امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
این قضیه منتقد و نظر شخصی و پشت نظر منتقد قایم شدن که الان بحثش شده به نظرم خیلی جالب نیست :دی یه چیزی هست به اسم نظر شخصی، من اعتقاد دارم بازی X یه بازی معمولی هست که خیلی Overrate شده و منتقدها بیشتر از اون چیزی که حقش هست بهش لطف کردن.

الان نظر من ارزش داره؟ قطعا ارزش داره چون خودم بازی رو تجربه کردم و طبق تجربیات خودم این حرف رو زدم.

نظر منتقدها ارزش داره؟ مشخصا ارزش داره چون بالای 80 تا منتقد با نقدهاشون یه امتیاز میانگین به بازی دادن و مسلما نظر 80 تا آدم که شغل اصلی خیلی هاشون همین نقد کردن هست رو نمیشه بی ارزش دونست.

آیا قبل از تجربه بازی باید به امتیازات سایت ها و میانگین متا توجه کرد؟ بستگی به نظر مخاطب داره، من خودم اگه یه بازی رو واقعا از رو تریلرها نتونم تشخیص بدم در چه سطحی هست، مسلما بهترین کار واسم اینه که برم نظر اونایی که بازی رو انجام دادن بخونم تا حداقل یه پیش زمینه کلی دستم بیاد.

آیا بعد از تجربه بازی باید به امتیازات سایت ها و میانگین متا توجه کرد؟ بازم بستگی به نظر مخاطب داره، اگر نظرش با نظر منتقدها مخالف باشه که خب میاد نظر خودش رو میگه. اگر هم موافق باشه که ترجیح میده از نظر منتقدها استفاده کنه چون اینجوری حرفش سندیت بیشتری پیدا میکنه.

میشه به کسی گیر داد که حق نداری به نظر منتقد استناد کنی و اگه استناد کنی بلد نیستی بحث کنی؟ خیر!

پ.ن: کلش نظر شخصی بود :دی

Dante Never Cry
دوست عزیز اینجا جای این بحث ها نیست ، مشکلات شخصیتون با اون طرف که مشخصه کیه و نمیخواد چراغ خلموش بگید برید تو پروفایلش و با هم حل کنید ،
این بحث off ربطی به اینا نداره، من به شخصه متا برام مهمه و اومدم اینجا امتیازات ببینم ، نه بحث های متفرقه و مشکلات قدیمی.
اگه متا ارزش نداشت و میانگینش و همه سایت ها چیپ و از اعتبار ساقط بودن ، الان مثلا همین بازی باید میشد بهترین بازی .
منتقد حرفه ای شاید خیلی موضوعات ببینه و براش مهم باشه تو سایتای مختلف و ممکنه
نظرش بتونه به من ی دید کامل بده از بازی و تردیدم از بین ببره ..

آخرین ویرایش:
وقتی کسی وظیفه کارگردانی رو به عهده می گیره همه چیز در نهایت به عهده اون هست، همه چیز بازی زیر نظر کارگردان پیش میره. ایشون خودش متن بازی رو خونده 100 درصد و قبول کرده روش کار کنه فکر نکنم کسی مجبورش کرده بود.

ببین میکامی یه زمانی با یه تیم کوچیک مثلا 30 نفره تو کپکام یه سری بازی ساخته که از هر نظر شاهکار هستن. چه از لحاظ فنی چه از لحاظ گیم پلی و...... این آدم کارنامش مشخصه. ولی یادمون نره اگر اون بازیا خوب بودن کردیتش کلا به میکامی بر نمیگرده افتخارش مال یه تیمه که هر کسی در جای خودش کارش رو به نحو احسن انجام داده. حالا به هر دلیلی این تیم دوباره تکرار نشده و افرادی که تو تیم فعلی هستن اونقدر کارشون خوب نیست به طبعش نمیشه از میکامی هم انتظار سابق رو داشت.

@ فروبری

اتفاقا اگه یادت باشه این بحث رو ما قبلا با هم کرده بودیم. به چند دلیل با نظرت مخالفم
اولا منتقدین رو خیلی بزرگ نکنید اونها هم مثل ما انسانن و نظراتشون کاملا انسانی در نتیجه جای خطا توش زیاده. بعد هم برای هر بازی 50 تا 100 نقد تو متا ثبت میشه بعید میدونم همشون آدمای حرفه ای باشن.
دوما سیستم نمره دهی سایتا حتی سایتا و مجلات حرفه ای خیلی توش سوراخ داره. برای مثال IGN دو تا بازی رو نقد کرده و تو نقدش اشاره کرده که یکی از دو بازی از اونیکی بهتره جالب اینجاست که به بازی بهتره 8.5 داده و به اونیکی 9. تو همین سری مقالات بازی سنتر هم که خود تو و بچه های دیگه زحمت میکشید از این دست اتفاقات زیاده انتخاب بهترین بازی سال و اینا که یادته توش تناقض زیاده. البته من قصد انتقاد ندارم و درک میکنم اینجور مسائل طبیعیه.
سوما نقد شما باید پایلوت داشته باشه باید معیار داشته باشه. من خیلی بندرت دیدم که نقدی از این مسائل توش رعایت شده باشه. نقد داشتیم طرف به علت اینکه بازی بهش حال نداده نمره پایین داده این که نشد نقد. سلیقه شخصی که نباید تو نقد منعکس بشه.
و............
وووووووو

مشکل ما اینه که همه میخوان نظر خودشون رو به بقیه بقبولونن.

میلیون نفر آدم جمع شدیم توی کشور توی هر بحثی هم دخالت میکنیم نظر هیچکس هم قبول نداریم و نظر خودمون رو تحمیل میکنیم.

سلیقه هرکسی منحصر به فرده درست مثل DNA میمونه و نمیشه اون رو به صورت کامل در شخص دیگه ای پیدا کنید ، در مورد منتقد ها هم این بحث هست

هرکسی سلیقه ای داره و 100% هم در نمره دهی اثر گذار هست. اینکه چه کسی چه نمره ای داده دلیل محکمی نیست که من هم همون نظر رو راجع به اون بازی داشته باشم

منتقد های بازی جوان هستند و تجربه خیلی کمتری در مقابل منتقد های موسیقی یا سینما دارن نمیشه خیلی به حرفشون استناد کرد، و به دلیل پیچدگی و گستردگی یک بازی

نمیشه تمام نقد یک بازی رو توی یک نمره یا چند صفحه بگنجونیم ، صنعت بازیسازی خیلی گستردگی بیشتری رو نسبت به سینما و موسیقی در خودش داره.

کلا در هیچ حیطه‌‍‌‎‌ای نباید کسی رو برای خودمون مترسک کنیم و بگیم چون "اون" گفت پس حتما درست گفته ! شاید از نظر من بازی Beyond Two souls بهترین بازی قرن باشه !

ولی منتقد فلان سایت حتی بهش نمره 2 هم نداده ! صنعت بازی بسته به تجربه فردی نتایج خیلی متفاوتی داره و نمیشه با یک فرمول اون رو نقد کرد!

من خودم مقالات جامع و کامل رو خیلی بیشتر میپسندم تا یک مقاله نقدی که در آخر به نمره ختم بشه.

نظر من اینه که منتقدا خیلی خود درگیری دارنو بجای قاضی بودن فقط کارشون ملق بازی شده . خیلی بده که یک منتقد در تمام نقدش از بازی تعریف کنه و در "آخر به بازی نمره ی 7 یا 8 بده . این ضعف یک منتقد رو میرسونه که از معایب کوچک 1 یا حتی 2 نمره کم کنه !! . بعد در آخر میده 6/5 یا 7.5 ولی در کل نقدش ضعفی با این شدت مشاهده نمیشه . معنیش اینه که منتقدها میخوان با این کارشون بیشتر به چشم بیانو گیمرا رو تشنه ی یک نمره خوب بزارن . و وقتی نمره ی خوبی میدن واقعا به چشم میان هر چقدر که ازشون تنفر داشته باشیم . میگیم اوه نگاه کن تام چیک 9 داد !!

سلایق گیمر مختلف هست ولی منتقد هیچ حقی نداره سلیقه ای عمل کنه ، چون نماینده ی همه ی سلیقه هاست .

نظر من اینه که فضای خیلی بدی در نقدها حاکم شده . این سختگیری نیست اسمش . ما گیمرا در بازی مشکلاتی میبینیم که منتقدا سر جمع چندتاشو بیشتر نمیبینن . چرا باید نمره ی منفی 1 یا 2 نمره باشه ؟ فقط بخاطر منفعت و دلایل شخصی . بازار سیاه درست کردن .

اینجا تاپیک امتیازات عزیزان:d من کاره ای نیستم اما بهتره حداقل در مورد خود بازی بحث بشه برای دونستن اینکه متا از نظر کاربرای بازیسنتر ارزش داره یا نه خیلی راحت میشه یه تاپیک زد و بحث کرد و نظر سنجی گذاشت بازم میگم کاره ای نیستم:d اما بهتره مشکلات شخصی خودتون با دیگران رو هم نیارید اینجا و تو همون pv یا جاهای دیگه حل کنید بخش انتقادات و پیشنهاداتم فکر میکنم هست که اونجاعم میتونید اعتراضات خوتونو اعلام کنید با تشکر;):d
پ ن:برای اینکه خودمم خراب نکرده باشم تاپیک امتیازاتو باید بگم انصافا با توجه به سخت گیریای گیم اسپات تو این چتد وقتو ندادن نسخه ی کپی بازی توسط بتزدا بهشون خوب نمره ای دادن من خودمو برای انداختن یه بمب توسط گیم اسپات اماده کرده بودم:d

متن خبراش هست هنوز .. یه جستجویی توی گوگل بکن حتی ign هم یزمان زیادی نمیگذره که گندش در اومد اینکارو کرده . منبع هم موثق بوده

والا من نمی دونم چی search کنم؟ black market for low game scores؟!! شما این منابع رو بده ما هم مطالعه کنیم.

منتقد های بازی جوان هستند و تجربه خیلی کمتری در مقابل منتقد های موسیقی یا سینما دارن نمیشه خیلی به حرفشون استناد کرد، و به دلیل پیچدگی و گستردگی یک بازی نمیشه تمام نقد یک بازی رو توی یک نمره یا چند صفحه بگنجونیم ، صنعت بازیسازی خیلی گستردگی بیشتری رو نسبت به سینما و موسیقی در خودش داره.
میشه، خیلی ها قبول می کنند و بعضی ها هم به دلایلی یه موقع اهمیت میدن یه موقع نه! اینم باز به نظر طرف برمیگرده.
کلا در هیچ حیطه‌‍‌‎‌ای نباید کسی رو برای خودمون مترسک کنیم و بگیم چون "اون" گفت پس حتما درست گفته ! شاید از نظر من بازی Beyond Two souls بهترین بازی قرن باشه !
ولی منتقد فلان سایت حتی بهش نمره 2 هم نداده ! صنعت بازی بسته به تجربه فردی نتایج خیلی متفاوتی داره و نمیشه با یک فرمول اون رو نقد کرد!
یه سری بازی ها که واقعا تو بخش هایی مشکل دارند اما بازم ممکنه به خاطر ویژگی های دیگه تو نظر بعضی ها اون ضعف ها نادیده گرفته بشه ولی دلیل نمیشه که بگیم نه نیستند! وقتی منتقد های چندیدن سایت معتبر میگن روایت داستان Beyond Two souls مشکل داره، نظرشون خیلی قابل احترام تر از کسی هست که میاد میگه بهترین بازی قرن ــه و هیچ مشکلی نداره. کلا اینکه نظر چند منتقد حرفه ای خیلی قابل استناد تره.

پست کلیه و روی صحبتم با کل کاربرای سایته. (کیوان اسپویلر آخر پست رو بخون)

عادت ندارم وسط بحث بقیه بپرم ولی خداییش این حرفای علی رو باید طلا گرفت:

میدونید چیه؟! خسته شدم از بس که مراعات کردم پس بزارید خیلی رک بهتون بگم. بیش از 80% کسایی که توی BC پست میدن دقیقا توی همین دسته ای که بالا Bold کردم قرار میگیرن. یا عاجزن و نمیتونند بحث کنند یا اینکه ترسو اند و جرات بحث کردن ندارن. برای همین تا میای در مورد یه موضوع حرف میزنی سریع دست به دامن متا میشن یا خودشون رو پشت حرف های یه منتقد "حرفه ای" قایم میکنند. حنی اگه جوابشون رو هم تمام و کمال بدی بازم با Gifهای بی ربط و پست های مزحک بی معنی("اساتید بازیسنتر بهتر از X میدونند" و...) روبرو میشی.

نظرتون در مورد این چالش چیه؟! آهای تویی که هر سری تا یه نفر حرفی مخالف حرفت میزنه اولین کاری که میکنی رو کردن متا و حرفای "منتقد"هاست، آره با خودتم. علی دانته میگه یا ترسویی یا عاجز. اگه به نظرت علی داره گه میخوره پس دفعه بعدی که یه بحثی پیش اومد بهش ثابت کن. اگر هم نمیتونی پس چرت نگو و سر ملت رو درد نیار.

الان نرید سریع پستای قبلیم رو نگاه کنید و بعد بگید چون با ماکان یا نمیدونم امیر بحث کرده داره این حرفا رو میزنه. من با دوستام هیچ رودربایستی ایی ندارم و اگه مشکلی با حرفاشون داشته باشم خیلی راحت توی پ.خ یا پروفایل بهشون میگم. الان هم اسم امیر و ماکان رو به عنوان مثال آوردم چون توی آخرین بحثم اونا هم حضور داشتن. پستم هیچ ربطی به بحث های اخیر نداره و حرفام ثمره سالها تجربه و سروکله زدن با افراد مختلف توی BC ـیه.

پاراگراف آخرم کاملا مشخص میکنه که مخاطبم کیا هستن. (و آره منظورم با تعداد زیادی از کاربراست)

چون علی داشت با تو بحث میکرد و اون پستش رو در جواب تو نوشته بود به نظرم لازم بود که این رو مشخص کنم. تو به هیچ عنوان مخاطب من نیستی. تا الان بارها باهم بحث کردیم و با وجود اینکه همیشه با هم موافق نیستیم ولی حداقل میتونی بدون توصل به بقیه و با استناد به اطلاعات، درک و باور خودت حرف بزنی.(بشخصه احترام زیادی برای اینکارت قائلم)

توی تاپیک این رو بهت گفتم تا برای هیچکس سو تفاهم پیش نیاد وگرنه میتونستم همینا رو بهت پ.خ کنم.

دوست عزیز حالا که دوست دارید رک حرف بزنید ... پس یه حرف رک هم بشنوید .... شما با چه دانش و موقعیتی و جایگاهی همچین فکت و دسته بندی در مورد کاربرای بازی سنتر انجام میدید ؟؟؟

اگه برای یه فروم چیزی سم باشه امثال کاربرایین که با همچین خود بزرگ اندیشی خودشون رو برتر از دیگران میخوان جلوه بدن و برای بقیه اینطوری فکت صادر کنن

من تو فروم های زیادی بودم ... فروم هایی رو دیدم که روزانه 2-3 هزار تا کاربر فعال توش فعالیت میکردن ... ولی فقط به خاطر 20-30 تا کاربر که خودشون برتر از بقیه میدونستن و به بقیه از بالا نگاه میکردن ... اون فروم کاملا از هم پاشید ...

پس این حرفا که ما خاصیم و بقیه نمیفهمن و اگه کسی اعصابتون رو خراب کرده بردارید ببرید تو پروفایل هاتون ... نه اینکه سر بقیه کاربر ها خراب کنید ...

من به شخصه متا رو قبول دارم و هیچوقت ندیدم رنج و میانگین یه بازی کمتر یا بیشتر از اون چیزی بشه که حقشه ... اون چیزی که در مورد متا اینجا شورش رو در اوردن اینه که برای کل کل ازش استفاده میکنن و شروع کنن به بحث که مثلا یه بازی با متای 86 از یه بازی با متای 85 بهتره ... و این جاست که اینم مثل بقیه چیز هایی دیگه که چیزی از هدف و دلیل وجود داشتنش نمیدونیم بیایم خراب و بی معنی کنیم ....

من خودم یه بازی مثل گراویتی راش رو ستایش میکنم و حتی شاید در حد 10/10 بدونمش ... ولی دقیقا یکی دیگه این نظر رو نداره و از نظرش ضعف هایی داره و دقیقا همین موضوع بین منتقد ها هم به وجود میاد و باعث میشه نمرات و میانگین یه بازی با نظرات کل گیمرا همخونی پیدا کنه ... و میشه متای 83-4 که شاید من ازش راضی نباشم ولی نمیتونم فکت صادر کنم که نه این نمرات بی اعتباره ... چون از ذهنیت و خواست من دوره ...

این تام چیک هم دستاویزی شده برای دوستان ...

پست کلیه و روی صحبتم با کل کاربرای سایته. (کیوان اسپویلر آخر پست رو بخون)

عادت ندارم وسط بحث بقیه بپرم ولی خداییش این حرفای علی رو باید طلا گرفت:

میدونید چیه؟! خسته شدم از بس که مراعات کردم پس بزارید خیلی رک بهتون بگم. بیش از 80% کسایی که توی BC پست میدن دقیقا توی همین دسته ای که بالا Bold کردم قرار میگیرن. یا عاجزن و نمیتونند بحث کنند یا اینکه ترسو اند و جرات بحث کردن ندارن. برای همین تا میای در مورد یه موضوع حرف میزنی سریع دست به دامن متا میشن یا خودشون رو پشت حرف های یه منتقد "حرفه ای" قایم میکنند. حنی اگه جوابشون رو هم تمام و کمال بدی بازم با Gifهای بی ربط و پست های مزحک بی معنی("اساتید بازیسنتر بهتر از X میدونند" و...) روبرو میشی.

نظرتون در مورد این چالش چیه؟! آهای تویی که هر سری تا یه نفر حرفی مخالف حرفت میزنه اولین کاری که میکنی رو کردن متا و حرفای "منتقد"هاست، آره با خودتم. علی دانته میگه یا ترسویی یا عاجز. اگه به نظرت علی داره گه میخوره پس دفعه بعدی که یه بحثی پیش اومد بهش ثابت کن. اگر هم نمیتونی پس چرت نگو و سر ملت رو درد نیار.

الان نرید سریع پستای قبلیم رو نگاه کنید و بعد بگید چون با ماکان یا نمیدونم امیر بحث کرده داره این حرفا رو میزنه. من با دوستام هیچ رودربایستی ایی ندارم و اگه مشکلی با حرفاشون داشته باشم خیلی راحت توی پ.خ یا پروفایل بهشون میگم. الان هم اسم امیر و ماکان رو به عنوان مثال آوردم چون توی آخرین بحثم اونا هم حضور داشتن. پستم هیچ ربطی به بحث های اخیر نداره و حرفام ثمره سالها تجربه و سروکله زدن با افراد مختلف توی BC ـیه.

پاراگراف آخرم کاملا مشخص میکنه که مخاطبم کیا هستن. (و آره منظورم با تعداد زیادی از کاربراست)

چون علی داشت با تو بحث میکرد و اون پستش رو در جواب تو نوشته بود به نظرم لازم بود که این رو مشخص کنم. تو به هیچ عنوان مخاطب من نیستی. تا الان بارها باهم بحث کردیم و با وجود اینکه همیشه با هم موافق نیستیم ولی حداقل میتونی بدون توصل به بقیه و با استناد به اطلاعات، درک و باور خودت حرف بزنی.(بشخصه احترام زیادی برای اینکارت قائلم)

توی تاپیک این رو بهت گفتم تا برای هیچکس سو تفاهم پیش نیاد وگرنه میتونستم همینا رو بهت پ.خ کنم.

علی با این همه اطّلاعاتی که ار اعضای سایت داری من تو کدوم دسته ام؟ :دی

والا من نفهمیدم قضیه چیه :دی بازی بده؟ترسناک نیست؟خوبه و ترسناک نیست؟فقط ترسناکه؟ چیش بده خدایی یکی بیاد به من بفهمونه...چون من به نمره ها کار ندارم عموماً،بیشتر موضوعم نکات منفیه...
تو Alien Isolation نکته منفی یکی نکته مثبت این یکی بود...کلّاً نمره منتقد مهم نیست،نقدشه که مهمّه...نظرش اونه...نمه رو عموم منتقد ها رو موج حاصله میدن.اگه چهار پنج تا منتقد خفن 7 بدن بقیه هم با نظر مثبتشون به بازی و اشاره کردن بهش بازم هفت میدن :دی
کلّاً همیشه این قضیه نمره ها موجی بوده:دی

پست کلیه و روی صحبتم با کل کاربرای سایته. (کیوان اسپویلر آخر پست رو بخون)عادت ندارم وسط بحث بقیه بپرم ولی خداییش این حرفای علی رو باید طلا گرفت:میدونید چیه؟! خسته شدم از بس که مراعات کردم پس بزارید خیلی رک بهتون بگم. بیش از 80% کسایی که توی BC پست میدن دقیقا توی همین دسته ای که بالا Bold کردم قرار میگیرن. یا عاجزن و نمیتونند بحث کنند یا اینکه ترسو اند و جرات بحث کردن ندارن. برای همین تا میای در مورد یه موضوع حرف میزنی سریع دست به دامن متا میشن یا خودشون رو پشت حرف های یه منتقد "حرفه ای" قایم میکنند. حنی اگه جوابشون رو هم تمام و کمال بدی بازم با Gifهای بی ربط و پست های مزحک بی معنی("اساتید بازیسنتر بهتر از X میدونند" و...) روبرو میشی.نظرتون در مورد این چالش چیه؟! آهای تویی که هر سری تا یه نفر حرفی مخالف حرفت میزنه اولین کاری که میکنی رو کردن متا و حرفای "منتقد"هاست، آره با خودتم. علی دانته میگه یا ترسویی یا عاجز. اگه به نظرت علی داره گه میخوره پس دفعه بعدی که یه بحثی پیش اومد بهش ثابت کن. اگر هم نمیتونی پس چرت نگو و سر ملت رو درد نیار.
الان نرید سریع پستای قبلیم رو نگاه کنید و بعد بگید چون با ماکان یا نمیدونم امیر بحث کرده داره این حرفا رو میزنه. من با دوستام هیچ رودربایستی ایی ندارم و اگه مشکلی با حرفاشون داشته باشم خیلی راحت توی پ.خ یا پروفایل بهشون میگم. الان هم اسم امیر و ماکان رو به عنوان مثال آوردم چون توی آخرین بحثم اونا هم حضور داشتن. پستم هیچ ربطی به بحث های اخیر نداره و حرفام ثمره سالها تجربه و سروکله زدن با افراد مختلف توی BC ـیه. پاراگراف آخرم کاملا مشخص میکنه که مخاطبم کیا هستن. (و آره منظورم با تعداد زیادی از کاربراست)
چون علی داشت با تو بحث میکرد و اون پستش رو در جواب تو نوشته بود به نظرم لازم بود که این رو مشخص کنم. تو به هیچ عنوان مخاطب من نیستی. تا الان بارها باهم بحث کردیم و با وجود اینکه همیشه با هم موافق نیستیم ولی حداقل میتونی بدون توصل به بقیه و با استناد به اطلاعات، درک و باور خودت حرف بزنی.(بشخصه احترام زیادی برای اینکارت قائلم) توی تاپیک این رو بهت گفتم تا برای هیچکس سو تفاهم پیش نیاد وگرنه میتونستم همینا رو بهت پ.خ کنم.
کاملا مشخص بود ، 80 درصد صحبت های شما با کاربراست ، مخصوصا اون قسمت اهای تو ، مشخص بود 80 درصد صحبت ها با همون مخاطب خاصه و مشخصه کی هست، تنقاض بیداد میکنه ،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or