امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
ویدیو ریویوها:

EasyAllies | 4.5 Stars - Excellent
watch?v=ALdZyIGxux0

GameXplain | "Liked a lot"
watch?v=sAGzQPNlle4&feature=youtu.be

God is a Geek | 10/10
watch?v=997KOTTbNlY

Happy Console Gamer | 10/10
watch?v=Aul9Eu9qTIk

Kinda Funny Games | No score
watch?v=frDx9xNF5FY

ProJared | 10/10
watch?v=m0AC5qp4rl4

همینطور نمیتونستی شنا کنی.
NINTENDO64--Legend%20of%20Zelda%20The%20%20Ocarina%20of%20Time_Apr10%2021_11_30.png

...

آخرین ویرایش:
نظر یه منتقد رو که میخوندم. میگفت ما همیشه تو زلداها به محدودیت عادت داشتیم. شما نمیتونستی تو بازی یه سنگ رو بلند کنی تا اینکه power glove رو بدست بیاری. همینطور نمیتونستی شنا کنی. نمیتونستی فلان کار و بهمان کارو کنی تا آیتمشو داشته باشی! حالا تو Breath of the Wind بعد از یک دهه و این سختگیری های نینتندو محدودیت ها برداشته شده و بلاخره ما با یک زلدای آزادانه و کامل طرفیم!!!

یعنی این امتیازهای فوق العاده بالا دلیلش همینه. منتقدا بخاطر چیزی که باید می بوده باشه و هرگز نبوده و الان هست ذوق زده شدن!! :|

خدا شفا بده واقعا.
فقط جز چرت و پرت نوشتن کار دیگه هم داری؟ میخوای بگی خیلی کول تشریف داری بیای تو تایپک امتیازات خلاف جهت اب شنا کنی که جلب نظر کنی. باشه فهمیدیم هستی تایپک بعدی باز بیا خودنمایی کن

نظر یه منتقد رو که میخوندم. میگفت ما همیشه تو زلداها به محدودیت عادت داشتیم. شما نمیتونستی تو بازی یه سنگ رو بلند کنی تا اینکه power glove رو بدست بیاری. همینطور نمیتونستی شنا کنی. نمیتونستی فلان کار و بهمان کارو کنی تا آیتمشو داشته باشی! حالا تو Breath of the Wind بعد از یک دهه و این سختگیری های نینتندو محدودیت ها برداشته شده و بلاخره ما با یک زلدای آزادانه و کامل طرفیم!!!

یعنی این امتیازهای فوق العاده بالا دلیلش همینه. منتقدا بخاطر چیزی که باید می بوده باشه و هرگز نبوده و الان هست ذوق زده شدن!! :|

خدا شفا بده واقعا.

من نظر اون منتقد ـه رو نمیدونم...ولی اگه Skyward Sword رو که 2011 اومد فاکتور بگیریم...تمام محدودیت های بازی بخاطر محدودیت های سخت افزاری بود(البته مال SS هم همین بود ولی خب اون تقصیر نینتندو و کنسول ضعیفش بود....) در غیر این صورت حتماً المان های The Wind Waker رو تو سال 2003 ببینید بعد دنبال یه بازی سندباکس مثلش بگردید...تو نسل شیم واقعاً سندباکسی مثل The Wind Waker نداریم...همین اتّفاق ر BoTW هم افتاده...محدودیت ها بیشتر بخاطر زمان برداشته شده...یه جور پیشرفت محسوب میشه نه داشتن نداشته ها...

زلدای آزادانه و کامل لفظیه که درکش سخته...حتماً نقد Kotaku رو بخونید... بازی تو صعب العبور ترین جاها سورپرایز میکنه بازیکن رو...از معبد اوّل بازی که میاید بازی تبدیل به یه سفر میشه که هر کی میتونه هر مسیری بره و به یه چیز دیگه ای تبدیل شه...
خب منم این چیزا رو از نقدها برداشت کردم...:دی
چه کنیم حالا؟

آقا بازی جایگاه چهارم رو داره از لحاظ ریویو اسکور، توی تاپ ۱۰ بیشتر بازی ها مال نینتندو هست و این نشون میده که موفقیت اتفاقی نیست :D .
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is one of the best-reviewed games of all time
دقيقا همينه كه مي گي ! تاريخ گيمينگ به ما نشون داده نينتندو هر وقت خواسته در هر زمينه اي موفق بوده . چه دو نسل قبل با گيم كيوب كه بهترين و هاردكورترين انحصاري هاي ممكن رو با انواع و اقسام متا پر زرق و برق در اختيار داشت ! چه نسل بعدش كه كلا به فروش فكر مي كرد و با wii مرز هاي فروش كنسولي رو جا به جا كرد ! اگه يه اشتباه محاسباتي wiiu اين شركت رو فاكتور بگيريم نينتتدو كلا تو چند سال اخير هر كاري دلش خواسته كرده و موفق هم بوده ! اخريشم ساخت يه ابر ip هميشگي با متاي ٩٨ هست كه در زمينه اكشن ادونچر هميشه سر امد ژانر بوده و گيم پلي اين سري بازي هميشه هر گيمري رو تو همه نسخه هاش شگفت زده كرده . به شخصه دو نسخه از زلدا رو بيشتر بازي نكردم و قطعا اين نسخه رو هم تجربه خواهم كرد.

p.s : بايد يه روزي برسه كه همه بازيساز ها بفهمن واسه ساخت يه عنوان شگفت انگيز حتما نبايد order بود و افتضاح به بار اورد ! ميشه زلدا روي يه تيكه رم كوچيك بسازي و غوغا به پا كني !

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    36.1 KB · مشاهده: 29
من نظر اون منتقد ـه رو نمیدونم...ولی اگه Skyward Sword رو که 2011 اومد فاکتور بگیریم...تمام محدودیت های بازی بخاطر محدودیت های سخت افزاری بود(البته مال SS هم همین بود ولی خب اون تقصیر نینتندو و کنسول ضعیفش بود....) در غیر این صورت حتماً المان های The Wind Waker رو تو سال 2003 ببینید بعد دنبال یه بازی سندباکس مثلش بگردید...تو نسل شیم واقعاً سندباکسی مثل The Wind Waker نداریم...همین اتّفاق ر BoTW هم افتاده...محدودیت ها بیشتر بخاطر زمان برداشته شده...یه جور پیشرفت محسوب میشه نه داشتن نداشته ها...

زلدای آزادانه و کامل لفظیه که درکش سخته...حتماً نقد Kotaku رو بخونید... بازی تو صعب العبور ترین جاها سورپرایز میکنه بازیکن رو...از معبد اوّل بازی که میاید بازی تبدیل به یه سفر میشه که هر کی میتونه هر مسیری بره و به یه چیز دیگه ای تبدیل شه...
خب منم این چیزا رو از نقدها برداشت کردم...
:D
چه کنیم حالا؟
چجوری همچین چیزی ممکنه من نقد گیم اسپاتم دیدم همینو گفته بود درباره خودش و دوستاش هر کس تو یک بازی بتونه کار متفاوت انجام بده؟

ممکنه حاوی اسپویل باشه یکسری حرفام

خوب من همچنان متسفانه هنوز وقت نشده خیلی برم جلو . اما تا الان همش حدود 7 یا 8 ساعت رفتم تقریبا که به نظرم همچنان خیلی کمه برای قضاوت . اما یکسری نکات به ذهنم اومد که بگم بد نیست .
دنیای بازی به شدت بزرگه به نظرم. و اینکه بر خلاف چیزی که به ذهنم میومد قبل رفتن بازی . خالی نیست و نکات مخفی و آیتم های مختلف و ساید کوئست و ... داره .

تنوع رنگ و رنگ آمیزی بازی به شدت خوب کار شده .
فریم ریت نسخه وی یو یکسری جاها اذیت میکنه ولی قابل بازی هست کلا و همه جا نیست (خیلی پیش نمیاد به نظرم)
مبارزات بازی کلا خوبه و شاید بهترین در بین زلدا ها بتونم بگم .
اسب سواری بازی خوب و جالبه
سیستم شکار هم جالبه
ترکیب غذا ها و پخت و پز بازی خوبه
طراحی روستا ها هم خوبه
سختی بازی به نظرم سخت ترین زلدایی هست که رفتم (معما ها رو نمیگم چون خیلی نرفتم هنوز) . کلا یکی از بازیهای چالش بر انگیز هستش

بازم نکته هست بخوام بگم. شرمنده اگه اسپویل هست یکسری حرفام

photo_2017-03-06_21-38-56.jpg

خب یه خبر عالی اینکه بازی روی شبیه ساز Wii U یعنی Cemu هم قابل بازی شد. البته همونطور که دور از انتظار نیست فعلا زیاد خوب اجرا نمیشه ولی انتظار میره با آپدیتهای بعدی شبیه ساز، سازگاریش بهتر بشه:
Cemu 1.7.3 preview - BotW • r/cemu
How the Cemu emulator's devs got Zelda: Breath of the Wild running in just a few hours | PC Gamer
انقدر که ملت و تیم سازنده Cemu پیگیر بودن این قابل بازی شدنش تو یه مدت خیلی کوتاه، دور از انتظار نبود.
اگه لینک دانلود خود بازی رو داری برام بفرست هرچی گشتم نبود
اتفاقا خودمم تو پستم نوشته بودم لینکشو کسی داره بده ولی گفتم شاید با توجه به قوانین جدید فروم خلاف قوانین باشه و ویرایش کردم.
باشه میگردم اگه پیدا شد حتما پی ام میدم. خودم که میخوام هر چه زودتر پیداش کنم. البته اینجا لینک نمیذارم مدیران خیالشون راحت باشه.

آخرین ویرایش:
خب یه خبر عالی اینکه بازی روی شبیه ساز Wii U یعنی Cemu هم قابل بازی شد. البته همونطور که دور از انتظار نیست فعلا زیاد خوب اجرا نمیشه ولی انتظار میره با آپدیتهای بعدی شبیه ساز، سازگاریش بهتر بشه:
Cemu 1.7.3 preview - BotW • r/cemu
How the Cemu emulator's devs got Zelda: Breath of the Wild running in just a few hours | PC Gamer
انقدر که ملت و تیم سازنده Cemu پیگیر بودن این قابل بازی شدنش تو یه مدت خیلی کوتاه، دور از انتظار نبود.
اگه لینک دانلود خود بازی رو داری برام بفرست هرچی گشتم نبود

Sent from my Gooshi using Tapatalk

M3 | 100
The Sydney Morning Herald | 100
هر دو تو متا ثبت شدن.

پ.ن: بازیسنتر کی نمره میده؟:D
پ.ن2: پست قبلیمم باید تصحیح کنم که فعلا شبیه ساز Cemu فقط بازی رو اجرا میکنه و اصلا قابل بازی نیست. سازنده های شبیه ساز فقط کاری کردن بشه تو بازی رفت فعلا، و تو بازیم به علت مشکلات فراوان فعلا نمیشه جلو رفت، البته در آینده این مشکلات حتما به مرور زمان حل میشه. (همونطور که بازیهای دیگه Wii U روی این شبیه ساز به مرور زمان بهتر و بهتر شدن و به مرحله قابل بازی رسیدند-توسعه دهنده های شبیه سازم چیزی درمورد این که مانع خیلی جدی بر سر راه بهبود بازی وجود داشته باشه نگفتن) شرمنده سریع خبرشو گذاشتم و متن رو کامل نخوندم اونموقع.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or