امتیازات The Witcher 3: Wild Hunt

FLAWL3SS

کاربر سایت
The Witcher 3: Wild Hunt

91331014520036804714.jpg

The Witcher 3: Wild Hunt is One of the Best Games Ever Made
GameSpot

Even if the plot isn’t terribly interesting, the many characters who play a part in it are, and along with the excellent combat and RPG gameplay, they elevate The Witcher 3 to a plane few other RPGs inhabit
IGN

It stands out for its wonderful writing, variety of quests and things to do in the world, and how your choices have impact in interesting ways
GameInformer

The Witcher 3: Wild Hunt is a thoughtful, diverse, and frequently awe-inspiring adventure. Its stories are deep and satisfying, unafraid to touch on themes of personal character, presenting players with choices and consequences that aren’t about turning into a hero or a villain In the end, it’s quite simply one of the best RPGs ever made
GameTrailers

Metacritic - PS4/XONE/PC

GameSpot - 10/10
We Got This Covered - 10/10
Play UK - 10/10
Twinfinite - 10/10
Playstation Official Magazine Aus - 10/10
HardCore Gamer - 10/10
Digital Spy - 10/10
Push Square - 10/10
GamePlanet - 10/10
Guardian - 10/10
AusGamers - 10/10
Eurogamer Poland - 10/10
Impulsegamer - 10/10
Telegraph - 10/10
GameTrailers - 9.8/10
GameInformer - 9.8/10
Meristation - 9.6/10
JeuxActu - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.5/10
IGN Spain - 9.5/10
XGN - 9.5/10
3D JUegos - 9.5/10
Hobby Consolas - 9.5/10
IGN- 9.3/10
Vandal Online - 9.4/10
LaPS4 - 9.4/10
IGN Italia - 9.1/10
GameBlog.fr - 9/10
GameReactor - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
GRYOnline.pl - 8.5/10
GamesVillage - 8.7/10
SpazioGames - 8.5/10
InsideGamer.nl - 8.5/10
Destructoid - 8/10
GamesRadar+ - 8/10
Playstation Official Magazine UK - 8/10

3cynn81do17lolda7yzb.png

آخرین ویرایش:
دوستاني كه ميگن با RPG كنار نمياييم، تنها توصيه من به شما اينه كه با حوصله بازي هاي اين سبك رو بازي كنيد و سعي نكنيد تند تند و سريع سريع تمومش كنيد (مثل بازي هاي امروزي كه اكثرا 6-7 ساعته تموم ميشن). آروم آروم و با حوصله پيش بريد و روي بازي وقت بزاريد، با گذر زمان كم كم همه چيز دستتون مياد.

درضمن خود سبك RPG هم كلي زيرمجموعه و زيرشاخه داره. اگر ديديد با يك نوعش حال نميكنيد يا خيلي پيچيده است و نميتونيد درست متوجه ـش بشيد سعي كنيد اول يه RPG متفاوت (زير سبك ديگه) رو امتحان كنيد. Persona, Dragon Age, Demon/Dark Souls, Deus Ex, Final Fantasy, Diablo, Mass Effect, Fallout, Witcher, Dragon's Dogma و.... شايد اسم همشون RPG باشه ولي سيستم ها و سبك كليشون زمين تا آسمون با هم فرق دارن. اول سعي كنيد با اون بازيي شروع كنيد كه براتون راحت تر (قابل درك تر) به نظر مياد و كم كم (وقتي بيشتر با سبك RPG آشنا شديد) بريد سروقت باقي عناوين/زير سبك ها و اونا رو امتحان كنيد.

فقط يادتون باشه، آروم آروم پيش بريد و عجله نكنيد. نگران نباشيد به موقعش همه چيز دستتون مياد.

منم دقیقا مثل دوستان نمیدونم چرا نمیتونم با RPGها ارتباط برقرار کنم؛ 5-6 بار skyrim رو از اول شروع کردم که کاملش کنم هیچوقت حوصله نکردم. همینطور سری fallout ولی بازم نتونستم :( ؛ تو دوران بچگی سری GOW رو (اگه RPG کامل حسابه!) خیلی بازی میکردم اما از وقتی که FPS باز شدم دیگه حوصله نمیکنم ! اگه کسی درمانی برای این بیماری داره لطف کنه بگه !!

GoW؟ منظورت كه God of War نيست؟ چون اون هرچي هست الا RPG. يه تعدادي از بازي هاي RPG رو بالاتر مثال زدم، به نظرم براي شروع بهتره با يه بازي كوچيكتر(از لحاظ وسعت و بزرگي) شروع كنيد.

سلیقه هم مهمه علی :d مثلا من اصلا از اسکایریم خوشم نیومد ولی با دارک سولز و دیابلو زندگی کردم :x بلادبورن هم جز بهترین بازیای زندگیم بود

کلا این سبک بازی ها چند چیز پایه و مشخص دارن

1 : مخلوط کردن گیاه و این جور چیزا با هم و درست شدن دارو و این جور چیزا که خود بازی قشنگ توضیح میده که چی با چی قاطی میشه و چه دارویی درست میشه

2 : آپگرید شدن اسلحه ها و جادو ها هم که با گذر زمان در بخش گیم پلی بازی میتونین که چه جادویی رو پیشرفتش بدین مثلا اونایی که خیلی دوست دارن جنگجو باشن بخش های جادویی بیشتر به این طرف رو آپگرید میکنن و یا مثلا اگه دوست دارن مراحل رو با مخفی کاری پیش برن آپگرید مربوط با اون بخش ها رو زیادش میکنن

3 : یکی هم پوست و این جور چیزا هستش که مثلا پوست حیوان و فلان فلز و فلان چیز رو با هم قاطی میکنیم و اسلحه جدید و سپر و کلاه خود و این جور چیزا به وجود میاد تو خود بازی ها میگن که چی با چی رو باید قاطی کنیم تا در نهایت چه چیزی به وجود میاد ، و مثلا بازی میگه که فلان اسلحه چقدر قدرت تخریب پذیری داره و چه ویژگی های دیگه ای داره و همین طور لباس که خیلی در بازی مهم هستش ........

خیلی از این موارد رو در گشت و گذار در محیط بازی پیدا میکنیم و یا حتی قسمت هایی هم برای خرید کردن و فروش هم هستش که میشه خیلی چیزای مختلف خرید . البته با مخلوط کردن وسائل مختلف اصولا بهترین لباس ها و اسلحه ها رو میشه به وجود آورد و ازشون استفاده کرد !

کلا هر بازی به هر حال یه بیسیک و پایه مشخصی داره ، والا خیلی سخت نیست فقط حوصله و صبر میخواد بعدش که راه افتادین دیگه بازی خیلی خیلی خییلی لذت بخش میشه ..............

بهترین بازی برای وصل کردن شما به دنیای RPG بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning هستش.من خودم از rpg نفرت داشتم تا اینکه این شاهکار رو بازی کردم.چون یه rpg خالص نیست راحت میتونید ازش لذت ببرید و بعدش مطمئن باشید به دیگر بازیهای rpg هم علاقه نشون خواهید داد.
هنوزم که به یاد سیستم مبارزات و گیم پلی عالیش میفتم مو بر تنم سیخ میشه.

RPG چیزی نیست که به سادگی کنار بیای باهاش مثل منی تقریبا ولی جاش اینجا نیست شما که کلا بازی نکردی دو سه تا مطلب باید بخونی درباره سبک RPG و تریلر ببینی تا ببینی میتونی کنار بیای یا نه ؟
ولی شاخصش موجودات و اژدها و جادو و حوصله زیاد و دانستن زبان انگیلیسی لازم و واجب سبک RPG هست مخصوصا زبان که اگه دست و پا شکسته بدونی هم نمیتونی کلا لذت ببری و بفهمی چی به چیه باید زبانت خوب باشه تا باقی موارد..
هست چون مدت زمانشم طولانی هست باید حوصله زیادم داشته باشی برای RPG
زبان که ok هستش :d انشالله جور شه یه بار بازیش می کنم ببینم میتونم یا نه( به قول دوستان قبلان خواستم skyrim بازی کنم اما بعد سکانس اول بازی رو پاک کردم ، نه به خاطر این که بی حوصله بودم ، بلکه به این خاطر که ذات بازی به نظرم فانتزی بود) بازی god of war رو من خیلی خوب و مانند معتادین بازیش می کردم. حتی یه مانیتور پورتابل برای ps2 خریده بودم تو مسافرت ها هم بازیش می کردم!!! اما در کل از rpg هایی مثل skyrim و final fantasy خوشم نمیاد ! آیا این witcher هم مثل اون هاست؟ البته witcher 2 رو نصب کردم که بازیش کنم قبلا ها ! اما سیستم ام قوی نبود افت فریم زیاد میداد نتونستم بازیش کنم! ا

زبان که ok هستش :d انشالله جور شه یه بار بازیش می کنم ببینم میتونم یا نه( به قول دوستان قبلان خواستم skyrim بازی کنم اما بعد سکانس اول بازی رو پاک کردم ، نه به خاطر این که بی حوصله بودم ، بلکه به این خاطر که ذات بازی به نظرم فانتزی بود) بازی god of war رو من خیلی خوب و مانند معتادین بازیش می کردم. حتی یه مانیتور پورتابل برای ps2 خریده بودم تو مسافرت ها هم بازیش می کردم!!! اما در کل از rpg هایی مثل skyrim و final fantasy خوشم نمیاد ! آیا این witcher هم مثل اون هاست؟ البته witcher 2 رو نصب کردم که بازیش کنم قبلا ها ! اما سیستم ام قوی نبود افت فریم زیاد میداد نتونستم بازیش کنم! ا

حالا نمیدونم دقیقا سلیقه شما چطور هست ولی ویچر هم بله کلا فانتزی هست،وجود جادو،موجودات افسانه ای و هیولاها و ....

منم دقیقا مثل دوستان نمیدونم چرا نمیتونم با RPGها ارتباط برقرار کنم؛ 5-6 بار skyrim رو از اول شروع کردم که کاملش کنم هیچوقت حوصله نکردم. همینطور سری fallout ولی بازم نتونستم :( ؛ تو دوران بچگی سری GOW رو (اگه RPG کامل حسابه!) خیلی بازی میکردم اما از وقتی که FPS باز شدم دیگه حوصله نمیکنم ! اگه کسی درمانی برای این بیماری داره لطف کنه بگه !!

خدای جنگ که البته RPG نیست . Hack&Slash هستش . ولی بصورت کلی وقتی یه بازی وقتی شروع میکنی باید باهاش حال کنی اگه اینطوری نباشه بازی کردنش بی فایدست .
مثلا من تو RPG ها فقط ویچر و مس افکت رو دوست دارم . چشم دیدن بقیه رو به هیچ وجه ندارم:d

ببین این نکته های که Romell گفت ببین اینا همش تو RPG ها هست از Dark souls تا Witcher شاید پایه گیم پلی و مبارزاتشون متفاوت باشه مثلا من خودم با Mass efect 1-2 حال کردم از Dragon age مخصوصا اخری حال نکردم ردش کردم رفت چون پایه مبارزاتش متفاوت بود و حالت استراتژی مانند داشت
کلا اون حرف Romell کاملا پایه RPG هاست

منم همین مشکل دوستان رو دارم

اصن بازی RPG میگیرم , هنوز 3-4 ساعت بازی نکرده پاک میکنم

ویچر2 رو تقریبا 5 ساعت بازی کردم

DA:I و ME:SoM که به نیم ساعت نکشید از Installation Completed تا unInstall Completed :|

میترسم با ویچر 3 هم حال نکنم درحالی که کلی منتظرش بودم و Pre-order کردمش واسه PC :(

متای 93 واسه نسخه PS4؟ اوه اوه اوه!
Jawdrop.gif

دورخیز برای GotY عایا؟ :دی

کجاست اون کاوه (hunter387) که می گفت Witcher 3 خراب می کنه و Epic Fail ـی بیش نخواهد بود؟!
1jan5gm8jq5kplnd0pvz.png

دوستان من از RPG جماعت فقط از Dark Souls و Bloodborne خوشم اومده. Skyrim رو که همون اول بازی پاکش کردم، Mass Effect 1 رو هم نتونستم سیستم مبارزاتش رو تحمل کنم.
Witcher 2 رو هم ربع ساعتی بازی کردم ولی خوشم نیومد و پاکش کردم. به نظرتون این رو بگیرم یا W2 رو بازی کنم و بعدش برم سراغ این؟
چند ساعته میتونم W2 رو تموم کنم؟ سیستم مبارزاتش برای منی که فقط از سری سولز خوشم اومده که رو اعصاب نیست؟

پ.ن: برای اینکه پستم بی ربط نباشه باید بگم که امتیازاتش فوق العاده است :d

به به عجب امتیاز هایی ایشالا 95 بشه

دوستانی که تخصصشون rpg لطفا یه تاپیک بزنن اموزش آیتم های بازی
بازی هنوز نیومده تا برسه ایتم ها و...

- - -ویرایش - - -

دوستان من از RPG جماعت فقط از Dark Souls و Bloodborne خوشم اومده. Skyrim رو که همون اول بازی پاکش کردم، Mass Effect 1 رو هم نتونستم سیستم مبا
رزاتش رو تحمل کنم.
Witcher 2 رو هم ربع ساعتی بازی کردم ولی خوشم نیومد و پاکش کردم. به نظرتون این رو بگیرم یا W2 رو بازی کنم و بعدش برم سراغ این؟
چند ساعته میتونم W2 رو تموم کنم؟ سیستم مبارزاتش برای منی که فقط از سری سولز خوشم اومده که رو اعصاب نیست؟

پ.ن: برای اینکه پستم بی ربط نباشه باید بگم که امتیازاتش فوق العاده است :d[/QUOTE
]

:d
این قضیه امتیازات Witcher وسوسه کننده شده برای هر کس ،
ولی شما که با 2 حال نکردی احتمالا با اینم حال نمیکنی پایه همونه فقط تو نقدا گفته بودن سیستم مبارزات پیشرفت داشته ، بازی جهان ازاد شده با گرافیک بالا و ماموریت های متنوع و داستان خوب هر چیزی که باید پیشرفت میکرده پیشرفت کرده از وسعت بگیر برو جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or