امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
واقعا نمرات تحسین برانگیزه و بحثی نمیشه روش کرد^#(^ شخصا هیچ وقت تجربه کار کردن با هیچکدوم از کنسول ها و بازی های نیتندو رو نداشتم اما واقعا باید گفت مبارک طرفداراش ، نیتندو برای شروع فوق العاده کار کرده :o
اگرچه مسائل مربوط به گوتی و این دست بیشتر برای همین کل کل های دوستانه است و مهم همون لذت بردن از گیم و پیشرفت این صنعت دوست داشتنی و خاطره ساز است اما فن های زلدا الکی دلشون رو صابون نزنن ، همون موقع که RDR2 معرفی شد ، گوتی هم جفتش بی برو برگرد مشخص شده اس :D;):p

متای بازی واقعا با 61 نقد 98 هست؟!!!!:o
من خیلی به نمره اینا کار ندارم ولی واقعا باور نکردنیه توی این دوره زمونه یه بازی با این تعداد نقد متای 98 بگیره، یعنی هرچقدر هم که بگی نمره و اینا برات بی معنیه ولی وقتی یه بازی ای اینجوری نمره میگیره واقعا دوست داری ببینی چی میتونه باشه که نظر همه روی بازیش یه تجربه کامل هست.
من خودم اولین و تنها کنسول خودم نینتندو NES بود و بعدش پی سی پلتفرم همیشگی من بوده ( به جز سال پیش که خیلی بازی هارو روی ps 4 اخوی بازی کردم:D) ولی الان واقعا دوست دارم هرجور هست این بازی رو تجربه کنم، فقط دوست دارم ببینم چطور میشه یه بازی ای اینقدر تجربه کامل و پرفکتی رو ارائه بده، واقعا دست مریزاد....
در ضمن بعید میدونم آخر سال بازیه دیگه ای بتونه جایزه بازی سال از دست این بازی در بیاره با این اوصاف.

هفته پیش توی تاپیک هورایزون گفتم زلدا که بیاد اکثر بازیای دیگه که این چند وقت عرضه شدن یا میشن میرن توی حاشیه و همینطور هم شد...
به شخصه خیلی پیگیر این بازی بودم و مطمئن بودم نمرات 10 و 9 رو ردیف میکنه امّا حقیقتا فکرشم هم نمیکردم که بتونه یه همچین متایی کسب کنه.

بشخصه کمتر بازی رو دیدم که اینهمه مکانیک داخل خودش داشته باشه و همه رو هم بی نقص پیاده سازی کنه
از melee combat تا bow and arrow و حتی پلتفرمینگ

بنظرم زلدا تنها open world واقعی توی سبک خودش هست و مِن بعد بنچمارکی میشه برای ow های دیگه
امیدوارم باعث شه switch هم فوق العاده بفروشه و نینتندو رو دوباره به رقابت برگردونه:D

پ.ن: شاعر میگه
خوشا کنسولی که لانچ تایتلش تو باشی :D
اگه اینجوری بود نه nier عرضه میشد نه هورایزن:|زلدا طرفدارای خاص خودش داره با متا کاری ندارم ولی در اون حد نیست که بقیه بخاطرش برن تو حاشیه[-x

• Like
Reactions: gamer1998y
اگه اینجوری بود نه nier عرضه میشد نه هورایزن:|زلدا طرفدارای خاص خودش داره با متا کاری ندارم ولی در اون حد نیست که بقیه بخاطرش برن تو حاشیه[-x
به عرضه کاری نداره الان هر چی سایت خبری و فروم گیم میری همه در مورد این بازی دارن صحبت میکنن و میگن شاهکاره تاریخ گیم هست

پ . ن

KwFALiReTqqNQJllMNSg_b15dc328134be4fc9f4ca868f26d72e8.jpg

آخرین ویرایش:
نباید برند ولی متاسفانه می رند،به نظرم سونی باید بازی را یک ماه زودتر یا دیرتر عرضه می کرد،هر چند فروش بالایی خواهد داشت ولی می توانست از این هم بیشتر باشد

نباید برند ولی متاسفانه می رند،به نظرم سونی باید بازی را یک ماه زودتر یا دیرتر عرضه می کرد،هر چند فروش بالایی خواهد داشت ولی می توانست از این هم بیشتر باشد
بحث فقط یه بازی نیست ..بحث لانچ یه کنسوله ... که خبرها و توجه ها رو کشونده سمت خودش ... به هر حال هورایزن مثل فور انر یا nioh و غیره نه گم شده نه رفته تو حاشیه ... یک هفته بعد از لانچش . سندشم موجوده

Gaming Discussion

• Like
Reactions: jhoobin
میشه با شبیه ساز wii u بازیش کرد کسی تست کرده؟
فعلا فقط تا منو میره جلوتر نمیره
سازنده امولاتور هم گفته حدود چند هفته طول میکشه این بازی قابل بازی شدن بشه ولی فکر کنم تا دو ماه آینده بشه رو امولاتور بازیش کرد

دوربین مخفیه؟؟
چرا همش نمره کامله
این زلدا مگه چیه؟ چی داره؟ مقاله فارسی در مورد تاریخچه زلدا بدید بریم بخونیم، آبروریزی شد که ادعای گیمر بودن داریم و زلدا رو تابحال بازی نکردیم(فکر کنم فقط روی میکرو بازی کردم)

• Like
Reactions: Oakenshield
فکر کنم آخرسر روی 99 فیکس شه:Dتنها عنوانی که احتمالا بتونه تو این نسل با چنین متایی برابری کنه بی تعارف فقط RDR هست.اگه از بازی دیگه ای خبر دارید که توانایی انجام همچین کاری رو توی این نسل داشته باشه خوشحال میشم بگید:D

Atomix: 10/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or