The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
احتمالا توقع داشته توی بازی اصلی از خودش بجای رهبر goron ها (bludo) استفاده کنن، که نکردن همچین کاری روایشون (them/they) متا رو آورد رو 95 و همین حرکت رو سر قبلی هم زده بود و 7 داده بود.
روند سقوط کانالشو سریع تر کرد .ایشون (them/they) متا رو آورد رو 95 و همین حرکت رو سر قبلی هم زده بود و 7 داده بود.
من بیشتر حس میکنم انتظار داشته پرنسس زلدا باشهاحتمالا توقع داشته توی بازی اصلی از خودش بجای رهبر goron ها (bludo) استفاده کنن، که نکردن همچین کاری رو
اینم شاکی شده...
مساله اینه که قرار نیست بر اساس «سلیقه» نمره بدهدیگه یک سری منتقد داریم که جوگیر می شن 10 می دن یک سری جوگیر می شن 7 می دن یا حتی 3 یا 4
قشنگی متا هم به همینه که میانگین نمرات هست و شرایط هم برای همه ی بازی ها تقریبا یکسان هست(هر چند همیشه مافیا بازی همه جا هست)
من نمی دونم چرا تا یکی نمره پایین می ده می ریزید سرش شاید واقعا نظرش و سلیقه ش همین بوده الان سر هر چیزی نظرسنجی کنید همه جور نقدی ازش می شه قرار نیست همه چیز همه دوست داشته باشن و یا یک دست باشه همه چیز
نظرات مخالف هم باید یاد بگیرید که بپذیرید
اگر منتقد قرار باشه بر اساس سلیقه اش نمره بده که در این صورت وجودش کاملا غیر ضروریه (که همینطور هم شده این روزا ) .دیگه یک سری منتقد داریم که جوگیر می شن 10 می دن یک سری جوگیر می شن 7 می دن یا حتی 3 یا 4
قشنگی متا هم به همینه که میانگین نمرات هست و شرایط هم برای همه ی بازی ها تقریبا یکسان هست(هر چند همیشه مافیا بازی همه جا هست)
من نمی دونم چرا تا یکی نمره پایین می ده می ریزید سرش شاید واقعا نظرش و سلیقه ش همین بوده الان سر هر چیزی نظرسنجی کنید همه جور نقدی ازش می شه قرار نیست همه چیز همه دوست داشته باشن و یا یک دست باشه همه چیز
نظرات مخالف هم باید یاد بگیرید که بپذیرید