امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
علی آقای عزیز
بله ما هم یه زمانی عاشق این شرکت و بازی هاش بودیم.
اما الان به نظرت واقعا کپ کام مستحق چی هست؟؟
آیا غیر از اینه که بهترین بازیشو با دستای خودش نابود کرد......کپ کام تقریبا تا حالا هر چی بافته بود همه رو خودش پنبه کرد.......واقعا فکر می کنی RE بعد از اون همه بلاهایی که سرش اومد واقعا زنده هست؟؟؟
این شرکت از نظر من الان فقط یه بازی داره که اونم Devil May Cry هستش که واقعا نمی دونم در آینده با این سیاست های افتضاح چه بلایی سر این یکی میاد.
-----------------------------------------------------------------------------
در ضمن نمرات دیگه الان اصلا هیچ ارزشی نداره.....برای مثال یکی مثل من, تو یکی از سایت ها میاد و بازی رو انجام می ده و حالا جدا از اینکه طرف اکشن پسند هست یا هر چیزدیگه ای از بازی خوشش نمی یاد و یک نمره پایین به اون عنوان میده و نتیجه اش این می شه که افراد زیای بدون اطلاع از چگونگی بازی از اون دلسرد می شن و طرفش نمی رن.......درست مثل بچه های خودمون که متاسفانه چشماشون به اعداد و ارقام هست.....
فکر می کنی چرا الان این سبک رو به افول هست..فقط به خاطر اینکه سازنده می دونه اگر یک همچین چیزی بسازه سایت ها و به اصطلاح منتقد هاشون بازی رو تحویل نمی گیرن
و در نتیجه افرادی مثل ما هم با استناد به اون سایت ها بازی رو تهیه نمیکنن....نسل به طور کامل از بین رفته و عوض شده و دیگه از اون نسل های گذشته که شیرینیشون هنوز زیر دندون هامون هست خبری نیستش.........Resident Evil هم به همین دلیل نابود شد و CAPCOM هم به همین دلیل و انبوه دلایل دیگه مورد تنفر واقع شد.
الان همه چیز سلیقه ای هست....اگر چند سال پیش ما فقط چند تا سایت داشتیم که به بازی ها نمره می دادن الان ده ها سایت که از ناکجا اومدن دست به نقد می شن و انواع و اقسام چیز ها رو تراوش می کنن......
که البته از نظر من ذات نقد کردن و نقاد از سلیقه جدایی ناپذیره چون یک انسان داره اون کارو انجام می ده نه یک روبات..

برادر عزیز سازنده دیگه رو بازیها کار نمیکنه با توجه به پیشرفت سخت افزار و نرم افزار و اون خلاقیت سابق رو نمیزاره و وقت لازم رو نمیزاره و فقط میخواد یه چیزی بده بیرون که روش سود کنه.
مثالش هم شما همون بازی انحصاری سونی که اسمش رو نمیارم اگر فقط یه انیمیشن بالار رفتن و پایین اومدنش از رو پله ها و حرکت کردن تو محیطش بعلاوه موزیک بازی و صدا گذاری که من اعتقاد دارم 50 درصد بازی همون موزیک و صدا گذاریش هست مقایسه کنی میبینی تفاوت میره بالا.
اون کسی که میاد نمره نهایی میده میاد همه چیز رو در نظر میگیره از گرافیک و انیمیشن و داستان و گیم پلی و ... بعد هر کدوم از اینا نمره ایی دارن و اخر سر میانگین اینا میشه نمره نهایی.
برای من نمره یک سایت ملاک نیست ولی وقتی 40 تا نقد ثبت میشه و میانگین زیر 80 هست معلومه این گیم یه چیزایی کم داشته حالا تو هر زمینه ایی مثل گرافیک یا صدا گذاریش که نمره پایین گرفته.
کسی از 3ds توقع گرافیک و انیمیشن بالا نداره چون سخت افزارش محدوده و بیشتر رو گیم پلی و موارد دیگه زووم میکنن برای نمره.کافیه نینتندو یه سخت افزار قوی بزنه مثل ps4 اونوقت ببین اگه بازیی بخواد گرافیکش مثل نسل قبلش باشه باز نمره بالا بهش میدن یا نه.

برادر عزیز سازنده دیگه رو بازیها کار نمیکنه با توجه به پیشرفت سخت افزار و نرم افزار و اون خلاقیت سابق رو نمیزاره و وقت لازم رو نمیزاره و فقط میخواد یه چیزی بده بیرون که روش سود کنه.
مثالش هم شما همون بازی انحصاری سونی که اسمش رو نمیارم اگر فقط یه انیمیشن بالار رفتن و پایین اومدنش از رو پله ها و حرکت کردن تو محیطش بعلاوه موزیک بازی و صدا گذاری که من اعتقاد دارم 50 درصد بازی همون موزیک و صدا گذاریش هست مقایسه کنی میبینی تفاوت میره بالا.
اون کسی که میاد نمره نهایی میده میاد همه چیز رو در نظر میگیره از گرافیک و انیمیشن و داستان و گیم پلی و ... بعد هر کدوم از اینا نمره ایی دارن و اخر سر میانگین اینا میشه نمره نهایی.
برای من نمره یک سایت ملاک نیست ولی وقتی 40 تا نقد ثبت میشه و میانگین زیر 80 هست معلومه این گیم یه چیزایی کم داشته حالا تو هر زمینه ایی مثل گرافیک یا صدا گذاریش که نمره پایین گرفته.
کسی از 3ds توقع گرافیک و انیمیشن بالا نداره چون سخت افزارش محدوده و بیشتر رو گیم پلی و موارد دیگه زووم میکنن برای نمره.کافیه نینتندو یه سخت افزار قوی بزنه مثل ps4 اونوقت ببین اگه بازیی بخواد گرافیکش مثل نسل قبلش باشه باز نمره بالا بهش میدن یا نه.

شما به همون مقایسه خیلی خفن و علمی بین کنسولی و PC ات برس دور 3DS و کنسول های نینتندو رو خط بکش ;)

علی نیازی نبود رمزی صحبت کنی. هممون میدونیم روی صحبتت با چه کسی هست.

من جای اون دوستمون بودم فعلا این دور و برا نمیومدم. اون هایپی که توی تاپیک بخش PS4 راه انداخته بود و توی تاپیک RE و تاپیک های خبری کپکام خودش رو میکشت تا به بقیه ثابت کنه کپکام هیچی نیست و ...
کپکام یک نسل فرصت داشت با بودجه ها گنده!
و اما لول ترین حرفی که شنیدیم رو مشاهده میکنم که خب با توجه به منطق توی دیوار ایشون: اگر کپکام یه نسل وقت داشت، میکامی 3 نسل وقت داشت و اگر کپکام بودجه گنده داشت، میکامی روی گنج قارون نشسته بود.
آب قطعه. سعی کن با Readِ ماله پدر سبک ترس!!! (سازنده Alone In The Dark نقش گلابی داره این وسط) کنار بیای;)

پ.ن: البته علی میدونی ایشون چمیدونم با فلانی توی فلان سایت (که اصن معلوم نیست ایشون کی باشن) صحبت کرده (لولوت) و جالبه به این Achievementِ بزرگش افتخار هم میکنه و دیدش نسبت به سری RE عرفانیه!!! () و meh
پ.ن 2: این بحثِ الان دیگه نمرات ارزش ندارن رو بریزین بیرون. کاملا مشخصه از کجا نشات میگیره:) یادم نمیاد اون موقع که ماها میگفتیم نمره ها ذره ای ارزش ندارن، روی خوش از خودتون نشون داده باشین:)

هر کس دوس داره میتونه بگه کپکام ال و بله ولی بی انصافی تمامه که ip رزیدنتو ترول کنه . همه ی شخصیتهای این بازی چنان دوس داشتنی و مورد انتظارترین توی این سبکن که اگه کپکام 100 بارم از جیل ، لئون ، کلیر ، ایدا برای فروش بیشتر در بازیهاش استفاده کنه باز هم حس خاصی نسبت به خریدش دارم . در قدیمیترین صفحات گفتم این بازی TEW اون چیزی نبود که انتظارشو داشتم . دیگه توی تریلرا بهترین صحنه ها رو گلچین میکنن .

من بی صبرانه منتظر کار کوجیما و امیدوار به نسخه بعدی RE7 م . هر چی بده حداقل شخصیتاشو انقدر دوس دارم که عیباشو نبینم . من دنبال کار جدید برای رقابت با کپکام نیستم ، فقط RE میخوام .

من میگم همین جور که سونی میاد بازی انحصاری برای خودش میزنه خوب مثلا انودیا هم بیاد بازی اختصاصی برای pc بزنه یا اینتل اینا که این همه از فروش قطعات پی سی پول درمیارن یه کوچولو پول خرج کنن یه چند تا بازی انحصاری برای pc بزنن تا این کنسولها این قدر پررو نشن مثل x1 با اون گرافیک 7790 درپیتش >>> زیادی هم میخوره

الان من نمیفهمم این کسایی که الان دارن از Capcom دفاع میکنند الان سیاست ها و بازی های پیس اف شت ایی که درست کرده و ریخته تو بازار رو هم قبول دارن ؟

اون سیاست مزخرف هر بازی باید 2 میلیون بفروشه رو قبول دارن ؟ چه چیز این کپکام ارزش دفاع کردن داره ؟ چون بهترین IP ها رو خاک کرده ؟ یکی از بزرگترین IP های دنیا رو به گند کشیده ؟

این CapCom باید تا 30 سال اینده ترول و مسخره بشه ! یه چیز واضح هست !

من بازیشو کردم ، از یه جاهای میشه گفت ارزشش 10 و یه جای های ارزشش 7 هست
مثلا اون جای که پا زخمی میشه لنگان لنگان راه میره ، این رو فکر کنم توی هیچ بازیی ندیدم ، بازیش فرق های زیادی با سری اویل داره

علی نیازی نبود رمزی صحبت کنی. هممون میدونیم روی صحبتت با چه کسی هست.
گفتم شاید جالب نباشه اسمش رو بیارم و شاید از اون کارای بچگونه اش پشیمون باشه ولی...... Nope.

موندم مدیرا و ناظمای محترم کی میخوان دست به کار بشن چون خیلی راحت داره میگه به ترولاش ادامه میده و دست بردار نیست.
مطمئن باش من تا زمانی که اینجا باشم و بتونم بیام به کار قبلی یعنی انتقادات شدید یا به قول شما ترول ادامه خواهم داد!

الان گیم اسپات به بیونتا 10 داده زیرش یه نفر نظر قشنگی داده گیم اسپات نشون داده توی نسل جدید فقط سخت افزار برای نمره دهی مهم نیست ، اصلا بازی گیم پلی بازی هست که کاربر رو حذب خودش میکنه

الان من نمیفهمم این کسایی که الان دارن از Capcom دفاع میکنند الان سیاست ها و بازی های پیس اف شت ایی که درست کرده و ریخته تو بازار رو هم قبول دارن ؟

اون سیاست مزخرف هر بازی باید 2 میلیون بفروشه رو قبول دارن ؟ چه چیز این کپکام ارزش دفاع کردن داره ؟ چون بهترین IP ها رو خاک کرده ؟ یکی از بزرگترین IP های دنیا رو به گند کشیده ؟

این CapCom باید تا 30 سال اینده ترول و مسخره بشه ! یه چیز واضح هست !

وحید جان لطفا وقتی اطلاعاتی در مورد یه موضوع نداری همینطوری با صراحت در موردش حرف نزن @};-

کپکام گفت AAA هایی که زیر 2 میلیون نسخه نفروشن رو ادامه نمیده. همین الان EA, Acti, Ubi و خیلی شرکتای دیگه هم هستن که استانداردها و توقعات خیلی بالاتری برای فروش عناوین AAA ـشون دارن و اگه اون بازی ها نتونند به حد مورد نظر برسن دنباله ای براشون ساخته نمیشه. مشکل از کپکام نیست، مشکل این عناوین AAA هستن که دارن صنعت رو نابود میکنند.

مطمئنا کپکام توقع نداره RE:R2 یا مثلا Strider یا Ace Attorney یا باقی بازی های کوچیکترش به همچین فروشی دست پیدا کنند.

گفتم شاید جالب نباشه اسمش رو بیارم و شاید از اون کارای بچگونه اش پشیمون باشه ولی...... Nope.

موندم مدیرا و ناظمای محترم کی میخوان دست به کار بشن چون خیلی راحت داره میگه به ترولاش ادامه میده و دست بردار نیست.
ولا آقا علی من راجع به کارایی که بهزاد تو تاپیک های دیگه کرده خبر ندارم.ولی تو تاپیک The Evil With in تلاشش و اطلاعاتش خیلی خیلی مثمر ثمر بود.من به شخصه خیلی ازش ممنونم.

3.5 تا نکته بی ارزش رو از طرف خودم بگم و برم رد کارم :d
1.رفتاری که یه سری از خودشون تو این مدت عضویتشون در کردن باعث شد منی که همیشه خودم رو جز فن های میکامی میدونستم و میدونم و خواهم دونست ، با دیدن اسم شینجی میکامی تمام بدنم کهیر بزنه :| بعله ، با شمام جناب بهزاد وسکر !!
2. من نظرم در مورد کپکام خیلی وقته که :-& هستش ، هیچ ربطی هم به میکامی و اون یارو کچله و بقیه هم نداره مطمئنا خیلیا دیگه هم مثل من هستن ، گفتم که اگه نمیدونید دونسته باشید :d
3.اگه میکامی شده میکامی بخاطر RE بوده ، اگه RE هم شده RE بخاطر میکامی بوده !! اصلا جدا کردن این ها از همدیگه مسخرس....
میدونم که ارزش بازی برام خیلی بیشتر از ارزش متاش خواهد بود ، اما ... اما چیزی که هست فکر نمیکنم کسی الان بتونه منکر این بشه که بازی از اون چیزی که از روز اول معرفی همه ی ما انتظار داشتیم ، سطح پایینتری داره ! لذا اینقدر خواهشا سعی نکنید متا رو یهویی بی اهمیت یا کم اهمیت نشون بدید !!!این هم بگم ارزش متا هم برا من همون چیزی که بوده هنوز هم هست :-"
من میگم همین جور که سونی میاد بازی انحصاری برای خودش میزنه خوب مثلا انودیا هم بیاد بازی اختصاصی برای pc بزنه یا اینتل اینا که این همه از فروش قطعات پی سی پول درمیارن یه کوچولو پول خرج کنن یه چند تا بازی انحصاری برای pc بزنن تا این کنسولها این قدر پررو نشن مثل x1 با اون گرافیک 7790 درپیتش >>> زیادی هم میخوره

متحیرم از این میزان ربط موجود بین پست شما و تاپیک -_-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or