سازنده: Leenzee Games
ناشر: 505 Games
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 23 جولای 2025
پلتفرم ها: PlayStation 5، Xbox Series X/S، PC
Metacritic
Opencritic
آخرین ویرایش:
درخت مهارتش واقعا جذابه و خیلی حال میدهتحلیل 8/10 - IGN
بازی Wuchang: Fallen Feathers به لطف مبارزات برق آسا و شناور، و درخت مهارتی کم نظیرش که دست پلیر رو برای آزمودن هر نوع استراتژی باز میگذارد، اولین قدم محکم و قابل تحسین استودیوی Leenzee Games در دنیای بازی های سولزلایک است. البته، برخی باس های پایانی اونقدر آدمو کلافه میکنه که به شما مجال نفس کشیدن هم نمیدهند و ای کاش کمتر شاهد مرگ های ناگهانی و بی مقدمه بودیم. اما این پستی و بلندی ها، خراش عمیقی بر پیکره ی بازی وارد نمی کنند و مانع نمی شوند که این برداشت خلاقانه از یک ژانر پر طرفدار، در کنار بزرگانش قد علم کند.
اگر رو گیم پس میزنی که صد در صد. چون میدونم مثل خودم این سبک رو دوست داری. حتی با وولانگ هم که نسبتا ضعیف بود حال کردم.دوستان الان با این اوصاف بگیریم بازی رو یا نه؟
همین که تنوع بیلدها و درخت مهارت بازی خوبه و دست پلیرها رو باز میزاره تا فقط به جا خالی دادن یا مبارزه مستقیم و پرخاشگرانه متکی نباشند بنظرم نکته مثبت و خیلی خوبیه. این برای کسانی مثل من که خیلی اهل این سبک نیستند یا تجربه زیاد ندارند این فرصت رو میده تا بیلدها و استراتژی های مختلف رو که از چیزهای دیگه مثل جادو و اسپل ها استفاده میکنند امتحان کنند و بازی کمی براشون آسونتر بشه.
در کل ظاهرا برای طرفدارهای هاردکور سولزلایک آسون باشه. هر چند فکر کنم بستگی به مهارت هر فرد هم داره چون همه قاعدتا توی یه سطح نیستند. نظر یکی از حرفه ای های این سبک.
View attachment 386946
View attachment 386947
ربطی ندارهالان مسئله ای که ذهنمو درگیر کرده اینه که تا چه حدی این میانگین امتیازات بر اساس نقد فنی بازی هست؟
حس میکنم تا حد زیادی بازی به خاطر شخصیت زن و جریانات woke و ... مورد هجمه قرار گرفته که مصلا چرا شخصیت زن بازی تحریک امیزه یا لباس فلان طور داره.
اگر این ۷۵ به خاطر این مسائل باشه, قطعا بازیو میخرم.
نه واقعا نمرات اوکی هستن.الان مسئله ای که ذهنمو درگیر کرده اینه که تا چه حدی این میانگین امتیازات بر اساس نقد فنی بازی هست؟
حس میکنم تا حد زیادی بازی به خاطر شخصیت زن و جریانات woke و ... مورد هجمه قرار گرفته که مصلا چرا شخصیت زن بازی تحریک امیزه یا لباس فلان طور داره.
اگر این ۷۵ به خاطر این مسائل باشه, قطعا بازیو میخرم.

از بیلد های مختلف و کامبت رو ببینید و کیف کنید :