امتیازات Resistance: Burning Skies

من واقعا نمیفهمم دلیل دشمنی آشکار یه عده با سونی ، بازیهاش ، کنسول هاش ، هر شیئ مجازی و غیر مجازی و کلا هر جنبنده ای که به نوعی به سونی مربوط میشه چیه؟

واقعا از نظر شما امتیاز کامل دادن به عناوینی مثل GOW III - Uncharted 2 & 3 - MGS 4 - LBP 1 & 2 - Flower - GT5 - KZ3 انقدر نامعقول و غیر منطقیه؟ یا مثلا 9 دادن به KZ2 و HR ؟ یا 8 به Res 2 ؟
چند بدن خوبه و شما راضی میشین ؟ 5 خوبه ؟ 2 چطوره ؟ اصلا حال میکنید به جای نقد این بازی ها فقط بنویسن L:lol:L ؟؟؟ هان؟
بابا دست وردارید از این کاراتون. اگه دست ورنمیدارین حداقل من رو روشن کنید که دلیلش چیه ؟ شاید چشمم به حقایق باز شد و کلا مسیر زندگیم عوض شد... :|

پ.ن: خیلی دوس دارم نظر دوستان رو در مورد 10 از 10 هایی که سایت های طرفدار ماکروسافت کیلو کیلو برای عناوینی مثل Gears - Forza - Halo و... ول میدن بدونم. اونا مشکلی نداره نه؟ حتما حقشونه دیگه...

اتفاقا امتیازاتش نامعقول نیست :biggrin1:. مثلا به کیلزون سه 100 داده یا به بدنام 2 و مقاومت سه 90 داده. اینا دیگه بازی های کوچیکی نبودن ، رنج نمراتشون هم همون حدود بوده.
یعنی متای کیلزون 3 صده :دی؟

نه ولی قرار نیست همه تو یه سطح نمره بدن، یکی بالا میده، یکی پایین میده در نهایت میانگینش میشه اون نمره...

--------

بحث مسخره ای واقعا راه افتاده.
آخه 85 و 6 با صد خیلی فرق داره. البته اینا که فقط اعداده. نمراتش کلا عجیبه حالا چه اتفاقی چه سلیقه چه هرچی فکر نکنم توی این بحثی باشه :دی!

من واقعا نمیفهمم دلیل دشمنی آشکار یه عده با سونی ، بازیهاش ، کنسول هاش ، هر شیئ مجازی و غیر مجازی و کلا هر جنبنده ای که به نوعی به سونی مربوط میشه چیه؟

واقعا از نظر شما امتیاز کامل دادن به عناوینی مثل GOW III - Uncharted 2 & 3 - MGS 4 - LBP 1 & 2 - Flower - GT5 - KZ3 انقدر نامعقول و غیر منطقیه؟ یا مثلا 9 دادن به KZ2 و HR ؟ یا 8 به Res 2 ؟
چند بدن خوبه و شما راضی میشین ؟ 5 خوبه ؟ 2 چطوره ؟ اصلا حال میکنید به جای نقد این بازی ها فقط بنویسن L:lol:L ؟؟؟ هان؟
بابا دست وردارید از این کاراتون. اگه دست ورنمیدارین حداقل من رو روشن کنید که دلیلش چیه ؟ شاید چشمم به حقایق باز شد و کلا مسیر زندگیم عوض شد... :|

پ.ن: خیلی دوس دارم نظر دوستان رو در مورد 10 از 10 هایی که سایت های طرفدار ماکروسافت کیلو کیلو برای عناوینی مثل Gears - Forza - Halo و... ول میدن بدونم. اونا مشکلی نداره نه؟ حتما حقشونه دیگه...
تو کامنت قبلی خیلی واضح گفتم، وقتی یه سایت یهو به 18-17 تا انحصاری 100 میده مشخصا وضعش جالب نیست (دیگه فکر کنم واضح باشه قضیه ولی بازم توضیح میدم، اگه یه سایت مثلا به 4 تا انحصاری 10 بده، به چند تاش 9.0 و ... هیچ مشکلی نداره، ولی یه سایت به هر چی انحصاری درست و حسابی هست 10 بده، بقیه رو هم 9.0 این مشکل داره). مثلا OXM به 4 تا انحصاری 100 داده شعبه UK ـش به 7 تا بازی، یا از اون ور PSX Extreme به 2 تا بازی نمره کامل داده یا چه میدونم TotalPlaystation اصلا به بازی های بزرگ PS3 نمره کامل نداده (به 3 تا آرکید نمره کامل داد)، و اگه اشتباه نکنم PSU به 6 تا بازی نمره کامل داده. والا من نمی دونستم اینجا دوستان فن سایت (اونم همچین سایتی) هستن وگرنه اصلا وارد بحث نمی شدم :دی باز سایت های طرفدار مایکروسافت هم که بیش از حد نمره بالا میدن وضعشون مثل PlayStation Lifestyle هست، ولی مشکل اینجاست که اکثر دوستان به تئوری توطئه علاقه خاصی دارن!!!

آخرین ویرایش:
به نظرم بعضی بازیها پتانسیل پورت خوب رو کنسول دستی رو ندارن ....
حالا یه سازنده درپیت هم بیاد بازی رو بسازه دیگه چه شود :d
فقط این وسط حیف RESISTANCE 3 که به خاطر چِِت بودن سونی که فقط میاد تو E3 اونم از مزخرفترین قسمت بازی نمایش میزاره استقبال خوبی ازش نمیشه

فقط PSL نیست که باید خجالت بکشه. سایت های Mondo Xbox - Planet 360 - Offical Xbox Magazine - Offical Xbox Magazine UK و یه تعداد سایت دیگه که الان حضور ذهن ندارم هم باید همگی باهم خجالت بکشن. البته اگه بدونن خجالت چیه.
علی الحساب توجه شما رو به دو لینک زیر جلب میکنم :

Fable Heroes Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic

Diabolical Pitch Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic
نسل تموم شد،امثال شما هنوز تموم نشدند:-| سالی نیم سال ...........:-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or