول دارم شخصیت Tassh واقعا رو مخه ، نه به خاطر طراحیش به خاطر نوع صحبت و تینیج بودنش و میتونستن دیالوگاش بهتر هندل کنن . اما نکته ای که هست میتونین خیلی از مسایلی که تو دیالوگاش به این قضایا اشاره میکنن رو اسکیپ کنین.​
البته بازی اصلا در حد و اندازه Origins نیست و راستش رو بخوام بگم تو این 15 سال که از لانچ نسخه اول گذشته فقط Baldur's Gate 3 تونسته در حد اوریجینز و حتی تو موارد بسیاری بهتر از اون عمل کنه . و من از این استدیو واقعا انتظار اوریجینز 2 رو نداشتم و ندارم . یکی به خاطر اینکه کلا EA از اول مخالف اوریجینز بود و اینا با​
هزار بدبختی تازه راضیش کردن بازی Live Service نباشه. و کلا از تیم قدیمی بایوور که با بازی های قدیمیش خاطره داریم فکر کنم کلا 20 نفر باقی موندن.​
در مورد خود بازی بعد 40 ساعت میتونم بگم :گیم پلی واقعا خیلی جذاب و لذت بخش و حتی چالش برانگیز هم هست . تنوع اسکیل تری خیلی کمک کرده بازی کسل کننده نشه و بتونین Build مورد علاقه خودتون رو بسازین و راحت وسط بازی میتونین کلا Re spec کنین .ولی خوب اگر انتخابی بود من Tactical Cameraو گیم پلی اوریجینز رو ترجیح میدم .​
البته اوایل بازی قبل باز شدن اسکیل ها میتونه کسل کننده باشه ولی اگر فرصت بدین خیلی بهتر میشه. لوکیشن های بازی زیبا و خیلی دقیق طراحی شدن ، فچ کوئست نداریم تو بازی و تو طراحی مپ های بازی از God of War های جدید الهام گرفته شده و گشت و گذار توش لذت بخشه .​
آرت استایل بازی رو دوست ندارم . اما دراگون ایج هیچ موقع ی آرت استایل ثابتی نداشت . یعنی مثلا خود نسخه دوم کاملا ی آرت استایل کامیک ی داره . و در مورد دارک بودن قبول دارم اتمسفر بازی مثل اوریجینز دارک نیست ولی بعد اوریجینز هیچ نسخه ای اتمسفر دارکی نداشت.​
ولی تو بازی لوکیشن با فضای دارک یا ماموریت هایی هستن که از فضای دارک تری داشته باشن ، که من تو نقد اکثر Youtuber ها ندیدم بهش اصلا اشاره ای بشه.​
در مورد تصمیمات بازی نمیتونم نظر قطعی بدم چون هنوز تموم نکردم ولی تا الان اگر تصمیمی بوده خیلی سریع نتیجش رو تو بازی دیدی. البته میزان آزادی عمل تو تصمیم گیری ها اصلا در حد و اندازه اوریجینز نیست!​
داستان کلی خیلی خوب و جذابه و اکثر Companion ها به جز Taash تا الان برام جذاب بودن، به نظرم داستان جالبی دارن. ولی دیالوگ ها بین Rook و همراه ها میتونستن خیلی خیلی بهتر باشن، و این بیشتر به خاطر شخصیت Rook ه در عین حال که بازی میخواد بهت القا کنه روک قهرمان و problem solver ه ، تو خیلی مواقع باهات مثل کسی برخورد میکنه که داره برای اولین بار​
دراگون ایج رو بازی میکنه و خیلی موارد ساده و ابتدایی رو بهت توضیح میده.و این یکی از مشکلات بزرگیه که من با بازی دارم. خود بازی به نوعی Soft reboot ه و بیشتر برای Audience جدید در طراحی شده تا فن های قدیمی . شاید به خاطر فاصله زیاد بین 2 نسخه .برای همین خیلی مواقع نویسنده ها خیلی مسائل ساده و یا حتی مواردی رو در مورد بازی های قبلی که خودت​
تجربه کردی رو به صورت دیفالت بهت توضیح میدن و واقعا اوایل بازی برای من این مورد رو اعصاب بود. چون برای کسی که 9 playthrough از اوریجینز داره و 2-3 تا هم از نسخه های بعدی تحملش سخته دوباره بشینم یکی اینا رو به من از اول توضیح بده. و باید به نوعی مثل بازی هایی قبلی اپشنال میبود و اگر چیزی رو نمیدونستی میپرسیدی در حین مکالمه با شخصیت ها.​
در کل Veilguard از لحاظ نحوه روایت داستان و طراحی مراحل بیشتر به نسخه دوم نزدیکه فقط این بار بدون محیط های تکراری . خود بازیم خیلی بهینه ست. اگر نمیزنید تجربه بازی تا اینجا واقعا لذت بخش بوده! :D
ووک ووکه هر چیزی که بشه ووک تبدیل میشه...
همین اسکیپا شده که اینا پررو بشن بیان شخصیتهای سفیدو سیاه کنن و چهره های جذاب بازی رو زشت کنن، الان چندین ساله به غیر از بازیهای شرقی یه شخصیت جذاب دوست داشتنی نمیبینیم
بعد از اتمام بازی نمیتونی یه شخصیت جذاب تو خاطرت بسپاری از بس که ....
یه کار اجباری باعث ضدیت میشه که در مورد این بازی صدق شده
نسخه های قبلی اجباری نبود بلکه اختیار بود این دو مسئله متفاوته که گیمر راضی میشه بازی رو انجام بده، فکر میکنی چرا عاشق بالدورز گیتم چون اجباری نیست راحت اختیار رو میزاره جلوت
هر چیز اجباری محکوم که تخریب بشه
از این گذشته دیگه ضایع تر از اینکه بعضی منتقدین دارن این رو بهترین نسخه این سری اعلام میکنن و مانور زیاد دارن میدن، مشخصه هدف چیه و متا رو دستکاری کردن و یکی از نکات مثبت بازی ارزیابی کردن

دارم ویدیو نقد Skill up از بازی را میبینم.
واقعا کسی اگه هنوز فن بایوویر هست باید بره بشینه یه گوشه زار زار گریه کنه.
بنظرم بعد نقد Veilguard برو بشین نقد تلو پارت 2 از Skill Up رو هم ببین.
بعد بیا اینجا به سونی/ناتی داگ فنا بگو اگه هنوز فن هستن باید زار زار گریه کنن. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or