امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
درود بر همگی.بعد یه ماه اومدیم شاهد فیل شدن بازی و یه نفر که خیلی سنگشو به سینه میزد بودیم:d البته در ظاهر نمره ها.منم با اون طرف همدردی صمیمانه خودم رو اعلام میکنم:d.به هر حال این بازی رو حتما تهیه و از روی نمره ها زود قضاوت نمیکنم.امیدوارم مثل Beyond که متاش پایین بود ولی بشدت باهاش حال کردم باشه

خوب بازی رو تا چپتر3 بازی کردم.
از مشکلات پورت pc که داریم با نصف تصویر بازی میکنیم و دیر لود شدن تکسچرها و لگها و 30 فریم و ................ اینا که بگذریم که بعضیا معتقدند کار استاد بسیار بزرگ فقط کارگردانیه و به این مشکلات ربطی نداره

خدایی بازی متوسطه .اصلا هر چی من نگاه میکنم مورد خاصی نمیبینم که این بازی اصلا حرفی برای گفتن توش داشته بجز گیم پلیش که امیزشیه از re4 و سایلنت هیل تقریبا و یکمی هم re1 که اون اتیش زدن مرده یکیشه{دقیقا عین ریمیک} و اون تیکه اولین برخورد زامبی!

عزیز من سری کلاسیک رزیدنت اویل اگر سیوی بود و چک پوینت نداشت حداقل مردنش خیلی سخت بود مگه اینکه تیر تموم میکردی یا به دام می افتادی تا game over میشد.
این خونه اباد اومده با یه تله حواست نباشه تو اون تاریکی و ظلماتی بازی میمری از نیم ساعت قبل دوباره باید بشینی بازی کنی.خیلی هم راحت میمری دقیقا با یه بشکن.
خلاصه مردن راحت چک پوینت کلی عقب تر.
گرافیک و انیمیشن کلا حرفش رو نزنید که تکسچر صخره و بعضی اجسام دقیقا hd شده همون re4 تازه تو بعضی قسمتها ما با این گرافیک هم لگ داریم.
داستان که کلا هپرووتیه .یه چیزی تو همون مایه های سایلنت هیلی با نمک بیشتر.

فقط تنها امتیازش همین گیم پلیش هست .که اونم باز ایراداتی داره.

بنظرم همین متا حقشه تازه بخاطر اسم میکامی هم کمی رعایتش کردن وگرنه بازیی تو سال 2014 بخواد از لحاظ فنی اینطوری باشه با اون طرز داستان هر کی دیگه بود بدتر سرش میومد.

اینم اضافه کنم بازی ترسش به پای p.t و outlast مثل یه جک بی مزه میمونه.بازی هیچی برای ترسیدن تا اینجا که من بازی کردم نداشته.

آخرین ویرایش:
از مشکلات پورت pc که داریم با نصف تصویر بازی میکنیم و دیر لود شدن تکسچرها و لگها و 30 فریم و ................ اینا که بگذریم که بعضیا معتقدند کار استاد بسیار بزرگ فقط کارگردانیه و به این مشکلات ربطی نداره

خدایی بازی متوسطه .اصلا هر چی من نگاه میکنم مورد خاصی نمیبینم که این بازی اصلا حرفی برای گفتن توش داشته بجز گیم پلیش که امیزشیه از re4 و سایلنت هیل تقریبا و یکمی هم re1 که اون اتیش زدن مرده یکیشه{دقیقا عین ریمیک} و اون تیکه اولین برخورد زامبی!

عزیز من سری کلاسیک رزیدنت اویل اگر سیوی بود و چک پوینت نداشت حداقل مردنش خیلی سخت بود مگه اینکه تیر تموم میکردی یا به دام می افتادی تا game over میشد.
این خونه اباد اومده با یه تله حواست نباشه تو اون تاریکی و ظلماتی بازی میمری از نیم ساعت قبل دوباره باید بشینی بازی کنی.خیلی هم راحت میمری دقیقا با یه بشکن.
گرافیک و انیمیشن کلا حرفش رو نزنید که تکسچر صخره و بعضی اجسام دقیقا hd شده همون re4 تازه تو بعضی قسمتها ما با این گرافیک هم لگ داریم.

بنظرم همین متا حقشه تازه بخاطر اسم میکامی هم کمی رعایتش کردن وگرنه بازیی تو سال 2014 بخواد از لحاظ فنی اینطوری باشه با اون طرز داستان هر کی دیگه بود بدتر سرش میومد.

بله اصلا بازی نمره 2 هم زیادیشه!:| به غیر داستان کمی گنگ بازی چه مشکلی داره؟

اینم اضافه کنم بازی ترسش به پای p.t و outlast مثل یه جک بی مزه میمونه.بازی هیچی برای ترسیدن تا اینجا که من بازی کردم نداشته.
این نصف تصویر که فکر کنم شامل همه میشه

:| چی بگم والا سایلنت هیل جزو بازی هایی هست که واقعا داستانش خیلی عمق داره ...
البته اینجا جای بحث در موردش نیست ...

جو بازی رو که اصلا حرفی توش نیست واقعا عالی بود..!!ولی این برای من سواله چرا اینقدر اصرار داشته داشته که بازی سبک SH توش باشه و این انجین رو انتخاب کرده.؟؟!کاش یه صحبتی میکردن ببینیم چرا واقعا بازی با این پتانسیل بالا تو بعضی از موارد بسیار پیشه پا افتاده عمل کردن..؟؟!البته حق میدم امکانات کم تر استدیو تازه کار تر و خیلی مسائل دیگه..!!

جو بازی رو که اصلا حرفی توش نیست واقعا عالی بود..!!ولی این برای من سواله چرا اینقدر اصرار داشته داشته که بازی سبک SH توش باشه و این انجین رو انتخاب کرده.؟؟!کاش یه صحبتی میکردن ببینیم چرا واقعا بازی با این پتانسیل بالا تو بعضی از موارد بسیار پیشه پا افتاده عمل کردن..؟؟!البته حق میدم امکانات کم تر استدیو تازه کار تر و خیلی مسائل دیگه..!!

خوب چون بازی SH :d(متوجه این حرف نشدم)
بخاطر اینکه ناشر بتسدا هست و فکر کنم در این مورد به استدیو تحمیل کردن که از این موتور استفاده کنن جنبه تبیلغ هم داره :d

این مشکل رو تقریبا اکثر منتقد ها هم بهش اشاره کردن . مرگ هایی که اصلا ربطی به مهارت گیمر نداره و اصطلاحا بهش می گن cheap dead بیداد می کنه تو بازی !

خوب چون بازی SH :d(متوجه این حرف نشدم)
بخاطر اینکه ناشر بتسدا هست و فکر کنم در این مورد به استدیو تحمیل کردن که از این موتور استفاده کنن جنبه تبیلغ هم داره :d
منظورم اینه که چرا میخواسته سبک بازی SH تو این بازی که خوده میکامی میتونست یکی بهتر از RE4 توش پیاده کنه رو قرار داده ..!!خوده میکامی بنانگذاره سبکی هست برای خودش و اینکه میتونست بازی با پتانسیل خیلی بهتر خلق کنه...!!بقوله این ضرب المثل کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره:d

بازی مالی نیست:-s
شروع بازی که خیلی بیمزه بود
آدم تو بازی گیج میزنه ... تله ها خیلی بیمزه و چیپ هستن
اخه آپگرید اسلحه چه ربطی به مغز طرف داره!!! اسلحه رو باید براش میز اپگرید میزاشتن :|
بعد قابلیتهای خاص رو به شخصیت ازطریق دستگاه منتقل میکردن
اینکه هی باید برگردی بری تو اینه :( آپگرید کنی مسخرست...
بعد تو یه قسمت 10 نفر میریزن سرت ، خوب با 6 تا گلوله چطوری میتونی 10 تا رو بکشی
یه چوبی یه چماقی چیزی میزاشتید حداقل میزدیم تو سرشون ، چهار تا دونه کبریت داده بعد یه کبریت میزنی به یارو انگاری
چهار لیتر بنزین ریختی روش داره میسوزه... یه چوب اتیشی و یه تبر هم میده که یک بار کاربرد داره ........
گرافیک هم که با اون موتور اشغالی معلوم بود چی میشه مگر اینکه رو پی سی بازی کنید شاید بهتر باشه
به نظر من یه گروه خوب یه بازی موفق رو تولید میکنن نه یک نفر، اون گروهی که با میکامی رزیدنت رو ساختن نابغه بودن
1 نفر نمیتونه موفقیتهای یه گروه خوب رو تکرار کنه
فعلا با افت شدید نواوری در بازیها رو به رو هستیم و تا یه مدتی هم همین خواهد بود تا یک گروه دیگه پیدا بشه
و یه تحول اساسی به بازیها بده.
بازی ترسناک نیست که هیچ بیشتر حوصله سر بر هست
مجبور شدم چیت بزنم :p تا برم ببینم تهش چی میشه
به نظرم این بازی به درد سال 2005 میخوره نه 2014.
امتیاز من تا چپتر 5
4 از 10 :) اونم فقط به خاطر اسم شینجی میکامی

اخه آپگرید اسلحه چه ربطی به مغز طرف داره!!! اسلحه رو باید براش میز اپگرید میزاشتن :|
یه چوبی یه چماقی چیزی میزاشتید حداقل میزدیم تو سرشون ، چهار تا دونه کبریت داده بعد یه کبریت میزنی به یارو انگاری
چهار لیتر بنزین ریختی روش داره میسوزه... یه چوب اتیشی و یه تبر هم میده که یک بار کاربرد داره ........
گرافیک هم که با اون موتور اشغالی معلوم بود چی میشه مگر اینکه رو پی سی بازی کنید شاید بهتر باشه
به نظر من یه گروه خوب یه بازی موفق رو تولید میکنن نه یک نفر، اون گروهی که با میکامی رزیدنت رو ساختن نابغه بودن
فعلا با افت شدید نواوری در بازیها رو به رو هستیم و تا یه مدتی هم همین خواهد بود تا یک گروه دیگه پیدا بشه
امتیاز من تا چپتر 5

کلان بازی رو خورد خاکشیر کردی :d . از نظر من بازی ناامید کننده بوده نه دیگه در این حدی که شما گفتی .
داستان بازی به نظر من جالب نیست . خودم به شخصه اصلا از این مدل روایت خوشم نمیاد .
گرافیک بازی خوبه . مشکلش اینه بالانس نیست .
در مورد سختی بازی هم باید بگم به نظرم یکم سخته یعنی عادلانه نیست سختیش . بعضی مواقع واقعا میره رو اعصاب.
melee attack هم واقعا مزخرفه .
با اون جملت موافقم این بازی بیشتر بهش میاد واسه 2005 باشه تا 2014 . یه جورایی انگار نسخه ریمستر شده یه بازی قدیمه .

درکل من انتظارم خیلی خیلی بیشتر بود . bethesda هم به عنوان ناشر واقعا واسه این بازی سنگ تموم گذاشت و تبلیغات وسیعی کرد . امیدوارم حداقل فروش خوبی داشته باشه .

امتیاز من تا چپتر 5

اصلا بازی نابوده!شینجی میکامی الکی 5 سال از عمرشو گذاشته برای بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or