دقیقا همینطوره. قدیما ما که حتی اسم متا و نقد نشنیده بودیم خودمون بازی میکردیم و حالشم می بردیم، الان متای 80 و گاهی 85 هم ترول میشه و خیلیا سمتش نمیرندرسته تاپیک ، تاپیک امتیازات هست ولی همش فکر میکنم هرچند فضای اینترنت و نقد و بررسی و غیره در مجموع به رشد آگاهی آدم کمک میکنه ولی از یک طرف هم خیلی از لذت ها را از بین میبره. تو زندگی عادی هم همینه. هرچقدر بیشتر بدونی بیشتر رنج میبری.
حالا منظورم از این حرف اشاره به بازی JetLI Rise Of Honor بود. من این بازی را فکر کنم زمان PS2 خودم یک چندباری تموم کردم و حداقل 10-20 بار تماشا کردم ملت کامل بازیش کنن. به شدت توی کلوب محبوب بود. ملت بیست چهارساعت بازیش میکردن و منم میشستم نگاه میکردم. واقعا یکی از بازی های به یادموندنی PS2 برای من بود. الان رفتم متاش را کنترل کردم دیدم 68 بوده. الان بازی متای 68 بیاره من از صد کیلومتریش هم رد نمیشم.
یک بازی دیگه هم بود تو سبک اکشن شوتر سوم شخص به اسم Dead To Rights اونم دقیقا همین شرایط کلی بازیش کردم و تماشا کردم الان باز چک کردم متاش 73 بوده.
خلاصه این بازی ها بخشی از خاطرات ما هستند و توی این سبک هم بازی خوب خیلی خیلی کم شده. یک زمان واقعا سبک محبوبی بود. امیدوارم همچین سبکهایی بیشتر بهشون پرداخته بشه.
اینو گفتی یاد Oni افتادم، مال راکستار و Bungie بود و سبکش هم مثل همین Beat em up اون زمان اینقد درگیرش بودم میشه گفت بزرگ شدم باهاش، همین الان ویدئوهاش میبینم خیلی انیمیشن و گیم پلی روونی داره برای زمان خودش بعد رفتم متاشو دیدم میبینم ورژن PS2 ـش 69 ـهدرسته تاپیک ، تاپیک امتیازات هست ولی همش فکر میکنم هرچند فضای اینترنت و نقد و بررسی و غیره در مجموع به رشد آگاهی آدم کمک میکنه ولی از یک طرف هم خیلی از لذت ها را از بین میبره. تو زندگی عادی هم همینه. هرچقدر بیشتر بدونی بیشتر رنج میبری.
حالا منظورم از این حرف اشاره به بازی JetLI Rise Of Honor بود. من این بازی را فکر کنم زمان PS2 خودم یک چندباری تموم کردم و حداقل 10-20 بار تماشا کردم ملت کامل بازیش کنن. به شدت توی کلوب محبوب بود. ملت بیست چهارساعت بازیش میکردن و منم میشستم نگاه میکردم. واقعا یکی از بازی های به یادموندنی PS2 برای من بود. الان رفتم متاش را کنترل کردم دیدم 68 بوده. الان بازی متای 68 بیاره من از صد کیلومتریش هم رد نمیشم.
یک بازی دیگه هم بود تو سبک اکشن شوتر سوم شخص به اسم Dead To Rights اونم دقیقا همین شرایط کلی بازیش کردم و تماشا کردم الان باز چک کردم متاش 73 بوده.
خلاصه این بازی ها بخشی از خاطرات ما هستند و توی این سبک هم بازی خوب خیلی خیلی کم شده. یک زمان واقعا سبک محبوبی بود. امیدوارم همچین سبکهایی بیشتر بهشون پرداخته بشه.
البته نقد Slant برای PS4 و نقد Sixthaxis برای PC ثبت شده. اگه برای PS5 ثبت میشدن متا خیلی پایینتر میشد.
Sifu is a gorgeous, original and intelligent brawler whose self-confidence is leveraged by its masterful ageing mechanic and super tight combat.
ایشون هم از سختی سرشو میخواسته بکوبه به دیوار!It all meshes together into a game that's far too difficult and without the satisfaction that comes from making progress in a difficult game. It's like bashing your head against the wall, and unlike other games with this approach, the wall isn't starting to crumble