امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

این همه نمره 10 و تعریفا همه کشکه. فقط نظر skill up مهمه چون گفته داستان فاجعست :D بعدشم اصلا ایشون نمرش تو متا ثبت نمیشه تا بخواد گند بزنه بهش یه جوری ازش بت ساختی انگار طرف دهقان فداکاره و خیلی دل سوزه ناتی داگه و نمیخواد متاشو پایین بکشه :D
رامین تو کتک لازمی. :D من از پایه با نظر این آدم مخالفم و نظرم به اون صد تا نمره 10 نزدیکه. بحث من اینه که اولا این آدم هیتر نیست. دوما نظرات منفی اگر یه چیز مسخره ای مثل نقد IGN نباشه اتفاقا جای خیلی خوبی برای بحثه همین. من کی گفتم نظر ایشون مهمتر از بقیست یا اینکه نظرش اصلا درسته؟
من میگم با برچسب زدن به اینجور آدما چیزی عوض نمیشه غیر از اینکه ما آدمیایی میشیم بشدت متعصب همون فن بی منطق خودمون:D

همین دیگه. هی بیا بهش بگو هیتر. این کسی بود که کوری بارلوگ میگفت بهترین ریویوی بازی من مال ایشون بوده حتی وقتی میره استرالیا بهش زنگ میزنه با هم برن بیرون. این کسیه که از نسخه اول بازی حسابی دفاع کرده. این کسیه که تو دوران آب قطعی دث استرندینگ پشتش وایساده. تا جایی که من میدونم به پارت 2 هم نمره نداده و گند نزده تو متاش. همیشه به بازیا نمره میده. الانم میبینی که میگه ریویوی من رو صد در صد نگیرید این فقط نظر منه
الان چون بارلوگ باهاش میره بیرون چایی میخوره ینی خیلی منتقد خفنیه
یا اینکه از عنوان ضعیف کوجیما که اتفاقا گیم پلیش تو دیوار بود دفاع کرده پس خوبه ؟؟؟!!!!
این همه منتقد از کلی منابع معتبر از داستان بازی تعریف کردن
بعد این شخص اومده این حرف زده غیر از غرض ورزی چی میتونه باش ؟
انقد میزان هیت ورزیش بالاس به خاطر اینکه از داستان خوشش نیومده گیر داده به گیم پلی به گفته خودت که گفتی دلیل اصلیش اینه از داستان خوشش نیومده ولی چون نمیتونه صحبت کنه اومده گیر داده به گیم پلی
من خودم نه فن سونیم تازه اگه گرایشیم داشته باشم بیشتر نظرم به سمت مایکرو
اما در مورد این بازی واقعا مسخرس به گیم پلیش گیر بده یکی اونم در شرایطی که گیم پلی این شماره بهبود های چشمگیری هم نسبت به نسخه اول داشته
به گفته اکثر منتقدا .... من تقریبا الان حدود ۲۷ یا ۲۸ تا نقد خوندم از این بازی اکثرا حال کردن

الان چون بارلوگ باهاش میره بیرون چایی میخوره ینی خیلی منتقد خفنیه
یا اینکه از عنوان ضعیف کوجیما که اتفاقا گیم پلیش تو دیوار بود دفاع کرده پس خوبه ؟؟؟!!!!
این همه منتقد از کلی منابع معتبر از داستان بازی تعریف کردن
بعد این شخص اومده این حرف زده غیر از غرض ورزی چی میتونه باش ؟
انقد میزان هیت ورزیش بالاس به خاطر اینکه از داستان خوشش نیومده گیر داده به گیم پلی به گفته خودت که گفتی دلیل اصلیش اینه از داستان خوشش نیومده ولی چون نمیتونه صحبت کنه اومده گیر داده به گیم پلی
من خودم نه فن سونیم تازه اگه گرایشیم داشته باشم بیشتر نظرم به سمت مایکرو
اما در مورد این بازی واقعا مسخرس به گیم پلیش گیر بده یکی اونم در شرایطی که گیم پلی این شماره بهبود های چشمگیری هم نسبت به نسخه اول داشته
به گفته اکثر منتقدا چون من تقریبا الان حدود ۲۷ یا ۲۸ تا نقد خوندم از این بازی
:-?
من فکر کنم قدرت نوشتاریمو یا از دست دادم یا از اولم نداشتم:D
من فقط در برابر هیتر بودن از این آدم دفاع کردم و اینکه با توجه به اینکه خودم نقداشو دنبال میکنم میدونم منتقد خوبیه. دبگه بقیه چیزایی که شما میگی واقعا من حرفی ازش نزدم. رامین میگه هیتره منم جوابم بهش این بود به این دلایل هیتر نیست. نه گفتم نظرش در مورد DS درست بوده یا غلط. نه گفتم چون با کوری بارلوگ نوشابه خورده منتقد خوبیه. نه اصلا گفتم نظرشو در این مورد قبول دارم.

رامین تو کتک لازمی. :D من از پایه با نظر این آدم مخالفم و نظرم به اون صد تا نمره 10 نزدیکه. بحث من اینه که اولا این آدم هیتر نیست. دوما نظرات منفی اگر یه چیز مسخره ای مثل نقد IGN نباشه اتفاقا جای خیلی خوبی برای بحثه همین. من کی گفتم نظر ایشون مهمتر از بقیست یا اینکه نظرش اصلا درسته؟
من میگم با برچسب زدن به اینجور آدما چیزی عوض نمیشه غیر از اینکه ما آدمیایی میشیم بشدت متعصب همون فن بی منطق خودمون:D
اخه میدونی چیه احسان این ادم دقیقا ساعت قبل اومدن نمرات اون توییتو زد .بعدشم چندین بار داره راجب بازی هی توییت میزنه که من پول نگرفتم و بازی GOTY هستش و من فقط نظرمو دادم . تو اگه منتقدی یبار نظرتو بگو و برو. دیگه چرا دنبال توجیح کردنی.
دیگه این همه توییت و حاشیه چیه درست میکنی ؟ غیر از اینه که میخوای دیده بشی و چه طنابی بهتر از گیر دادن به بزرگترین بازی نسل ps4 :D برای همینه میگم این ادمو نمیتونم باور کنم . منتقد یعنی یبار نظرشو بده و بره. این همه حاشیه و توییت دیگه چیزی جز دیده شدن نمیبینم :D

(THE LAST OF US PART II Made Me Cry Like a Giant Baby (Review
5/5
همین الان نقدش اومده ولی تو متا ثبت نمیشه

If your patience is understandably thin these days, then let’s make one thing perfectly clear: The Last of Us Part II is a modern-day masterpiece, a haunting and beautiful story that will grab hold of something deep inside of you until long after the credits roll. Not only is it a worthy successor to the original, but it’s one of the finest sequels I’ve played. The hype is real. It’s that good.

اخه میدونی چیه احسان این ادم دقیقا ساعت قبل اومدن نمرات اون توییتو و زد .بعدشم چندین بار داره راجب بازی هی توییت میزنه که من پول نگرفتم و بازی GOTY هستش و من فقط نظرمو دادم . تو اگه منتقدی یبار نظرتو بگو و برو. دیگه چرا دنبال توجیح کردنی.
دیگه این همه توییت و حاشیه چیه درست میکنی ؟ غیر از اینه که میخوای دیده بشی و چه طنابی بهتر از گیر داده به بزرگترین بازی نسل ps4 :D برای همینه میگم این ادمو نمیتونم باور کنم . منتقد یعنی یبار نظرشو بده و بره. این همه حاشیه و توییت دیگه چیزی جز دیده شدن نمیبینم :D

(THE LAST OF US PART II Made Me Cry Like a Giant Baby (Review
5/5
همین الان نقدش اومده ولی تو متا ثبت نمیشه

حالا در این مورد من نمیدونم چرا اینجوری میکنه. شاید از نقدش پشیمون شده و نظرش تغییر کرده مخصوصا که داره میبینه همه از بازی تعریف کردن. یا شایدم اینکه میبینه هیترای بازی دارن از ریویوش سو استفاده میکنن ناراحته. نمیدونم این یوتیوبر وضع خرابا رو دنبال می کنی یا نه. همشون ورداشتن نقد اینو پیرهن عثمون کردن دارن بازی رو میکوبن. شاید خوشش نیومده الان بعنوان هیتر بازی معرفی شده و داره از نقدش سو استفاده میشه

بیا این یه نمونش

یه چیزی سلیقه ایه یه چیزی فکته...

تا وقتی نظرش سلیقه ایه که بگه از این چیز و این چیز خوب نبود، دوست نداشتم ...
ولی وقتی بیای بگی 1 از 2 بهتره داری فکت صادر میکنی...

فکت فیک... اصلا نیاز نیست بازی کرده باشی یه تریلر از بازی دیده باشی متوجه میشی بازی از هر نظر و منظر از نسخه اول بهتره... صرفا نمیتونی چون از بخش داستانی خوشت نیومده و طبق انتظارت پیش نرفته، بگی 1 بهتر بود... و اون همه رشد و تکامل پارت 2 رو نادیده بگیری...

حالا در این مورد من نمیدونم چرا اینجوری میکنه. شاید از نقدش پشیمون شده و نظرش تغییر کرده مخصوصا که داره میبینه همه از بازی تعریف کردن. یا شایدم اینکه میبینه هیترای بازی دارن از ریویوش سو استفاده میکنن ناراحته. نمیدونم این یوتیوبر وضع خرابا رو دنبال می کنی یا نه. همشون ورداشتن نقد اینو پیرهن عثمون کردن دارن بازی رو میکوبن. شاید خوشش نیومده الان بعنوان هیتر بازی معرفی شده و داره از نقدش سو استفاده میشه

بیا این یه نمونش

دستشون درد نکنه. حالشو گرفتن :)) البته بدشم نمیاد قشنگ افتاد سر زبونا دیگه . :D احسان من بازم میگم اون توییتش درست قبل انتشار نمرات به من نشون میده ایشون همچین ادم صاف و ساده ای هم نیست . قشنگ مقداری شیشه خورده داره :D

بالاخره نقد رو مجموعه ای از نظرات شخصی و سابجکتیو بگیریم یا یک متنی که بر اساس اصول و چارچوب نوشته و پرداخت شده؟

چنتا نقد داریم که بجای پرداختن به «چگونگی» بیاد به «چرایی» ها بپردازه؟

اگه موسیقی بازی خوبه نیاد بگه به نظر من موسیقی بازی خوب است. بجاش مثلا توضیح بده موسیقی به چه نحوی در خدمت روایت داستان بوده.

اگه قراره از نقطه A به نقطه B بریم بیاد بشکافه چه فلسفه ای پشت لول دیزاین حدفاصل این مراحل است.
یا قسمت دیگه ای که سازندگان روش تاکید داشتن محو شدن مرز بین قسمت های درگیری و برخورد با مراحل گشت و گذار و لوت کردن بود که ندیدم منتقدی به این موضوعات اشاره کنه.

بدترین نمره ای ( منظور غیر منصفانه ) که EDGE به انحصاری های سونی داده فک کنم killzone 2 بود داد 7
که واقعا اون بازی حقش نبود یکی از fps های یونیک بود به نظرم با متا 91
به ابر شاهکار تاریخ کوجیما mgs 4 هم ۸ دادن اساتید:D داغ این ۸ از ۷ کیلزون ۲ هم بدتره :D

نکته ای که خیلی مهمه اینه که توی یک نقد خیلی وقت ها خواه یا ناخواه سلیقه دخیل میشه . یه سری منتقد ها نمیتونن این مسئله سلیقه از بعد فنی و تکنیکال یک نقد رو جدا کنن . در واقع منتقد وظیفش اینه یه بازی رو اول از لحاظ فنی بررسی کنه ، همه ابعادش رو مثل گیم‌ پلی ، گرافیک ، روایت داستان و موسیقی و ... کاملا تکنیکالی بر اساس استاندارد ها و معیار های روز بررسی کنه و نهایتا یه نظر شخصی بهش اضافه کنه . چون اساسا خیلی از مسائل فنی نظر شخصی ندارن . مثل افت فریم ، مثل صدا گذاری نامتقارن ، تکسچر بی کیفیت ، گان پلی پر مشکل و باگ و هزار تا مثال دیگه. اتفاقی که الان برای منتقد گیم‌اسپات افتاده ، ایراد فنی وجود نداشته ، ایراد سلیقه ای باعث شده یه نقد اشتباه و یه امتیاز نا عادلانه داده بشه . علت کسر ۲ نمره باید اول از لحاظ تکنیکالی اثبات بشه . نه سلیقه ای

موفق باشیم

آخرین ویرایش:
اتفاقا نقد در ویدئو گیم بسیار بسیار کم تر از مدیوم های دیگه سابجکتیوه و دلیل اینکه من همواره متا رو قبول دارم هم همینه.
گیم بر خلاف کتاب یا سینما که صرفا خونده و دیده میشه مدیومی که شما در اون بازی رو در "خلال" لول دیزاین و گیم پلی "تجربه" میکنید. پس نمره ای که دریافت میکنه نمره اون تجربه هه هست که بر بسیاری از حواس انسان چه خودآگاه چه ناخودآگاه تاثیر میزاره.
چون این مدیوم "تجربه" میشه شما هف لایف رو چه به عنوان منتقد چه به عنوان یک گیمر یک شاهکار میدونی
بازی میازاکی رو یک کلمه از داستان و بک گراوندش سر در نیاری چون از خلال لول دیزاین و گیم پلی تجربه اش میکنی چه گیمر معمولی باشی چه منتقد نمره اخرتون شبیه همه.
اینجا هم مباحث در مورد داستان لست آو آس و داستان و خشونتش همه حرف مفته یا نهایت دو بند مبحث حاشیه ایه این نمره 96 دقت کنید فقط و فقط به خاطر دیزاین و گیم پلی شه.

واسه همینه که تو سینما فیلم پیدا میکنی با متا پایین اما شاهکاره. یا تو سینما فیلم پیدا میکنی بعد 20 سال میفهمن شاهکاره.
اما تو گیم امکان نداره همچین مواردی پیدا کنید شاهکار ها همون لحظه کشف میشن و تا ابد هم باقی خواهند ماند.

در نهایت اینکه شما در متاهای نزدیک بازی پیدا میکنید که اونی که پایین تره از بالاتره بهتر باشه اما بازی با متا ۸۲ از ۹۲ به هیچ وجه بهتر نخواهد بود.

اما در سینما ریخته این مثالا.

آخرین ویرایش:
اقا این شرایر چند ماهه سوزنش گیر کرده رو ناتی داگ و بیخیالم نمیشه، قشنگ مشخصه از موفقیت این بازی ‌ناراحته
خدایی این همه حاشیه دور این بازی خیلی نامردیه
:|

147641

میترسم اینقدر حاشیه براش درست کنن که این ۳۰ منتقد باقی مونده قشنگ بترکونن بازیو :D

اقا این شرایر چند ماهه سوزنش گیر کرده رو ناتی داگ و بیخیالم نمیشه، قشنگ مشخصه از موفقیت این بازی ‌ناراحته
خدایی این همه حاشیه دور این بازی خیلی نامردیه
:|

View attachment 147641

میترسم اینقدر حاشیه براش درست کنن که این ۳۰ منتقد باقی مونده قشنگ بترکونن بازیو :D
از همون زمانی که خبر کرانچ تو ناتی داگو منتشر کرد قشنگ کینه شتری گرفنه.
دم به دم تیکه میندازه به نیل و بازیش چون فشار اورده نقد ها بهش انتظار داشت بخاطر کرانچ نمرات کم بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or