امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
من نظرمو میدم که دوستانی ه قصد خرید دارن اذیت نشن این بازی در حد اسمش نبود اما بازیه خوبیه ارزش یک بار رفتن داره رزیدنوت اویلی نیست بیشترم سایلنت هیل در حد silent hill home coming خوبه اما نه خفن امتیاز من از 10 7.9 در کل ارزش خرید اورجینال با قیمت 100 تومن(دسته دوم بعد از گذشت 6 ماه D:) داره برای کپی خورا کلا ارزش خرید داره موفق زنده باشید

بازی همچینم که شما میگین افتضاح نیست...درسته مشکلاتی داره ولی دیگه نه تا اون حد که بشه بهش بگی فاجعه...مشکل اینه که با تبلیغات گسترده ای که از این بازی شد سطح توقعا رفت بالا...ولی من میدونستم این استدیو نمیتونه یه بازیه فوق العاده تحویل بده به همین دلیل راضیم

5 تا چپتر رفتم...جز سیستم ارتقای بازی که یکم تخیلی شده مشکل انچنانی نداشتم...اتمسفر بازی هم خیلی خوبه

فقط میخوام با میکامی یک مصاحبه در مورد بازخوردهای هوادارا بشه . واقعا دلم میخواد دست از TEW برداره و ادامش نده . خودشم بازنشست کنه تا همون خاطراتی که برامون به جا گذاشته بیشتر از این خدشه دار نشه .
آخر هم بهش بگم : خوب هوادارتو جلوی کپکام سنگ روی یخ کردی . دست مریزاد میکامی

فقط میخوام با میکامی یک مصاحبه در مورد بازخوردهای هوادارا بشه . واقعا دلم میخواد دست از TEW برداره و ادامش نده . خودشم بازنشست کنه تا همون خاطراتی که برامون به جا گذاشته بیشتر از این خدشه دار نشه .
آخر هم بهش بگم : خوب هوادارتو جلوی کپکام سنگ روی یخ کردی . دست مریزاد میکامی

برای چی ادامه نده؟(البته نسخه دوم رو اصلا میکامی نمیسازه چون میکامی کارش جوریه که دنباله یه بازیرو خودش نمیسازه :d) طرفدار ها که راضین و فقط منتقد ها ناراضی بودن!:d الان شما بری میبینی همه طرفداران از قضا از tew خوششون اومده

برای چی ادامه نده؟(البته نسخه دوم رو اصلا میکامی نمیسازه چون میکامی کارش جوریه که دنباله یه بازیرو خودش نمیسازه :d) طرفدار ها که راضین و فقط منتقد ها ناراضی بودن!:d الان شما بری میبینی همه طرفداران از قضا از tew خوششون اومده

منتقدا ادم نیستن که از اول hater بودن.

چندتا منتقد ایرادشون اینه که بازی ایده هاش تو گذشته مونده ، شاید منظورشون evil 4 هست .
ولی گیم پلی خوبی داره .
داستانشم که گنگ هست ،

یکیش خوده من:dراضی هستم از بازی و لی نه اون چیزی که فکر میکردم..!

8030@
محمد یادم رفته بود مرسی که گفتی
دیدی طرف فرار میکنه بعد با اسانسور میره بالا پاش خوب میشه:|
خدایی یکی از گیمرهای همین بازیسنتر کارگردانی بازی رو قبول میکرد
نمرش 10 از 10 میشد:p

asmail@
655@
دوستان بازی کنید بعد بیاید از ما ایراد بگیرید
خدایی برید چند تا چپتر بازی کنید ، اگر گیمر هستید بدون طرفداری بیاید نظرتون رو با
مقایسه ای ذهنی نسبت به بازیهای خوب یا متوسط دیگه بیان کنید.
آخه متاسفانه هیچی واسه طرفداری نداره این بازی ... من فعلا" بیخیالش شدم
بعد اگه حوصله داشتم بقیشو میرم ببینم اخرش چی میشه من که چیزی نفهمیدم .

ما که داریم بازی میکنیم و لذت میبریم .....هرچی ایراد گرفتی فقط از گرافیک بوده همین :|

Gamereactor Sweden : 80
Great return to a classic recipe for the man who brought us Resident Evil.

Playstation Universe : 80
The Evil Within isn't without some glaring shortcomings, but overall, this is survival horror at its most brutally rewarding. A triumphant return for Shinji Mikami.
Game Revolution : 70
The Evil Within definitely brought back my nostalgia for old-school survival horror games: creepy mansions, terrifying monsters, puzzles, and eerie level design.
Eurogamer Italy : 70

متا از 38 نقد: 76

آخرین ویرایش:
خدا وکیلی بازی خیلی خوبیه . من که باهاش خیلی حال کردم . به غیر از گرافیکش که اونم به خاطر کم تجربگی تیم فنی هست و اینکه موتورش بد قلقه مشکل خاصی نداره . به شخصه بهش 9 میدم

من همین الان رسیدم به Chapter 7 ، در کل بازی خوبیه (هر چند که مراحل ابتدایی بازی به نظرم افتضاح اومد) ولی با اون چیزی که تو ذهنم از این بازی داشتم خیلی فاصله داره .
3 سال تموم منتظرش بودم ، تمام مصاحبه های این آقا رو دنبال میکردم اما در نهایت به اون چیزی که میخاستم نرسیدم ( البته تا اینجای کار )
این بازی یه نسخه ارتقا یافته از RE4 ه ، همینو بس .
کدوم برگشت ؟!!
کدوم RE classic ؟!!
همش حس میکنم دارم ادامه RE 4 رو بازی میکنم .

من همین الان رسیدم به Chapter 7 ، در کل بازی خوبیه (هر چند که مراحل ابتدایی بازی به نظرم افتضاح اومد) ولی با اون چیزی که تو ذهنم از این بازی داشتم خیلی فاصله داره .
3 سال تموم منتظرش بودم ، تمام مصاحبه های این آقا رو دنبال میکردم اما در نهایت به اون چیزی که میخاستم نرسیدم ( البته تا اینجای کار )
این بازی یه نسخه ارتقا یافته از RE4 ه ، همینو بس .
کدوم برگشت ؟!!
کدوم RE classic ؟!!
همش حس میکنم دارم ادامه RE 4 رو بازی میکنم .

بله الان مراحل ابتدایی به چه دلیل افتضاحه؟
سه سال؟ این بازی درست یک ساله منتشر شده
پ.ن درسته قبلا به عنوان یه پروژه بود ولی میکامی فقط گفته بود داره روی یک عنوان جدید کار میکنه درست یه ساله بازیرو معرفی کرده
استاد برگشت عالی داشته و به اون چیزی که میخواست رسید (تو همه نقد ها منتقد ها به جمله اشاره کردن)
بله بازی یک sh کلاسیک
-

یه چیزی که واضحه اینه اونایی که منتظر بازی بودن نا امید شدن چون خوب بازی اونقدر خوب نبوده!
اما کسایی که انتظاراتی ازش نداشتن(مثل خودم) از بازی خوششون اومده!
کلا سبک ترس خیلی ژانر سختیه! نمیشه خیلی ایده توش داد! چون مسلمه که تو محدودیت شما میترسی! اگه طرف بیاد مثل اویل 5 یا 6 محدودیت رو برداره دیگه ترسی وجود نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or