![1682519460889.png 1682519460889.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/256/256878-f8aadbc166844dc98baa2ec521b4f1aa.jpg?hash=-KrbwWaETc)
The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
![1685620558082.png 1685620558082.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/261/261155-adbd2fdebf9a9b4d863b2ed94f742c82.jpg?hash=rb0v3r-am0)
![1687278252250.png 1687278252250.png](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/263/263881-3c09bb649e7c50d2483ffdcaf1d40eb0.jpg?hash=PAm7ZJ58UN)
آخرین ویرایش:
وقتی این بازی این جوری جهان رو به هم ریخته برام جای سوال اگه سخت افزار نینتندو در حد ps5 بود گیم چه شکلی میشداینو دیدم جالب بود : سایت multiplayer.it اولین 10 تاریخش رو به این بازی داده اونم بعد 7500 تا Review !!!
عزیزم از اولش نینتندو با همین ول کردن سخت افزار و تمرکز رو نرم افزار به اینجا رسیدوقتی این بازی این جوری جهان رو به هم ریخته برام جای سوال اگه سخت افزار نینتندو در حد ps5 بود گیم چه شکلی میشد
کنسول snes کپی خور نشده بود سر همین ایرانیا رفتن سراغ سگا و می تونم بگم کلاه گشادی سرشون رفت بازی های snes تو یه سطح دیگه بودن که فقط به خاطر پول تجربش نکردنعزیزم از اولش نینتندو با همین ول کردن سخت افزار و تمرکز رو نرم افزار به اینجا رسید
من قشنگ یادمه بچه هم بودم تو ایران همه سگا جنسیس داشتن چند مرتبه بالاتر از میکرو البته اونموقع سوپر نینتندو در اصل بود که تو ایران کسی نداشت. ولی خود من میرفتم خونه دوست و فامیل میشستم پای میکرو بلند نمیشدم از یه طرفم نمیخواستم سگا رو بفروشم میکرو بگیرم. (اگه سوپر نینتندو بود قطعا این کارو میکردم حیف) اصلا بازیهای میکرو با وجود گرافیک پایین تر یه چیز دیگه بودن.
برعکس سونی اومد که قدرت سخت افزاری رو کنه. قبل سونی سگا حریفش بود و اون زمانم همیشه تو این بحث سخت افزار ازش جلو بود ولی تو نرم افزار به پاش نمیرسید. این دو تا به نظرم اصلا قرار نبوده و شبیه هم باشن
بازیهاشونم فرق میکنه حالا نمیدونم چرا یه عده گیر دادن نه نینتندو بیخیال شهوقتی که موفقه مگه یه تخته ش کمه این رویه رو عوض کنه آخه
![]()
اشتباهه که فکر می کنید موفقیت بازی های نینتندو به سخت افزار ضعیفش برمیگرده!عزیزم از اولش نینتندو با همین ول کردن سخت افزار و تمرکز رو نرم افزار به اینجا رسید
من قشنگ یادمه بچه هم بودم تو ایران همه سگا جنسیس داشتن چند مرتبه بالاتر از میکرو البته اونموقع سوپر نینتندو در اصل بود که تو ایران کسی نداشت. ولی خود من میرفتم خونه دوست و فامیل میشستم پای میکرو بلند نمیشدم از یه طرفم نمیخواستم سگا رو بفروشم میکرو بگیرم. (اگه سوپر نینتندو بود قطعا این کارو میکردم حیف) اصلا بازیهای میکرو با وجود گرافیک پایین تر یه چیز دیگه بودن.
برعکس سونی اومد که قدرت سخت افزاری رو کنه. قبل سونی سگا حریفش بود و اون زمانم همیشه تو این بحث سخت افزار ازش جلو بود ولی تو نرم افزار به پاش نمیرسید. این دو تا به نظرم اصلا قرار نبوده و شبیه هم باشن
بازیهاشونم فرق میکنه حالا نمیدونم چرا یه عده گیر دادن نه نینتندو بیخیال شهوقتی که موفقه مگه یه تخته ش کمه این رویه رو عوض کنه آخه
![]()
چه جالباینو دیدم جالب بود : سایت multiplayer.it اولین 10 تاریخش رو به این بازی داده اونم بعد 7500 تا Review !!!
هیچی... باید احتمالا افراد خیلی بیشتری روی بازی کار میکردن، و بازی هم جای 2023 مثلا 2025 میومدوقتی این بازی این جوری جهان رو به هم ریخته برام جای سوال اگه سخت افزار نینتندو در حد ps5 بود گیم چه شکلی میشد
آف تاپیکه ولی کنجکاو شدم بدونم کدوم نسخه دقیقا چون نامگذاری اینها طوریه که گیج میکنهفقط فروش مهم نیست
از نظر کیفیت و غنای داستان، و حداقل در مورد خودم می تونم بگم که زندگی گیمریم به ۲ قسمتِ قبل و بعد از تجربه ی زنوبلید تقسیم شده...
حقیقتش کل سری، ولی شماره ی ۲ بود که اون تقسیم قبل و بعد از زنوبلید رو برای من رقم زدآف تاپیکه ولی کنجکاو شدم بدونم کدوم نسخه دقیقا چون نامگذاری اینها طوریه که گیج میکنه
و همینطور بالارفتن هزینه ساخت بازی>> بالا رفتن ریسک >> کاهش ریسک پذیری استودیوهای نینتندو>> به قهقرا رفتن نینتندوهیچی... باید احتمالا افراد خیلی بیشتری روی بازی کار میکردن، و بازی هم جای 2023 مثلا 2025 میومد![]()
هیچی... باید احتمالا افراد خیلی بیشتری روی بازی کار میکردن، و بازی هم جای 2023 مثلا 2025 میومد![]()
و همینطور بالارفتن هزینه ساخت بازی>> بالا رفتن ریسک >> کاهش ریسک پذیری استودیوهای نینتندو>> به قهقرا رفتن نینتندو![]()
من اصلا چیزی تحت عنوان سخت افزار ضعیف یادم نمیاد گفته باشم.اشتباهه که فکر می کنید موفقیت بازی های نینتندو به سخت افزار ضعیفش برمیگرده!
ایواتای بزرگ سال 2002 اومد استراتژی blue ocean رو برای نینتندو پیاده کرد!
این استراتژی میگه وقتی در قسمتی از اقیانوس درگیری و رقابت هست و آلوده شده، بهتره برای موفقیت ما بریم قلمرو خودمون رو تو قسمتی از اقیانوس بنا کنیم که کسی اونجا نیست و بتونیم یکه تازی کنیم
که در کنارش میگه در کنار اینکه هزینه هارو میاریم پایین، خلاقیت رو به شدت افزایش میدیم، و هرچیزی که سایر کمپانی ها نمیدن رو ما باید ارائه بدیم!
حالا یک سوال ایا نینتندو قبل از سیاست ایواتای بزرگ، قبل از 2002بازی شاهکار بلد نبود بسازه؟ و بازی های با کیفیتش مدیون سخت افزار ضعیفشه؟!!!!!!!!!!!!!!!
گذشت و گذشت، استارت این استراتزی با wii خورد! درسته نسبت بهps3 و xbox 360 ضعیف تر بود! ولی باز از لید پلتفرم نسل 6 که ps2 بود قوی تر بود!(کمی ضعیف تر روی کاغذ از xbox orginal) اتفاقا باز همین wii هم بازی پر خشونت و داستان محور باز زیاد داشت!
خوده ایواتا درسته سیاستش این بوده و به سوییچ ختم شد، ولی راهی که نینتندو امروز داره میره! هر چی داره میره جلو تر این فاصله نسلی رو داره با رقبا بیشتر می کنه و عقب تر میمونه! یعنی مطمئنم ایواتا الان بود، و می دید سوییچ توی این دو سه ساله چه مشکلاتی داشته قطعا نسخه پرو رو میداد!!!!!
بعد اصلا بحث این نیست که نینتندو باید یک کنسولی بده با مشخصات xbox و ps
ولی می تونه کنسولی بده که حداقل فرست پارتی هاش از لحاظ پرفورمنس به مشکل نخورند! چون قشنگ واضحه اتفاقا بیشترین افرادی که تحت فشارن جدا از تردپارتی ها، خوده استدیو های داخلی نینتندو هستند!
و فکر نمی کنم این خواسته زیادی باشه که کمی معقول تر باشه سخت افزار هاش!!!!!
به نظرم اگه بخوان می تونن یه کنسول دستی بدن قدرتش در حد ps4 باشهما هم مثل همه شما منتظر کنسول قویتر نینتندو ایم
البته نه لزوما یه چیز PS5 لول و این حرفا. ولی اگه بتونن یه چیز در حد استیم دک و بهتر دربیارن با باتری قابل قبول، با توجه به دامنه دولوپرهایی که الان نینتندو داره (و دفتر بزرگ سومی که داره تو کیوتو میزنه) میشه گفت قراره نسل بعدی خفنی داشته باشیم
با همه این اوصاف
یکم تحمل داشته باشید
سوییچ کنسول کهنیه ولی زدن یه کنسول جدید خیلی سخته. مخصوصا برای نینتندو. اینا تو همون وهله اول سرمایه سونی و مایکروسافت رو ندارند که بخوان این قدر سریع وارد عمل شن
جدا از ریزه کاری های سخت افزاری که باید نهایی شه و نمیشه همین جوری هر پنج سال یه بار چون گرافیک رفته جلو کنسول بدن بیرون دو تا عامل دیگه هم هست که دخیله
یکی انتخاب بازه درست برای لانچه که هم کنسول کافی برای عرضه داشته باشی هم تقاضای کافی. من به نظرم الان نینتندو هنوز سوییچ اش (هر چند رو به افول) ولی خیلی تقاضا داره و نمی صرفه بازار اصلی رو ول کنه و برای یه عده محدود کنسول جدید بده بیرون. راهش واقعا این نیست. خدا رو شکر از این لحاظ دست نینتندو نسبت به یکی مثل مایکروسافت خیلی بازتره و میتونه کلا با برنامه خودش بره جلو که من اینو دوست دارم
ولی مورد دوم چیزیه که نینتندو توش دستش خیلی نسبت به مایکروسافت و سونی بسته تره.
اونم اینه که با فرض هیبریدی بودن کنسول بعدی نینتندو (که تقریبا قطعیه) اینا باز نمیتونن به سطح جذابیت بصری چیزی مثل PS5 و XSX برسن. لذا Wow Factor سخت افزاری نداره کنسولشون اون قدره (البته اگه به نینتندو باشه با یه ایده عجیب غریب تر یا کلا بازار رو از دست میدن یا میزنن وسط هدف)
در هر صورت اینا برخلاف سونی و مایکروسافت به لاین آپ وحشتناک قوی برای سال اول احتیاج دارن. نه صرفا بازی های خوب. بلکه بازی های بفروش خفن
تقریبا هر کنسولی که اینا زدن و موفق بوده باهاش یکی دو تا لانچ تایتل خفن داشتند. شاید مهم ترین عامل موفقیت سوییچ سال اول وحشتناک خفنش ازلحاظ عرضه بازی باشه. کومبوی Super Mario Odyssey و Zelda: Breath of the Wild با حضور افتخاری Xenoblade chronicles 2 و Splatoon 2 چیزیه که برای همه هنوز قفله.
من بعید نمیدونم هر چی هست نینتندو داره الان روی یه لاین آپ استثنایی دیگه واسه لانچ کنسول بعدیش کار می کنه که احتمال زیاد Mario Kart بعدی رو تو خودش داره