امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

امیدوارم دوستان متوجه رنج سنی که از این سایت استفاده میکنن باشن و اسم هر فیلمی رو اینجا نیارید لطفا، چون ممکنه بچه هایی با سن و سال کم رو ترغیب کنه به دیدن این فیلم ها که اصلا درست نیست ، چون حتما کنجکاو میشن بعضی از دوستان کم سن و سال ترمون .

امیدوارم دوستان متوجه رنج سنی که از این سایت استفاده میکنن باشن و اسم هر فیلمی رو اینجا نیارید لطفا، چون ممکنه بچه هایی با سن و سال کم رو ترغیب کنه به دیدن این فیلم ها که اصلا درست نیست ، چون حتما کنجکاو میشن بعضی از دوستان کم سن و سال ترمون .
این کودکان خود این بازی رو هم نباید بازی کنن چون در بخش‌ M شاخه بندی شده

دوستان Part II برای صنعت گیم و گیمرها قراره تابوشکن و جنجالی باشه‌ها! :D اصلا انتظار Salo و Irréversible و I Stand Alone و نمی‌دونم The House That Jack Built و A Clockwork Orange و Funny Games و... از بازی نداشته باشید که بعدا بخوره تو ذوقتون. یادتون نره در نهایت ناتی‌داگ بزرگترین و مهم‌ترین استودیوی یه کمپانی بزرگه و باید محصولش خوب بفروشه. حتی اگه خود نیل هم تمایل به Pasolini شدن داشته باشه و حتی اگه تواناییش هم داشته باشه، بازم باید چیزی بسازه که چندین میلیون بفروشه.

Part II می‌تونه شروع یه مسیری باشه برای صنعت گیم. شروع که نه، ولی شاید هموار کننده‌‌ی اون مسیر باشه. یه مسیر جدی‌تر و بالغانه‌تر. شاید 20 سال دیگه ظرفیت مدیوم بازی‌های ویدئویی و گیمرا اونقدر بالا باشه که بتونیم توش آثار مشابه Salo هم ببینیم و به Part II به عنوان اصلی‌ترین جرقه‌ی اون مسیر نگاه کنیم، ولی تا اون موقع از همینی که با هزار بدبختی و سختی درست کردن لذت ببرین و انتظاراتتون رو متعادل کنید.
اتفاقا توی ذهنت این نباشه که خیلی فاصله داره با salo
حالا اینجا نمیشه بحث کرد که اسپویل نشه
ولی اینفکتدا مثل خودم میدونن من چی میگم
کلا بخواهیم از لحاظ خشونت پارت دوم رو با یکش مقایسه کنیم پارت یک مثل انچارتد میمونه در مقابل دو
چون صحنه هایی داره تو ی پارت دو که واقعا گیمر میپاچه با دیدنشون
در مورد فیلم salo شاید تمام اون حلقه هایی که تو فیلم نشون میده رو در پارت دو نبینیم ( ینی نمیدونم چون تمام بازی که برام اسپویل نشده ) اما از لحاظ خشونت دقیقا سادیسمی و البته به نظرم جزو جذابیت های بازی هست

دوستان Part II برای صنعت گیم و گیمرها قراره تابوشکن و جنجالی باشه‌ها! :D اصلا انتظار Salo و Irréversible و I Stand Alone و نمی‌دونم The House That Jack Built و A Clockwork Orange و Funny Games و... از بازی نداشته باشید که بعدا بخوره تو ذوقتون. یادتون نره در نهایت ناتی‌داگ بزرگترین و مهم‌ترین استودیوی یه کمپانی بزرگه و باید محصولش خوب بفروشه. حتی اگه خود نیل هم تمایل به Pasolini شدن داشته باشه و حتی اگه تواناییش هم داشته باشه، بازم باید چیزی بسازه که چندین میلیون بفروشه.

Part II می‌تونه شروع یه مسیری باشه برای صنعت گیم. شروع که نه، ولی شاید هموار کننده‌‌ی اون مسیر باشه. یه مسیر جدی‌تر و بالغانه‌تر. شاید 20 سال دیگه ظرفیت مدیوم بازی‌های ویدئویی و گیمرا اونقدر بالا باشه که بتونیم توش آثار مشابه Salo هم ببینیم و به Part II به عنوان اصلی‌ترین جرقه‌ی اون مسیر نگاه کنیم، ولی تا اون موقع از همینی که با هزار بدبختی و سختی درست کردن لذت ببرین و انتظاراتتون رو متعادل کنید.

نه ما که همچین انتظار هایی نداریم از TLOU2 فقط گفتم اگر بازهایی با اون تم وجود داشتن واکنش منتقدهای چپ گرا خیلی دیدنی و خنده دار بود، و همینطور که قبلاً گفتم تابوشکن اصلی بازهایی عنوان هایی مثل Hotline Miami هستن ، در داستان هم بیشتر از از ینکه واقعگرایی

برام مهم باشه character development برام اهمیت و فکر کنم چالش اصلی این مقوله است ، در نقدهایی که من خوندم همه این امر را اظهار کردن که بازی Visual fidelity قوی داره که اتمسفرش را قوی تر میکنه ، میمونه stealth mechanic و AI که باید خودم برم ببینم چه

جوره ، ولی فعلاً عجله ای ندارم

حالا که بحثش شد یه مسئله ای که برای فیلم سالو اتفاق افتاد و متأسفانه برای این بازی هم ممکن اتفاق بیفته همین بحث برانگیز بودن و تمرکز مخاطب ها روی خشونت و بحث های حاشیه ای داستان.
یادم یه مصاحبه از آرنوفسکی میخوندم میگفت بزرگترین ناراحتی من این که مخاطب جای این که پیام اصلی رو بخواد درک کنه چسبیده به این که چرا من مواد مخدر تو فیلم requiem for a dream لذت بخش نشون دادم. سالو هم فیلم فاخری و از لحاظ هنری جایگاه خیلی بالایی داری ولی الان چیزی که ازش بلد میشه همین بحث خشونتش یا مثلا بحث سکانس های زننده فیلم.

گفتم منتقدا یی که نرسیدن جمعه نقد رو اماده کنن امروز نقدشون میاد،. خبری ازشون نشد

من فکر کنم هر کی میخواست قبل ریلیز نقد بده داده
بقیه یا دیگه دارن خیلی ماس ماس می کنن بازی رو تموم می کنن یا میخوان موقع ریلیز نقد رو بدن بیرون که متن شون کمتر تحت تاثیر محدودیت های ریویو کپی و امبارگوی قبل ریلیز باشه (یه عده هم که اصن کد نگرفتن اون ها رو ایشالله یکی دو هفته بعد ریلیز ببینیم نقدهاشون رو :دی)

من فکر کنم هر کی میخواست قبل ریلیز نقد بده داده
بقیه یا دیگه دارن خیلی ماس ماس می کنن بازی رو تموم می کنن یا میخوان موقع ریلیز نقد رو بدن بیرون که متن شون کمتر تحت تاثیر محدودیت های ریویو کپی و امبارگوی قبل ریلیز باشه (یه عده هم که اصن کد نگرفتن اون ها رو ایشالله یکی دو هفته بعد ریلیز ببینیم نقدهاشون رو :D)
خطرناک ها از تو همون کد نگرفته ها میاد بیرون

• Like
Reactions: Remastered
حالا که بحثش شد یه مسئله ای که برای فیلم سالو اتفاق افتاد و متأسفانه برای این بازی هم ممکن اتفاق بیفته همین بحث برانگیز بودن و تمرکز مخاطب ها روی خشونت و بحث های حاشیه ای داستان.
یادم یه مصاحبه از آرنوفسکی میخوندم میگفت بزرگترین ناراحتی من این که مخاطب جای این که پیام اصلی رو بخواد درک کنه چسبیده به این که چرا من مواد مخدر تو فیلم requiem for a dream لذت بخش نشون دادم. سالو هم فیلم فاخری و از لحاظ هنری جایگاه خیلی بالایی داری ولی الان چیزی که ازش بلد میشه همین بحث خشونتش یا مثلا بحث سکانس های زننده فیلم.

تعداد محدودی ایراد گرفتن و اون هم این بوده که این میزان خشونت اغراق آمیزه که در کل فقط یک نظر subjective هست ، پس سعی کنید که نقد ها را به صورت fact نخونید و این همیشه یادتون باشه که قضاوت اصلی با شخص خود شماست ، requiem for a dream فیلم

عالی هست ولی ژانرش بیشتر درام هست تفاوت داره با setting ای که شما در TLOU2 می بینی که یک Survival - Horror هست تا Psycho-Thriller

• Like
Reactions: last of amir
البته همین الان یه چندتا 9 10 هستن که باید تو متا ثبت شن و هنوز ثبت نشدن :-??
اما فک کنم توی اینایی که ثبت نشده فقط 9 اج رو ثبت میکنه. چون یه 10 از playground.ru بود که متا خیلی وقته ازش نمره ای ثبت نکرده احتمالا دیگه جزو سایتاشون نیست. یه دونم 10 gameplanet بود که اینو من ندیدم 10 داده باشه چون اصلا سایتشون هم پوکیده نمیشه رفت توش اینم به نظرم ثبت نمیکنه.
https://www.gameplanet.com.au/playstation-4/reviews/g5e8fddc165b77/Final-Fantasy-VII-Remake-Review/
این همون لینک gameplanet که اصلا سایتش بالا نمیاد. حالا نمیدونم اصلا 10 داده یا نه و کلا اصلا معلوم نیست نقدی کرده یا نه :D

• Like
Reactions: arash1996
اما فک کنم توی اینایی که ثبت نشده فقط 9 اج رو ثبت میکنه. چون یه 10 از playground.ru بود که متا خیلی وقته ازش نمره ای ثبت نکرده احتمالا دیگه جزو سایتاشون نیست. یه دونم 10 gameplanet بود که اینو من ندیدم 10 داده باشه چون اصلا سایتشون هم پوکیده نمیشه رفت توش اینم به نظرم ثبت نمیکنه.
https://www.gameplanet.com.au/playstation-4/reviews/g5e8fddc165b77/Final-Fantasy-VII-Remake-Review/
این همون لینک gameplanet که اصلا سایتش بالا نمیاد. حالا نمیدونم اصلا 10 داده یا نه و کلا اصلا معلوم نیست نقدی کرده یا نه :D
نه بابا فکر کنم هنوز جز متان چی چی ثبت نمیکنه حالا کافیه یه سایت تو شاخ آفریقا که کسی نمیدونه چیه 6 بده ده دقیقه ای ثبت میکنن

• Smile
Reactions: dark spartan
نه بابا فکر کنم هنوز جز متان چی چی ثبت نمیکنه حالا کافیه یه سایت تو شاخ آفریقا که کسی نمیدونه چیه 6 بده ده دقیقه ای ثبت میکنن
اره :D
اما خوب این پروفایل اون پلی گراند PlayGround.ru Profile - Metacritic
اخرین نقدی که ازش ثبت کرده برای 2019
Gameplanet هم فک کنم کلا نقد نکرده باشه نمیدونم اون 10 از کجا بود:D سایتشون افتاده اینا کلا:D اما این اگه 10 داده باشه ثبت میکنه چون تا اپریلم متا ازش نمره ثبت کرده

اون دو تا سایتی که گفتی اسمشون تو لیست متاکریتیک هست نمیدونم چرا ثبتش نکردن.
All Game Publications - Metacritic

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or