من موندم این psl خجالت نمیکشه؟
yeah
حالا متال گيرا و فاينالاش موندن بيان ميخ رو به تابوت رقيبش بزنن...![]()
فقط PSL نیست که باید خجالت بکشه. سایت های Mondo Xbox - Planet 360 - Offical Xbox Magazine - Offical Xbox Magazine UK و یه تعداد سایت دیگه که الان حضور ذهن ندارم هم باید همگی باهم خجالت بکشن. البته اگه بدونن خجالت چیه.
علی الحساب توجه شما رو به دو لینک زیر جلب میکنم :
Fable Heroes Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic
Diabolical Pitch Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic
خير اينایی كه من می گم بازی های جديدن نه كالكشن!يعني خداتومن بدي كنسول دستي كه بشيني باهاش نسخه كالكشن بازي هاي قديمي رو بازي كني؛
معمولا كنسولا وقتي به سال هاي آخر نسلشون ميرسن از اين كارا ميكنن؛مثه god كلكشن يا هيلو آنيورساري و...
فقط PSL نیست که باید خجالت بکشه. سایت های Mondo Xbox - Planet 360 - Offical Xbox Magazine - Offical Xbox Magazine UK و یه تعداد سایت دیگه که الان حضور ذهن ندارم هم باید همگی باهم خجالت بکشن. البته اگه بدونن خجالت چیه.
علی الحساب توجه شما رو به دو لینک زیر جلب میکنم :
Fable Heroes Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic
Diabolical Pitch Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic
Playstaion Lifestyle کلا معرف حضور همه هستفقط PSL نیست که باید خجالت بکشه. سایت های Mondo Xbox - Planet 360 - Offical Xbox Magazine - Offical Xbox Magazine UK و یه تعداد سایت دیگه که الان حضور ذهن ندارم هم باید همگی باهم خجالت بکشن.
یعنی وخیم تر از مجله oxm مه به آشغال هایی مثل استاروارز کینکت میاد 8.5/10 میده.یا میاد به بازی south park که انخصاری xbox بود و همه بهش دادن3و4 میده8Playstaion Lifestyle کلا معرف حضور همه هستحالا بقیه سایت هایی که مربوط به Xbox یا PS هستند هر از گاهی به بازی های ضعیف، امتیاز بالا میدن یا اینکه به بازی های بزرگ زیاد 10 میدن، ولی Playstaion Lifestyle وضعش بیش از حد وخیمه
===
PSX Extreme 7.4/10
PSNStores 3.0/5.0
یعنی وخیم تر از مجله oxm مه به آشغال هایی مثل استاروارز کینکت میاد 8.5/10 میده.یا میاد به بازی south park که انحصاری xbox بود و همه بهش دادن3و4 میده8
الان psl نسبتی با سونی داره؟:-bOXM هیچ نسبتی با مایکروسافت نداره...
وقتی کیلو کیلو ، یا بهتر بگم تُن تُن امتیازات شاد و خندان به چیپ ترین انحصاری های 360 میده معلومه چقدر معتبره.OXM یکی معتبرترین مجلات گیم هست.درست مثل OPM.الکی جک درست نکنید از خودتون.
اتفاقا امتیازاتش نامعقول نیستPlaystaion Lifestyle کلا معرف حضور همه هست :biggrin1: حالا بقیه سایت هایی که مربوط به Xbox یا PS هستند هر از گاهی به بازی های ضعیف، امتیاز بالا میدن یا اینکه به بازی های بزرگ زیاد 10 میدن، ولی Playstaion Lifestyle وضعش بیش از حد وخیمه :biggrin1:
شما برو امتیازات PlayStation Lifestyle رو نگاه کن بعد ببین چقدر وضعش وخیمه. در ضمن OXM به Kinect StarWars امتیاز 5.0 داده! در ضمن OXM معمولا به بازی های آرکید امتیاز بالا و بعضا عجیب میده ولی بازی های اصلی رو معمولا امتیاز منطقی میده.یعنی وخیم تر از مجله oxm مه به آشغال هایی مثل استاروارز کینکت میاد 8.5/10 میده.یا میاد به بازی south park که انخصاری xbox بود و همه بهش دادن3و4 میده8
الان من حس سرچ کردن ندارم ولی فکر کنم به 17 یا 18 تا بازی انحصاری امتیاز کامل دادهاتفاقا امتیازاتش نامعقول نیست. مثلا به کیلزون سه 100 داده یا به بدنام 2 و مقاومت سه 90 داده. اینا دیگه بازی های کوچیکی نبودن ، رنج نمراتشون هم همون حدود بوده.![]()
فکر نکنم کسی گفته باشه این سایت با سونی نسبتی دارهالان psl نسبتی با سونی داره؟
الان کیلزون 3 با میانگین 84 رنج نمراتش 100 یا inFamous 2 , Resistance 3 با میانگین 83 رنج امتیازاتشون همون 90اتفاقا امتیازاتش نامعقول نیست :biggrin1:. مثلا به کیلزون سه 100 داده یا به بدنام 2 و مقاومت سه 90 داده. اینا دیگه بازی های کوچیکی نبودن ، رنج نمراتشون هم همون حدود بوده.