امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
همین الان تمومش کردم ، چقدر آخر بازی آشغال بود ! چقدر آشغال#-o
هیچی از داستانش دست گیرم نشد، ارتباط بین کاراکترها اصلا هیچیش معلوم نبود .
تنها چیزی که منو راضی نگه داشت نورپردازی و کیفیت بالای تکسچرهاش بود ( رو PC)
واقعا متاسفم
متاسفم:|
باس فایت های آخرای بازی ( اون 2تا کله مکعبی ها) تا سر حد مرگ تو موخی بودند)x. به هیچ عنوان دیگه نمیخوام برم سمتش ، حتی اگه کلی اسلحه و Health بينهايت هم آزاد کنه دیگه نمیرم سمتش. TEW 2 3 4 5 6 هم بیاد دیگه من یکی بازی نمیکنم، وسلام.:|

دوست داشتم ولی بابای شینجی

آخرین ویرایش:
همین الان تمومش کردم ، چقدر آخر بازی آشغال بود ! چقدر آشغال#-o
هیچی از داستانش دست گیرم نشد، ارتباط بین کاراکترها اصلا هیچیش معلوم نبود .
تنها چیزی که منو راضی نگه داشت نورپردازی و کیفیت بالای تکسچرهاش بود ( رو PC)
واقعا متاسفم
متاسفم:|
باس فایت های آخرای بازی ( اون 2تا کله مکعبی ها) تا سر حد مرگ تو موخی بودند)x. به هیچ عنوان دیگه نمیخوام برم سمتش ، حتی اگه کلی اسلحه و Health بینهاست هم آزاد کنه دیگه نمیرم سمتش. TEW 2 3 4 5 6 هم بیاد دیگه من یکی بازی نمیکنم، وسلام.:|

البته این از ویژگی های بارز سبک ترس و بقا هست:d
.
.
.
.
.
.
.
تاپیک از مسیر اصلیش خارج شده.متا همیشه واسه سنجش بازی ها ملاک خوبیه.هر بازی ok باشه متاش هم خوب میشه دیگه...
انشاالله tango تو نسخه دوم انجین بازی رو عوض و جبران کنه:d

البته این از ویژگی های بارز سبک ترس و بقا هست:d
ویژگی بارز !!!!!
مگه RE Remake توموخی بود ؟
مگه RE 2 یا 3 توموخی بود؟
وقتی داستان و اتمسفر بازی کشش لازم رو نداشته باشه ، تیم سازنده رو میاره به Level Design های سخت و تو موخی ، همین.
من با سختی اصلا مخالف نیستم ولی هر چیزی حدی داره .
داستان این بازی خداییش چی بود ؟!!!!!
شماها واقعا از داستان لذت بردید ؟!!!!!!!!!!!!!!
بر خالف اون چیزی که خیليا میگن بازی گرافیکش خوب نیس ، اتفاقا من از گرافیک واقعا راضی ام ، رو PC عالی بود . همش میگفتم کاش با این گرافیک یه RE ساخته میشد. نور پردازی فوق العاده بود . بنظیر بود .
.
.
.
شما هم اگه در کل راضی بودید که نوش جونتون ، من نبودم .
دیگه بحثی ندارم .

آخرین ویرایش:
بحث تو ابن تاپیک رو ممنوع نکردیم چون حس میشد میتونه بحث خوبی و در رابطه با موضوع انجام بشه. ولی خب لحن صحبت ها خیلی جالب نیست، پس لطف کنید با آرامش و لحن مناسب بحث رو ادامه بدید تا مشکلی پیش نیاد.

Whatever man...

من چیزی که میخواستم بگم رو گفتم. دیگه مشکل من نیست اگه یه عده نمیتونند جملاتم رو درک کنند و توهم برشون میداره.

کسایی که متوجه منظورم شدن: توی تاپیک های آینده منتظرتون هستم.

میشه، خیلی ها قبول می کنند و بعضی ها هم به دلایلی یه موقع اهمیت میدن یه موقع نه! اینم باز به نظر طرف برمیگرده.
یه سری بازی ها که واقعا تو بخش هایی مشکل دارند اما بازم ممکنه به خاطر ویژگی های دیگه تو نظر بعضی ها اون ضعف ها نادیده گرفته بشه ولی دلیل نمیشه که بگیم نه نیستند! وقتی منتقد های چندیدن سایت معتبر میگن روایت داستان Beyond Two souls مشکل داره، نظرشون خیلی قابل احترام تر از کسی هست که میاد میگه بهترین بازی قرن ــه و هیچ مشکلی نداره. کلا اینکه نظر چند منتقد حرفه ای خیلی قابل استناد تره.
دقیقا چه استانداردی منتقد حرفه ای رو از غیر حرفه ای جدا میکنه ؟

هیچ استانداردی وجود نداره، منتقد میاد نظرات شخصی و تجربه شخصی خودش رو میگه، برای مثال شاید منتقد از تاریکی زیاد خوشش نیاد و بازی اون آپشن رو به طور کامل نده

پس از نظر منتقد این میتونه یک نکته منفی باشه ! ولی شاید از نظر من یا حتی منتقد های دیگه این یک نکته منفی نباشه ! در آخر باز می رسیم به سلیقه.

همه چی بر‌میگرده به سلیقه ، البته همونطور که گفتی یک سری از بخش های بازی شاید دچار مشکلای زیادی باشه مثل باگ یا مثل شخصیت پردازی ضعیف و ...

و این مشکلات شاید از نظر هرکس متفاوت باشه! شاید بعضی ها اصلا توجهی نکنند ولی در آخر سازنده بازی باید تمام این نقد ها و نظرات متفاوت رو بخونه تا بتونه پیشرفت کنه

و با نظر مردم در مورد بازی آشنا بشه ولی وظیفه ما نیست که تمامی نقد هارو بخونیم ، بهشون استناد کنیم و مترسک درست کنیم از منتقد ها.

بهتر هست که یاد بگیریم از تجربه های شخصیمون از یک بازی صحبت کنیم نه اینکه نظر خودمون یا منتقد یا هر کس دیگه رو به دیگران تحمیل کنیم .

در مورد Beyond Two Souls هم من برای مثال خودم رو جای یک فرد عادی قرار دادم تا بگم یک آدم میتونه حالت متفاوتی داشته باشه، قرار نیست همه مثل هم فکر کنند.

همین الان تمومش کردم ، چقدر آخر بازی آشغال بود !
چقدر آشغال باس فایت های آخرای بازی ( اون 2تا کله مکعبی ها) تا سر حد مرگ تو موخی بودند. به هیچ عنوان دیگه نمیخوام برم سمتش ، حتی اگه کلی اسلحه و Health بينهايت هم آزاد کنه دیگه نمیرم سمتش. TEW 2 3 4 5 6 هم بیاد دیگه من یکی بازی نمیکنم، وسلام.
وقتی داستان و اتمسفر بازی کشش لازم رو نداشته باشه ، تیم سازنده رو میاره به Level Design های سخت و تو موخی ، همین.
دوست عزیز شما رو چه درجه‌ای بازی کردید؟
این بازی خیلی‌ سخت هستش
بهتر بود شما اوّل رو آسونترین درجه شروع میکردی.

ویژگی بارز !!!!!
مگه RE Remake توموخی بود ؟
داستان این بازی خداییش چی بود ؟!!!!!
شماها واقعا از داستان لذت بردید ؟!!!!!!!!!!!!!!
بر خالف اون چیزی که خیليا میگن بازی گرافیکش خوب نیس ، اتفاقا من از گرافیک واقعا راضی ام ، رو PC عالی بود . همش میگفتم کاش با این گرافیک یه RE ساخته میشد. نور پردازی فوق العاده بود . بنظیر بود .
.
.
.
شما هم اگه در کل راضی بودید که نوش جونتون ، من نبودم .
دیگه بحثی ندارم .

والا Vanquish اصلا داستان نداشت در حد چرت بود، من كه كلي حال كردم! گاهي وقت ها gameplay خوب مي تونه جاي همه چيز رو بگيره.
پ.ن:شما Dark Souls بازي كني چي مي گي؟!

- - -ویرایش - - -

دقیقا چه استانداردی منتقد حرفه ای رو از غیر حرفه ای جدا میکنه ؟
طبق سابقه منتقد، نحوه نقد نوشتن و امتياز دادن، اينكه بتونه درست و حسابي امتيازش رو با متنش توجيه كنه...

میگن طرف نشسته Mulholland Drive دیوید لینچ رو تماشا کرده و هیچی حالیش نشده، تقصیرُ گردن لینچ انداخته! حکایت اون دوستانی هست که بازی کردن بلد نیستن و به بازیهای آبــکی این روزهای بازار عادت کردن، تا توی یه بازی یکَم چالش می بینن، می شه سخت و فلــان...
از نظر مرگ های چیپ، اتفاقا بازی رو که خوب نگاه کنین می بینین که وسواس خیلی خاصی انجام شده. تایمینگ ها توی یه جاهای خاصی اونقدر اهمیت داره و دقیقه که آدم کفبر می شه، عموما هم بعد از هر بار باخت، تقصیر رو گردن خودتون میندازین، نه بازی... این مهمه. دقیقا چیزی که باعث می شه بازی بالانس باشه یا نه. همین کلی به افزایش استرس (هدف) کمک کرده...
بحث دیگه هم در مورد داستان بازی بود که مثال دیوید لینچ و "مالهالند درایو" ـش رو زدم!

میگن طرف نشسته Mulholland Drive دیوید لینچ رو تماشا کرده و هیچی حالیش نشده، تقصیرُ گردن لینچ انداخته! حکایت اون دوستانی هست که بازی کردن بلد نیستن و به بازیهای آبــکی این روزهای بازار عادت کردن، تا توی یه بازی یکَم چالش می بینن، می شه سخت و فلــان...
از نظر مرگ های چیپ، اتفاقا بازی رو که خوب نگاه کنین می بینین که وسواس خیلی خاصی انجام شده. تایمینگ ها توی یه جاهای خاصی اونقدر اهمیت داره و دقیقه که آدم کفبر می شه، عموما هم بعد از هر بار باخت، تقصیر رو گردن خودتون میندازین، نه بازی... این مهمه. دقیقا چیزی که باعث می شه بازی بالانس باشه یا نه. همین کلی به افزایش استرس (هدف) کمک کرده...
بحث دیگه هم در مورد داستان بازی بود که مثال دیوید لینچ و "مالهالند درایو" ـش رو زدم!
با این مثالی که زدی یعنی منی که بازی و انجام ندادم باید از داستان بازی انتظار یه شاهکار و داشته باشم !؟

والا Vanquish اصلا داستان نداشت در حد چرت بود، من كه كلي حال كردم! گاهي وقت ها gameplay خوب مي تونه جاي همه چيز رو بگيره.
پ.ن:شما Dark Souls بازي كني چي مي گي؟!

- - -ویرایش - - -

طبق سابقه منتقد، نحوه نقد نوشتن و امتياز دادن، اينكه بتونه درست و حسابي امتيازش رو با متنش توجيه كنه...
پس متا نمیتونه یک چیز حرفه ای باشه چون خیلی از سایت هایی که نمره هاشون در متا محاسبه میشه اصلا نقد درست و حسابی ندارن

و اختلاف نمرات بالا بین سایت ها نشون دهنده این هست که همه چی سلیقه ای ، باز هم رسیدیم به اینجا :دی :

"بازی کردن یک تجربه فردی هست و هر شخص با روحیات و سلایق متفاوت میتونه برداشت متفاوت و حتی تحلیل متفاوتی نسبت به دیگران داشته باشه"

تازه کم کم داره حالم بهتر میشه .
وقتی اون کامنتای بالا رو میزدم ، سردرد شدیدی داشتم#-o ، بخاطر آخرای بازی .
Thanx GOD . رفتم بیرون یه دوری زدم حالم بهتر شد .:-<
همین الان نمره های آخرشو چک کردم ، جانم نمره Gamespot :))

7

با این مثالی که زدی یعنی منی که بازی و انجام ندادم باید از داستان بازی انتظار یه شاهکار و داشته باشم !؟

داستان بازی قوی و اصلا ضعیف نیست ولی داستان طوریه که دقیقا بعد اتمام بازی طبق گفته دوستان کلا هنوز خیلی از سوالات مشخص نیست یعنی داستان گنگ

البته در مَثَـل مناقشه نیست، اما داستان مالهالند شاهکار نیست! مالهالند درایو داستانش رو یه جور خاصی روایت میشه. شیوه روایت بیشتر مدنظر هست که توی TEW هم کم نظیره. من مطمئنم از داستان بازی لذت میبری.

البته در مَثَـل مناقشه نیست، اما داستان مالهالند شاهکار نیست! مالهالند درایو داستانش رو یه جور خاصی روایت میشه. شیوه روایت بیشتر مدنظر هست که توی TEW هم کم نظیره. من مطمئنم از داستان بازی لذت میبری.
دست گذاشتی رو یکی از فیلمای مورد علاقه م :d توی گرفتن بازی تردید داشتم که مجبورم می کنی برم بگیرم بزنم تو رگ .
پ. ن : داستان توی دوران جدید چیزی جز نحوه روایت نیست . دیگه اون دوران کلاسیک قصه گویی گذشته . قصه ها همه گفته شدند . این نوع روایتهاست که شاهکارشون می کنه یا با خاک یکسانشون می کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or