آخرین ویرایش:
معیار نقد ریمستر صرفا اینه که چقدر نسبت به اورجینال گرافیکش تغییر کرده نه نقد کردن اساس بازی !!! تو تاریخ مگه ریمستر هم داشتیم که مثلا متاش بعد ۱۰ سال بتونه خیره کننده باشه بدون کوچیک ترین تغییر گرافیکی !!البته خیلی بی انصافیه که اکثر کردیت این موفقیت رو ندیم به کپکام فعلی و کسایی که بازی رو با این کیفیت ریمیک کردن و بگیم نتایج ریمیک به خاطر باری اورجینال و ماندگاریش بوده... و کار خاصی نکردن
View attachment 287431
چون حداقل میشه مطمئن بود که بازی اورجینال ۶ سال بعد از عرضه هم از نظر منتقد ها به روز به حساب نمیومده... چه برسه به ۱۸ سال بعد...
View attachment 287433
دقیقا به خاطر همینه دارم میگم که بیشتر کردیت این بازی مال کساییه که انقدر خوب بازی رو ریمیک کردن... مسئله اینه که بازی فقط ارتقا گرافیکی نیست... اگه بود به سرنوشت ریمیک (فیک) the last of us دچار میشدمعیار نقد ریمستر صرفا اینه که چقدر نسبت به اورجینال گرافیکش تغییر کرده نه نقد کردن اساس بازی !!! تو تاریخ مگه ریمستر هم داشتیم که مثلا متاش بعد ۱۰ سال بتونه خیره کننده باشه بدون کوچیک ترین تغییر گرافیکی !!
گاد ۳ ریمستر متاش فکر کنم ۸۰ و دلیلش هم سادس چون تغییری نکرده از نظر ارتقا گرافیکی نسبت به زمان عرضه اصلی ولی همین الان تو سال ۲۰۲۳ از تک تک جهات (جز گرافیک)بازی بهتر به روز تر لذت بخش تری از گاد ۲۰۱۸ ۲۰۲۲ !
چه میخواد داستان باشه چه لول دیزاین چه طراحی باس و ... اویل ۴ هم همین ! کسی نیم ساعت به خودش وقت بده نسخه اورجینال بازی کنه بعدش میاد میگه هزار برابر بهتر از اویل ۵ ۶ ۷ ۸ !
View attachment 287442
اگر اویل ۴ اورجینال همچین ریمستری دریافت میکرد (با ارتقا گرافیکی در حد این)متاش میشد ۸۰ واقعا !!!!!!!!!!!
ن فقط اویل ۴ مثلا همون گاد ۳ ریمسترش از نظر گرافیکی اگر مثل این بود متاش میشد ۸۰ !!!
اتفاقا دقیقا اینو مثال زدم چون بازی که سال عرضه اویل ۴ اومده !دقیقا به خاطر همینه دارم میگم که بیشتر کردیت این بازی مال کساییه که انقدر خوب بازی رو ریمیک کردن... مسئله اینه که بازی فقط ارتقا گرافیکی نیست... اگه بود به سرنوشت ریمیک (فیک) the last of us دچار میشد
حداقل شادو مثال درستی نبود، چون حتی ۶ سال بعد از عرضه هم نسخه hd شدش متای بالاتری گرفتقالی کرمانه لامصب
View attachment 287458
داشته ولی مثل این که در راستای طبیعی تر شدن بازی هست و مشکلی ایجاد نمیکنهاقا معلوم نیست بازی حذفیات هم داشته یا نه؟