امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه که یه سری از دوستان دارن دست به دامن Flower می‌شن. نسل قبل که این همه ایندی‌های عالی روی Xbox Live عرضه می‌شدن، جزء بازی حساب نمیومدند ولی الآن 180 درجه برعکس شده. کلاً خیلی دوستتون دارم :x
ممکنه این نظر شما یا بعضی های دیگه بوده باشه اما در کل کار تاثیری ایجاد نمیکنه چون بازی های مستقل خیلی وقته که داره همه گیر میشه و چه بخواین چه نخواین تاثیر مهمی رو تو این چند ساله داشتند و در آینده هم خواهند داشت پس همه رو جمع نبندی بهتره!

نه دیگه تایتنفان لانچ تایتل نشده که حسابی روش کار شه ;) بعد از اونور لیست جوایزی که داره اگه 80 نشه خیلی ضایس , دیگه اون موقع من به خودمم شک میکنم :))
بعد مهم ترین چیزی که تایتان داره گیم پلی هست ( گرافیک نداره ;;) ) و به شدت تحویل گرفته شده
خیالت بابت تایتان همه جوره راحت باشه :))

جدی جدی همه بازی Titanfall رو انحصاری Xboxone فرض کردید دیگه نه؟

دیوید کیج رو هم ور دارید ببرید ممنون میشم :d
بِلِه؟:| :|
جا تو رو تنگ میکنه مگه؟:دی
بده از بین ات واشغالایی مثل BF,COD,NFS یا باریای که فقط واسه زدن جیب ملت ساخته میشن ،کیج میاد ریسک میکنه یه چیز متفاوت میده تا فن های خودش رو راضی کنه؟یا دید ملت رو نسبت به گیم تغییر بده؟بده؟!!
این دفعه رو نشنیده میگیرم:| :دی

ممکنه این نظر شما یا بعضی های دیگه بوده باشه اما در کل کار تاثیری ایجاد نمیکنه چون بازی های مستقل خیلی وقته که داره همه گیر میشه و چه بخواین چه نخواین تاثیر مهمی رو تو این چند ساله داشتند و در آینده هم خواهند داشت پس همه رو جمع نبندی بهتره!
همه که نه ولی تقریبا 99% دوستان کلا ایندی های X360 رو حساب نمی کردن :دی نمونه اش همین امسال که میگن X360 به جز اون Geow: J انحصاری دیگه ای نداشته.
فعلا که شماره اولش رو کنسول ها انحصاری X1 هست، مگه غیر از اینه؟ :-/

اینا همش مسخره بازیای اول نسله! اگه الان TLOU میدادن روی PS4 نمره ی ۴۰-۵۰ بهش میدادن!

این بابا هم خیلی باحاله . یه نسخه دیگه از terova هست که ماهی یک بار پیداش میشه :d

همه که نه ولی تقریبا 99% دوستان کلا ایندی های X360 رو حساب نمی کردن :دی نمونه اش همین امسال که میگن X360 به جز اون Geow: J انحصاری دیگه ای نداشته.
خوب من چند وقتی هست که واقعا وقت نمیکنم به همه جای انجمن برسم اما کل دنیا که بازیسنتر نیستشد آخه :دی در کل اگه کسی همچین حرفی زده یا کاری کرده اشتباه محض بوده و هست! از نظر من البته

من از مدیرا خواهش میکنم تروا رو از بن در بیارند خدائیش جنگ بین فنها بدون ایشون یک چیزی کم داره الان اگه اینجا بود تابیک 17 صفحه بیشتر داشت

نمرات از اونی که فکر میکردم هم بدتر شد.قبلا میگفتم دور و ور هفتاد.کلا لانچ این کنسول ها ترکونده:d

مگه کسی الان اینجا گفت که Titanfall انحصاریه Xbox one هست ؟! :-/
داشتیم راجع بازیهای نسل بعد صحبت میکردیم که گفتیم تایتان ارزش خرید کنسول رو میبره بالا
ولی در کل انحصاری مایکروسافت هست :))

میگم این Ryse جدی جدی به جز گرافیک چیز دیگه ای نداشته ها ....

خیلی جالبه که یه سری از دوستان دارن دست به دامن Flower می‌شن. نسل قبل که این همه ایندی‌های عالی روی Xbox Live عرضه می‌شدن، جزء بازی حساب نمیومدند ولی الآن 180 درجه برعکس شده. کلاً خیلی دوستتون دارم :x

تا قبل E3 کلا بازی ایندی و ارکید گیم دسکتاپی و داغون به حساب میومد براشون بعده E3 شد یکی از مهم ترین برتری های ps4 بعد الان هم کار به جایی کشیده که یه گل گلی رو با 4 تا نقد با یه بازی AAA مقایسه میکنن=))

مگه کسی الان اینجا گفت که Titanfall انحصاریه Xbox one هست ؟! :-/
داشتیم راجع بازیهای نسل بعد صحبت میکردیم که گفتیم تایتان ارزش خرید کنسول رو میبره بالا
ولی در کل انحصاری مایکروسافت هست :))

میگم این Ryse جدی جدی به جز گرافیک چیز دیگه ای نداشته ها ....

آخه یه جوری میگید انگار هیچ جا دیگه نمیشه بازیش کرد! اگه به اینه پس BF4 هم میتونه دلیل خوبی برای خرید نسل بعد ها باشه!

- - -ویرایش - - -

تا قبل E3 کلا بازی ایندی و ارکید گیم دسکتاپی و داغون به حساب میومد براشون بعده E3 شد یکی از مهم ترین برتری های ps4 بعد الان هم کار به جایی کشیده که یه گل گلی رو با 4 تا نقد با یه بازی AAA مقایسه میکنن=))

همین شما، این بازی های به اصطلاح aaa واسه یکی مثل خودت ساخته شده که 10% بازی های indie ارزش بازی نداره.

آخه یه جوری میگید انگار هیچ جا دیگه نمیشه بازیش کرد! اگه به اینه پس BF4 هم میتونه دلیل خوبی برای خرید نسل بعد ها باشه!
الان مقایسه این دو تا چه ربطی به هم دارن؟ تو کنسول BF4 رو میشه رو X1 و PS4 بازی کرد ولی Titanfall رو فقط میشه روی X1 بازی کرد.

نسل قبل هم که journey زد همرو با خاک بیابون یکی کرد :d
جالبه الان مایکرو فن ها میان میگن این که مستقله پس مهم نیست نکنه یادشون رفته journey چه طور همه جوایزو درو کرد /:)
یادتونم باشه Flower توسط همون تیم سازنده journey ساخته شده :>

5be8d1306d83f67c1.png

4 تا نقد با یه بازی AAA مقایسه میکنن=))

نقداش هنوز ثبت نشده برو تو تاپیک زیر امتیازاشو ببین :d
امتیازات سایتها و مجلات به Flower

باید دید Titanfall چی میشه، با این وضعیت بعید میدونم اینم به 80 برسه :)) :دی

یعنی واقعا تایتان فال بازیه که بخاطرش کسی کنسول بخره؟!!!! بازی که خیلی راحت میتونیم هممون روی PC هامون تجربش کنیم , و از اون گذشته اصلا بخش داستانی سینگل نداره و فقط آنلاین قابل بازی هست؟؟!! وباز هم از اون گذشته لازمش داشتن اینترنت خارق العادس که اونم موجود نیست!!!
.....

خوب اینم پرونده لانچ ایکس وان که ماکرو فن ها بینهایت بهش میبالیدن و روش مانور میدادن که به زشت ترین شکل ممکن داره بسته میشه! فقط این وسط من به خاطر اینکه این بازی رو جایگزینی برای SHADOW OF ROME میدونستم رسما از تمام رمی ها و ایتالیایی ها و کلهم گلادیاتورها پوزش میطلبم , علی الخصوص شخص ایشون:

xyrasqccl3nf2544c1y38_t.jpg

اونایی که کرایتک رو بازی ساز میدونن باید در افکارشون تجدید نظر کنن.خیلی وقت پیش این حرف رو زدم و توجهی نشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or