زیرو رو کردم متاکریتیکو قطعا رکوردهPlaystation Official Magazine UK:100
A magnificent, deeply personal tale of a boy and his monster. Smart, subversive and emotionally enriching, this is one of the most evocative games to grace PlayStation in the last decade. Clearly, you can't rush genius. [Jan 2016, p.102]
اخه کدوم بازی با ۱۲ تا نمره کامل متاش ۸۳ است . ظلمه
witness یک هفتم نقد هاش زرد و قرمز هستند,The Last Guardian یک سوم نقد هاش زرد هستندThe Witness هم نمرات 10 ـش زیاده (البته متاش 87 هست) ولی با 17 تا نمره کامل و 2 تا نمره قرمز (!) اونم از 82 تا نقد، شرایطش تقریبا مشابه همین TLG هست![]()
اون فرق میکنه متا 83 با 12 نقد کامل من پیدا نکردمThe Witness هم نمرات 10 ـش زیاده (البته متاش 87 هست) ولی با 17 تا نمره کامل و 2 تا نمره قرمز (!) اونم از 82 تا نقد، شرایطش تقریبا مشابه همین TLG هست![]()
خودت TLG رو بازی کردی؟یه پنج تا نمره جدید اومده ... من با دیدنشون فقط شکمم رو گرفته بودم و میخندیدم. جمعش کنن خدا وکیلی
بازی رو گرفتم ..ولی هنوز گیر ویچرم ... نقد هاشون رو دارم میخونم که چی قدر نمراتشون رو بی معنی میکنهخودت TLG رو بازی کردی؟
خب الان بنظرت کی باید شکمشو بگیره بخنده!بازی رو گرفتم ..ولی هنوز گیر ویچرم ... نقد هاشون رو دارم میخونم که چی قدر نمراتشون رو بی معنی میکنه
بله حق با شماست ... از این به بعد هم هر کی قبل از عرضه بازی (چون اصولا نقد ها قبل عرضه بازی میان) اومد به نمرات سه و چهار و پنج ایراد گرفت و تناقضات و بی مایگی رو تو نقدشون مطرح کرد ... سلام شما رو بهشون میرسونمخب الان بنظرت کی باید شکمشو بگیره بخنده!اونایی که بهش دادن 5 یا 10 حداقل یه بار تمومش کردن پس چجوری داری بهشون چپو راست ایراد میگیری بدون اینکه حتی بازی رو شروع کرده باشی!
![]()
دیدم توی چند صفحه آخر هر سایتی که نمره پایین داده پشت بندش گفتی که طرف فلانه بهمانه منم گفتم بازی برات خیلی مهم بوده و حتما تا حالا بازیش کردی که نمرات و نقدهاشون از نظرت چرنده ولی الان که گفتی استارتش هم نزدی جواب سوالم رو گرفتم, ممنون.بله حق با شماست ... از این به بعد هم هر کی قبل از عرضه بازی (چون اصولا نقد ها قبل عرضه بازی میان) اومد به نمرات سه و چهار و پنج ایراد گرفت و تناقضات و بی مایگی رو تو نقدشون مطرح کرد ... سلام شما رو بهشون میرسونم
خیر خوشبختانه میتونم نقداشون رو بخونمدیدم توی چند صفحه آخر هر سایتی که نمره پایین داده پشت بندش گفتی که طرف فلانه بهمانه منم گفتم بازی برات خیلی مهم بوده و حتما تا حالا بازیش کردی که نمرات و نقدهاشون از نظرت چرنده ولی الان که گفتی استارتش هم نزدی جواب سوالم رو گرفتم, ممنون.
بابا باز به شرف ds حداقل هم با سابقه است .. هم منصفانه نقد میکنه ... برو دونه دونه سایت های که ثبت میکنه ... چک کن تو بعضب هاشون سر از نا کجا اباد در میاریDualShockers: 9/10
اینم به سایت متا اضافه شد!یواش یواش خود metacritic هم داره میره تو دیوار:laughing: