امتیازات Resident Evil 4 Remake

پیش بینی شما از امتیازات Resident Evil 4 Remake

• مجموع رای دهنده‌ها
    282
  • نظرسنجی بسته شده است .
سایلنت هیل رو بلوبر میسازه. شانس بیاره زرد نشه متا.
یعنی Motive Studios که قبل از دد اسپیس فقط استاروارز بتل فرانت ۲ و یه دونه استاروارز دیگه را ساخته بود از Bloober قویتره؟
خود بلوبر که خیلی اعتماد به سقف دارن و میگن قراره بترکونیم.
البته قبول دارم در شرایط فعلی ریمیک کردن سایلنت هیل به دلیل اینکه نسخه اوریجینالش خیلی قدیمی تره سخت تره

• Like
Reactions: Taha75
View attachment 287479

2023 - Remakes :

- Dead Space : 89/100 (Org : 89)

- Resident Evil 4 : 93/100 (Org : 96)

- Silent Hill 2 : 👀/100 (Org : 89)
ریمیک سایلنت هیل۲ رو چرا کنار این دو تا میذارید؟
حتی از لحاظ طراحی قیافه کاراکترها هم وفادار نمونده همین سه تا عکس گویاست
دو تا شخصیت دیگه کاملا وفادار به نسخه ارجینال
ماری شبیه م.یلفهای لاغر مردنی بی مووی ها
کونامی از این وعده ها که نمیدونم سازنده های ارجینال سری تو ساخت بازی فلان کردن رو نزدیک دو دهه هست میده
به نظرم هم کلا فقط سازنده های ارجینال خودش با دست باز (نه زیر دست کونامی) میتونن ریمیک شایسته ازش بسازن حالا اولین نمایش درست حسابی از بازی حرفم مشخص میشه
بازی خیلی خاصیم هست خصوصا این شماره
اینا صرفا دیدن کپکام ریمیک رزیدنت اویل رو با شماره ۲ شروع کرده گفتن ما هم سایلنت هیل۲ رو ریمیک کنیم:D
بعد به سان شماره های قبل گشتن بین بدترین استدیوها و بازی رو دادن یکیشون
قاطعانه میگم دراوردن اون سکانسهای به یاد موندنی SH2 کار این استدیو نیست
همون طور که از تصاویر سکانس آغازین بازی که بیرون دادن مشخصه (جیمز انگار یبوست شدید داره)

پ.ن: فراموش نکنیم کونامی شرکتیه که سالها ما رو از تجربه عناوین ریشه دار گیم محروم کرده با گند زدن بهشون...
تو بهترین حالت ممکن خیلی بعیده یه بخش بازی دچار مشکلات عدیده نباشه. البته از همین طراحی ماری و جیمز و کله هرمی مشخصه چی میخوان تحویل بدن
من که بشخصه تو صفر دادن برای یوزر اسکورش کم نمیذارم، شوخی نیست که الان MGS, Castlevania, Contra و همین سایلنت هیل تو بازیام نیستن...
متاشم ایشالا زردم نشه:D (مگه اینکه شخصیت جیمز رو با اون قیافه جدید کریهش بردارن سیاهپوست کنن شاید mixed بگیره:D)

آخرین ویرایش:
View attachment 287479

2023 - Remakes :

- Dead Space : 89/100 (Org : 89)

- Resident Evil 4 : 93/100 (Org : 96)

- Silent Hill 2 : 👀/100 (Org : 89)
من عاشق این ژانر هستم

واقعا این ۶ ماه اخیر حال اساسی دادن به گیمرها
یاد دوران طلایی نسل هفتم افتادم

خیلی ها مثل این که دوست دارن بدونن چه چیزایی حذف شده، تا الان حذف این موارد طبق لیک ها تایید شده، میذارمشون توی اسپویلر برای کسایی که علاقه دارن بدونن.

- سکانس تریلر معرفی که اشلی داره تنها توی جنگل فرار می کنه

- باس U-3 و کلا منطقه مبارزه اش که چندتا اتاق معلق در هوا بودن و با تایمر تک تک سقوط میکردن وجود نداره
این هم عکس اش برای کسایی که متوجه نشدن:
View attachment 287471
- فرار از تخته سنگ ها که باید دکمه میزدی تا دویدن لیان سریعتر بشه (هر چند تخته سنگ رو حداقل یک بار میندازن توی راه لیان)

- تله کابین ها که باید در حین پایین رفتن به دشمنا شلیک میکردی و اشلی تشویقت میکرد قابل بازی نیست و فقط توی پس زمینه وجود داره

- نارنجک های آتش زا حذف شدن ولی به جاش یه نارنجک دیگه اضافه شده که مثل نارنجک عادی عمل میکنه ولی با قدرت بیشتر

- اتاق لیزر مربوط به بخش جزیره

- صندلی مربوط به بخش جزیره که لیان روش مینشست و قیافه پادشاه به خودش میگرفت

- توی باس فایت سالازار، Verdogu قرمز پوش بهش ملحق نمیشه و کلا بعد از معرفی سالازار، توی بازی پیداش نیست

- کمپین Separate Ways

- مد Assignment Ada

- اشلی آخر بازی روی جت اسکی به لیان پیشنهاد overtime نمیده :D به جاش میگه به بابام(!) میتونم بگم بادیگاردم بشی لیان هم میگه تو به من نیاز نداری همینجوریش ثابت کردی از عهده خودت برمیای:|
View attachment 287468

کلا لیست خیلی زیاد نیست، با این که دو سه موردش ناراحت کننده اس ولی باید ببینیم چیزایی که به بازی اضافه کردن آیا جای خالی شون رو پر می کنه یا نه. مثلا ماموریت های فرعی مثل این که پر تعدادن و مدت زمان اولین بار بازی کردن ملت بین ۱۶ تا ۳۰ ساعت بوده که برای رزیدنت اویل خیلی زیاد هم هست.

در عوض، حضور
آلبرت وسکر کبیر توی کاتسین انتهایی بازی!
تایید شده و از این لینک میتونید ویدیوش رو ببینید :-t
RE5 Remake تایید شده بدونیم یعنی؟ :D
مجسمه مکانیکی سالازار هم توی بازی وجود داره.
بارون هم فیکس شده و از این لینک میتونید مشاهده کنید. (اسپویلر خاص دیگه ای توی ویدیو نیست)

دو سه مورد از این حذفیات از نظر من نکته منفیه

:دی

حذفیات بازی بعضیاشون واقعا خفن بودن، من تمرکز روی واقعه گرایانه بودن سری رو درک نمیکنم.:|
این بازی مخصوصا از نکات مثبتی که داشت خرکی بازیاش بود.:|
حیف شد.
از اونور برای RE5R خوب میشه، بازی که هیچوقت به پتانسیل خودش در موقع ساخت نرسید.
بجز سکانس معروف مشت زدن کریس در 5، بنظرم بازی هست که کاملا به رویه جدید جور در بیاد.
5 برعکس 4 خیلی خودش رو جدی میگرفت.

آخرین ویرایش:
بعد این باید برن سراغ ریمیک Code Veronica . تقریبا عنوانی هست تو سری که کمترین توجه بهش شده و خیلی ها بازیش نکردن. البته RE Zero هم هست که به دلیل پلتفرم هاش خیلی مورد توجه نبوده ولی خب CV کلا بازی بهتری هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or