اخه GeOW زدگی هم باشه دیگه 3 نمیشدن- تقلید محض هم باشه 3 بهش نمیدناتفاقا چون به سرای اینا مشرف شده خز شد!
این OXM احتمالا دچار جو GeoW3 بوده یه چیزی پرونده! 3 دیگه یعنی رسما یه بازی افتضاح با استاندارد های نسل قبل!QT دیگه اینقدر هم ضایع نیست!
اتفاقا چون به سرای اینا مشرف شده خز شد!
این OXM احتمالا دچار جو GeoW3 بوده یه چیزی پرونده! 3 دیگه یعنی رسما یه بازی افتضاح با استاندارد های نسل قبل!QT دیگه اینقدر هم ضایع نیست!
کی گفته تقلید محض از gears هستش؟ یکم زحمت کشیدن از RE5 هم یه چیزایی چپوندن توش و قاطی بازی کردن.نو آوری از این بیشتر میخوای؟!!!اخه GeOW زدگی هم باشه دیگه 3 نمیشدن- تقلید محض هم باشه 3 بهش نمیدن![]()
یه بازی دیگه برا من نام ببر که با امتیاز 3 شروع بشه و به 9 ختم بشه!!الان شما دارین سر یه بازی مولتی این جوری تو سر هم میزنین .#
الان یه امتیاز امده انم 3 خوب این انرژی رو نگه دارین وقتی امتیاز های دیگه هم امد انرژی داشته باشین که یه وقتی یه سایت دیگه امد داد 9 شما شکه نشین یه وقتی بعدشم این نقد نظر طرف هستش اگه شما بازی رو با امتیاز بازی میکنید یا به حرف منتقدین همون بهتر همین جا بشینین کل کل کنید تا بازی .
بعدشم شما 2 تا تریلیر از بازی ببینین آیا بازی 3 حقش هستش من که دیدم فوقش اگه خیلی هم تقلید بود که چیزی به نام تقلید در صنعت گیم نداریم پیشرفت و سبک سازی هستش اون وقت از من فوقش 8.5 میگرفت برمبنای گیم پلی که از بازی دیدم .
alpha protocol ! البته 3 نشد اما 4 اینا بود ولی خب 8 هم گرفت . یه بازی دیگه هم بود که خیلی معروف نبود اما هر نمره ای که بگی داشت . از 3 بگیر تا 9 . دقیقا یادمه سبک Horror هم بود . زننده تاپیک هم فکر کنم آقای Navid i i i بود .یه بازی دیگه برا من نام ببر که با امتیاز 3 شروع بشه و به 9 ختم بشه!!
خب منکه نمیگم این بازی 9 میگیره فقط برای دوستمون مثال زدمKane & Lynch 2: Dog Days هم امتیاز 1 داشت ، هم 9 ! الآن حدود 68ـه میانگینش ...
آقا بازی دیگه باس خیلی آشغال باشه که 40 بشه !:dalpha protocol ! البته 3 نشد اما 4 اینا بود ولی خب 8 هم گرفت . یه بازی دیگه هم بود که خیلی معروف نبود اما هر نمره ای که بگی داشت . از 3 بگیر تا 9 . دقیقا یادمه سبک Horror هم بود . زننده تاپیک هم فکر کنم آقای Navid i i i بود .
من بعید میدونم متاش بالاتر از 40 اینا بیاد . واقعا بازی بی ارزشی هست .
الان شما دارین سر یه بازی مولتی این جوری تو سر هم میزنین .#
الان یه امتیاز امده انم 3 خوب این انرژی رو نگه دارین وقتی امتیاز های دیگه هم امد انرژی داشته باشین که یه وقتی یه سایت دیگه امد داد 9 شما شکه نشین یه وقتی بعدشم این نقد نظر طرف هستش اگه شما بازی رو با امتیاز بازی میکنید یا به حرف منتقدین همون بهتر همین جا بشینین کل کل کنید تا بازی .
بعدشم شما 2 تا تریلیر از بازی ببینین آیا بازی 3 حقش هستش من که دیدم فوقش اگه خیلی هم تقلید بود که چیزی به نام تقلید در صنعت گیم نداریم پیشرفت و سبک سازی هستش اون وقت از من فوقش 8.5 میگرفت برمبنای گیم پلی که از بازی دیدم .