امتیازات Quantum Theory

Apóllōn

کاربر سایت
quantum_theory_screenshot13_tif_jpgcopy.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو گرفت...OXM به این بازی نمره ی 3 از 10 داده
همچنین در این نقد میخونیم که سازندگان بازی را بسیار شبیه Gears Of War ساخته اند اما بی نهایت بد تر از آن و نتیجه ی کار آنها مطلوب نیست و بازی از هر نظر دارای ایرادات زیادی است

آخرین ویرایش:
امتیازی از بازی نیومده دیگه ؟ .

من بازی کردم دموش رو حقش 3 نبود اما حقش 9 هم نیست .

گیم پلیش واقعا کپ Geow بود اما با یه تفاوت خیلی کم اما من اصلا خوشم نیومد از ویدیو هاش بیشتر از خود بازی خوشم امد .

بازی حقش بین 7-8.5 هستش .

امتیازی از بازی نیومده دیگه ؟ .

من بازی کردم دموش رو حقش 3 نبود اما حقش 9 هم نیست .

گیم پلیش واقعا کپ Geow بود اما با یه تفاوت خیلی کم اما من اصلا خوشم نیومد از ویدیو هاش بیشتر از خود بازی خوشم امد .

بازی حقش بین 7-8.5 هستش .
:)) !
یعنی واقعا 8.5ـیمه ؟ یعنی بخوایم نمره ای حساب کنیم میشه 17 اینا ! خب ، 17 نمره ی بدی هست ؟ مثل این میمونه طرف بگه امتحان رو گند زدم 19 اینا میشم ! خودتون میگین خوشتون نیومده بعد چطور میتونه یه بازی تقلیدیه خالص 8.5 بگیره ؟ یعنی همون نمره ای رو بگیره که یه بازیی مثل Heavy Rain گرفته ! درسته به نظر خودتون ؟

تريلرهاي اوليش به نظر بازي بدي نمي زد اما گيم پلي هاي e3 رو كه ديدم اصلا چيز جالبي نمي زد احتمالا هم دور و بر 5 6 اينا نمرش بشه(در حالت خوش بيبانه البته)

:)) !
یعنی واقعا 8.5ـیمه ؟ یعنی بخوایم نمره ای حساب کنیم میشه 17 اینا ! خب ، 17 نمره ی بدی هست ؟ مثل این میمونه طرف بگه امتحان رو گند زدم 19 اینا میشم ! خودتون میگین خوشتون نیومده بعد چطور میتونه یه بازی تقلیدیه خالص 8.5 بگیره ؟ یعنی همون نمره ای رو بگیره که یه بازیی مثل Heavy Rain گرفته ! درسته به نظر خودتون ؟

اول برای نمره من حدودی گفتم .;) یعنی بازی افتضاح نیست اما عالی هم نیست .

من از این نظر که اگه geow رو در نظر نگیریم امتیازش اون میشه وگرنه اگه بخوایم این دو بازی رو کنار هم بازریم آخرش 7 هستش از روی دمو .

اگه قرار باشه هر بازی رو که 8 گرفت بگیریم بگیم همه این بازی ها 8 گرفتن پس این بازی ها همه بازی های خوبی هستن یا متوسط هستن اشتباه هستش این 8 و... فقط نظر افراد هستش اینم نظر من بود اون 3 هم نظر اون ها بوده .

برای خود من از نظر این که یکم مشکل کاورگیری داشت به نظرم بعدشم اصلحه ها خوب طراحی نشده بود خوشم نیومد شاید یکی دیگه بیاد بازی کنه خوشش بیاد چون من geow بازی کردم برای همین همیشه وقتی نگاهش میکردم یه تم اون رو میدیدم .

اما واقعا کمبود Geow رو روی کنسول PS3 جبران میکنه .;)

اول برای نمره من حدودی گفتم .;) یعنی بازی افتضاح نیست اما عالی هم نیست .

من از این نظر که اگه geow رو در نظر نگیریم امتیازش اون میشه وگرنه اگه بخوایم این دو بازی رو کنار هم بازریم آخرش 7 هستش از روی دمو .

اگه قرار باشه هر بازی رو که 8 گرفت بگیریم بگیم همه این بازی ها 8 گرفتن پس این بازی ها همه بازی های خوبی هستن یا متوسط هستن اشتباه هستش این 8 و... فقط نظر افراد هستش اینم نظر من بود اون 3 هم نظر اون ها بوده .

برای خود من از نظر این که یکم مشکل کاورگیری داشت به نظرم بعدشم اصلحه ها خوب طراحی نشده بود خوشم نیومد شاید یکی دیگه بیاد بازی کنه خوشش بیاد چون من geow بازی کردم برای همین همیشه وقتی نگاهش میکردم یه تم اون رو میدیدم .

اما واقعا کمبود Geow رو روی کنسول PS3 جبران میکنه .;)
اصلا من کاری به بازی و چجوری و چیه ندارم ! میگم این جمله بندیت هیچ جوری سره هم نمیشه که خوشت نیومده اما فوقش 8.5 ـه ! مگه 8.5 نمره ی کمیه ؟ برای بازی های غیر 1st Party بهترین نمره ممکن هست . مثله این میمونه من برم امتحان بدم بعد بیام خونه مامانم بپرسه چند شدی بگم گند زدم میشم 17 18 ! یاد اون کاربری افتادم که اومده بود به S/S داده بود 8.5 بعد گفته آخه اینم بازیه و چرت بود و این حرفا !
اما اگر بخوایم در مورد بازی حرف بزنیم چه با مقایسه با Geow چه غیر اون بیشتر از 5 6 حقش نیست . چون نه تنها از نظر هنری هیچی نیست بلکه کیفی مثل گرافیک هم حرف زیادی برای گفتن نداره ! باور کنید 7 تا 8.5 ماله بازیی مثل Alan Wake یا تو همین سبکا ( منظور سبک بازی نیست !!) هستش .

دوستانی که دُرافشانی میکنن در مورد OXM، لطف میکنید برفرمایئد چه مجله یا سایتی رو قبول دارید که اون رو مرجع قرار بدیم؟

فریدون نیازی به مجله ای نیست ماشالله بقول یکی از بچه های همین سایت ایرانی ها خودشون

مجله وسایت رو تو جیبشون میزارن.

من از همون اول هم به این بازی امیدی نداشتم این بازی با تقلید فراوان از بازی های دیگر و کمی

هم چاشنیه فانتزی خواسته مثلا نوآوری بکنه!(البته قطعا سازنده به فکر فروش آنچنانی بوده)

و در ضمن دوستانی که میگن کاش انحصاری PS3 میشد میخندیدیم باید بگم که اگر در انحصار PS3 قطعا سونی

اجازه نمیداد وضع بازی به اینجا بکشه

آخرین ویرایش:
ترو خدا به بازی مثل AW توهین نکن بازی AW یکی از بهترین بازی های این نسل بود به نظر من تو لیست من جزو 10 تای اول هستش 7-8.5 برای AW خیلی هم کم بود مشکل داشت که سایت ها این جوری نمره دادن اما در کل بازی حقش آخرش 9-9.5 بود .

بعد یه چیز دیگه ما بازی های مولتی زیادی داشتیم که نمره های بالای داشتن پس اون ها از انحصاری های که میان بعضی وقت ها نمره 8-9.5 میگیرن بهتر هستن چون نمره بیشتر گرفتن جواب من نه هستش .

برای این که به بازی های انحصاری بیشتر توجه میشه و منتقدین بیشتر بهشون گیر میدن تا بازی های مولتی . مولتی ها رو بیشتر به تفاوت بین 2 نسخه گیر میدن .
علیرضا چرا خودت رو اذیت میکنی ؟ :d بازی ارزشش همون 3 ای هست که OXM داده ! منم بودم همین 3 رو میدادم ! بازی اینقدر ایراد داره که شاید 3 براش زیاد هم باشه !
گرافیک افتضاح
داستان افتضاح
دوربین افتضاح
سلاح های افتضاح
همکاری 2 نفره ی کسل کننده و بد فرم
دشمنان مسخره و افتضاح
Boss Fight ابکی و بدون هیجان
افت فریم شدید
Level Design اشغال و مسخره
طراحی هنری افتضاح
کارگردانی مسخره ( یعنی کارگردان احمق ، دمو رو از این مسخره تر نمیتونست Edit کنه )
AI در حد تیم ملی گینه بیسائو !

بیخیال بابا ! بچه ی 5 ساله بشینه پشت دمو بهش همین 3 رو میده ! من نمیدونم اون بدبخت ، منتقد OXM چجوری تونسته تمومش کنه !

علیرضا چرا خودت رو اذیت میکنی ؟ :d بازی ارزشش همون 3 ای هست که OXM داده ! منم بودم همین 3 رو میدادم ! بازی اینقدر ایراد داره که شاید 3 براش زیاد هم باشه !
گرافیک افتضاح
داستان افتضاح
دوربین افتضاح
سلاح های افتضاح
همکاری 2 نفره ی کسل کننده و بد فرم
دشمنان مسخره و افتضاح
Boss Fight ابکی و بدون هیجان
افت فریم شدید
Level Design اشغال و مسخره
طراحی هنری افتضاح
کارگردانی مسخره ( یعنی کارگردان احمق ، دمو رو از این مسخره تر نمیتونست Edit کنه )
AI در حد تیم ملی گینه بیسائو !

بیخیال بابا ! بچه ی 5 ساله بشینه پشت دمو بهش همین 3 رو میده ! من نمیدونم اون بدبخت ، منتقد OXM چجوری تونسته تمومش کنه !

من که خودم گفتم خوشم نیومد اما دیگه بازی رو مثل تو هم ترور نکردم . گفتم شاید یکی پیدا شه خوشش بیاد .

من و تو چون Geow بازی کردیم الان هرچیش رو که نگاه میکنیم Geow میبینیم .

من برا چی خودم رو اذیت کنم دارم با این دوستمون صحبت میکنم همین جوری وقت خالیه .:d

ترو خدا به بازی مثل AW توهین نکن بازی AW یکی از بهترین بازی های این نسل بود به نظر من تو لیست من جزو 10 تای اول هستش 7-8.5 برای AW خیلی هم کم بود مشکل داشت که سایت ها این جوری نمره دادن اما در کل بازی حقش آخرش 9-9.5 بود .

بعد یه چیز دیگه ما بازی های مولتی زیادی داشتیم که نمره های بالای داشتن پس اون ها از انحصاری های که میان بعضی وقت ها نمره 8-9.5 میگیرن بهتر هستن چون نمره بیشتر گرفتن جواب من نه هستش .

برای این که به بازی های انحصاری بیشتر توجه میشه و منتقدین بیشتر بهشون گیر میدن تا بازی های مولتی . مولتی ها رو بیشتر به تفاوت بین 2 نسخه گیر میدن .
من چرا هر چی میگم شما یه بحث دیگه راه میندازی :دی ؟ منظور من در مورد AW این بود که این بازی بلفرض اون کیفیت رو داشت و حقش 8.5 بود . و میانگینشم همین شد . خب حالا قابل قیاس با این بازی هست ؟ من کلا حرفم اینه که کلیت حرفتون اشتباهه . میگین بازی خوب نبود . 8.5 براش بسه ! این حرف از ریشه ایراد داره بخوایم همچین رقمی رو دسته کم بگیریم ! نمرات 7 تا 8.5 جزو بهترین نمره ها برای یه سازنده به حساب میاد . حالا اگه قرار باشه یه آشغالی مثل این 7 تا 8.5 ( به عقیده شما ) بگیره ، پس بازی هایی مثل Reach یا MGS چه نمره هایی باید بگیرن ؟ 11 از 10 ؟ نمیشه که ! باید یه طوری باشه این طبقات کیفیت رعایت شه . حتی به نظر من نمره هایی مثل 6 یا حتی 5 هم خوبه ! 5 یعنی 10 ! یعنی قبول ! طرف میکشه خودشو قبول شه ! حالا شاید راضی کننده نباشه اما به هر حال تونسته به اون سطح کیفیت برسه که جزو بازی های قبول شده بحساب بیاد . ( البته این نکته کاملا در مورد گیم ها مصداق نیست )

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
من که خودم گفتم خوشم نیومد اما دیگه بازی رو مثل تو هم ترور نکردم . گفتم شاید یکی پیدا شه خوشش بیاد .
اینی که من گفتم نظر خودم نیست ! بدیهیاته بازیه ! یه نوع Fact ِ !
محاله کسی رو بازی زوم کنه و این عیب هایی که من گفتم نبینه !

در ضمن بازی خودش میخواد Geow باشه ، ربطی به دید ِ من و تو نداره ! ( داره داد میزنه : من میخوام Geow باشم )

اینی که من گفتم نظر خودم نیست ! بدیهیاته بازیه ! یه نوع Fact ِ !
محاله کسی رو بازی زوم کنه و این عیب هایی که من گفتم نبینه !

در ضمن بازی خودش میخواد Geow باشه ، ربطی به دید ِ من و تو نداره ! ( داره داد میزنه : من میخوام Geow باشم )

منم قبول دارم .

منظورم از ترور این بود که به خاک و خون کشیدیش من زیاد سخت نمیگیرم وقتی در مورد بازی نظر میدم برای این که بازی مولتی هستش قراره یه چند وقت وقت ما رو پر کنه .

اما واقعا باید برم جنازه های شرکت T رو با کارتک از روی زمین جمع کنم .:d

انقدر ریز بهش نگاه کردی .=)):d اما حق با شماست .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or