امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
هیچی دیگه goty امسال با اطمینان انتخاب شد از همین الان .بعید میدونم تو ادامه امسال بازی دیگه ای نزدیک به متا این بازی هم بشه .مبارک طرفدارای نینتندو و زلدا باشه ولی خب جذابیت رقابت برای گوتی را از سکه انداخت
چه ربطی داره نسل قبلم زلدا خودش رکورد دار بود با متای 99 تازه الان 98 افتم کرده نسبت به زلدای قبلی هر باری باید با خودش سنجید نباید فقط متا رو ملاک خالی کرد اونجوری باشه که راکستار و ناتی داگ هیچوقت به این متاها نمیرسن این بازی کلا قضیش متفاوته تمام اجزاش دقیقه

• Like
Reactions: vayne solidor
چه ربطی داره نسل قبلم زلدا خودش رکورد دار بود با متای 99 تازه الان 98 افتم کرده نسبت به زلدای قبلی هر باری باید با خودش سنجید نباید فقط متا رو ملاک خالی کرد اونجوری باشه که راکستار و ناتی داگ هیچوقت به این متاها نمیرسن این بازی کلا قضیش متفاوته تمام اجزاش دقیقه
الان این که گفتی چه ربطی به پست من داره من میگم بازی از همین الان گوتی امساله این پست منو مارک کن اخر سال ببینیم اگه نشد اواتارمو هرچی گفتی میزارم:D

• Like
Reactions: SHANSER
الان این که گفتی چه ربطی به پست من داره من میگم بازی از همین الان گوتی امساله این پست منو مارک کن اخر سال ببینیم اگه نشد اواتارمو هرچی گفتی میزارم:D
RDR2 حجت تمامه خیلی سال سختیه ولی ما رو عقیدمون موندگاریم زلدا که مشخصه متاش بالای 95 هست همیشه RDR2 بوکمارک کن

RDR2 حجت تمامه خیلی سال سختیه ولی ما رو عقیدمون موندگاریم زلدا که مشخصه متاش بالای 95 هست همیشه RDR2 بوکمارک کن
اتفاقا داشتم الان به همین فکر میکردم دقیقا تنها بازی ای که میتونه رقابت کنه همون rdr2 هستش امیدوارم که بشه منم شرطو ببازم

• Like
Reactions: SHANSER

البته گفتم این رو اصلاح کنم که اون Ocarina of Times بود که 20 سال پیش ساخته شد و متاش شد 99 و باید اینم در نظر داشت که تعداد نقداش خیلی خیلی کمتر بود. این زلدا رو خیلی از منتقدا بهترین توی سری دونستن. بازی اصلا افتی نکرده(حالا نه اینکه متا ملاک باشه) نقدهاش از Wind Waker, Twilight Princess , و Skyward Sword در مجموع بهتره. به همه ی این ها یه سری از طرفدارها و منتقدها ایرادای نسبتا مهمی داشتن ولی این یکی رو من تو فروم ها و نقدها هیچ ایراد مهمی ندیدم ازش بگیرن در مقایسه با سایر بازی های سری.
--------
همه ی زلداها این حس Open Word رو کم و بیش داشتن از نسخه های اول دو بعدیشون. بعد OoT اومد و سه بعدی کرد بازی رو کنسولای خونگی که خیلی تغییر مهمی بود. حالا Breath of the Wild واقعا این Open World بودن رو تمام و کمال اجرا کرده. این جور هم که میگن از همون ابتدای بازی بر عکس قبلی ها امکان دسترسی به همه جا هست. گجت ها راحت به دست میاد و بازی مجبورتون نمیکنه که یه سری جاها رو اسکیپ کنید تا بعدا با گجت های مناسب برگردید و ردشون کنید(اگه دقت کنید مثلا دارکسایدرز و بتمن از همین سیستم الگو برداری کرده بودن)
این کاملا یه انقلابه توی سری زلدا و جهان باز بودنش رو از همون اول به رخ میکشه.
بهترین نقد و البته اسپویلر فری هستش :D منتظر بودم در بیاد. خیلی نقداش رو دوست دارم

آخرین ویرایش:
یعنی فن بازی بعضی از دوستان ps و ایکس باکس رو میبینه هیچ چیزی جز :| نمیشه گفت
خدا وکیلی بازی‌ رو بازی کنید تا بفهمید بازی ماورای این نمرات هست بازی روی وی یو که محشر بوده حالا انشالله سوئیچ هم به خاطرش میخرم تا روی اون تجربه اش کنم
بازیش محشره

تا قبل از انتشار امتيازهاى اين بازى واقعا سطح انتظارم از متا پايين بود! فكر ميكردم منتقدها خيلى سختگير شدن و عملا باتوجه به اينكه تعداد نقدها هم بيشتر شدن متاى ٩٨ غيرممكن باشه. اما نينتندو همه چيز رو تغيير داد.

اقا جان خودتون جوگیر نشید ... زمان برنگردونید به دورانی که بازی با متای ۸۹ ترول میشد و جز بازیای اشغال به حساب میومد

تازه ملت داشتن یاد میگرفتن بازی با متای ۸۰ خیلی خوب حساب میشه نه خیلی اشغال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or