امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
بزارید یه چیزی رو همین الان مشخص کنم، این:
2. من نظرم در مورد کپکام خیلی وقته که :-& هستش ، هیچ ربطی هم به میکامی و اون یارو کچله و بقیه هم نداره مطمئنا خیلیا دیگه هم مثل من هستن ، گفتم که اگه نمیدونید دونسته باشید :d
من با این مورد هیچ مشکلی ندارم. هرکسی حق داره از هر شرکت/محصولی که دلش میخواد متنفر باشه.

از کپکام بدتون میاد و میخوایید بهش ابراز تنفر کنید؟! خیلی هم خوب، برید هرچی بازی ازش دارید Shift Delete کنید، کلاب "هیتران Capcom" راه بندازید و هرچقدر دلتون میخواد اونجا به محصولات و کلا تمام اعضاش فحش بدید، دیسک بازی هاشون رو بشکنید، پوستراشون رو بسوزونید و چهارشنبه سوری از روشون بپرید، بهشون ایمیل تنفر آمیز بفرستید و... :دی

هرچقدر دوست دارید بهشون هیت بورزید، به خودتون مربوطه. ولی هی نیایید تک تک تاپیکای این شرکت که هواداراش دوست دارن در مورد موضوع اون بحث کنند رو به لجن بکشید!!! مشکل من با ترول کردن به لجن کشیدن تاپیک های کپکامه وگرنه اینکه کسی از کپکام متنفر باشه یا از اون خوشش بیاد به من مربوط نیست و اون دیگه به سلیقه و توقعات اون شخص برمیگرده.

این پستم کلی بودا! الان نیای بگی من کی از اینکارا کردم :|:دی

من میگم همین جور که سونی میاد بازی انحصاری برای خودش میزنه خوب مثلا انودیا هم بیاد بازی اختصاصی برای pc بزنه یا اینتل اینا که این همه از فروش قطعات پی سی پول درمیارن یه کوچولو پول خرج کنن یه چند تا بازی انحصاری برای pc بزنن تا این کنسولها این قدر پررو نشن مثل x1 با اون گرافیک 7790 درپیتش >>> زیادی هم میخوره

33882226431522863975.gif

والا من که بازی رو چند ساعت پیش گرفتم خیلی هم راضیم ...بنظرم این نمرات به هیچ وجه حقش نبود !

فاز دوستانی رو هم که از گپکام دفاع میکنن رو نمیفهمم !:|

الان منظور چیه؟دیگه ترول شنیجی میکامی هم ندیده بودیم که میبینیم

یه مثال میزنم ... اگه یه 10 سال دیگه بروس استرلی یا نیل دراکمن یه بازی ضعیف ساختن ... کسی حق نداره بهشون بگه بالا چششون ابرو ... ؟؟؟ چون ده سال قبل بازی های چند تا شاهکار ساختن ... اتفاقا همچین افرادی بیشتر از بقیه سیبل منتقدین میشن ...اونم به خاطر انتظار بالایی که ازشون میره ... خب شاید ایده های میکامی به درد 10 سال قبل میخورد و تو این ده سال به خصوص نسل 7 که صنعت گیم بسیار تغییر کرده ... ایده های ایشون هم به روز نشده هم ته کشیده ... اگه میکامی بخواد ثابت اینطور نیست ... دست به کار بشه و یه بازی جدید بسازه که با استاندارد های نسل 8 بشه بهش گفت شاهکار

چرا فقط ۲۹ تا نقد ثبت شده؟
امتیاز‌های دیگه نمیاند:-/
باید کمه کم ۶۰ تایی ثبت میشد .
علتش اينكه ناشر بازي نسخه review بازي رو به هر سايتي نداده واسه نقد و براي همين نقد هاي زيادي در روز اول منتشر نشده ....اون سايت هايي كه نداشتن اين نسخه رو بايد خودشون بازي رو تهيه كنن و نقد كنن ....نقد ها كم كم ميان .....

یه مثال میزنم ... اگه یه 10 سال دیگه بروس استرلی یا نیل دراکمن یه بازی ضعیف ساختن ... کسی حق نداره بهشون بگه بالا چششون ابرو ... ؟؟؟ چون ده سال قبل بازی های چند تا شاهکار ساختن ... اتفاقا همچین افرادی بیشتر از بقیه سیبل منتقدین میشن ...اونم به خاطر انتظار بالایی که ازشون میره ... خب شاید ایده های میکامی به درد 10 سال قبل میخورد و تو این ده سال به خصوص نسل 7 که صنعت گیم بسیار تغییر کرده ... ایده های ایشون هم به روز نشده هم ته کشیده ... اگه میکامی بخواد ثابت اینطور نیست ... دست به کار بشه و یه بازی جدید بسازه که با استاندارد های نسل 8 بشه بهش گفت شاهکار

مشکل اینجاست tew ضعیف نیست!الان اینا چه ربطی داره به حرف من؟ من میگم چرا داره میکامی رو ترول میکنه!:d

دلیل بحث رو نمیفهمم !!!
این تاپیک مربوط به امتیازات بازی هست و صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داره به نظرم
بحث در مورد بازی و کارگردانش رو به تاپیک خودش منتقل کنید !!
احساس میکنم این بازی هم به سرنوشت چند بازی دیگه مثل watchdogs دچار شد
ینی هایپ الکی ....
در واقع هم واچ داگز و هم اویل ویتن بازی های خوبی هستند فقط شاید از لحاظ فنی یا یه سری ایرادات و مشکلات ریز داشته باشن ....
در مورد نمره و متا هم در واقع یه چیز کلی از بازی رو نشون میده لزوما دو بازی که متاشون یکیه واسه من یکی نیستن!!!!
کاری با سیاست کپ کام ندارم ولی خب من به شخصه با اینکه re6 از سبکش در اومده بود و متاش هم پایین بود از بازی خوشم اومد فقط از این حرص خوردم که میتونست خیلی خیلی بهتر از این باشه ....
ممنون :)

یه بحثی هست که زیاد اهمیت داده نمیشه اونم اینه که یکی دو نفر در موفقیت کامل یه بازی دخیل نیستند یه تیم هستند درسته در RE4 بیشترین نقش رو میکامی و در TLOU هم بروس و نیل داشتند ولی اینطوری نیست که اینا یه تنه بخوان شاهکار بسازن !! پس بقیه اعضا نقششون چیه ؟ اون دوستمون که مقایسه متا گذاشته تیم سازنده RE4 و امکاناتی که پشت میکامی بود رو با تیم TEW مقایسه کنه بعد ببینه عملکرد میکامی خوب بوده یا نه ! بروس و نیل هم اگه مثلا در آینده در ناتی نباشند و خواستن مثل میکامی بازی بسازن قرار نیست شاهکار بشه چون تیم ناتی داگ خیلی فرق داره ! اینا هم باید در نظر گرفت

دوستان بحث های خارج از مبحث تاپیک رو لطفا ادامه ندید. اینجا بحث در مورد امتیازات و نقدهای بازی هست، بحث دیگه ای باشه میتونید تو تاپیک های مربوطه دنبال کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or