امتیازات Sifu

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .
البته نقد Slant برای PS4 و نقد Sixthaxis برای PC ثبت شده. اگه برای PS5 ثبت میشدن متا خیلی پایینتر میشد.
البته نسخه فایو هم یک 4 براش ثبت شده. برای هر پلتفرم یکی ثبت شده
Screenshot_20220206_161758_com.android.chrome.jpg

متا 81 شد​

دیدم دوستان به جکی جان اشاره کردن، فوق العاده بود بازیش، هم گرافیکش خیلی خوب بود و هم طنز جالبی داشت. خلاقیتش معرکه بود. یه سری آیتم داشت که اگه همه رو می‌گرفتی یه مرحله جدید باز میشد.
امیدوارم این بازی هم همون حال و هوا رو داشته باشه، هرچند اگه در حد سکیرو سخت باشه اعصاب من نمیکشه😥

• Like
Reactions: hitman68
اکثر اونایی که پایین دادن با سخت بودن باز مشکل داشتن ، طبق نقدها کامبت عالیه ... کسی بتونه با سختی بازی کنار بیاد لذت میبره قطعا .

من Preview های IGN و GS خونده بودم و خیلی امیدوار شدم ، پیش‌بینی هم 85+ بود . الان GS و IGN هم 9 دادن ولی در کل اونی نشد که فکر میکردم .

اکثر نقدها از بازی خیلی تعریف کردن و همزمان بابت سختی خیلی زیاد بازی اشکشون دراومده و غر زدن :D ولی با اینکه با یه بازی ایندی طرفیم، انصافاً کیفیت انیمیشن کارکترها و مبارزاتشون خیلی خوبه.

Game Revolution 9/10
With Sifu, developer Sloclap is asking a lot from players. From the punishingly difficult combat that takes hours to learn and tens of hours to master, to the need to repeat and near-perfect levels to lower your starting age, this fighter can be an absolute slog. However, for those who can grit their teeth through the losses and frustration, you’ll come out smiling on the other side having played one of the best games of the year.

GameGrin 9/10
A brilliant take on the roguelike genre, Sifu is a game that is hard to beat, but even harder to put down. Timing, patience, and skill will see you to fulfilling your goal and exacting that sweet revenge.

Noisy Pixel 9/10
SIFU is the must-play action game of the year. Its roguelike systems shouldn't hold back anyone from jumping in and following this thrilling narrative of revenge. The entire experience is like watching a Bruce Lee movie play out with you controlling the choreography. It's as rewarding as it is brutally challenging, but I was having a blast kicking ass whether I was 25 or 55 in-game years old.

ezgif-5-e5f1b81b2f.gif

حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟
به مهارت پلیر بستگی داره ولی برای تموم کردنش 10 تا 15 ساعت زمان لازمه...البته مثل اینکه قابلیت میانبر بین مراحل هم وجود داره که با آنلاک کردنش، دفعات بعدی میتونی سریعتر بازیو تموم کنی.
واسه پلات کردنش هم یکی از منتقدا توی 35 تا 40 ساعت بازیو پلات کرده چون چندتا چالش سخت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or