آخرین ویرایش:
البته میدونی که همین چیزی که از فایو گذاشتی برابر با تنظیمات High ری تریس رفلکشن در پی سی هست . یعنی این اختلاف که میبینی بین High و Ultra هست گفتم بگم کسی فکر نکنه این low ی چیزی هست.این مقایسه RT رفلکشن دستگیره در اصلا توی PS5 وجود نداره . برای همینه که میگم از لحاظ تکنیکی شوخیه وقتی یه بازی sandbox بدون rt انقدر از منابع سیستم استفاده میکنه این ضعف dev هاست نه pc
View attachment 288890
پس کی به PC High End بنده ادای احترام میکنه؟من اون روز به شما نگفتم بیاین یکبار برای همیشه به PS5 این بنده خدا ادای احترام کنید و طلب توبه و استغفار کنید که سیستم های حلبی تون رو با PS5 قدرتمند ایشون مقایسه میکنید
ممنون بابت اشتراک تصاویر PC تون.بابت اف تاپیک واقعا عذر میخوام ولی برای ختم قائله .. ایشالا پستم پاک نشه.
این اسمبل فعلی من.. عکس نمیذاشتم چون اصلا مثل قدیم حال و حوصله تر و تمیز کردنش و اسمبل تمیز رو ندارم
View attachment 288898View attachment 288899View attachment 288900View attachment 288901
با این کانفیگ:
CPU :i5 12400 GPU 3080 10gb ram gskill 32 gb ddr4
ادعایی هم ندارم وسعم فعلا اینه.
ولی یه روزگاری که حال و حوصله داشتم یه همچین اسمبلی هم میکردم که زمان خودش تک بود واقعا حداقل اون زمان مشابهش کم بود
View attachment 288902
امیدوارم این بحث که طرف واسه قوطیش داره جوش میزنه و اینا جمع بشه. نمیخواستم بحث بیاد به این سمت شرمنده بابت اف تاپیک
این مقایسه RT رفلکشن دستگیره در اصلا توی PS5 وجود نداره . برای همینه که میگم از لحاظ تکنیکی شوخیه وقتی یه بازی sandbox بدون rt انقدر از منابع سیستم استفاده میکنه این ضعف dev هاست نه pc
View attachment 288890
داداش حالا شاید سید سنش کم بوده یادش نیست ، ولی من یادمه شما فن Xbox One X بودی یه مدت ...چه مثال خوبی زدی . اتقاقا شما اون موقع ها سنت کم بود یادت نیست . سر همین موضوع تو همین فروم چه بحثا که نداشتیم.
یه مدت قبل تر از ماجرای بتمن هم تو همین فروم کارت gtx 750 ti را با شواهد و قرائن زیاد از ps4 خیلی بهتر اعلام میکردن. تاپیک هم براش زده بودند. تهش یکسال بعد اون کارت و چندین نسل بعد اون کارت هم فراموش شد ولی ps4 تا همین اواخر رگناروک اجرا کرد یا همین رزیدنت ۴
یه مدت هم سره گیم اواردز ۲۰۱۸ علیه GOD OF WAR بودن و ....داداش حالا شاید سید سنش کم بوده یادش نیست ، ولی من یادمه شما فن Xbox One X بودی یه مدت ...
شما یا پستای قبلیشو ندیدی این حرفو میزنی. یا خودتم جز اونایی هستی که زور بهشون اومده آیپی های سونی داره میاد پیسی و ازین پورت خوشحال شدن.میگن جنگهای جهانی از هیچی شروع میشه همینه دیگه.این دوستمون هر صفحه داره میگه کاری به قوی بودن ندارم ولی واقعیت اینه بازی رو ps5 راندمان بهتری داره ولی باز ملت سر جنگ دارن
مگه اصلا کسی چیزی گفته؟ خود استودیو قبول کرده مشکلات وجود داره و عذرخواهی هم کرده بعد ی عده کفنپوش رضایت نمی دن میگن مشکل از پیسیه!میگن جنگهای جهانی از هیچی شروع میشه همینه دیگه.این دوستمون هر صفحه داره میگه کاری به قوی بودن ندارم ولی واقعیت اینه بازی رو ps5 راندمان بهتری داره ولی باز ملت سر جنگ دارن
حالا کی گفت مشکل داریم؟!من از خدامه از همین فردا کل بازیها مولتی بشن(البته فکر نکنم باز این جنگه تموم بشه)مگه اصلا کسی چیزی گفته؟ خود استودیو قبول کرده مشکلات وجود داره و عذرخواهی هم کرده بعد ی عده کفنپوش رضایت نمی دن میگن مشکل از پیسیه!
مثل داستان اون مرحوم که وصیت می کنه واسم سیاه نپوشید، اطرافیانش میگن مرحوم خورد ما به احترامش می پوشیم!
با پلتفرمی حال می کنید و می تونید بازی کنید مشکلتون چیه؟
اکثر نوشته های تاپیک گویای مشکل داشتنه دیگه تا یکی ی چیزی میگه سریع میبرن رو نمودار حساب کتاب می کنن 2 2 تا 4 تا می کنن و به نتیجه میرسن که کنسول از پیسی بهترهحالا کی گفت مشکل داریم؟!من از خدامه از همین فردا کل بازیها مولتی بشن(البته فکر نکنم باز این جنگه تموم بشه)