امتیازات Watch Dogs: Legion

پیشبینی شما؟

• زیر 70

رای‌ها: 7 6.1%
  • 70-73

رای‌ها: 6 5.3%
  • 74-77

رای‌ها: 16 14.0%
  • 78-81

رای‌ها: 51 44.7%
  • 82-85

رای‌ها: 29 25.4%
  • 86-89

رای‌ها: 3 2.6%
  • 90+

رای‌ها: 2 1.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
  • نظرسنجی بسته شده است .
من خیلی هایپ بازیم و بنظرم تا حد ۸۵-۸۷ میتونه بالا بره ولی خب یکم زیادی خوشبینانست :دی
ولی جدن +۸۰ با توجه به نمایش ها و حتی گذشته سری یجور حتمیه :دی خودم بنظرم با یکم احتمال خطا ۸۲-۸۵ میزنم ولی امید دارم بالاتر شه :دی بالای ۸۷ شد، همین امشب میخرمش :دی

من خیلی هایپ بازیم و بنظرم تا حد ۸۵-۸۷ میتونه بالا بره ولی خب یکم زیادی خوشبینانست :D
ولی جدن +۸۰ با توجه به نمایش ها و حتی گذشته سری یجور حتمیه :D خودم بنظرم با یکم احتمال خطا ۸۲-۸۵ میزنم ولی امید دارم بالاتر شه :D بالای ۸۷ شد، همین امشب میخرمش :D
منکه اعتمادی به ubi ندارم نمره ها اگه خوب بود ی Uplus می زنم تستش کنم :D

من خیلی هایپ بازیم و بنظرم تا حد ۸۵-۸۷ میتونه بالا بره ولی خب یکم زیادی خوشبینانست :D
ولی جدن +۸۰ با توجه به نمایش ها و حتی گذشته سری یجور حتمیه :D خودم بنظرم با یکم احتمال خطا ۸۲-۸۵ میزنم ولی امید دارم بالاتر شه :D بالای ۸۷ شد، همین امشب میخرمش :D
Nope :دی بالای ۷۰ بشه موفقیته براش.

همین الان چند تا از بچه ها و تحریریه بازی دارن نه مثل اینکه زیاد اوضاع اش خوب نیست در اون حد

من پارسال چقدر براش هایپ بودم...برخلاف خیلیا با هر دو نسخه قبلی هم کلی حال کردم...ولی این نسخه هر چقدر بیشتر بازی رو نشون دادن ناامیدتر شدم...
امتیازا هم تقریبا همون چیزی که حدس میزدم.

176240
176241

176229

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or