امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
تفاوت این بازی بر روی PS4 و Xbox One مانند تفاوت دیگر بازیها بر روی ۲ کنسول هستند.
بالا بودن متای Xbox One با توجه به ثبت شدن نقدهای کمتر (و امتیازات بالا) تصادفی یا شانسی هستش.
اصلا کلا باید متای بازی، رو کنسول خاص رو بردارن و کلا به بازی متا بدن
بازی بازیه دیگه، حالا رو Xbox One یا PS4، چه فرقی میکنه :| فوقش یکم تفاوت تو رزولوشن و فریم هست دیگه در اون حدی نیست که جدا حساب بشه :|

یعنی من به شخصه دیگه به هیچ عنوان به متای هیچ بازی اهمیت نمیدم چون خیلی مزخرف هست این سیستم متا.یکی نیست بگه چه معنی میده روی دوتا کنسول مختلف متا فرق کنه؟یکی نیست بگه که ضریب امتیاز سایت های معتبر باید بیشتر باشه نه واسه همه سایتا یکی باشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

این دو سایت ذکر شده با نمرات خنده داری که به بازی چیپ و بی ارزش re6 دادن واقعا خودشون رو جدا کردن و ثابت کردن در چه وضعیت خوشحالی به سر می برن .

دوستان فکر نمی کنید صحبت در مورد متا و نمرات فلان سایت خیلی چیپ و قدیمی شده باشه ؟ این سایت ها همون هایی هستن که یه روز هایی اینقدر خوشحالتون می کنن که از خوشحالی بال در میارید و انواع و اقسام امضا براشون درست می کنید . حالا باز زدن تو پر بازی مورد علاقتون و رفتید سراغ اینکه نظر من مهمه و یا نظر فلان سایت فقط مهمه !؟ بحث نخ نما شده دیگه بیخیالش بشید بهتره .
همچين گفتي نمره خوشحال و خنده دار داده هركي ندونه فكر ميكنه IGN به re6 نمره 9 داده .....IGN به re6 نمره 7.9 داده كه يه نمره ي به نسبت متوسط به حساب مياد و براي بازيي كه متاش 67 هست دور از منطق نيست ....اگر دنبال نمرات شنگول و خوشحال ميگردي نمونه بسيار شازش رو سايت مورد علاقت داده برو نمرش به beyond نگاه كن كف اتاق شروع به خزيدن ميكني از شدت خنده ...بهتره اول بري سابقه سايت ها رو تو نمره دادن يه مطالعه بكني بعد بري بالاي منبر ......
همين مونده بود طرفدار سايتي كه غير منطقي ترين نمرات رو ميده به سايتي كه منطقي ترين نمرات رو ميده و پربازديد ترين سايت گيم ، بگه نمراتش غير منطقي هست epic lol .......
---------------------------------------------------------------------

خدمت دوستان هم در مورد The Evil Within بگم باتوجه به اين كه سايت هاي معتبر نمره هاي8 و 8.7 و حتي 9 دادن به بازي پس قطعا ارزش خريد داره .....
اگر وقت داشتيد محتواي نقد ها رو هم بخونيد كاملا به اين نتيجه مي رسيد كه اين بازي براي خريد ارزش داره ...

آخرین ویرایش:
یعنی من به شخصه دیگه به هیچ عنوان به متای هیچ بازی اهمیت نمیدم چون خیلی مزخرف هست این سیستم متا.یکی نیست بگه چه معنی میده روی دوتا کنسول مختلف متا فرق کنه؟یکی نیست بگه که ضریب امتیاز سایت های معتبر باید بیشتر باشه نه واسه همه سایتا یکی باشه

دوست عزیز مساله این نیست که شما باید حتما متا رو قبول کنید.
متا میانگین نظر منتقدها با شخصیتهای مختلف و با سلیقهای مختلف هست.
یکی‌ به بازی ۹۰ داده, یکی‌ ۶۰ داده
شما نظرت به اونی‌ که ۹۰ داده نزدیک‌تره
پس همون امتیاز ۹۰ رو به عنوان متای بازی قبول کن.

یک توصیه به دوستان می کنم و اونم اینکه فقط "نمرات" مبنای قضاوت سایت ها قرار ندن ، مثلا خود من طرفدار سرسخت Gamespot هستم . از نظر من Gamespot با اینکه نقد های خیلی خوب و منتقد های خیلی قوی داره اما در دادن نمره نهایی سختگیری زیادی انجام میده . مثلا نقد Driveclub خوندم با 90% حرفای کوین ونورد موافق بودم اما با همون نقد میشد نمره 6 یا 7 هم به بازی داد .
یا مثلا نقد The Last Of Us هم در مجموع نقد خوبی بود و بخش هایی از مطلب که مربوط به نقد جهان و خشونت کلی بازی بودُ من به شخصه خوشم اومد اما تام مک شی میتونست با همون نقد نمره 8.5 یا 9 هم به بازی بده . منظورم اینه مثلا اگر شما نقد گیم اسپات و ایراداتش کامل مطالعه کنید با خودتون میگید نمره نهایی 8 یا 9 هستش اما در آخر میبینید منتقد به بازی 6 یا 7 داده و از نظر من تنها نکته منفی گیم اسپات در برخی از نقداش همینه اما از نظر کیفیت نقد هیچکس نمیتونه Gamespot و بخصوص کار دو سه تا از منتقدای مشهورش زیر سوال ببره

در مورد IGN و Game Informer هم فکر می کنم دوستان بیشتر طرفدار نمرات این سایت ها باشن تا نقد های اونا . هر کسی یک دیدگاهی داره که محترمه اما برای من به شخصه IGN جزو 5 منبع اصلی برای نقد هم نیست و Polygon ، Gamespot و Eurogamer به بقیه ترجیح میدم . البته این موضوع واقعا یک چیز شخصیه و ممکنه خیلی ها باشن که نقد های IGN مبنای قضاوت قرار بدن که این انتخاب هم قابل احترامه . در کل منظور من اینه برای رتبه بندی سایت ها سعی کنید نقدهای اون سایت کاملا مطالعه کنید ( نه فقط نکات مثبت و منفی ) و صرفا برداشت شما از یک سایت نمراتش نباشه چون نمره واقعا یک چیز نسبیه

همچين گفتي نمره خوشحال و خنده دار داده هركي ندونه فكر ميكنه IGN به re6 نمره 9 داده .....IGN به re6 نمره 7.9 داده كه يه نمره ي به نسبت متوسط به حساب مياد و براي بازيي كه متاش 67 هست دور از منطق نيست ....اگر دنبال نمرات شنگول و خوشحال ميگردي نمونه بسيار شازش رو سايت مورد علاقت داده برو نمرش به beyond نگاه كن كف اتاق شروع به خزيدن ميكني از شدت خنده ...بهتره اول بري سابقه سايت ها رو تو نمره دادن يه مطالعه بكني بعد بري بالاي منبر ......
همين مونده بود طرفدار سايتي كه غير منطقي ترين نمرات رو ميده به سايتي كه منطقي ترين نمرات رو ميده و پربازديد ترين سايت گيم ، بگه نمراتش غير منطقي هست epic lol .......
چقدر تابلو می زنی جاده خاکی ! اولا به غیر از ign که 7.9 داده یعنی یک دهم کمتر از 8 ، سایت دیگه ای که دوستان براش سر و دست می شکونن یعنی گیم اینفورمر به بازی نمره 8.75 داده . اونم به اشغالی به اسم re 6 با متای 67 و جالبه این نمرات از نظر شما منطقی به نظر می رسه lol دوما من دقیقا کی و کجا صحبت از سایت مورد علاقم کردم ؟ من همیشه بر عکس اکثریت دوستان هذب باد که تا می خوره تو پر بازی مورد علاقشون سریع یه سایتی رو علم می کنن . میانگین و مجموع یا همون متا رو همیشه ملاک قرار می دم . در نتیجه صحبت شما در مورد سایت مورد علاقم رو می ذارم بر اساس هول کردنتون در نوشتن کامنت !

در مورد IGN و Game Informer هم فکر می کنم دوستان بیشتر طرفدار نمرات این سایت ها باشن تا نقد های اونا . هر کسی یک دیدگاهی داره که محترمه اما برای من به شخصه IGN جزو 5 منبع اصلی برای نقد هم نیست

سینا کلا دو سه تا سایت رو ملاک قرار دادن که کار اشتباهی حالا هر سایتی می خواد باشه . سر tlou هم یه سری از دوستان همیشه حاضر در صحنه با اون متا عالی فقط گیم اسپات رو مرجع می دونستن :))

آخرین ویرایش:

والا این همه ادم میگن متا بی ارزشه ... ما به متا اهمیت نمیدیم ... ولی همیشه حضور ثابت و دائمی در تاپیک های امتیازات دارن .... جریانش چیه خودشون میدونن

این امتیازات که خیلی وقته سلیقه ای شده. البته همیشه سلیقه منتقد توی امتیاز نهایی موثر بوده، ولی نه تا این اندازه که یکی نمره کامل بده و یکی نمره ضعیف. این نشون میده هیچ منقطی توی این نقدها وجود نداره و 70-80 درصدش سلیقه شخصیه منتقد. از طرفی انقدرم حرکات مافیایی تو این زمینه زیاد شده که نه میشه به امتیاز بالای منتقدا اعتماد کرد و نه امتیاز پایینشون. نه تنها در زمینه بازیها بلکه هرچی که بشه نقدش رو تو اینترنت یا مجلات گیر اورد، احتمال سو استفاده از اعتماد مخاطب بسیار بالاست.

ایشون فنلاندن.

فرقی نمیکنه. اونجا هم 60 دلار پول بازی همچین هزینه سنگینی نیست
البته اگر ایشون پناهنده نباشن...

فرقی نمیکنه. اونجا هم 60 دلار پول بازی همچین هزینه سنگینی نیست
البته اگر ایشون پناهنده نباشن...

والا 60 یورو نه 60 دلار. بعد هم بنده در این حد درآمد ندارم که رو هوا پول بازی بدم، خوش به حال شما که وضعت در این حد خوبه. تازه با اینکه پناهنده نیشتم یدونید که دولت اینجا در حدی اونا رو ساپورت مالی می کنه که هیچ مشکلی ندارن.

- - -ویرایش - - -

والا این همه ادم میگن متا بی ارزشه ... ما به متا اهمیت نمیدیم ... ولی همیشه حضور ثابت و دائمی در تاپیک های امتیازات دارن .... جریانش چیه خودشون میدونن

بسیار عالی و نکو! من موندم منی که امتیاز واسم اینقدر مهمه این همه تو این تاپیک امتیاز چرخ نمی خورم!

پيشاپيش بابت آف تاپيک عذرخواهي ميکنم ولي خداييش بعد از اين همه سر و صدا و مسخره بازي که يه عده راه انداختن نميتونم اين رو نگم.

بالاخره The Evil Within موعود هم از راه رسيد و نمراتش توي متاي عزيزتون هم ثبت شد. کل تاپيک رو خوندم، يه سري از نقدها رو هم بررسي کردم و به نظر مياد بازي همون چيزيه که انتظارش رو داشتم. هنوز نمرات بازي کامل نيومده و شايد ميانگينش بالاتر بره ولي خب چيزي که مشخص از نظر منتقدا TEW صرفا يه عنوان "خوبه"، نه بيشتر. بازي رو گرفتم و خودم بعدا امتحانش ميکنم، هرچند با توجه به اين چيزايي که خوندم مطمئنم ازش خوشم مياد. ميخواستم صفحه تاپيک رو ببندم و برم ولي حيفم اومد اينا حرفا رو ناگفته بزارم.

اين چيزي که ميگم تنها حرف دل من نيست و مطمئنم گلايه خيلي از کپکام فن هاست (خصوصا هواداراي RE) که اين چندوقته توي خودشون نگه داشتن و به زبون نياوردنش.

از وقتي بازي معرفي شد يه سري از دوستان خودشون رو از بقيه جدا کردن و بجاي هواداري از TEW شروع کردن به کوبيدن باقي بازي هاي سبک(خصوصا RE) و يک حرکت کاملا مسخره و طولاني مدت رو بوجود آوردن. مطمئنا بچه هايي که اين چند ماهه توي سايت حضور داشتن ميدونند من چي ميگم. کافي بود کوچيکترين تاپيکي در رابطه با RE يا کپکام زده بشه تا يه عده بريزن اونجا و اين جريان مسخره رو شروع کنند. از "آرزوي ورشکستگي کپکام" و "نابود شدن RE" گرفته تا "شينجي ميکامي خداست" و "بازي فقط TEW" و "RE ديگه چيه؟! بکشيد کنار که ناجي سبک اومد" و "RE شده جوک" و ...

خلاصه اين چند وقته اينقدر TEW و شينجي ميکامي رو توي چشم و چال ما فرو کردن و ازشون بت ساختن که خدا شاهده خود من ديگه داشت حالم از اين جو بهم ميخورد و علاقه اي براي زدن/رفتن توي تاپيک هاي خبري کپکام (خصوصا سري RE) نداشتم.

الان فقط ميخوام يه چيزي به اون دوستان بگم. يه بار ديگه بريد تاپيک هاي چند وقت اخير کپکام که با ترول و مسخره بازي خرابشون کرديد رو ببينيد و بعد برگرديد اين تاپيک رو هم بخونيد. خداييش الان روتون ميشه توي چشماي هواداراي کپکام نگاه کنيد؟!

اينقدر که شما تاپيک هاي ما رو به گند کشيديد و TEW و ميکامي رو تو سرمون زديد الان هر فن بيس ديگه اي(مايکرو فنا، هواداراي سوني و...) جاي ما بودن بعد از اون همه ترول با ديدن اين متا، 40-50 تا بوکمارک رديف ميکردن و ميزدن تو خط ساخت امضا و هزار و يک نوع ترول و مسخره بازي ديگه! ولي الان يه نگاه به روند تاپيکتون بندازيد. درسته بحث توش انجام شده، يه سري اشکالات و انتظارات مطرح شده ولي هيچکدوم از هواداراي کپکام نيومدن TEW يا ميکامي رو ترول کنند!

حالا من که نتونستم جلوي خودم رو بگيرم و گلايه کردم ولي بازم به مرام و معرفت اون Capcom/RE فنايي که توي اين 6-7 ماهي که گذشت يه عده TEW و ميکامي "فن" روي اعصابشون راه رفتن و تاپيکاشون رو به گند کشيدن، ولي باز حرمت نگه داشتن و بعد از کم شدن نمرات TEW چیزی نگفتن.

فقط امیدوارم از این به بعد دوستان قبل از اینکه به کار مقدس ترولینگ و تخریب باقی بازی ها مشغول بشن اول این تاپیک و جریانات TEW رو بیاد بیارن و بعد انتحاری بریزن توی تاپیک های دیگه.

بازم شرمنده بابت آف تاپیک و همینطور طولاني شدن پستم.

موفق باشید.

Dante Never Cry

اگه منظورت منم! که 100 درصد همین طور هست مطمئن باش من تا زمانی که اینجا باشم و بتونم بیام به کار قبلی یعنی انتقادات شدید یا به قول شما ترول ادامه خواهم داد! حساب میکامی از کپکام جداست!

شینجی میکامی همون شینجی میکامی سابق هست! قرار نبود برای دهمین بار خودشو ثابت کنه.

شما هم نمیخواد به من بگی هوادار کیه! من که تو هر سایتی رفتم وقتم صرف رزیدنت کردم. ولی از کپکام متنفرم. کپکام یک نسل فرصت داشت با بودجه ها گنده!

این بازی هم یک ip جدید بود. نه ان بازی که پادشاه سبک ترسناک شناخته میشه و کپکام به این وضعیتش انداخت!

پيشاپيش بابت آف تاپيک عذرخواهي ميکنم ولي خداييش بعد از اين همه سر و صدا و مسخره بازي که يه عده راه انداختن نميتونم اين رو نگم.

بالاخره The Evil Within موعود هم از راه رسيد و نمراتش توي متاي عزيزتون هم ثبت شد. کل تاپيک رو خوندم، يه سري از نقدها رو هم بررسي کردم و به نظر مياد بازي همون چيزيه که انتظارش رو داشتم. هنوز نمرات بازي کامل نيومده و شايد ميانگينش بالاتر بره ولي خب چيزي که مشخص از نظر منتقدا TEW صرفا يه عنوان "خوبه"، نه بيشتر. بازي رو گرفتم و خودم بعدا امتحانش ميکنم، هرچند با توجه به اين چيزايي که خوندم مطمئنم ازش خوشم مياد. ميخواستم صفحه تاپيک رو ببندم و برم ولي حيفم اومد اينا حرفا رو ناگفته بزارم.

اين چيزي که ميگم تنها حرف دل من نيست و مطمئنم گلايه خيلي از کپکام فن هاست (خصوصا هواداراي RE) که اين چندوقته توي خودشون نگه داشتن و به زبون نياوردنش.

از وقتي بازي معرفي شد يه سري از دوستان خودشون رو از بقيه جدا کردن و بجاي هواداري از TEW شروع کردن به کوبيدن باقي بازي هاي سبک(خصوصا RE) و يک حرکت کاملا مسخره و طولاني مدت رو بوجود آوردن. مطمئنا بچه هايي که اين چند ماهه توي سايت حضور داشتن ميدونند من چي ميگم. کافي بود کوچيکترين تاپيکي در رابطه با RE يا کپکام زده بشه تا يه عده بريزن اونجا و اين جريان مسخره رو شروع کنند. از "آرزوي ورشکستگي کپکام" و "نابود شدن RE" گرفته تا "شينجي ميکامي خداست" و "بازي فقط TEW" و "RE ديگه چيه؟! بکشيد کنار که ناجي سبک اومد" و "RE شده جوک" و ...

خلاصه اين چند وقته اينقدر TEW و شينجي ميکامي رو توي چشم و چال ما فرو کردن و ازشون بت ساختن که خدا شاهده خود من ديگه داشت حالم از اين جو بهم ميخورد و علاقه اي براي زدن/رفتن توي تاپيک هاي خبري کپکام (خصوصا سري RE) نداشتم.

الان فقط ميخوام يه چيزي به اون دوستان بگم. يه بار ديگه بريد تاپيک هاي چند وقت اخير کپکام که با ترول و مسخره بازي خرابشون کرديد رو ببينيد و بعد برگرديد اين تاپيک رو هم بخونيد. خداييش الان روتون ميشه توي چشماي هواداراي کپکام نگاه کنيد؟!

اينقدر که شما تاپيک هاي ما رو به گند کشيديد و TEW و ميکامي رو تو سرمون زديد الان هر فن بيس ديگه اي(مايکرو فنا، هواداراي سوني و...) جاي ما بودن بعد از اون همه ترول با ديدن اين متا، 40-50 تا بوکمارک رديف ميکردن و ميزدن تو خط ساخت امضا و هزار و يک نوع ترول و مسخره بازي ديگه! ولي الان يه نگاه به روند تاپيکتون بندازيد. درسته بحث توش انجام شده، يه سري اشکالات و انتظارات مطرح شده ولي هيچکدوم از هواداراي کپکام نيومدن TEW يا ميکامي رو ترول کنند!

حالا من که نتونستم جلوي خودم رو بگيرم و گلايه کردم ولي بازم به مرام و معرفت اون Capcom/RE فنايي که توي اين 6-7 ماهي که گذشت يه عده TEW و ميکامي "فن" روي اعصابشون راه رفتن و تاپيکاشون رو به گند کشيدن، ولي باز حرمت نگه داشتن و بعد از کم شدن نمرات TEW چیزی نگفتن.

فقط امیدوارم از این به بعد دوستان قبل از اینکه به کار مقدس ترولینگ و تخریب باقی بازی ها مشغول بشن اول این تاپیک و جریانات TEW رو بیاد بیارن و بعد انتحاری بریزن توی تاپیک های دیگه.

بازم شرمنده بابت آف تاپیک و همینطور طولاني شدن پستم.

موفق باشید.

اصولا مگه طرفدار re پیدا میشه که از شینجی میکامی متنفر هم باشه که ترول کنه؟:d در هر صورت تو متن شما رسما re و میکامی رو جدا کردی در صورتی که پدر هیچوقت از پسر جدا شدنی نیست

من قبلا اصلا تو فاز امتیازا و این چیزا نبودم و اصلا هم به تاپیک امتیازا سر هم نمیزدم چه برسه به اینکه بحث کنم!ولی سر این کنجکاو شدم و گفتم بزار بیام ببینم منتقدا چه نمره ای به این بازی میدن و دیدم و همه چی برام روشن شد

آخرین ویرایش:
علی آقای عزیز
بله ما هم یه زمانی عاشق این شرکت و بازی هاش بودیم.
اما الان به نظرت واقعا کپ کام مستحق چی هست؟؟
آیا غیر از اینه که بهترین بازیشو با دستای خودش نابود کرد......کپ کام تقریبا تا حالا هر چی بافته بود همه رو خودش پنبه کرد.......واقعا فکر می کنی RE بعد از اون همه بلاهایی که سرش اومد واقعا زنده هست؟؟؟
این شرکت از نظر من الان فقط یه بازی داره که اونم Devil May Cry هستش که واقعا نمی دونم در آینده با این سیاست های افتضاح چه بلایی سر این یکی میاد.
-----------------------------------------------------------------------------
در ضمن نمرات دیگه الان اصلا هیچ ارزشی نداره.....برای مثال یکی مثل من, تو یکی از سایت ها میاد و بازی رو انجام می ده و حالا جدا از اینکه طرف اکشن پسند هست یا هر چیزدیگه ای از بازی خوشش نمی یاد و یک نمره پایین به اون عنوان میده و نتیجه اش این می شه که افراد زیای بدون اطلاع از چگونگی بازی از اون دلسرد می شن و طرفش نمی رن.......درست مثل بچه های خودمون که متاسفانه چشماشون به اعداد و ارقام هست.....
فکر می کنی چرا الان این سبک رو به افول هست..فقط به خاطر اینکه سازنده می دونه اگر یک همچین چیزی بسازه سایت ها و به اصطلاح منتقد هاشون بازی رو تحویل نمی گیرن و در نتیجه افرادی مثل ما هم با استناد به اون سایت ها بازی رو تهیه نمیکنن....نسل به طور کامل از بین رفته و عوض شده و دیگه از اون نسل های گذشته که شیرینیشون هنوز زیر دندون هامون هست خبری نیستش.........Resident Evil هم به همین دلیل نابود شد و CAPCOM هم به همین دلیل و انبوه دلایل دیگه مورد تنفر واقع شد.
الان همه چیز سلیقه ای هست....اگر چند سال پیش ما فقط چند تا سایت داشتیم که به بازی ها نمره می دادن الان ده ها سایت که از ناکجا اومدن دست به نقد می شن و انواع و اقسام چیز ها رو تراوش می کنن......
که البته از نظر من ذات نقد کردن و نقاد از سلیقه جدایی ناپذیره چون یک انسان داره اون کارو انجام می ده نه یک روبات..

آخرین ویرایش:
دوستان شما این بازی را خودتون انجام دادید یا اینجا فقط دارید برای نمرات بحث میکنید؟
چون من این سوال را در هر تاپیکی از این بازی در انجمن بود پرسیدم ولی کسی بهش پاسخ نداد.
لطفا اگر میدونید جواب بدید

در بازی وقتی تله ها را از کار میندازیم به ما ایتمی میده.منظور از تله ها مثل بمب یا تله شکاری و غیره
من الان 40 تا از این ایتم دارم ولی نمیدونم چطوری از اون استفاده کنم.
برای چه کاری هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or