امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

Jeff Gerstmann بازیو نقد میکنه؟! چون تا جایی که یادمه با نسخه اول و پایانش اصلا حال نکرده بود.
اره خودشه:D, احتمالا هم خودش نقد میکنه ولی خوب 4 نفر داشتن درباره بازی حرف میزدن که 3 تاشون بازی رو داشتن و در حال بازی کردن بودن ولی خوب کسی که بیشتر از همه درباره بازی حرف زد و معلوم بود تمام و کمال بازی رو انجام داده jeff بود نقدم خودش مینویسه فک کنم. اما این که تا الان نقدشون رو منتشر نکردن برام عجیبه. :-? چون معمولا همون روزی که امبارگو برداشته میشد نقدشون میومد

آخرین ویرایش:
داشتم پادکست GiantBomb رو گوش میدادم این نکات قابل توجه بود. ( به نظرم واقعا از بازی لذت بردن و میشه گفت احتمالا 5 ستاره رو راحت به بازی میدن :D. اخرش jeff کسی که بازی رو تموم کرده میگه اگه بخواد بین پارت 1 و 2 و لفت بی هایند رتبه بندی کنه اینجوریه 2>لفت بیهایند>پارت 1) ولی خوب جزییاتش اینه:

عظمت دنیا بازی و محیط ها که توی بازی هستن سورپرایز شدن و میگن بازی خیلی پره. میگه بازی اپن ورد نیست ولی خوب انقدر محیط ها بازه و چیز های جدید توی گوشه گوشه بازی هست که واقعا شگفت انگیزه. میگه از جزییات بازی لذت ببرید چون خیلی روش کار شده و سعی کنید همه جا رو بگردید و عجله نکنید توی تموم کردنش خودش توی دو هفته بازی رو تموم کرده ولی خوب پیشنهاد میکنه توی 4 تا 6 هفته این کار رو بکنید چون مثل رد دد 2 کلی چیزای مختلف برای کشف کردن هست.
موزیک و اسکور های بازی رو باور نکردنی دونسته.
jeff میگه یه قسمتایی از بازی رو همسرش دیده و از خشونت بازی تریگر شده:D
ثانیه به ثانیه بازی وحشتناک عالیه.
گیم پلی بازی wow.
داستان از نظر احساسی خیلی درگیر کنندس.
بازی روی ps4 معمولی خیلی عالی اجرا میشه و انقدر جزییات و گرافیک بازی عالی کار شده که طرف میگه حتما ناتی داگ روی ps4ـی اینو ساخته که کور و رم بیشتری داره البته میگه موقع بازی کردن یه خنک کننده هم اختیار کنید:D
خوبه یه ده دیگه :D

GiantBomb هم ضریب خرکی داره و میتونه خیلی تعیین کننده باشه :D
حقیقتا اهمیتی نداره ۹۷ یا ۹۶ یا ۹۵ اما خیلی دوس دارم ۹۷ بشه :D یعنی تو تمام نظرسنجیا ۹۷ زدم. عجیب به دلم افتاده بود ۹۷ میشه :D
رو کنسول ۶سال پیش به همچین دستاوردی رسیدن انصافا خیلی خیلی عجیبه.

داشتم پادکست GiantBomb رو گوش میدادم این نکات قابل توجه بود. ( به نظرم واقعا از بازی لذت بردن و میشه گفت احتمالا 5 ستاره رو راحت به بازی میدن :D. اخرش jeff کسی که بازی رو تموم کرده میگه اگه بخواد بین پارت 1 و 2 و لفت بی هایند رتبه بندی کنه اینجوریه 2>لفت بیهایند>پارت 1) ولی خوب جزییاتش اینه:

عظمت دنیا بازی و محیط ها که توی بازی هستن سورپرایز شدن و میگن بازی خیلی پره. میگه بازی اپن ورد نیست ولی خوب انقدر محیط ها بازه و چیز های جدید توی گوشه گوشه بازی هست که واقعا شگفت انگیزه. میگه از جزییات بازی لذت ببرید چون خیلی روش کار شده و سعی کنید همه جا رو بگردید و عجله نکنید توی تموم کردنش خودش توی دو هفته بازی رو تموم کرده ولی خوب پیشنهاد میکنه توی 4 تا 6 هفته این کار رو بکنید چون مثل رد دد 2 کلی چیزای مختلف برای کشف کردن هست.
موزیک و اسکور های بازی رو باور نکردنی دونسته.
jeff میگه یه قسمتایی از بازی رو همسرش دیده و از خشونت بازی تریگر شده:D
ثانیه به ثانیه بازی وحشتناک عالیه.
گیم پلی بازی wow.
داستان از نظر احساسی خیلی درگیر کنندس.
بازی روی ps4 معمولی خیلی عالی اجرا میشه و انقدر جزییات و گرافیک بازی عالی کار شده که طرف میگه حتما ناتی داگ روی ps4ـی اینو ساخته که کور و رم بیشتری داره البته میگه موقع بازی کردن یه خنک کننده هم اختیار کنید:D
یادش بخیر یه زمان اینا تو گیم اسپات واسمون نقد مینوشتن چه نقدایی ، چه نمراتی . بعد اون ماجرای معروف و رفتن اکثر نویسنده هاش بایدم بدن این دخی لطیف مطیفا نقد کنن بازیارو :D اون موقع گیم اسپات گیم اسپات بود نه الان ، گیم‌اسپاتی که گیم اسپات نباشد ، گیم اسپات نیست :D

یادش بخیر یه زمان اینا تو گیم اسپات واسمون نقد مینوشتن چه نقدایی ، چه نمراتی . بعد اون ماجرای معروف و رفتن اکثر نویسنده هاش بایدم بدن این دخی لطیف مطیفا نقد کنن بازیارو :D اون موقع گیم اسپات گیم اسپات بود نه الان ، گیم‌اسپاتی که گیم اسپات نباشد ، گیم اسپات نیست :D
گیم اسپات کلا عجیب بود یه مقدار کارش. چون من یادمه یه سال پیش که سایتای مختلف بازی رو تجربه کردن دو نفرم از گیم اسپات بازی رو تجربه کرده بودن که یکیشون انقدری کفش بریده بود گفت سایپرپانک باید همه چی رو توی خودش جمع کنه که بتونه حریف part 2 بشه از طرفی این پریویو ایم که گیم اسپات یکی دو هفته پیش داده بود بیرون من وقتی یه قسمتاییش رو خوندم مثبت بود واقعا و خیلیم از مبارزات بازی و این که چه حسی رو منتقل میکنه تعریف کرده بود ( منظورم اینه که سایتی که اعضاش این ری اکشن رو تا قبل انتشار نقد داشتن واقعا به نظر میومد ۹ یا ۱۰ بده نه این که ۸ نمره فاجعه ای باشه) البته هیچکدوم از این حرفا رو اون خانوم نزده بود ولی خوب چیزی که به نظرم مشخصه اینه که گیم اسپات فرد مناسبی رو برای نقد بازی انتخاب نکرده بود(مناسب برای سبکی که تلو ارائه میده)

پ.ن: من دوباره چک کردم مثل این که کسی که توی پادکست بمب گنده هستش jeff bakalar هست

گیم اسپات کلا عجیب بود یه مقدار کارش. چون من یادمه یه سال پیش که سایتای مختلف بازی رو تجربه کردن دو نفرم از گیم اسپات بازی رو تجربه کرده بودن که یکیشون انقدری کفش بریده بود گفت سایپرپانک باید همه چی رو توی خودش جمع کنه که بتونه حریف part 2 بشه از طرفی این پریویو ایم که گیم اسپات یکی دو هفته پیش داده بود بیرون من وقتی یه قسمتاییش رو خوندم مثبت بود واقعا و خیلیم از مبارزات بازی و این که چه حسی رو منتقل میکنه تعریف کرده بود ( منظورم اینه که سایتی که اعضاش این ری اکشن رو تا قبل انتشار نقد داشتن واقعا به نظر میومد ۹ یا ۱۰ بده نه این که ۸ نمره فاجعه ای باشه) البته هیچکدوم از این حرفا رو اون خانوم نزده بود ولی خوب چیزی که به نظرم مشخصه اینه که گیم اسپات فرد مناسبی رو برای نقد بازی انتخاب نکرده بود(مناسب برای سبکی که تلو ارائه میده)

پ.ن: من دوباره چک کردم مثل این که کسی که توی پادکست بمب گنده هستش jeff bakalar هست
گیم‌اسپات سال ۲۰۱۳ همین بلا رو سر نسخه اول اورد. و تو همون سال به beyond نمره ۹ داد . نحوه چینش منتقد هاشم کاملا مشکل داره . الان چند سالی میشه به یه ریسینگ باز میده rpg نقد کنه . یا به یه پوکمون باز لطیف میده یه اکشن خشن و اخر و زمانی نقد کنه . نتیجشم میشه اینی که میبینیم . منتقدی که جدای از بار فنی که داره ( و اصلا به اون ورود نمیکنیم ) کاراکتر لازم برای نقد کردن سبک بازی که بهش محول کردن رو نداره !
p.s : طبق فرمول۲۰۱۳ بخواد پیش بره ghost of tsushima نمره ۹ گیم اسپاتش تضمین شدست :D

نقد Eurogamer داشتم یه بار دیگه میخوندم
اول از همه نقدشو oli welsh نوشته معرف دوستان هست دیگه قدیمی ترین و یکی از بهترین منتقدای یورو گیمر
The thing that really struck me - and pleasantly surprised me, coming as it does from a developer so transparently in love with the language of cinema - is that The Last of Us Part 2's power is wholly unique to it being a video game. There is a special kind of empathy that develops between a player and a game protagonist that no other medium can reproduce. It's this bond that Druckmann and his team have exploited to such devastating effect. It is a sad and timely reminder of the simultaneous importance and impossibility of living someone else's experience. Play it, and listen.
میگه چیزی که خیلی تحت تاثیرش قرارداده و شگفت زده کردتش و نقطه قوت لست او اس و اون رو تو این ضمینه منحصر به فرد میکنه حس همزاد پنداری بین گیمر و کارکتر بازی که تو هیچ مدیوم دیگه ای ندیده!!!

بعد اینجا یه منتقد که اعتبارش یک دهم welsh هم نیس میاد به داستان بازی ایراد میگیره و چون متنفر شده کلا از بازی بد میگه
به نظر من که نظرش کاملا غیر منصفانه و تو دیوار

jeff bakalar فکر کنم منتقد سایت CENT هستش و توی GiantBomb نقدی منتشر نمیکنه .
توی پاکدستی که گوش دادی فقط jeff bakalar از بازی تعریف کرد ؟ یا اونای دیگه که منتقد خود سایت GiantBomb بودن هم تعریف میکردن؟

147762

منتقد گیم اسپات:نقد مال خر است

اگه giantbomb نمره کامل بده میشه خیالمون راحت بشه که رو 95 دیگه نمیره؟
نه متاسفانه :-"
خطر همیشه در کمین است و یدونه 5-6 حتی از سایت های با ضریب پایین میتونه متا رو بکشه روی 95....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or