امتیازهای بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
حالا این بازی رو نمیدونم ولی شخصا مثلا Fextralife وقتی به استارفیلد داد ۹.۴ برای من پرونده شون بسته شد. نه امتیازات متا و نه نقدای یوتیوب بنظرم هیچکدوم مثل قبل معتبر نیستن.

بنظرم بعد نقد Veilguard برو بشین نقد تلو پارت 2 از Skill Up رو هم ببین.
بعد بیا اینجا به سونی/ناتی داگ فنا بگو اگه هنوز فن هستن باید زار زار گریه کنن. :D
خود Skill Up هم میگه برید نقدای دیگه رو چک کنید چون Veilgaurd نکاتی داره که عده ای خوششون خواهد اومد و از بازی لذت میبرن.
سر TLOU 2 فکر کنم خیلی برای انتقاد از بازی نقد اسکیل آپ رو سند قرار میدادن . البته با اینکه خودم با یه سری از انتقاداتش کاملا موافقم تو اون نقد ولی TLOU2 جزو تاپ فایو منه :D
پس در نهایت این حرفا رو ول کنید و اگه فکر میکنید درصدی از بازی ویلگارد خوشتون اومده برید سراغش و کیف کنید.

دوتا بازی برای دو رده سنی متفاوته.
سن؟ :D
یکیش برای فتیش های عجیب غریبه یکیش برای آدم‌های نرمال :D

-------------------
راهی هست اوریجینز رو ویندوز 11 اجرا شه؟ نسخه استیم کرش میکنه. میگن نسخه gog بدون مشکل اجرا میشه کسی تست کرده؟

-------------------
راهی هست اوریجینز رو ویندوز 11 اجرا شه؟ نسخه استیم کرش میکنه. میگن نسخه gog بدون مشکل اجرا میشه کسی تست کرده؟
من اکثر بازیهای قدیمی که روی گوگ آمدن تست کردم و مشکلی با ویندوز 10 نداشتم مثل سایلن هیل 4 -ویچر 1 و بازیهای قدیمی تر

-------------------
کلا اگه کرکی میخوای نسخه ای از یه بازی رو بگیری و نسخه GOG در دسترس بود همیشه همون رو بگیر.

-------------------
خودم امتحان نکردم ولی GOG کلا کارش اینه که بازیای قدیمی رو برای پی سی های مدرن فیکس میکنه، بدون تردید برو دانلود کن :دی

IGN به خودش چند چنده، مگه به بازی ۹ نداده بود؟ :))

View attachment 356780
نویسنده ریویو Leana Hafer ترانس بود.
این مقاله نویسندش فرق داره.

بنظرم این که همه باهم زیر اسم IGN قضاوت میشن جالب نیست چون حتما منتقد خوب هم تو ign وجود داره.

حتی همون لینا هیفر هم شاید منتقد بدی نباشه فقط چون خودش ترانس بوده برا ویلگارد سوگیری داشته.

بنظرم این که همه باهم زیر اسم IGN قضاوت میشن جالب نیست چون حتما منتقد خوب هم تو ign وجود داره.

حتی همون لینا هیفر هم شاید منتقد بدی نباشه فقط چون خودش ترانس بوده برا ویلگارد سوگیری داشته.
نزن از حرفا، بذار فکر کنن مچ IGN رو گرفتن ;;)

Screenshot 2024-11-14 120225.png
she ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
79 سال بدون جنگ جهانی و رفاه بیش از حد باعث عقب گرد عقلی مردم شده
حالا چندسال پیش همجنسگرایی رو عادی سازی کردن گفتیم باشه اینا هم ادمن حالا نوبت رسیده به عادی سازی ک*خلها و retard ها و افراد دارای زوال عقلی جدی
حالا جالب اینه اگه جنگی درست شه بین اون کشورا و حیاتشون وابسته به draft باشه, امثال این بزغاله she/her رو از شناسنامش خط میزنن یه m16 استوک میدن دستش اعتراضم بکنه بگه من خانمم میخندن بهش با پس گردنی میفرستنش خط مقدم
واقعا این چه نکبتیه گریبانگیر انسانی شده که ادم فرستاد کره ماه یه چند ماه دیگه شاید همینجا هم قانون شد که حق نداریم اینطوری صحبت کنیم و pronounce هم زیر یوزرا اظاف شه :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pbgame
View attachment 356787
she ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
79 سال بدون جنگ جهانی و رفاه بیش از حد باعث عقب گرد عقلی مردم شده
حالا چندسال پیش همجنسگرایی رو عادی سازی کردن گفتیم باشه اینا هم ادمن حالا نوبت رسیده به عادی سازی ک*خلها و retard ها و افراد دارای زوال عقلی جدی
حالا جالب اینه اگه جنگی درست شه بین اون کشورا و حیاتشون وابسته به draft باشه, امثال بزغاله she/her رو از شناسنامش خط میزنن یه m16 استوک میدن دستش اعتراضم بکنه بگه من خانمم میخندن بهش با پس گردنی میفرستنش خط مقدم
واقعا این چه نکبتیه گریبانگیر انسانی شده که ادم فرستاد کره ماه یه چند ماه دیگه شاید همینجا هم قانون شد که حق نداریم اینطوری صحبت کنیم و pronounce هم زیر یوزرا اظاف شه :)
حالا این حرفات چه ربطی ب پست من داشت؟
در ضمن pronoun میشه ضمیر اونی ک نوشتی به معنی تلفظ کردنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or