امتیازات Quantum Theory

Apóllōn

کاربر سایت
quantum_theory_screenshot13_tif_jpgcopy.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو گرفت...OXM به این بازی نمره ی 3 از 10 داده
همچنین در این نقد میخونیم که سازندگان بازی را بسیار شبیه Gears Of War ساخته اند اما بی نهایت بد تر از آن و نتیجه ی کار آنها مطلوب نیست و بازی از هر نظر دارای ایرادات زیادی است

آخرین ویرایش:
والا من خیلی از بازی هایی رو دیدم که محکوم به تقلید از Gears شدن . از Uncharted بگیر تا Dark Sector ، Wanted ، 50 Cent و ....
اما این بازی دیگه تقلید رو ترکونده بود . نوع حرکت گلوله ها ، رنگ بندی بازی ، قد و قواره ی شخصیت های بازی و نوع گیم پلی جوری بود که انگار واقعا هیچ چیز تازه ای برای عرضه نداره

:))=))اینجاست که میگند هرکی در افتاد ور افتاد:دی

حد اقل تقلید میکنن،جوری بکنند که بازیشون خاص و ویژگی های خاص داشته باشه.
کاشکی همون سرای اولش میموند،میخندیدیم:دی HAZE2 هست برای خودش:دی

والا من خیلی از بازی هایی رو دیدم که محکوم به تقلید از Gears شدن . از Uncharted بگیر تا Dark Sector ، Wanted ، 50 Cent و ....
Roflmao
کاشکی همون سرای اولش میموند،میخندیدیم:biggrin1: HAZE2 هست برای خودش:biggrin1:
فعلا که به سرای شما هم مشرف شده..

فعلا که به سرای شما هم مشرف شده..

اتفاقا چون به سرای اینا مشرف شده خز شد!:دی

این OXM احتمالا دچار جو GeoW3 بوده یه چیزی پرونده! 3 دیگه یعنی رسما یه بازی افتضاح با استاندارد های نسل قبل!:دی QT دیگه اینقدر هم ضایع نیست!

این OXM احتمالا دچار جو GeoW3 بوده یه چیزی پرونده! 3 دیگه یعنی رسما یه بازی افتضاح با استاندارد های نسل قبل!:دی QT دیگه اینقدر هم ضایع نیست!
اخه GeOW زدگی هم باشه دیگه 3 نمیشدن- تقلید محض هم باشه 3 بهش نمیدن:دی نمیدونم چی بگم-ولی باز همون سرای اول رو عشقه:دی

شما بازی رو امتحان کردی که OXM رو زیر سوال می بری ؟

الان شما دارین سر یه بازی مولتی این جوری تو سر هم میزنین .#:-s

الان یه امتیاز امده انم 3 خوب این انرژی رو نگه دارین وقتی امتیاز های دیگه هم امد انرژی داشته باشین که یه وقتی یه سایت دیگه امد داد 9 شما شکه نشین یه وقتی بعدشم این نقد نظر طرف هستش اگه شما بازی رو با امتیاز بازی میکنید یا به حرف منتقدین همون بهتر همین جا بشینین کل کل کنید تا بازی .;)

بعدشم شما 2 تا تریلیر از بازی ببینین آیا بازی 3 حقش هستش من که دیدم فوقش اگه خیلی هم تقلید بود که چیزی به نام تقلید در صنعت گیم نداریم پیشرفت و سبک سازی هستش اون وقت از من فوقش 8.5 میگرفت برمبنای گیم پلی که از بازی دیدم .

الان یه امتیاز امده انم 3 خوب این انرژی رو نگه دارین وقتی امتیاز های دیگه هم امد انرژی داشته باشین که یه وقتی یه سایت دیگه امد داد 9 شما شکه نشین یه وقتی بعدشم این نقد نظر طرف هستش اگه شما بازی رو با امتیاز بازی میکنید یا به حرف منتقدین همون بهتر همین جا بشینین کل کل کنید تا بازی .;)

بعدشم شما 2 تا تریلیر از بازی ببینین آیا بازی 3 حقش هستش من که دیدم فوقش اگه خیلی هم تقلید بود که چیزی به نام تقلید در صنعت گیم نداریم پیشرفت و سبک سازی هستش اون وقت از من فوقش 8.5 میگرفت برمبنای گیم پلی که از بازی دیدم .
یه بازی دیگه برا من نام ببر که با امتیاز 3 شروع بشه و به 9 ختم بشه!!

یه بازی دیگه برا من نام ببر که با امتیاز 3 شروع بشه و به 9 ختم بشه!!
alpha protocol ! البته 3 نشد اما 4 اینا بود ولی خب 8 هم گرفت . یه بازی دیگه هم بود که خیلی معروف نبود اما هر نمره ای که بگی داشت . از 3 بگیر تا 9 . دقیقا یادمه سبک Horror هم بود . زننده تاپیک هم فکر کنم آقای Navid i i i بود .

من بعید میدونم متاش بالاتر از 40 اینا بیاد . واقعا بازی بی ارزشی هست .

Kane & Lynch 2: Dog Days هم امتیاز 1 داشت ، هم 9 ! الآن حدود 68ـه میانگینش ...
خب منکه نمیگم این بازی 9 میگیره فقط برای دوستمون مثال زدم :دی . به نظر من خیلیه خیلی بخواد نمره خوب بگیره 6 ـه .ته ته ـش میشه 50 !

آخرین ویرایش:
alpha protocol ! البته 3 نشد اما 4 اینا بود ولی خب 8 هم گرفت . یه بازی دیگه هم بود که خیلی معروف نبود اما هر نمره ای که بگی داشت . از 3 بگیر تا 9 . دقیقا یادمه سبک Horror هم بود . زننده تاپیک هم فکر کنم آقای Navid i i i بود .

من بعید میدونم متاش بالاتر از 40 اینا بیاد . واقعا بازی بی ارزشی هست .
آقا بازی دیگه باس خیلی آشغال باشه که 40 بشه !:d
Kane & Lynch 2: Dog Days هم امتیاز 1 داشت ، هم 9 ! الآن حدود 68ـه میانگینش ...

حالا من بازی رو نکردم ولی نکته جالب قضیه اینه که مجله بازی نما گفته بود این بازی میتونه عین Geow بشه و بتونه از زیر سایه اون دربره:d

مسلما منتقد های سایت ها و مجلات معتبر از روی هوا انتخاب نمیشن !
تو 90% مواقع هم ، دقیقا میانگین متا حق بازی هست و بیشتر یا کمتر ارزش نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or