امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
اصلا تابلو بود اینجوری میشه:D
جاداره دوباره بگم.....
اره عزیز این همون بازیه:D
نزدیک چندساعت قبل نمرات منتقدا فکشون زمین خورده بود.من نمیدونم دوستان چجوری گفتن 88 میشه؟:D
تو عمرم همچین لانچ قوی ندیده بودم:D
این همه سبزو ابی باهم دعوا کردن چه پسگردنی خوردن خدایی...
من خودم به این قضیه اعتراف میکنم:D

چقدر نقل قول شدم \m/ :D دوستان شماره حساب میدم، کمک های مردمی رو واریز کنید تا شاهد آنباکسینگ انحصاری کنسول توسط بازیسنتر باشیم، با تشکر! :D :D
===
بهترین توصیف در مورد بازی رو منتقد Trusted Reviews انجام داده:
If there’s a better game out there than Breath of the Wild, I haven’t played it

فقط کافیه یکبار کنسول نینتندو داشته باشید تا بفهمید بازی یعنی چه خداروشکر که wii u در دسترسه و می تونم زلدا جدید رو بازی کنم
نینتندو و بازیاش سال هاست اثبات شده هستند نیازی به عدد و رقم و متا نیست

خیلی تابلو و واضح بود که همچین نمرات و نظراتی رو میتونه داشته باشه :دی

خودم که نمرات 10 مراجع معتبر رو براش کنار گذاشته بودم و نکته ای که الان هست این که حتی نمره 10 هم توصیف چیزی که در بازی وجود داره رو نمی تونه به خوبی بیان کنه.
اما خب با همه این توصیفات یک سری مسائل هم هست که چون احتمال ترور شدنم رو بالا می بره از گفتنش پرهیز میکنم :دی

فردا یا چند روز دیگر switch به دستم می رسه،یکی از بهترین پیش خرید هایی که انجام دادم
البته از لحاظ مالی ورشکست شدم ولی تجربه زلدا در فقر یک چیز دیگه است

• Like
Reactions: playstation1
جیزز.. قبل از هرچی وحشت‌زده شدم رسماx_x

حداقل خوبی‌ش اینه افسانه‌ی کم نمره دادن منتقدها تو این نسل بیشتر از اعتبار می‌افته8-|

این خبرا نیست، بازی پدرمادر دار بساز بالای نود که هیچی 98 بگیر:D

با این وضع فقط به من بگو سیصد دلار داری تا بگم چکارش کنی:D

آخرین ویرایش:
موضوعی که ارزش کار نینتندو رو حتی بیشتر از این بالا می بره، بنظرم نمرات کاملی هست که ردیف شدن! کلا بازی هایی که مقیاس عظیمی دارند، خیلی سخت نمره کامل دریافت می کنند! یعنی از عملکرد فنی بازی گرفته تا باگ و ایرادهای جزئی تو گیم پلی و جهان عظیم بازی گرفته تا خیلی چیزای دیگه هر کدوم می تونند نمره بازی رو پایین بیارن هر چند شده 2 صدم مثلا 9.8 ... نینتندو واقعا جادو کرده.
اگر سوئیچ این عملکرد عالی تو لاین آپ بازی هاش رو ادامه بده و تو بازار ایران پشتیبانی بشه شاید بعد 11، 12 سال و دوران PS2 یه کنسول جدید بگیرم. به این متا خیلی کار ندارم می دونم اگر تجربش کنم به نوستالژی تبدیل میشه.

هیچی دیگه goty امسال با اطمینان انتخاب شد از همین الان .بعید میدونم تو ادامه امسال بازی دیگه ای نزدیک به متا این بازی هم بشه .مبارک طرفدارای نینتندو و زلدا باشه ولی خب جذابیت رقابت برای گوتی را از سکه انداخت

• Like
Reactions: playstation1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or