آخرین ویرایش:
اگه نقد اسکیل آپ رو ندیدی، حتما ببین.حیث صداگذاری و دوبلاژ اصلا نقصی نبوده و هر کاراکتر واقعا متفاوت دیده میشه
رو سفیدمون کردی!
دقیقا همینطوری هست که گفتی بازی به خودی خود تجربه لذت بخشی توی گیم پلی ارائه میده من که دارم ازش لذت میبرم اما متاسفانه مشکلات تکنیکی و گرافیکی کمر بازی را شکستهیک موضوع هم باید اشاره کرد مثلا اگر کسی Days gone بازی کرده باشه میدونه شاید متای ۷۰ براش خیلی پایینه کم کم ۷۵ برای مناسبه ولی مشکلات تکنیکی فراوان و غیر قابل بازی بودن در اون ماه های اولیه باعث شد ضربه زیادی به بازی وارد بشه این بازی هم حداقل جا داره متاش ۲ نمره بالاتر بره ولی اسیر مشکلات فنی شدید شده که تو همه نقدها دیده میشه شاید نسخه نسل بعدی بتونه تجربه روونتری بده
دقیقا. این موضوع رو بازیهای دیگری هم دیدیم. مثل Mass Effect Andromeda یا The Evil Within 2 یا ReCore. حالا هیچ کدوم از این بازیها بعد از آپدیتها تبدیل به شاهکار بلامنازع نشدن ولی خیلی بهتر شدن. بازیهای خفنی مثل Bloodborne هم اولش که اومدن مشکل لود بالای ۴۵ ثانیه داشتن که بعد از یه سری پچ زمان لود رسید به ۱۰-۱۵ ثانیه!یک موضوع هم باید اشاره کرد مثلا اگر کسی Days gone بازی کرده باشه میدونه شاید متای ۷۰ براش خیلی پایینه کم کم ۷۵ برای مناسبه ولی مشکلات تکنیکی فراوان و غیر قابل بازی بودن در اون ماه های اولیه باعث شد ضربه زیادی به بازی وارد بشه این بازی هم حداقل جا داره متاش ۲ نمره بالاتر بره ولی اسیر مشکلات فنی شدید شده که تو همه نقدها دیده میشه شاید نسخه نسل بعدی بتونه تجربه روونتری بده
البته این مشکلات بخاطر ضعف سخت افزار هست چون رس کنسول ها کشیده شده دیگه من ویدیو دیدم Just cause 3 رو وان ایکس صحنه های انفجار متوالی فریم تا ۱۸ میومد پایین صحنه آهسته میشد ولی رو سری ایکس با همون بکوارد رو ۶۰ ثابت بود رو کنسول های جدید این مشکلات به چشم نمیخورهدقیقا. این موضوع رو بازیهای دیگری هم دیدیم. مثل Mass Effect Andromeda یا The Evil Within 2 یا ReCore. حالا هیچ کدوم از این بازیها بعد از آپدیتها تبدیل به شاهکار بلامنازع نشدن ولی خیلی بهتر شدن. بازیهای خفنی مثل Bloodborne هم اولش که اومدن مشکل لود بالای ۴۵ ثانیه داشتن که بعد از یه سری پچ زمان لود رسید به ۱۰-۱۵ ثانیه!
من سر همین موضوع سعی میکنم بازیها رو همون اولش نرم! بذارم قشنگ دولوپرها یکی دو ماه بعد ریلیز هر چی پچ و آپدیت میخوان بدن، بعد برم سراغ بازی.
والا مجید من خودم چندتا نقد خوندم اکثر نکات منفیش سر همین مشکلات فنیش بود و میگفت که خود کلیت بازی واقعا خوبن (صفحه قبل نوشتمش). ولی خب باز بعدش نقد بهرام رو خوندم که تقریبا کوبونده بود بازیودوستانی که نقدا رو خوندن فک میکنید چند درصد از نمرات منفی مال مشکلات فنی باشه؟
الان نگاه میکنی متا 76 نسبت به این همه مشکلی که در موردش حرف میزنن بازم خیلی بد نیست، یونیتی متا 70 داره اما بعد از اینکه تقریبا فیکسش کردن (بعد 9 تا آپدیت) بنظرم جز بهترین AC ـا بود.
الان یه ویدیو دیدم ازش، واقعا تبریک به یوبیسافت، بعد از شش سال گرافیکش به GTA V نسخه نسل هشتم رسیده.![]()