پيشاپيش بابت آف تاپيک عذرخواهي ميکنم ولي خداييش بعد از اين همه سر و صدا و مسخره بازي که يه عده راه انداختن نميتونم اين رو نگم.
بالاخره The Evil Within موعود هم از راه رسيد و نمراتش توي متاي عزيزتون هم ثبت شد. کل تاپيک رو خوندم، يه سري از نقدها رو هم بررسي کردم و به نظر مياد بازي همون چيزيه که انتظارش رو داشتم. هنوز نمرات بازي کامل نيومده و شايد ميانگينش بالاتر بره ولي خب چيزي که مشخص از نظر منتقدا TEW صرفا يه عنوان "خوبه"، نه بيشتر. بازي رو گرفتم و خودم بعدا امتحانش ميکنم، هرچند با توجه به اين چيزايي که خوندم مطمئنم ازش خوشم مياد. ميخواستم صفحه تاپيک رو ببندم و برم ولي حيفم اومد اينا حرفا رو ناگفته بزارم.
اين چيزي که ميگم تنها حرف دل من نيست و مطمئنم گلايه خيلي از کپکام فن هاست (خصوصا هواداراي RE) که اين چندوقته توي خودشون نگه داشتن و به زبون نياوردنش.
از وقتي بازي معرفي شد يه سري از دوستان خودشون رو از بقيه جدا کردن و بجاي هواداري از TEW شروع کردن به کوبيدن باقي بازي هاي سبک(خصوصا RE) و يک حرکت کاملا مسخره و طولاني مدت رو بوجود آوردن. مطمئنا بچه هايي که اين چند ماهه توي سايت حضور داشتن ميدونند من چي ميگم. کافي بود کوچيکترين تاپيکي در رابطه با RE يا کپکام زده بشه تا يه عده بريزن اونجا و اين جريان مسخره رو شروع کنند. از "آرزوي ورشکستگي کپکام" و "نابود شدن RE" گرفته تا "شينجي ميکامي خداست" و "بازي فقط TEW" و "RE ديگه چيه؟! بکشيد کنار که ناجي سبک اومد" و "RE شده جوک" و ...
خلاصه اين چند وقته اينقدر TEW و شينجي ميکامي رو توي چشم و چال ما فرو کردن و ازشون بت ساختن که خدا شاهده خود من ديگه داشت حالم از اين جو بهم ميخورد و علاقه اي براي زدن/رفتن توي تاپيک هاي خبري کپکام (خصوصا سري RE) نداشتم.
الان فقط ميخوام يه چيزي به اون دوستان بگم. يه بار ديگه بريد تاپيک هاي چند وقت اخير کپکام که با ترول و مسخره بازي خرابشون کرديد رو ببينيد و بعد برگرديد اين تاپيک رو هم بخونيد. خداييش الان روتون ميشه توي چشماي هواداراي کپکام نگاه کنيد؟!
اينقدر که شما تاپيک هاي ما رو به گند کشيديد و TEW و ميکامي رو تو سرمون زديد الان هر فن بيس ديگه اي(مايکرو فنا، هواداراي سوني و...) جاي ما بودن بعد از اون همه ترول با ديدن اين متا، 40-50 تا بوکمارک رديف ميکردن و ميزدن تو خط ساخت امضا و هزار و يک نوع ترول و مسخره بازي ديگه! ولي الان يه نگاه به روند تاپيکتون بندازيد. درسته بحث توش انجام شده، يه سري اشکالات و انتظارات مطرح شده ولي هيچکدوم از هواداراي کپکام نيومدن TEW يا ميکامي رو ترول کنند!
حالا من که نتونستم جلوي خودم رو بگيرم و گلايه کردم ولي بازم به مرام و معرفت اون Capcom/RE فنايي که توي اين 6-7 ماهي که گذشت يه عده TEW و ميکامي "فن" روي اعصابشون راه رفتن و تاپيکاشون رو به گند کشيدن، ولي باز حرمت نگه داشتن و بعد از کم شدن نمرات TEW چیزی نگفتن.
فقط امیدوارم از این به بعد دوستان قبل از اینکه به کار مقدس ترولینگ و تخریب باقی بازی ها مشغول بشن اول این تاپیک و جریانات TEW رو بیاد بیارن و بعد انتحاری بریزن توی تاپیک های دیگه.
بازم شرمنده بابت آف تاپیک و همینطور طولاني شدن پستم.
موفق باشید.