امتیازات WUCHANG: Fallen Feathers

پیش‌بینی شما از میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    78
  • نظرسنجی بسته شده است .
قبلا زیاد سخت گیری میکردن الان منتقدها شل میگیرن :D

🔸تحلیل 8/10 - IGN
بازی Wuchang: Fallen Feathers به لطف مبارزات برق‌ آسا و شناور، و درخت مهارتی کم‌ نظیرش که دست پلیر رو برای آزمودن هر نوع استراتژی باز میگذارد، اولین قدم محکم و قابل تحسین استودیوی Leenzee Games در دنیای بازی ‌های سولزلایک است. البته، برخی باس های پایانی اونقدر آدمو کلافه‌ میکنه که به شما مجال نفس کشیدن هم نمیدهند و ای کاش کمتر شاهد مرگ ‌های ناگهانی و بی ‌مقدمه بودیم. اما این پستی و بلندی ‌ها، خراش عمیقی بر پیکره ی بازی وارد نمی کنند و مانع نمی شوند که این برداشت خلاقانه از یک ژانر پر طرفدار، در کنار بزرگانش قد علم کند.
درخت مهارتش واقعا جذابه و خیلی حال میده

دوستان الان با این اوصاف بگیریم بازی رو یا نه؟
اگر رو گیم پس میزنی که صد در صد. چون میدونم مثل خودم این سبک رو دوست داری. حتی با وولانگ هم که نسبتا ضعیف بود حال کردم.
ولی اگر میخوای رو پلی استیشن بخری، بهتره صبر کنی تا تخفیف خوب بخوره. با این نقدها، ارزش فول پرایس روز اول رو نداره به نظرم.

• Love
Reactions: jdepp
همین که تنوع بیلدها و درخت مهارت بازی خوبه و دست پلیرها رو‌ باز میزاره تا فقط به جا خالی دادن یا مبارزه مستقیم و پرخاشگرانه متکی نباشند بنظرم نکته مثبت و خیلی خوبیه. این برای کسانی مثل من که خیلی اهل این سبک نیستند یا تجربه زیاد ندارند این فرصت رو میده تا بیلدها و استراتژی های مختلف رو که از چیزهای دیگه مثل جادو و اسپل ها استفاده میکنند امتحان کنند و بازی کمی براشون آسونتر بشه.

در کل ظاهرا برای طرفدارهای هاردکور سولزلایک آسون باشه. هر چند فکر کنم بستگی به مهارت هر فرد هم داره چون همه قاعدتا توی یه سطح نیستند. نظر یکی از حرفه ای های این سبک.

Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۲۳-۱۵-۳۰-۱۳-۵۹۱-edit_com.twitter.android.jpg
Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۲۳-۱۵-۳۰-۵۷-۰۷۹-edit_com.twitter.android.jpg

همین که تنوع بیلدها و درخت مهارت بازی خوبه و دست پلیرها رو‌ باز میزاره تا فقط به جا خالی دادن یا مبارزه مستقیم و پرخاشگرانه متکی نباشند بنظرم نکته مثبت و خیلی خوبیه. این برای کسانی مثل من که خیلی اهل این سبک نیستند یا تجربه زیاد ندارند این فرصت رو میده تا بیلدها و استراتژی های مختلف رو که از چیزهای دیگه مثل جادو و اسپل ها استفاده میکنند امتحان کنند و بازی کمی براشون آسونتر بشه.

در کل ظاهرا برای طرفدارهای هاردکور سولزلایک آسون باشه. هر چند فکر کنم بستگی به مهارت هر فرد هم داره چون همه قاعدتا توی یه سطح نیستند. نظر یکی از حرفه ای های این سبک.

View attachment 386946
View attachment 386947

خب بازى بدون تخفيف هم ارزش خريد داره :D

• Smile
Reactions: Maniac Gamer
الان مسئله ای که ذهنمو درگیر کرده اینه که تا چه حدی این میانگین امتیازات بر اساس نقد فنی بازی هست؟
حس میکنم تا حد زیادی بازی به خاطر شخصیت زن و جریانات woke و ... مورد هجمه قرار گرفته که مصلا چرا شخصیت زن بازی تحریک امیزه یا لباس فلان طور داره.
اگر این ۷۵ به خاطر این مسائل باشه, قطعا بازیو میخرم.

الان مسئله ای که ذهنمو درگیر کرده اینه که تا چه حدی این میانگین امتیازات بر اساس نقد فنی بازی هست؟
حس میکنم تا حد زیادی بازی به خاطر شخصیت زن و جریانات woke و ... مورد هجمه قرار گرفته که مصلا چرا شخصیت زن بازی تحریک امیزه یا لباس فلان طور داره.
ربطی نداره :D
Stellar Blade شخصیت بازی صد برابر جیگر تر از شخصیت این بازی بود و متای ۸۱ گرفت و یوزر اسکور ۹.۲
مشخصا بازی کیفیت پایینی داره. وگرنه مسائل ووک و این چیزا نهایتا یک یا دو نمره بالا پایین میکنه.

• Like
Reactions: The Pale King
نه واقعا نمرات اوکی هستن.
همون طور که دوستان گفتن، تنوع سلاح و درخت مهارت آنقدر جذابه که کارو در آورده

یه چیز دیگه هم هست. الان LOTF با میانگین 75 بنظرم یه گیم خیلی خفنه و تجربه اش برای هر سولزبازی واجبه. اینم از رو اون حساب کنیم فکر می کنم همینطوری باشه. منتهی می ترسم مشکلاتی مثل هیت باکس یا داج کنسلینگ که دوستان و بعضی نقدها گفتن اعصابم رو بهم بریزه و گیم رو نتونم تموم کنم.

• Like
Reactions: MyJinx
یه چند تا نقد که امتیاز پایینی دادن میخوندم که دو تا سایت به خاطر پوشش و ظاهر زنان نقد منفی دادن
سایت thegamer که امتیاز 60 در متا داده که البته دست پیش گرفته با اسم بردن steller blade
و سایت slantmagazine که امتیاز 50 در متا داده
بقیه هم از سختی بازی ناله میکردن که چیز دندون گیری نیست چون بازی سولزلایک همینه دیگه که به خاطر قشر تازه وارد در این سبک، طبیعیه، به نظرم حداقل متای 80 حقش بود.
sshot-562.jpg sshot-563.jpg

به نظر میاد اینجا با کیس "چون بازی تو ژانر سولزلایک تکرار مکررات و ساخته From Software نیست پس نمره پایین بهش میدیم" سر و کار داریم . کامبتش روون عالیه لول دیزاینش هم از DS1 الهام گرفته بقیه چیزاش هم کما بیش سلیقه ای پس اگه دنبال یـ سولز لایک خوب با کامبت پالیش شده میگردین بهترین گزینست.

این ویدیو مخصوص مشتاقان عزیز :hide::hide: از بیلد های مختلف و کامبت رو ببینید و کیف کنید :

:>:>

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or