امتیازات The Witcher 3: Wild Hunt

FLAWL3SS

کاربر سایت
The Witcher 3: Wild Hunt

91331014520036804714.jpg

The Witcher 3: Wild Hunt is One of the Best Games Ever Made
GameSpot

Even if the plot isn’t terribly interesting, the many characters who play a part in it are, and along with the excellent combat and RPG gameplay, they elevate The Witcher 3 to a plane few other RPGs inhabit
IGN

It stands out for its wonderful writing, variety of quests and things to do in the world, and how your choices have impact in interesting ways
GameInformer

The Witcher 3: Wild Hunt is a thoughtful, diverse, and frequently awe-inspiring adventure. Its stories are deep and satisfying, unafraid to touch on themes of personal character, presenting players with choices and consequences that aren’t about turning into a hero or a villain In the end, it’s quite simply one of the best RPGs ever made
GameTrailers

Metacritic - PS4/XONE/PC

GameSpot - 10/10
We Got This Covered - 10/10
Play UK - 10/10
Twinfinite - 10/10
Playstation Official Magazine Aus - 10/10
HardCore Gamer - 10/10
Digital Spy - 10/10
Push Square - 10/10
GamePlanet - 10/10
Guardian - 10/10
AusGamers - 10/10
Eurogamer Poland - 10/10
Impulsegamer - 10/10
Telegraph - 10/10
GameTrailers - 9.8/10
GameInformer - 9.8/10
Meristation - 9.6/10
JeuxActu - 9.5/10
Multiplayer.it - 9.5/10
IGN Spain - 9.5/10
XGN - 9.5/10
3D JUegos - 9.5/10
Hobby Consolas - 9.5/10
IGN- 9.3/10
Vandal Online - 9.4/10
LaPS4 - 9.4/10
IGN Italia - 9.1/10
GameBlog.fr - 9/10
GameReactor - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
GRYOnline.pl - 8.5/10
GamesVillage - 8.7/10
SpazioGames - 8.5/10
InsideGamer.nl - 8.5/10
Destructoid - 8/10
GamesRadar+ - 8/10
Playstation Official Magazine UK - 8/10

3cynn81do17lolda7yzb.png

آخرین ویرایش:
نگران این چیزها نباشید........گرالت از لحاظ زن این چیزها(:d) بی قید و بنده و به چیزی پایبند نیست......کلا هر کی بیاد سر راه، مال ماس:d
حالا فرقی نمی کنه ینیفر باشه یا تریس یا دختر خالشون:d:bighug:

من کلا RPG بازی نکردم این رو چیکار کنم؟ GAMESPOT نمره کامل داده -_-؟
RPG چیزی نیست که به سادگی کنار بیای باهاش مثل منی تقریبا ولی جاش اینجا نیست شما که کلا بازی نکردی دو سه تا مطلب باید بخونی درباره سبک RPG و تریلر ببینی تا ببینی میتونی کنار بیای یا نه ؟
ولی شاخصش موجودات و اژدها و جادو و حوصله زیاد و دانستن زبان انگیلیسی لازم و واجب سبک RPG هست مخصوصا زبان که اگه دست و پا شکسته بدونی هم نمیتونی کلا لذت ببری و بفهمی چی به چیه باید زبانت خوب باشه تا باقی موارد..
هست چون مدت زمانشم طولانی هست باید حوصله زیادم داشته باشی برای RPG

آخرین ویرایش:
منم دقیقا مثل دوستان نمیدونم چرا نمیتونم با RPGها ارتباط برقرار کنم؛ 5-6 بار skyrim رو از اول شروع کردم که کاملش کنم هیچوقت حوصله نکردم. همینطور سری fallout ولی بازم نتونستم :( ؛ تو دوران بچگی سری GOW رو (اگه RPG کامل حسابه!) خیلی بازی میکردم اما از وقتی که FPS باز شدم دیگه حوصله نمیکنم ! اگه کسی درمانی برای این بیماری داره لطف کنه بگه !!

منم دقیقا مثل دوستان نمیدونم چرا نمیتونم با RPGها ارتباط برقرار کنم؛ 5-6 بار skyrim رو از اول شروع کردم که کاملش کنم هیچوقت حوصله نکردم. همینطور سری fallout ولی بازم نتونستم :( ؛ تو دوران بچگی سری GOW رو (اگه RPG کامل حسابه!) خیلی بازی میکردم اما از وقتی که FPS باز شدم دیگه حوصله نمیکنم ! اگه کسی درمانی برای این بیماری داره لطف کنه بگه !!
ببین سلیقه ها و علاقه مندی ها که خب فرق داره ولی این طور بازی ها رو باید بشینی با حوصله بازی کنی ، باید خودت رو تو اون فضای بازی بذاری و انگاری خودت تو اون محیط و اتسفر هستی ، باید با حوصله بازی کنی و کلا این طور بازی ها رو اگه بخوای فقط بازی کنی و زود تمومش کنی فایده ای نداره باید خودت رو تو اون محیط حس کنی !!!

اگه واقعا نسبت به این سبک بازی ها چنین حسی نداری سراغشون نری بهتره ، من با اسکایرم زندگی کردم وقتی اون موسیقی زیباش تو محیط گیم پلی گوش میدادم و تو دشت و کوه و زیر نور ماه و این جور چیزا برای کاوش و ........ میرفتم قشنگ خودم رو تو بازی حس میکردم و یا اون محیط برفی و بارونیش :bighug:

- - -ویرایش - - -

آقا لطفا یه لینک آموزش بازی های rpg بزارید ... من rpg باز نیستم ولی این دیگه واجبه:-o
بخدا خیلی سخت نیست ، اگه صبر و حوصله داشته باشی بعد از یه مدتی قشنگ دستت میاد که چی به چیه فقط صبر و حوصله میخواد ، بعد به یه جایی میرسی که قشنگ همه چیز دستت میاد

اون اوایل فقط برات همه چیز گنگ و مبهم هستش ولی رفته رفته همه چیز دستت میاد ..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or