امتیازات Watch Dogs: Legion

پیشبینی شما؟

• زیر 70

رای‌ها: 7 6.1%
  • 70-73

رای‌ها: 6 5.3%
  • 74-77

رای‌ها: 16 14.0%
  • 78-81

رای‌ها: 51 44.7%
  • 82-85

رای‌ها: 29 25.4%
  • 86-89

رای‌ها: 3 2.6%
  • 90+

رای‌ها: 2 1.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
  • نظرسنجی بسته شده است .
من پارسال چقدر براش هایپ بودم...برخلاف خیلیا با هر دو نسخه قبلی هم کلی حال کردم...ولی این نسخه هر چقدر بیشتر بازی رو نشون دادن ناامیدتر شدم...
امتیازا هم تقریبا همون چیزی که حدس میزدم.
ایده های نپخته بازی در کنار استخری از باگ انتظار بیشتر نبایدم داشت. یوبی سافت زباله ساز نسل شده
امیدوار اسسنز هم عین همین زمین بخوره یه تغییر اساسی توی مدیریتش بدن
اینقدر سری سازی و اینقدر آشغال سازی و نمره آوردن های بی دلیل و بی حد دیگه به نظرم کافیه و باید یه جایی جلوش گرفته بشه

هرچقدر نسخه اول بازی خوب بود و باهاش حال کردم، نسخه دوم بازی واسم خیلی مبتذل بود و بعد چندمرحله دراپش کردم. از شخصیت‌پردازی داغونش تا کلون جی‌تی‌ای بودنش و لول دیزاین افتضاحش(گاهی اصا حس نمی‌کردم که داخل یه مرحله‌ام) و تنها نکته مثبت نسخه دوم وجود تیپ لباس‌های خفن تو مغازه‌ها بود که خیلی به شخصیت میومدن و خوب بودن. این نسخه هم مثل اینکه از نسخه دوم هم افتضاح‌تره برعکس پیش‌نمایش‌های مثبتش.

شدید مشکلات فنی داره بازی و اصلا بعد اینهمه مدت نتونستن بازی بهینه سازی درست کنن و این نسخه حداقل 4 سال وقت داشتن ولی من همون اول گفتم این ایده آش شلم شوربا هست پیاده کردنش به این راحتی نیست که بخوای تو نقش هر کسی بازی کنی اگه مسیر شماره های قبل میرفتن با یک شخصیت معین نتیجه بهتری میگرفتن

خجالت داره خدایش Ubi هم خودش دیگه مسخره کرده کل یک نسل گند زد به بازی های مثل GR و ... حالا هم نسل بعد شروع نشده با این بازی .

خوب برادر من بازی امده نیست عرضه نکن کور که نیستی .

بازی باگ داره طبیعی تا حدی همه بازی ها باگ دارن یک سری موقع عرضه بیشتر یک سری کمتر اما بعدم درست میشه اما جوری که ملت نظر دادن مشخصه اصلا نمیشه بازی کرد الان یعنی بازی از در حد فجیعی باگ تاثیر گزار خوب اینجا دیگه زمان اینکه بازی تاخیر بخوره نه اینکه بازی عرضه بشه.

• Like
Reactions: kamyy
من فکر کنم تا الان 10 ساعتیشو بازی کردم تو تاپیک خودشم گفتم واقعا بازی از نظر فنی و گرافیکی دچار مشکل هستش .قشنگ معلومه برای ریلیز اماده نبوده .باگ های عجیب و غریب بیداد میکنه تو بازی یه جاهایی مانع پیشروی تو بازی میشه مجبور میشید restart کنید .گرافیکشم واقعا برای یه بازی aaa سال 2020 تو دیواره

از دستاوردهای یوبیسافت توی این بازی اینه که حتی X1X رو هم با اون سخت‌افزار فوق‌العاده (نسبت به این نسل) به زانو درمیاره! :D گویا توی یکی از مأموریت‌های بازی (که بر حسب اتفاق اسمش هم 404 هست)، کنسول به طرز فجیعی داغ میشه و به سمت خاموش شدن میره! :| الآن هم دارن روی این قضیه کار می‌کنن و به زودی یه آپدیتی چیزی براش میاد.
Watch Dogs: Legion has a game-breaking bug on Xbox One X
مثل اینکه نسخه PS4 Pro هم کم‌ایراد نیست و با اینکه این مشکل عجیب رو نداره، ولی باگ‌های زیادی توش دیده میشه.
دیگه وقتی دو تا کنسول قوی‌تر این نسل همچین مشکلاتی دارن، احتمالاً کنسول‌های مظلوم هم اوضاع جالبی نداشته باشن. ولی دیگه کمتر منتقدی روی اون‌ها بازی رو انجام میده و ایرادات‌شون ناشناس می‌مونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or