امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
بله معلومه انقدر کارشناس های خوبی دارن که شروع این نسل ر اینطوری شروع کردند
نسل قبل که سونی خراب کرد آخر نسل با اختلاف خیلی خیلی کم مایکر برد حالا که اینطوری شروع کرده ...
دقیقا کارشناس های خوبی دارن فعلا موفق باشید با نخبگانتون =))
واقعا باید از نمرات فوق فضایی کیلزون و نک ایده می گرفت ولانچ رو اونجوری شروع می کرد البته متای 59 گرفتن کار هر کسی نیست:d
دوستان قصدم ناراحت کردن کسی نیست اما بعضی وقت ها واقعا نمی شه سکوت کرد . اگه کسی از حرف های من ناراحت شده عذر می خوام

واقعا باید از نمرات فوق فضایی کیلزون و نک ایده می گرفت ولانچ رو اونجوری شروع می کرد البته متای 59 گرفتن کار هر کسی نیست:d
دوستان قصدم ناراحت کردن کسی نیست اما بعضی وقت ها واقعا نمی شه سکوت کرد . اگه کسی از حرف های من ناراحت شده عذر می خوام
دقیقا چون نک که بازی نیست که کسی بهش امید داشته باشه و کیلزون هم نسخه ی فرعی هست این ها هم به خاطر خالا نبودن عرصه داده بیرون مثل مایکر نیست که فرزا 5 ر داده و نابود کرده بازی ر
سونی هم میتونست به جای اینکه به ناتی داگ بگه tlou برا 3 بزنن بگه برا 4 میزدن اونوقت بهتون میگفتم که چجوری با یه کار ساده میشه گند زد به یه بازی بزرگ مثل فرزا

دقیقا چون نک که بازی نیست که کسی بهش امید داشته باشه و کیلزون هم نسخه ی فرعی هست این ها هم به خاطر خالا نبودن عرصه داده بیرون مثل مایکر نیست که فرزا 5 ر داده و نابود کرده بازی ر
سونی هم میتونست به جای اینکه به ناتی داگ بگه tlou برا 3 بزنن بگه برا 4 میزدن اونوقت بهتون میگفتم که چجوری با یه کار ساده میشه گند زد به یه بازی بزرگ مثل فرزا
داداش شما فرض کن اسم این نسخه از forza ،
forza : epic fail هست شماره هم نداره
problem solved
انتخاب کردن اسم برای کیلزون هم به عهده ی شما :d
پ.ن: اسم پیشنهادی killzone : beyond godlike fail
پ.ن 2 : دوستان از این شوخی های بی مزه ی من ناراحت نشین :d

اولین گیمپلی که از این بازی دیدم ، که فهمیدم سبکش QTE هست (حالا بعدا کمترش کردن بماند) و دیدم که کلا بازی چطوری هست فهمیدم متای این بازی زیر 70 میشه ، خیلی گیمپلیش ضعیف بود ، کامنتم هم موجوده ولی باید پیداش کرد ، همون روز های اول معرفیش

داداش شما فرض کن اسم این نسخه از forza ،
forza : epic fail هست شماره هم نداره
problem solved
انتخاب کردن اسم برای یلزون هم به عهده ی شما :d
داشتیم منطقی بحث میکردیما حیف شد من قصد دعوا و نارحت کردن کسی ر نداشتم=((

اینقدر اسم تایتانفال رو تو این تاپیک آوردید حالم بد شد :| :| + یاد بحث های اینجا افتادم :-" :دی

halflife g
حالا دیدی نباید اسم این 2 تا بازی رو کنار هم آورد ؟! ;;) :دی

بازم میگم بازی Ryse پتانسیل نهفته ای داره که گیمر باید خودش این پتانسیل نهفته رو آشکار کنه و لذت ببره و این آشکارسازی نیازمند درک دقیق و صحیح و فهم بالاست که متاسفانه این منتقدا ندارند.
من خودم خیلی ناراحتم که چرا نک امتیاز کمی گرفته چون ناسلامتی میخواست جای خالی کرش رو پر کنه.
در هر صورت این بازی Must-Buy هست و در خریدش شک نکنید.یعنی بازی هاردکور همینه.
نمیدونم چرا فکر می کنید منتقدا گیمر نیستن و اصلا شعور ندارن :-/

من هر چی نظر دادم پاک شد ولی اشکالی نداره.یچیزی میگم که مشکلی نداشته باشه.

شبیه ساز جنگی میخواهید؟ جواب : Ryse.

دیگه زیادی دارین میرین جاده خاکی
چی میگین تاتان فال و اینا چه ربطی به تاپیک داره 4 صفحه گیر دادین
درضمن کی گفته Killzone گند زده ؟
تمومش کنین بابا امتیازای بازیم تقریبا همش که اومد بحث نداره دیگه

اگه تا آخر نسل این سختی گیری تو نمره دادن وجود داشته باشه میشه امیدوار بود صنعت گیم به اوج خودش برگرده. نسل هفت که همه فقط یاد گرفته بودن سالی یه نسخه از بازیهاشون بدن متاهای 80 به بالا بگیرن!(البته به غیر از راکستار):d

دیگه زیادی دارین میرین جاده خاکی
چی میگین تاتان فال و اینا چه ربطی به تاپیک داره 4 صفحه گیر دادین
درضمن کی گفته Killzone گند زده ؟
شما برو تاپیک امتیازات کیلزون رو نگاه کن حداقل 20 تا پست از سونی فن ها می بینی که همچین حرفی زدن

شما دقیقا فازت چیه ؟؟فرزا گند زد ؟؟!! یا شما نمیدونی گند چیه ( KZ ) یا کلا تعریف دیگه ای از گند داری ...فکر کنم الان این قدر گرم متای ryse شدی که نمیدونی چی داری میگی ...برو یه 10 دقیقه به خودت اف بده و یه لیوان اب خنک بزن اونوقت بیا اینجا نظر بده ...

کلا هر وقت تاپیک امتیازات بازی های انحصاری کنسول ها یا بازی های مالتی پتلفرم پر طرفدار (مث COD - NFS) زده میشه هر دفعه 20 صفحه تاپیک کش داده میشه .
یکبار تا حالا از خودتون پرسیدید چرا این همه وقت میذارید که همه دیگرو قانع کنید که فلان بازی چرا مضخرفه یا چرا شاهکاره ؟ فرضا بگیریم اصن بعضیاتون متخصص که واسه بازی سازا تایین تکلیف می کنید که چرا تو فلان سبک میسازن ... وقتی حرفاتون به گوش اونا نمیرسه , همه ی این بحث ها چیزی جز وقت تلف کردن نیس .نمی دونم کی میخوایید به این حرف برسید
بعضیام یه جوری تعریف یا انتقاد میکنن که انگار اون تیمی که اومده فلان بازی رو ساخته شاگردشون بوده.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or