امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
همین شما، این بازی های به اصطلاح aaa واسه یکی مثل خودت ساخته شده که 10% بازی های indie ارزش بازی نداره.

من که هر چند دور این جمله رو خوندم نشد درک کنم ببینم بالاخره چی گفتی فکر کنم فقط یه چیزی تایپ کردی گفته باشی.

یعنی واقعا تایتان فال بازیه که بخاطرش کسی کنسول بخره؟!!!! بازی که خیلی راحت میتونیم هممون روی PC هامون تجربش کنیم , و از اون گذشته اصلا بخش داستانی سینگل نداره و فقط آنلاین قابل بازی هست؟؟!! وباز هم از اون گذشته لازمش داشتن اینترنت خارق العادس که اونم موجود نیست!!!
اتفاقا اولین عنوان System Seller نسل بعد همین Titanfall هست! یعنی خیلی ها حاضرن به خاطر همین بازی کنسول بخرن (اونایی که با کنسول بیشتر از PC حال میکنن). شما بزار این بازی بیاد اگه همین کیفیتی که سایت ها تو پیش نمایش هاشون میگن رو داشته باشه، اونوقت فروشش و تاثیرش رو فروش X1 خیلی دیدنی میشه :دی
pc و 360.
نسخه X360 که اصلا معلوم نیست توسط کی داره ساخته میشه، هیچ نمایش هم ازش نیومده و نمیشه در موردش قضاوت کرد. نسخه PC هم که بحثش جدا هست و ربطی نداره، یکی بخواد کنسول بگیره مسلما این بازی میتونه یه محرک خیلی خوب واسش باشه که بین X1 یا PS4 یکی رو انتخاب کنه (همون معنای واقعی System Seller). من خودم فکر می کنم مایکروسافت لانچ کنسولش تو بقیه کشورهای اروپایی رو با تاریخ عرضه این بازی هماهنگ کنه، یعنی یه جورایی بشه لانچ تایتل واسه اون کشورهایی که قراره کنسول تو سال 2014 واسشون عرضه بشه.

پ.ن: آقا بحث دیگه کلا عوض شد، بی خیال :دی

آخرین ویرایش:
من و باش که فکر میکردم کم کم 70 میشه. وجدانم اینو میگفت:d. در کل خاک تو سر کرایتک و ماکرو و سونی با این لانچ.:) حداقل برای من و خیلی ها خوب شد که فعلا هیچکدوم از 2کنسول یه بازی در حد خودشون رو ندارن. خرید کنسول رفت تا 4الی 5ماه دیگه:d
دوستان خواهشن ترول رو بزارن کنار چون هردو طرف epic failشدیم.;)

واقعا انتظار بالاتری هم از این بازی نمیرفت 5 دقیقه ی پیش که اومدم تو تاپیک با دیدن نمرات بازی اینجوری شدم @-)@-)@-)
ولی اگه کرایتک این بازی رو برای PC هم میزد حتما به خاطر گرافیکش میخریدم

یادی از کامنت های صفحه اول تاپیک امتیازات:
من حس میکنم تاپیک خنده داری میشه، مثلا یکی 2 میده یکی 9 :)) :دی
راستی محدودیت نقدها هم فردا ساعت 7:30 عصر به وقت ایران برداشته میشه :-":^o :دی

منم فکر میکنم عمرا 9 داشته باشه:d

[/QUOTE]
باور کن یه سایت شاد به بازی 10 میده , 9 که پیشکش! البته 2-3 ها محفوظن برای بازی:d
نگفتم عمرا امتیاز 9 بگیره:d

من که هر چند دور این جمله رو خوندم نشد درک کنم ببینم بالاخره چی گفتی فکر کنم فقط یه چیزی تایپ کردی گفته باشی.

پس در حد خودت میگم: خیلی از بازی های AAA از نظر Gameplay در مقابل indie ها حرفی برای گفتن ندارن. الان افتاد؟ میتونم ساده تر هم بگم اگر نیاز داری.

یادی از کامنت های صفحه اول تاپیک امتیازات:
خب الان که حرف من درست بود :)) هم تاپیک خنده داری شد، هم اینکه پایین ترین امتیاز الان 3 هست و بالاترین هم 8.6، یعنی تقریبا همون چیزی که من گفتم. شاید هم منظورتون این بوده که پیش بینی خیلی خفنی کردم که خب ازتون تشکر میکنم! :دی

حالا اتفاق خاصی هم نیافتاده اینقدر شلوغش کردین!:دی فوقش داره یاد و خاطره Lair رو زنده میکنه دیگه!!:دی

ولی خارج از شوخی Crytek باید پروژه رو در حد همون یه بازی کینکتی برای X360 نگه میداشت. آخه تو که تجربه H&S نداری بیخود میکنی یه همچین پروژه سنگینی رو انجام میدی.:| حالا ما در جریان جزییات نیستیم ولی اگه مایکروسافت Crytek رو مجبور کرده باشه اون Kingdoms که قرار بود یه بازی کینکتی باشه رو به Ryse که کینکت دیگه عملا توش دخالت چندانی نداره تبدیل کنه، واقعا ضربه بزرگی به خودش و Crytek زده. به نظر میاد Crytek شاید این مدل گیم پلی رو برای همون کینکتی بودن در نظر گرفته بعد که قرار شده با دسته بازی انچام بشه دیگه زحمت تغییر گیم پلی رو به خودش نداده و همون بیس رو یه کم شاخ و برگ داده که نتیجه اش شده این!:دی

پس در حد خودت میگم: خیلی از بازی های AAA از نظر Gameplay در مقابل indie ها حرفی برای گفتن ندارن. الان افتاد؟ میتونم ساده تر هم بگم اگر نیاز داری.

آهان الان شد. خیلی یعنی چقدر ؟ یعنی Halo , GTA , Tlou , FM , یا همین ryse ? 8-| گیم پلی یه بازی AAA باید با یه بازی ایندی مقایسه شه ؟ تیم سازنده و بودجه و کلی مورد دیگه کشک ؟

خیلی از بازی های AAA از نظر Gameplay در مقابل indie ها حرفی برای گفتن ندارن.

ساده ترش اینه که اصلا بازی های ایندی 90درصد بگم نه بیشتر همگی از یه گیم پلی ساده استفاده میکنن. نمونش Limbo و خیلی بازی های دیگه هیچ پیچیدگی خاصی ندارن. در نتیجه برگرد به جمله اولت ببین که هیچ ربطی به هم نداره مقایسه این دو تا.

داداش شما هم دیگه جوگیر نشو . در آشغال بودن بازی که شکی نیست مسئله اینه که به هر حال لانچ وان بهتر هست
خوب معلومه سونی میتونست کلی بازیش ر هول هولکی بده بیرون بعد گند بزنه تو اون بازی تا بگه ما هم هستیم برا لانچ (الیبته همه به این کار های مایکر پی بردند و در همون امریکاش هم سونی ترجیح دادن به مایکر)
سونی برا 2دلار کاسبی بیشتر نمیاد گند بزنه به یه نسخه ی اصلی بازیش مثل همون کاری که مایکر با فرزا کرد خدایی من میدوفرزا بازی بزرگیه ولی کار مایکرو احمقانه ترین کار ممکن بود که یه نسخه ی اصلی بازی ر زمان لانچ داد بیرون

کار احمقانه: به طرفدارا این امکان رو دادن که موقع لانچ چند تا بازی درست و حسابی داشته باشن
fair enough ;)

خب الان که حرف من درست بود :)) هم تاپیک خنده داری شد، هم اینکه پایین ترین امتیاز الان 3 هست و بالاترین هم 8.6، یعنی تقریبا همون چیزی که من گفتم. شاید هم منظورتون این بوده که پیش بینی خیلی خفنی کردم که خب ازتون تشکر میکنم! :دی
نه عزیز کجاش درست بود؟اون Eury میگفت امتیاز 10 هم میگیره 9 پیشکش.

شخصیت داشته باش اسم کاربری من بشما هیچ ربطی نداره.
===
بازم میگم بازی Ryse پتانسیل نهفته ای داره که گیمر باید خودش این پتانسیل نهفته رو آشکار کنه و لذت ببره و این آشکارسازی نیازمند درک دقیق و صحیح و فهم بالاست که متاسفانه این منتقدا ندارند.
من خودم خیلی ناراحتم که چرا نک امتیاز کمی گرفته چون ناسلامتی میخواست جای خالی کرش رو پر کنه.
در هر صورت این بازی Must-Buy هست و در خریدش شک نکنید.یعنی بازی هاردکور همینه.
بله درسته=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or