آخرین ویرایش:
فکر کنم بعد خوندن این پست باید برم آزمایش سرطان بدمکپکام وقتی کارش نمره بالا داره که بتونه 5 و 6 رو ریمیک کنه و اونا رو درست کنه، اینا که همگی جزء بهتترینها بودن و دادن ریمیک یه شاهکار، درسته پروژه موفقیت آمیزیه و قطعا هم درآمد بالایی داره براش.
ولی کار شاقی نیست، مخصوصا 6، اگه اونو درست کرد یه 20 با دو تا صد آفرین بهش خودم میدم.
انتظار معقولیه، نخواستیم راکون سیتی رو درست کنن.
در همین کار به قول شما ساده ، راکستار عاجز بود.کپکام وقتی کارش نمره بالا داره که بتونه 5 و 6 رو ریمیک کنه و اونا رو درست کنه، اینا که همگی جزء بهتترینها بودن و دادن ریمیک یه شاهکار، درسته پروژه موفقیت آمیزیه و قطعا هم درآمد بالایی داره براش.
ولی کار شاقی نیست، مخصوصا 6، اگه اونو درست کرد یه 20 با دو تا صد آفرین بهش خودم میدم.
انتظار معقولیه، نخواستیم راکون سیتی رو درست کنن.
استاد ایرج. ملکی برای ساخت. شاهکاری به اسم. مزاحمت برای بازسازی دنبال فرهادی نمیره اون صد درصد با جیمز صبحت میکنهفکر کنم بعد خوندن این پست باید برم آزمایش سرطان بدمحرفت مثل اینه که اصغر فرهادی باید بره مزاحمت 2 (اثر ایرج ملکی) رو ریمیک کنه و یکاری کنه که اسکار بگیره تا نشون بده کارش رو بلده؟ عزیز ساختمونی که کلا نقشهاش خراب بوده تو ریمیک هم درست درنمیاد و در ضمن اگه مزاحمت 2 از زباله بودنش کم بشه که دیگه مزاحمت 2 نیست و یه اثر کاملا جدا میشه. در ضمن کم نبودن اثرهای خیلی بزرگی که ریمیکشون اونقدر خوب نبوده و اصلا در حد بازی اصلی نبودن. ساختن یه ریمیک شاهکار از یک بازی شاهکار هم خودش هنره
سرطان چیزی به نام آزمایش نداره، بجز سرطان خون که با cbc میشه تشخیص داد ولی بقیه سرطان ها، بدخیم بودن توده با بیوپسی بافت تشخیص داده میشه، رفتی، نگو برام آزمایش سرطان بنویسفکر کنم بعد خوندن این پست باید برم آزمایش سرطان بدمحرفت مثل اینه که اصغر فرهادی باید بره مزاحمت 2 (اثر ایرج ملکی) رو ریمیک کنه و یکاری کنه که اسکار بگیره تا نشون بده کارش رو بلده؟ عزیز ساختمونی که کلا نقشهاش خراب بوده تو ریمیک هم درست درنمیاد و در ضمن اگه مزاحمت 2 از زباله بودنش کم بشه که دیگه مزاحمت 2 نیست و یه اثر کاملا جدا میشه. در ضمن کم نبودن اثرهای خیلی بزرگی که ریمیکشون اونقدر خوب نبوده و اصلا در حد بازی اصلی نبودن. ساختن یه ریمیک شاهکار از یک بازی شاهکار هم خودش هنره
کسی کار کپپکامو کوچیک نکرده، گفتن کامبک، گفتم اینا شاهکار بودن و ریمیک کردن دوباره یکسری شاهکار، بازگشت رزیدنت به نقطه آغاز نیست.در همین کار به قول شما ساده ، راکستار عاجز بود.
البته راکستار خودش ریمیک انجام نداد کار داد دست تیم کوچیک گرو استریت.کلا راکستار علاقه ای به ریمیک و ریمستر نداره وگرنه با توجه به وسواس شدید راکستار سر کیفیت بازی هاش خودش اگه ریمیک انجام میداد قطعا برترین ریمیک میساخت.در همین کار به قول شما ساده ، راکستار عاجز بود.
رزیدنت 7 , 8 هم بازیهای خوبی بودنسرطان چیزی به نام آزمایش نداره، بجز سرطان خون که با cbc میشه تشخیص داد ولی بقیه سرطان ها، بدخیم بودن توده با بیوپسی بافت تشخیص داده میشه، رفتی، نگو برام آزمایش سرطان بنویس
کسی کار کپپکامو کوچیک نکرده، گفتن کامبک، گفتم اینا شاهکار بودن و ریمیک کردن دوباره یکسری شاهکار، بازگشت رزیدنت به نقطه آغاز نیست.
من نمیدونم، چی میخونید، گفتم پروژه موفقیت آمیزیه ولی قطع به یقین، ساختن یه شاهکار از ریمیک یه شاهکار، کار بزرگتری هست یا نه؟ اگه هست، که منم همینو گفتم، اگه نییست که با هم مخالفیم .
و ریمیک یعنی بازسازی، ریمیک کردن نسخه ششم و درست کردنش میشه همون شاهکار در حد ساختن یه رزیدنت 4.
بحث راکستارم ربطی به اینجا نداره، یه انتخاب اشتباه تو استودیو ریمسترش بوده.
_______
امیدوارم اینسری واضح بوده باشه
بیشتر کم شدن نمره ها فقط بخاطر یک سری کات هایی هست که انجام دادن خیلی نیستن ولی خب مثل این که قسمت های هیجان انگیزی بودنادیتور Edge.
View attachment 287418
View attachment 287419
با این اوصاف و سخت گیری های معمول edge فکر کنم حداقل 8 به بازی بده که برای edge نمره بدی نیست. اما از اونطرف چون به نسخه اورجینال نمره کامل دادند طبیعتا میتونه یجورایی پسرفت و ناامیدکننده باشه چون با چیزهایی که این ادیتور گفته صد در صد نمره کامل نمیگیره.
قطعا، من 8 ثلث پایانیشو خوشم نیومد ولی جفتشون موفق بودنرزیدنت 7 , 8 هم بازیهای خوبی بودن
حالا آف تاپیک میشه ولی راکستار که هیچ ،آدم فضایی ها هم نمیتونن سه گانه 3 و وایس سیتی و سن اندریاس را ریمیک کنند.البته راکستار خودش ریمیک انجام نداد کار داد دست تیم کوچیک گرو استریت.کلا راکستار علاقه ای به ریمیک و ریمستر نداره وگرنه با توجه به وسواس شدید راکستار سر کیفیت بازی هاش خودش اگه ریمیک انجام میداد قطعا برترین ریمیک میساخت.
بهتره اینها مخصوصا 6 فراموش بشن تا ریمیک .قطعا، من 8 ثلث پایانیشو خوشم نیومد ولی جفتشون موفق بودن
شاید من بد بیان کردم و لی گفتم پروژه، پروژه موفقیت آمیزیه
من صرفا منظورم به همین دو عنوان 5 و 6 مخصوصا 6 هست، 5 یه عنوان خوب و حتی میشه گفت خیلی خوب بود
ولی 6 عنوان ضعیفی بود
________
اگه 6 رو یه ریمیک درست و حسابی بزنه، شاهکار کرده. البته 5 ام یه دستی به سر و روش بکشه، جای دوری نمیره.