امتیازات The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    181
  • نظرسنجی بسته شده است .
کلا همیشه منتقدهای عنتری هستند که متای بازی های بزرگ را پایین میارن همه جا هم حضور دارن اکثرا هم تو موج دوم نقد ها میاد کسایی که ریویو کد ندارن و سونی یا نینتندو و ... ادم حسابشون نکردن.
یادمه همین جماعت متای 96 لست 2 را تا 93 پایین اوردن اونم نه به خاطر خود بازی به خاطر حاشیه های اطرافش

احتمالا توقع داشته توی بازی اصلی از خودش بجای رهبر goron ها (bludo) استفاده کنن، که نکردن همچین کاری رو
اینم شاکی شده...
من بیشتر حس میکنم انتظار داشته پرنسس زلدا باشه:-"

yuzu-Early-Access-3599-_-The-Legend-of-Zelda_-Tears-of-the-Kingdom-(64-bit)-_-1.1.jpg
نمیدونم چه انجینی استفاده میکنن ولی بنظرم واقعا نورپردازی و سایه ها قوی هست فقط بشدت سر سخت افزار سوییچ و بحث فنی (بیشتر تکسچرا و جزئیات محیط و آبجکتا) محدود شده و مخصوصا بخاطر رزولوشن پایین رو سوییچ قوی بودنش به چشم نمیاد.
یعنی اگه همینو واسه کنسول بعدیشون ریمستر کنن و فقط Draw Distance و چیزای که بالا گفتم رو بهتر کنن خیلی راحت میتونه جز بهترین گرافیکا هنری باشه بنظرم.

و در آخر خدا لعنت کنه اینارو آخرین باری که اینقد معتاد یه گیم شده بودم یادم نمیاد :D (عکسه مال اوایل بازیمه)

آخرین ویرایش:
چقد مضخرف گفته جیمکوییزیشن
بنظرم مشکل اینطور سایتای کوچیک اینه که چون نویسنده های زیادی ندارن، برا یه سری بازی ها نمیتونن آدم مناسب که اون سبک رو درک میکنه بیارن. مثلا فرض کنید کسی که بیشتر عمرش سینگل پلیر بازی کرده یهو بیاد یه بازی moba ریویو کنه. یا کسی که کلا از سایفای بدش میاد هیلو جدید ریویو کنه، ناچارا نتیجه یچیز مضخرفی میشه. چون طرف اجبارا میخواد سلیقه خودش رو تبدیل به معیار آبجکتیو کنه.
تو سینما خیلی این مشکل نیست ولی تو گیم چون هر ژانر و زیر ژانر گیمپلی بشدت با دیگری متفاوته و هرکدوم از ژانر های بازی یه دنیایی برا خودشون دارن، منتقد هم باید سررشته/علاقه ای به اون ژانر داشته باشه قبل از نقد کردن.
مثال این موضوع میشه همین تیرز اف کینگدوم که هر دو نفری که بهش نمره پایین دادن (۶-۷) اصلا از نسخه قبلی هم خوششون نیومده. یعنی به کل با این زلدای مدرن ارتباط/درکی نگرفتن که بخوان صلاحیت بررسی داشته باشن.

دیگه یک سری منتقد داریم که جوگیر می شن 10 می دن یک سری جوگیر می شن 7 می دن یا حتی 3 یا 4

قشنگی متا هم به همینه که میانگین نمرات هست و شرایط هم برای همه ی بازی ها تقریبا یکسان هست(هر چند همیشه مافیا بازی همه جا هست)
من نمی دونم چرا تا یکی نمره پایین می ده می ریزید سرش شاید واقعا نظرش و سلیقه ش همین بوده الان سر هر چیزی نظرسنجی کنید همه جور نقدی ازش می شه قرار نیست همه چیز همه دوست داشته باشن و یا یک دست باشه همه چیز

نظرات مخالف هم باید یاد بگیرید که بپذیرید

دیگه یک سری منتقد داریم که جوگیر می شن 10 می دن یک سری جوگیر می شن 7 می دن یا حتی 3 یا 4

قشنگی متا هم به همینه که میانگین نمرات هست و شرایط هم برای همه ی بازی ها تقریبا یکسان هست(هر چند همیشه مافیا بازی همه جا هست)
من نمی دونم چرا تا یکی نمره پایین می ده می ریزید سرش شاید واقعا نظرش و سلیقه ش همین بوده الان سر هر چیزی نظرسنجی کنید همه جور نقدی ازش می شه قرار نیست همه چیز همه دوست داشته باشن و یا یک دست باشه همه چیز

مساله اینه که قرار نیست بر اساس «سلیقه» نمره بده
فرق امتیاز منتقد و یوزر اسکور فقط همینه!
اتفاقا من اگه ایراد منطقی ای تو متنشون ببینم هیچ مشکلی با نظر های رادیکال ندارم حتی میپسندم، ولی میبینی یه مشت شعر و ور تفت داده که خلاصه اش میشه : «من خوشم نمیاد!»

اگر منتقد قرار باشه بر اساس سلیقه اش نمره بده که در این صورت وجودش کاملا غیر ضروریه (که همینطور هم شده این روزا ) .

حالا یک عده ناشناخته که همیشه سعی می کنن تو عناوین شاهکار یک نمره ای بدن که دیده بشن که همیشه محکومه!:D
و معمولا هم طی چند سال با عدم حرفه ای گریشون... این شهرتی که بدست آوردند رو نابود می کنند و به سرعت فراموش میشن...
.
.
.

ولی اصل حرفه ای گری نقد اتفاقا ربط مستقیمی به سلیقه و تفکرات و علایق شخصی هر منتقد داره و نظر شخصیشه!!! این موضوع فقط تو ویدیو گیم رعایت نمیشه که سه چهارتا فاکتور رو برسی کردی ایرادی نبود...نمره رو بده بره...!!!!!!!!!!! همه اینا نشون میده اتفاقا ویدیو گیم تو مبحث نقد چقدر هنوز در مقایسه با سایر فرم های هنری ناپخته و ابتدایی هست و تیم ها و افراد کمی هستند که برای نقد... کامل تمام نکات بازی رو موشکافی می کنند!

شخصا خوده من که چند سال بازی کرده باشم که به راحتی نباید بشم منتقد!!!!!!!!!!
و از همین رو نقد بازی ها خلاصه میشه تو برسی چند فاکتور خاص و تمام!!!!!!!!!!!!!!!! چون واقعا دانشی پشتش نیست!
(اصلا هم این مسئله قابل خرده گرفتن نیست...بالاخره صنعت ویدیو گیم عمر کوتاه تری نسبت به بقیه داره...و زمان میبره حرفه ای تر بشه...چه بسا در قسمت های مختلف تاریخ...اتفاقا عواملی باعث شده نقد های خوبی از سینما و... نبینیم و ترند ها بیشتر تاثیر گذاشتن... اما به طور کلی فلسفه نقد که که ربط مستقیمی به تفکرات منتقد داره...هنوز تو ویدیو گیم زیاد جا نیوفتاده...که امیدوارم بیوفته! تا بلکه خوده مخاطب ها هم بیشتر به نظر شخصیشون در تجربه عناوین مختلف تکیه کنند!)

نمرات بی ربط دادن که وضعیتش مشخصه.
ولی بعد از حدود 8 ساعت بازی،یکی از نکات منفی برام سختی مبارزات هست که یه خورده گند میزنه به حس ادونچر و مکانیزم های فوق العاده بازی(البته اونقدر جادویی هست که با فاصله کمی دوباره اون حس بر میگرده).درسته که برای هر کدوم هم راه حل هایی رو میشه به دست آورد.ولی نگرانی زیاد بابت مهمات مهم مثل بمب و کوشش و خطای زیاد تو مبارزات،زیاد جالب نیست به نظرم.
نمره بازی البته واسم همون 96 هست و فرقی نکرده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or