امتیازات Shadow of the Tomb Raider

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
5m8l_normal_1297103161.jpg

Initial release date: 14 September 2018
Publisher: Square Enix
Developers: Crystal Dynamics, Eidos Montréal
Platforms: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

c1e5_screenshot-www.metacritic.com-2018.09.12-01-26-14.png

cmv0_screenshot-www.metacritic.com-2018.09.12-01-24-46.png

f7vh_screenshot-www.metacritic.com-2018.09.12-01-24-17.png

imyh_screenshot-opencritic.com-2018.09.12-01-31-42.png

k0ty_screenshot-www.metacritic.com-2018.09.12-01-26-1411111.png

v4km_screenshot-www.metacritic.com-2018.09.12-01-26-14111.png

toj9_screenshot-www.metacritic.com-2018.09.12-01-26-141.png
tjyz_screenshot-opencritic.com-2018.09.12-01-31-42111.png

آخرین ویرایش:
نمرات بازی من رو یاد Batman Arkham Origins انداخت که بازی خوبی بود ولی با توجه به اینکه تکراری بود و هیچ پیشرفتی نداشت نسبت به دو نسخه قبلش نمراتش افت کرد

با این حال بازم میانگین نمرات این بازی ۸۰ - ۸۱ میشه که برای یک بازی خوب حساب میشه

همونطور که حدس میزدم شد ، اخرش حدودای 78-79 در میاد ینی هفت نمره افت نسبت به نسخه قبل
این که بگیم خوبه یا نه بستگی به مدل مخاطبش داره ،
برا یکی مث من که کلا سالی 2 تا بازی میخرم این جذابیتی نداره ،
ولی برا کسی که هر ماه عنوان جدید میخره و همه چی میخواد تجربه کنه جالب میتونه باشه .

پ.ن : مگر اینکه ریویو GS رو ببینه : :D

آخرین ویرایش:
نمرات بازی من رو یاد Batman Arkham Origins انداخت که بازی خوبی بود ولی با توجه به اینکه تکراری بود و هیچ پیشرفتی نداشت نسبت به دو نسخه قبلش نمراتش افت کرد

با این حال بازم میانگین نمرات این بازی ۸۰ - ۸۱ میشه که برای یک بازی خوب حساب میشه
نسخه ایکس باکس فعلا روی 83 هست و ps روی 77
جالبه تعداد نقدا تقریبا مساویه. شما و من نسخه ایکس باکس رو در نظر میگیریم :D

• Like
Reactions: SHANSER
من این SotTR رو هم دوست ندارم هم دوست دارم. دقیقا خودمم نمیدونم فازم چیه اما هم غر میزنم چرا تکراریه و هی دارن از خودشون اسکی میرن هم حس میکنم حداقل بهتر از RotTR ـه و بیشتر بهم حس TR رو میده!

اما به هر صورت بهتره که SE سریعتر دست به کار بشه و سازندگان فعلی TR رو بسپره دست قوه قضایی ایران اعدام کنن. اینا بخوان با همین فرمون برن جلو عاقبتش مثل دزد بی مزد 10 ـه. واقعا ریدمان و کپی کاری از خودشون و بازی های دیگه بسته. واقعا دیگه زخمی شدیم، کشش نداریم.

بتمن ارکام کجا متاس این بود ؟ اون نسبت به قبلی ها که بالای ۹۰ بودن ۸۸ ۸۷ بود که کم نیست یک مشکلات کوچکی تو ساید mission ها داشت ..

DarkStation 100
If Uncharted rose to fame with weapons it stole from washed-out Tomb Raider (before its reboot), Shadow of the Tomb Raider grabs them back, making it visually and gameplaywise the most essential action-adventure you can imagine. It not only builds upon the series legacy, it goes to its roots and successfully brings back the exploration that we were busy not to even notice was missing while tackling through many exciting action set pieces of the previous games. Doing so, Shadow of the Tomb Raider is the most poignant entry in the long series since the very first game.

Jeuxvideo.com 80
Better-crafted platforms and Tombs built around more interesting puzzles, the title unfortunately loses a slight foothold when it comes to telling its story or fully immersing the player.
XGN 90
From start to finish you are taken into a cool adventure where Lara Croft becomes more and more human. With good balance between puzzles, battles and explorations, you feel like you're in an adventure where everything is dangerous.
PCWorld 60
It’s unsatisfying, is all. Shadow of the Tomb Raider, as I said up top, isn’t a bad game—at least by traditional metrics. It’s just not a good game either. It falls in that weird gray area of okay, like Mad Max or a Shadow of War. There’s not much of substance here, certainly not on the story side and, after two predecessors that play almost exactly the same, not really on the moment-to-moment gameplay side either.
PC Invasion 90
There is a noticeable emphasis on the narrative. Although Shadow of the Tomb Raider modifies what we've grown accustomed to within the franchise, the change of pace is welcomed. You'll find pockets of open-world to explore, with tons of side-quests and interactions with NPCs. Don't expect guns-a-blazin', but do expect getting more than you bargained for from this Tomb Raider experience.

LevelUp : 9
Shadow of the Tomb Raider is an excellent conclusion to the origin story that began in 2013. It's great system, captivating world and attractive presentation make it one of the better games of the franchise. Eidos Montreal made an honest and mature experiences that is focused in doing what it does best: being an adventure that keeps you hooked.

Post Arcade : 8.5
Eidos Montreal's reinvented Lara Croft is as venerable as ever, and the treasure-filled world she explores is pretty appealing, too

خوب بازی انتظارات رو برآورده نکرد! شخصا امیدوارم که اسکوئر فرنچایز رو کلا خاک نکنه و مثل Deus EX نشه، به نظرم اسکوئر، حداقل بخش غربیش، مسیر درستی رو پیش نگرفته! حداقل تو این بازه درست نبود که استودیو و سرمایه های اصلی شو سرگرم ساخت بازی بر اساس کامیک های مارول کنه... Hitman رو هم که فروخت و با IO قطع همکاری کرد... به نظرم مسیر درستی نیست!

به هر حال، برام عجیبه بعضی ها از اینکه یه بازی مالتی پلتفرم اونم از نوع عام پسندش انتظارات رو برآورده نکرده خوشحالن! البته تو وضعیت افتضاح فعلی کلا خوبه که بساط شادی آدم فراهم بشه ولی عجیب تر اینه که طرف میاد با "دیدید گفتم" "دیدید گفتم" یه لیست تو خالی ردیف میکنه که آهای بازی بده! آقا به درک که دیدیم گفتی، مگه بازی کردی که دیدیم گفتی؟ نظرت همونیه که وقتی بازی معرفی نشده بود دیگه چیز جدیدی مگه قراره بگی؟

بگذریم، بهتر بود همون زمان که اولین هندز آن های بازی منتشر شد، یه "تاخیر اساسی" میزدن و کلا بازی رو زیر و رو می کردن! والا هر چی من خوندم از بازی بد گفته بودن و نهایت اینکه لطف کرده بودن و از "همون المان های قبلی" یه تعریفی کرده بودن! شاید خود اسکوئر و ایدوز هم انتظارشون همین بوده که با همین فرمون جلو اومدن و چیزی که الان شده یعنی متای حدودا 80 همونیه که می خواستن! نه اینکه متا بد باشه، نه اما به نظرم برای سومین قسمت ریبوت تو ریدر شکسته!

در کل امیدوارم بازی انتظارات رو تو فروش برآورده کنه و فرنچایز خاک نشه! یادمه گفته بودن که بازی ادامه پیدا میکنه و احتمالا یه چیزی بشه مثل AC، هر بار یه ماجراجویی و ستینگ جدید. توم ریدر فعلا لازمه که باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or