استاد , اینو موقعی میگن که مثلا یه سایتی بیاد به فلان بازی یه 4/10 غیر معقول بده و کاربری بیاد اعتراض کنه که در این مورد متا از اعتبار افتاد نه الان که اون کاربر سایت DualShockers : 9/10 رو مثال زده و یه نمره عالی به بازی دادهتا به یک بازی دلخواهتون میانگین بالا میگیره متا عالیه و به به ولی تا میانگین اونی نیست که میخواید متا بده و تو دیواره
تا به یک بازی دلخواهتون میانگین بالا میگیره متا عالیه و به به ولی تا میانگین اونی نیست که میخواید متا بده و تو دیواره این بازی هم اگه 10 سال پیش میومد متاش 90 میشد ولی با استانداردای امروز و اینکه واقعا بازی بی عیب نیست و مشکلات داره متاش که میانگین نمرات سایت های مختلف هست درسته و یکی میتونه به نقد گیم اسپات عمل کنه و مبناش اون بزراه ولی اسن که بخوان متا رو زیر سوال ببرن .. البته تو متا سایتای که میخوان نمره های غیر معقول و برای جلب توجه بدن همیشه بوده و فقط مخصوص این بازی نیست همین الانش اویل هم دو تا 5 گرفته
مجله empire رو نمیگی ... و چند تا باسابقه دیگه رو ثبت نمیکنه .DualShockers: 9/10
اینم به سایت متا اضافه شد!یواش یواش خود metacritic هم داره میره تو دیوار:laughing:
چیزی که دارم میبینم سایتای بی کیفیت داره به مروز زمان توش بیشتر میشه.بازیسنتر با 12 سال سابقه و کلی کاربرُ تحریریه رو ثبت نمیکنه ولی چیزایی مثل WP باید توش خودنمایی کنن!
تا به یک بازی دلخواهتون میانگین بالا میگیره متا عالیه و به به ولی تا میانگین اونی نیست که میخواید متا بده و تو دیواره
من فقط میخوام این Fumito Ueda یه بازی بسازه حالا سایتها میخوان بهش 1 بدن یا 10 اصلا مهم نیست دیگه مغز این بشر مثل هیدیو کوجیما یا شینجی میکامی ثابت شده است
و علاقمندانش قطعا از بازی لذت میبرن
بازيسنتر لياقت ثبت شدن تو متا رو خيلي وقته داره و سايت با ارزش و كاربران با ارزشي هم داره .
خدایی 10 زیاده من خودم فن بازی هستماخ جون یکم فن بازی در بیاریم![]()
منم فن بازیم ولی میگم 10 کمشهخدایی 10 زیاده من خودم فن بازی هستم
این نقدی که فردین کرده خوبه احساسی هست نقد جالبیه به نظرم سعی کرده نکات منفی زیاد نبینهخدایی 10 زیاده من خودم فن بازی هستم